مهاجرت به استرالیا
مهاجرت به استرالیاReviewed by تحصیل و زندگی در اروپا on Jun 5Rating:

مهاجرت به استرالیا (Australia)

یک تصمیم بزرگ برای یک فرد یا خانواده وی، مهاجرت به کشوری دیگر است. این تصمیم گیری زمانی اتفاق می افتد که فرد در کشور خود شرایط خوب اجتماعی، اقتصادی و یا آموزشی لازمه پیشرفت را مشاهده نکند و برای حرکت به سمت آرزوهای خود به مهاجرت فکر کند. پدیده مهاجرت همگام با پیشرفت دنیا و جامعه بشری، پیشرفت چشمگیری داشته و روند رو به رشدی را طی می کند. امروزه عاملهای مهاجرت می توان به شرایط شغلی، شرایط اقتصادی و اجتماعی و تحصیلی اشاره نمود. هر چند فرد متقاضی مهاجرت سطح بالاتری در این عامل ها داشته باشد، موقعیت بهتری برای مهاجرت پیدا می کند. کشور استرالیا هم در کنار کشورهای کانادا و امریکا به یکی از مقاصد اصلی مهاجرین تبدیل شده است. البته مهاجرت به کشور استرالیا و اخذ اقامت استرالیا نیز منوط به شرایط تعیین شده از طرف سازمان مهاجرت استرالیا می باشد. یکی از عاملهای اصلی قبول درخواست مهاجرت به استرالیا، مهارت و تخصص است.کشور استرالیا توانسته با فراهم نمودن بستری مناسب از نظر شغلی و اقتصادی به یکی از پیشگامان در زمینه جذب مهاجرین جویای کار و تحصیل تبدیل شود.

مهاجرت به استرالیا – مراحل مختلف مهاجرت به استرالیا

  1. انتخاب Occupation مناسب متناسب با شغل خود از لیست SOL
  2. بررسی سازمان ارزیابی متناسب با Occupation انتخابی
  3. آماده سازی نامه سابقه کار متناسب با Occupation شما
  4. جمع آوری مدارک مورد نیاز سازمان ارزیابی و ارسال مدارک به سازمان مربوطه
  5. محاسبه امتیازات و بررسی مجدد شرایط مهاجرت به استرالیا شما و پر کردن فرم EOI
  6. بررسی اسپانسرهای ایالتی و جمع آوری داده های مورد نظر ایالت انتخابی
  7. ثبت آنلاین اسپانسری
  8. انتظار جهت دریافت اسپانسری و گرفتن Invitation
  9. ثبت پرونده در سایت سازمان مهاجرت و آپلود داکیومنت های شما در سایت
  10. مشخص شدن Case Officer  و پاسخگویی به سئوالات احتمالی او
  11. Checking های مختلف از جمله سابقه کار و …
  12. ارائه نمره آیلتس همراه
  13. انجام آزمایش های مدیکال و گرفتن عدم سوء پیشینه
  14. Visa

مهاجرت به استرالیا – سیستم امتیازدهی استرالیا بر اساس قوانین جدید:

قوانین جدید در مورد سیستم امتیازبندی استرالیا از اول جولای ۲۰۱۲ به اجرا درآمد. شرایط اولیه مهاجرت به استرالیا برای تقاضای ویزای افراد متخصص جهت مهاجرت به استرالیا به شرح زیر می باشد:
۱- متقاضیان مهاجرت تا پایان ۴۹ سالگی می توانند اقدام نمایند.
۲- مدارک تحصیلی و کاری بایستی توسط یکی از سازمان های مربوطه استرالیا ارزشیابی شود.
۳- حداقل داشتن مدرک IELTS 6.0 در هر یک از ۴ مهارت آزمون الزامی است.
۴- داشتن حداقل امتیاز برای درخواست ویزا
۵- داشتن سابقه کار در خارج یا داخل استرالیا و یا داشتن سوابق تحصیلی در استرالیا

امتیازات در این سیستم جدید به شرح زیر می باشد:

