مهاجرت به اتریش
مهاجرت به اتریشReviewed by تحصیل و زندگی در اروپا on Jun 5Rating:

مهاجرت به اتریش (Austria)

مهاجرت به کشور اتریش انتخاب بسیار مناسب برای مسافرت یا کار یا تحصیل می باشد. مهاجرت به اتریش از طرق مختلف صورت می گیرد که در ادامه بحث راه های مهاجرت به اتریش را توضیح می دهیم.آب و هوای خوب در اتریش باعث شده است مهاجران زیادی به مهاجرت در کشور اتریش اقدام کنند.

کشور اتریش واقع در قلب اروپا که از رودهای پرآب، جنگلهای سبز و دهکده های بسیار زیبا تشکیل شده است. کشور جمهوری اتریش به صورت پارلمانی و با انتخاب رئیس جمهور اداره می شود. بزرگترین شهر و پایتخت کشور اتریش، شهر وین است که بیتشر مهاجرین خارجی، در اطراف همین شهر سکونت دارند. زبان رسمی کشور اتریش، آلمانی است و اکثر مردم ساکن در اتریش به زبان انگلیسی هم مسلط هستند. پس از پیوستن به اتحادیه اروپا واحد پول اتریش یورو تعیین شده است.کشور اتریش، یکی از قدرتمندترین کشورهای اروپایی است و با عضویت در اتحادیه اروپا و پیروی از پیمان شنگن، جایگاه ویژه ای در منطقه یورو دارد. در چندین سال متمادی شهر وین به عنوان امن ترین شهر انتخاب شد و مقر بسیاری از سازمانهای بین المللی و گروه های مردم نهاد، در شهر وین قرار دارد. از نظر آب و هوایی زمستانی سرد و تابستان و بهاری معتدل در سراسر اتریش قابل تجربه است. مهاجرت به اتریش، با توجه به امنیت بالا و درخواست نیروی کار متخصص و همچنین وجود دانشگاههای معتبر دنیا در اتریش، یکی از اصلی ترین انتخاب ها برای متقاضیان مهاجرت و اخذ اقامت دائم اروپا محسوب می گردد.

مهاجرت، از ریشه لغت عربی هجر برخواسته و نوعی اعلام اراده فرد، در تغییر شرایط و محل زندگی خود، می باشد. مهاجرت به خودی خود، امری پسندیده و مورد تاکید می باشد، اما مهاجرتی که در راستای بهبود شرایط زندگی فرد باشد چه بسا، افرادی در سودای مهاجرت و رسیدن به سراب و خواب و خیال، همه هستی خود را باخته اند و نیز افرادی که با امکانات اندک، راه پر پیچ و خم مهاجرت را پیموده و به توفیقی فراتر از انتظار، رسیده اند. هر عملی که در این دنیا، جهت ادامه حیات و ارتباط با افراد دیگر انجام می دهیم، دارای آثار و تبعات مثبت و منفی می باشد.گاهی اوقات، اقدام برای هر امر کوچکی، بدون مشورت با اهل فن و کارشناسان امر، به بروز خسارت های جبران ناپذیری، منجر می شود.حقوق مهاجرت، یکی از شاخه های حقوق بین الملل خصوصی است که مباحثی چون، اخذ اقامت و تابعیت، راههای مهاجرت، امکان قانونی اخذ اقامت و تابعیت و سایر مباحث مهاجرتی، در آن مطرح می شود.

مهاجرت به اتریش راه های مهاجرت به اتریش

  • مهاجرت به اتریش از طریق ویزای کاربهترین نوع مهاجرت به اتریش، مهاجرت از طریق ویزای کار اتریش، می باشد.اما برای دریافت ویزای کار اتریش، لازم است تا ۷۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز، توسط شخصی که مدعی داشتن توان تخصصی بالایی است، کسب شود. ویزای کار اتریش که به کارت قرمز سفید قرمز، به رنگ پرچم اتریش معروف است، برای یک دوره ۱۲ ماهه صادر می شود که در صورت اشتغال به کار متقاضی و تمدید آن برای دو سال و شاغل بودن به مدت ۲۱ ماه از ۲۴ ماه، امکان دریافت کارت آبی اتحادیه اروپا و اشتغال به کار در هر نقطه اروپا را دارد.

افراد واجد شرایط دریافت ویزای کار اتریش:

  1. کارگران متخصص واجد شرایط
  2. کسانی که تخصص آنها در لیست مشاغل مورد نیاز اتریش، وجود دارد
  3. متخصص و کارگران با کارآیی بالا
  4. فارغ التحصیلان دانشگاهها و مراکز فنی حرفه ای اتریش
  5. کارآفرینان

برای دریافت ویزای کار اتریش مهارت ها و مدارک شما، توسط اداره خدمات اشتغال دولتی اتریش (AMS) مورد ارزیابی قرار گرفته و در صورتی که شما دارای دعوتنامه شغلی از یک کارفرمای خاص داشته باشید و امتیازات لازم را نیز کسب کرده باشید، پس از ورود به اتریش و شروع به کار، کارت قرمز سفید قرمز که نوعی مجوز کار و مجوز اقامت در اتریش است، به شما داده خواهد شد.

ویزای در جستجوی کار اتریش

کشور اتریش، به اشخاصی که فاقد پیشنهاد شغلی شخص هستند و درخواست کاریابی در اتریش را دارند، با داشتن شرایط خاصی، ویزای شش ماهه در جستجوی کار، اعطا می نماید.این ویزا به فرد اجازه می دهد که از زمان ورود به اتریش، در مدت زمان شش ماه، اقدام به کاریابی نموده و در صورت استخدام در یکی از مراکز، ویزای وی تبدیل به اقامت موقت اروپا، می شود.ویزای در جستجوی کار اتریش، به فرد متقاضی دارنده این نوع ویزا، اجازه همراه بردن همسر و فرزندان را نمی دهد، بلکه پس از کاریابی و استخدام، امکان ملحق شدن همراهان، وجود دارد.

شرایط لازم برای صدور ویزای در جستجوی کار اتریش

  1. سن متقاضی نباید بیش از ۴۰ سال باشد
  2. حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی در رشته های فنی و مهندسی
  3. نداشتن پیشینه و سابقه محکومیت کیفری مؤثر
  4. گواهی سلامتی
  5. اثبات تمکن مالی
  6. داشتن گذرنامه معتبر

 

وجود دانشگاه های بین المللی در کشور اتریش و پذیرش دانشجوی خارجی با شرایط خاص در اتریش، مهاجرت تحصیلی به این کشور زیبا را در صدر مهاجرتهای انجام شده به اروپا، قرار داده است.دانشگاه وین، با بیش از ۶۵۰ سال قدمت، یکی از برترین دانشگاههای اروپا و جهان، می باشد.اما تحصیل در اتریش و پذیرش دانشجوی خارجی، ضوابط خاصی دارد که با توجه به مقایسه نظام آموزشی اتریش و ایران می توان گفت شرایطی کاملا متفاوت با نظام آموزشی ایران دارد. تحصیل در دانشگاه های دولتی اتریش کاملا رایگان است.

شرط پذیرش دانشجوی خارجی در اتریش، قبولی متقاضی در دانشگاههای دولتی کشور متبوع خود، در رشته ای که متقاضی تحصیل در آن رشته در اتریش می باشد، قرار داده شده است.شرط قبولی در دانشگاه کشور مبدا و نامه عدم منع تحصیل دانشجو در مقطع بالاتر، اساسی ترین بخش از درخواست پذیرش، می باشد.در بسیاری از مقاطع و رشته های تحصیلی، با داشتن این شرایط، آزمون ورودی، حذف شده و نیاز به مدرک زبان آلمانی هم نیست.دانشجو در ابتدای ورود، به مدت دو سال، فرصت دارد تا زبان آلمانی را با هزینه ای اندک، در کالج های دانشگاه، گذرانده و پس از آن در رشته اصلی، مشغول به تحصیل شود. دانشجو در اتریش، حق کار همزمان با تحصیل را دارد و معمولا به همراهان دانشجو نیز، ویزا داده می شود.

برای کسب آشنایی بیشتر درباره تحصیل گروه پزشکی در اتریش و تحصیل داروسازی در اتریش مقاله های مربوط به هریک را مطالعه فرمایید.

در کلیه مقاطع تحصیلی در اتریش، تحصیل در دانشگاه های دولتی اتریش، رایگان است و صرفا هزینه خدمات عمومی از دانشجو، دریافت می شود.به دلیل وجود تحصیل رایگان در اتریش، متقاضیان کشورهای ترکیه، روسیه و ایران، بیشترین تقاضا را برای تحصیل رایگان در اتریش، ارایه می نماید.

در همه بلاد، ازدواج با تبعه آن کشور و یا قصد ازدواج با تبعه کشور مورد درخواست، امکان صدور ویزای نامزدی و یا ازدواج را به طرف مقابل می دهد. اتریش، نیز از این قاعده مستثنی نیست و در صورت اثبات رابطه نامزدی و قصد جدی برای ازدواج با تبعه ی اتریش، اعم از زن و مرد، امکان صدور ویزای نامزدی، و در صورت و قوع عقد ازدواج، تحت شرایط خاصی که در مقاله مخصوص به ازدواج در اتریش، درباره قوانین آن بحث خواهد شد، ویزای الحاق به خانواده، برای متقاضی خارجی، صادر می شود.در صورتی که زندگی مشترک زوجین، اثبات شود، امکان اخذ اقامت دائم اروپا و اخذ پاسپورت کشور اتریش نیز، وجود دارد.

  • مهاجرت به اتریش از طریق اثبات تمکن مالی

کشورهای توریست پذیر و کشورهایی که در صفت توریسم، فعال هستاند، نوعی ویزای بلند مدت، به نام ویزای تمکن مالی که قابل تبدیل به کارت اقامت موقت اروپا و کارت اقامت دائم اروپا را دارند، تحت شرایط خاصی، صادر می نمایند.متقاضی اخذ تمکن مالی اتریش، باید اثبات نماید مبالغی وجه نقد در حساب خود دارد که این مبلغ، برای هر نفر ۲۵ هزار یورو در شش ماه قبل از تقاضای ویزای تمکن مالی اتریش، می باشد.پس از صدور ویزای تمکن مالی اتریش، متقاضی و همراهان وی که شامل همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال می باشند، امکان اقامت و تردد در همه کشورهای عضو پیمان شنگن را دارند.

  • شرایط صدور اقامت تمکن مالی اتریش
  1. داشتن دارایی های منقول و غیر منقول که باید توسط کارشناسی ارزیابی شود
  2. داشتن تمکن مالی کافی از طریق اثبات وجود پول در حساب بانکی
  3. گواهی نداشتن پیشینه مؤثر کیفری برای افراد بالای ۱۲ سال
  4. گواهی سلامتی برای اعضای خانواده

کارت اقامت یک ساله اروپا، پس از اثبات شرایط و قبول آن توسط دولت اتریش، برای متقاضی و خانواده وی صادر می شود.این کارت قابلیت تمدید تا ۵ سال را دارد و پس از پایان ۶ سال، امکان اخذ اقامت دائم اروپا، وجود دارد که به شرط عدم ارتکاب جرم و جنایت در اروپا و پرداخت مالیات های متعلقه و همچنین رعایت شرط اقامت در اروپا، صادر می شود.

  • اخذ پاسپورت اروپا از طریق تمکن مالی

پس از اخذ اقامت دائم اروپا، به شرحی که در بالا گذشت، متقاضی می تواند به شرط تسلط به زبان آلمانی و تاریخ و فرهنگ اتریش موفقیت در آزمون مخصوص اعطا تابعیت، پاسپرت خود را دریافت نمایند.

مهاجرت به اتریش

مهاجرت به اتریش

  • خرید ملک در اتریش

طبق معاهده ای قدیمی بین ایران و اتریش، خرید ملک در اتریش توسط اتباع ایرانی، مجاز است. این موضوع برای سرمایه گذارانی که قصد سرمایه گذاری در اروپا را دارند، مناسب است.چرا که خرید ملک در اتریش، با توجه به تقاضای بالای اجاره املاک در اتریش، می تواند منجر به سود د هی بالایی برای متقاضی شود اما نکته قابل توجه این است که با خرید ملک در اتریش، امکان اخذ اقامت و یا تابعیت اتریش و اروپا، وجود ندارد. اما در صورت خرید ملک در اتریش و پس از آن ثبت شرکت یا کارآفرینی، شرایط به نفع متقاضی، تغییر کرده و امکان اخذ اقامت اروپا، وجود دارد.

ثبت شرکت در اتریش، به تنهایی باعث اخذ اقامت یا تابعیت اروپا، نمی شود.بلکه پس از تصویب و تأیید بیزنس پلان و طرح توجیهی اقتصادی، لازم است که فعالیت مندرج در بیزنس پلان، در اتریش راه اندازی شود.شروع فعالیت شرکت ثبت شده در اتریش، باعث صدور کارت اقامت موقت اتحادیه اروپا، برای متقاضی و افراد خانواده وی اعم از همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال، می شود.با پرداخت مالیات بر درآمد و تمدید سالانه شرکت تا پنج سال، اقامت خانواده، به اقامت دائم اروپا، تبدیل می شود.لازم به ذکر است.

  • پناهندگی به اتریش

یکی از راههای مهاجرت به اروپا و سایر کشورهای جهان، پناهندگی است.این شیوه از مهاجرت، آثار و تبعات حقوقی خاص خود را دارد. مهاجرت به اتریش از طریق پناهندگی، به هیچ عنوان قابل توصیه نیست، چرا که به لحاظ اجتماعی و روانی، آسیب های زیادی به افراد وارد می آورد.اما برای آشنایی شما عزیزان، مقاله ای تحت عنوان مهاجرت از طریق پناهندگی، در وب سایت موسسه حقوقی و داوری بین المللی طلیعه عدالت و مهرپارسیان، درج شده است که مطالعه آن توصیه می شود.کنوانسیون پناهندگی سازمان ملل و تعیین کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد، به کشورهایی که عضویت در این کنوانسیون که به کنوانسیون ژنو معروف شده است، را پذیرفته اند، به کشورهای عضو اجازه می دهد که افرادی از کشورهای دیگر که از نظر سیاسی، اجتماعی، مذهبی، قومی و نژادی و همچنین مسایل جنسیتی، در فشار و آزار روحی و روانی و شکنجه های غیر قابل تحمل قرار دارند یا خطر مرگ برای آنها متصور است را به عنوان پناهجو بپذیرند.پذیرش شخص به عنوان پناهنده، حقوقی برای وی به دنبال دارد از فبیل حق برخورداری از مسکن، غذای مناسب، کارت تردد و دریافت مقرری ماهانه برای پناهجو و افراد خانواده وی.کمپ های نگهداری از پناهجویان در اتریش، ملزومات اولیه زندگی را در اختیار پناهجویان، تا زمان رسیدگی به درخواست پناهندگی، قرار می دهند.

قانون اعطا تابعیت در کشور تابع اصل خون است. طفلی که از پدر یا مادر اتریشی، در هر جای دنیا متولد شود، تابعیت اتریش را به دست می آورد.تولد فرزند در اتریش، از پدر و مادر غیر اتریشی، باعث اخذ تابعیت اتریش نمی شود و سیستم اعطاء تابعیت از طریق تولد (سیستم خاک) در اتریش پذیرفته نشده است.

 

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

2 دیدگاه

    • با سلام. سپاس از وقتی که برای مطالعه گذاشتید. برای دریافت اطلاعات تکمیلی همه روزه میتوانید با شماره 22226777 تماس بگیرید.
Menu