  • سن۱۸ تا ۲۴ سال تمام ۲۵ امتیاز
    ۲۵ تا ۳۲ سال تمام ۳۰ امتیاز
    ۳۳ تا ۳۹ سال تمام ۲۵ امتیاز
    ۴۰ تا ۴۴ سال تمام ۱۵ امتیاز
    ۴۵ تا ۴۹ سال تمام صفر امتیاز
  • نمره IELTSنمره ۶٫۰ در هر ۴ مهارت ، دارای امتیاز صفر
    نمره ۷٫۰ در هر ۴ مهارت ، دارای  امتیاز ۱۰
    نمره ۸٫۰ در هر ۴ مهارت ، دارای  امتیاز ۲۰
  • سابقه کاری در استرالیا۱ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۵ امتیاز
    ۳ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۰ امتیاز
    ۵ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۵ امتیاز
    ۸ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۲۰ امتیاز
  • سابقه کاری در خارج از استرالیا۳ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۵ امتیاز
    ۵ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۰ امتیاز
    ۸ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۵ امتیاز
مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیامدارک تحصیلی در استرالیا

مدرک ارزشیابی شده توسط سازمان های استرالیایی ۱۰ امتیاز (Assessment)، لازم به توضیح است به هر ارزیابی مثبت این امتیاز تعلق نمی گیرد و متقاضیان رشته کامپیوتر به خصوص باید به این نکته توجه نمایند.
– مدارک Diploma گرفته شده در استرالیا  ۱۰ امتیاز
– مدارک فنی حرفه ایی ارزشیابی شده  ۱۰ امتیاز
– مدرک لیسانس یا فوق لیسانس از استرالیا یا خارج استرالیا  ۱۵ امتیاز، لازم به توضیح است این امتیاز صرفا به مدارک لیسانسی که معادل لیسانس استرالیا باشد تعلق می گیرد و به هر لیسانسی که اخذ شود تعلق نمی گیرد.
– مدرک دکتری از استرالیا یا خارج استرالیا ۲۰ امتیاز

نکته بسیارمهم :جدیدترین قوانین اقامت استرالیا در مورد سیستم امتیازبندی از اول جولای ۲۰۱۲ به اجرا با توجه به تغییرات جدید کسانی که مدارک آنها معادل فوق دیپلم یا دیپلم مدارک استرالیا می شود با داشتن نامه ارزشیابی (assessment) می توانند از ۱۰ امتیاز استفاده کنند و کسانی که مدرک آنها معادل لیسانس استرالیا و بالاتر می شود می توانند از ۱۵ امتیاز استفاده کنند.

  • تحصیل در استرالیا :
    ۲ سال تحصیل تمام وقت در استرالیا ۵ امتیاز
    تحصیل در مناطق کم جمعیت استرالیا ۵ امتیاز

یکی دیگر از روش های مهاجرت به استرالیا ، تحصیل در گروه پزشکی استرالیا و تحصیل داروسازی در استرالیا می باشد. تحصیل در گروه پزشکی و همچنین تحصیل رایگان در استرالیا از جمه موارد پر متقاضی برای مهاجرت به کشور استرالیا می باشد.

  • سابقه کار حرفه ایی در استرالیا :
    داشتن یک سال سابقه کار حرفه ایی منطبق با تخصص و مدرک در استرالیا ۵ امتیاز
  • نمره زبان دیگر :
    زبان فارسی ۵ امتیاز، به شرطی که فرد متقاضی حداقل امتحان Para Prfesional Naati را داده باشد و مدرک مربوطه را اخذ کرده باشد. لازم به توضیح است قبلا این امتیاز به همه متقاضیان دارای مدرک لیسانس داده می شد اما در حال حاضر فرد باید مدرک Naati  بگیرد تا این امتیاز به او اخذ شود.
  • امتیاز همسر :
    همسر ۵ امتیاز
    توضیحات: همسر شما باید آیلتس ۶٫۰ داشته باشد مدرک خود را ارزشیابی کند و سابقه کار ۱ ساله با بیمه نیز داشته باشد.
  • اسپانسر ایالتی :
    گرفتن اسپانسر از ایالت های استرالیا ۵ امتیاز (ویزای ۱۹۰)
    گرفتن اسپانسر از مناطق کم جمعیت استرالیا ۱۰ امتیاز (فقط ویزای ۴۸۹ )

 

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

 

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu