مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا (America)

بسیاری از مردم دنیا به دلایلی مختلفی مانند نرخ بالای بیکاری در کشور مبدا، کمبود کار، مالیات بالا، جنگ های داخلی وبین المللی، حقوق شهروندی ضعیف و … علاقه مند به مهاجرت به کشورهایی هستند که در آن تنوع شغلی، حقوق شهروندی بسیار بالا، فرصت کاری با درآمد مناسب و امید به زندگی می باشند. در میان این کشورها، متقاضیان بیش از هر کشوری به مهاجرت به آمریکا می اندیشند چون از نظر آنها کشور آمریکا، سرزمین فرصتهای اقتصادی با شرایط ویژه است که مهاجرت به امریکا می تواند شرایط آنها را از لحاظ کار و سطح بالای زندگی دگرگون نماید.

  1. در مقاله ” تحصیل در آمریکا ” به طور مفصل درباره شرایط تحصیل در آمریکا اطلاعات کسب کنید .

مهاجرت به آمریکا راه های مهاجرت به آمریکا

مطابق قوانین مهاجرت به آمریکا، راههای متعدد و گوناگونی جهت اخذ گرین کارت و اقامت در آمریکا  وجود دارد که در ادامه راه های مهاجرت به آمریکا می پردازیم:

  1. اخذ اقامت آمریکا از طریق تولد فرزند:

مطابق قوانین آمریکا، هر کودکی که در خاک آمریکا، متولد شود به محض تولد تابعیت آمریکا را دریافت می نماید خواه آن کودک پدر و مادر آمریکایی داشته باشد خواه نداشته باشد به عبارتی می توان گفت آمریکا کشوری است که بین اصل خاک و اصل خون، اصل خاک را به صورت اصل پذیرفته است. حال سوال این است که آیا با تولد فرزند در آمریکا، پدر و مادر غیر آمریکایی هم اقامت دائم آمریکا را دریافت می نمایند یا خیر؟ وکیل مهاجرت به آمریکا، با استناد به قوانین مهاجرتی آمریکا، پاسخ سوال را منفی می داند چرا که بر طبق قوانین مهاجرت به آمریکا، زمانی که فرزند متولد شده در آمریکا به سن ۲۱ سالگی برسد می تواند تقاضای صدور گرین کارت را برای اقوام درجه یک (پدر، مادر، خواهر و برادر) را به اداره مهاجرت آمریکا مطابق با شرایط زیر ارائه نماید:

  • گام نخست: درخواست و تکمیل فرم های مربوط به درخواست ویزا

اقدام نخست جهت این امر این است که اسپانسر به اداره مهاجرت آمریکا مراجعه نموده و فرم های مربوط به تقاضا نامه از جمله فرم I-130 را در محل دپارتمان اداره مهاجرت را برای خانواده خود تکمیل نماید. چنانچه اسپانسر با دارا بودن مجوز اقامت، در طی ۶ ماه کامل در خارج از آمریکا، مقیم باشد مجاز است در محل سفارت آمریکا در آن کشور یا کنسولگری برای خانواده خود اقدام نماید.البته توجه داشته باشید که اسپانسر در این فرض می بایست حتما سیتیزن آمریکا باشد و حتما ۲۱ سال تمام میلادی را داشته باشد.

  • گام دوم: ارائه مدارک در باب ضمانت نامه های مالی، پرداخت هزینه های مربوطه، تقاضای ویزای آمریکا

به محض اینکه دپارتمان اداره مهاجرت فرم تکمیل شده I-130 ( petition for Alien Relative ) را تایید نمود، فرم را به سازمان NVC(National Visa Center) ارسال خواهد نمود و NVC پس از آنکه فرم را دریافت نمود case number ( شماره پرونده اختصاصی) برای آن تعریف می نماید. پس از این مراحل و با مشخص شدن تاریخ بررسی پرونده، NVC فرم DS-3032 که شامل مشخصات وکیل و آدرس وکیل یا متقاضی است را برای اسپانسر یا وکیل او ارسال خواهد نمود و در نهایت NVC با اسپانسر تماس حاصل نموده و خواستار مدارک لازم اعم از هزینه ها، مدارک مالی و شخصی اسپانسر و متقاضی جهت صدور ویزا خواهد شد.

  • گام سوم: بررسی کیس توسط NVC مرکز ملی صدور ویزا و مصاحبه در سفارت

پس از آنکه به پرونده در NVC بررسی گردید و مدارک مالی اسپانسر و همچنین مدارک هویتی متقاصی تایید شد ، متقاضی می تواند از سفارت منتخب خود ، درخواست وقت نماید و پس از مشخص شدن وقت مصاحبه به سفارت رجوع می نماید. در این موعد NVC مدارک بررسی شده و مدارک مورد نیاز سفارت را به متقاضی یا وکیل او ارسال می نماید. در اینجا باید اطلاع داد که کیس های خانوادگی توسط اداره مهاجرت به NVC ارجاع می شود بر خلاف کیس های لاتاری که توسط KCC که جزئی از اداره مهاجرت است رسیدگی می شود.توجه داشته باشید بدون تایید NVC هیچ اقدامی جهت مصاحبه سفارت انجام ندهید به پرونده شما خللی وارد آورد و حتما مدارک مورد نیاز را قبل از مراجعه به سفارت بررسی نمایید تاپرونده با نقص مدرک مواجه نشود.

  1. مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج

یکی از راههای مهاجرت به آمریکا و اخذ اقامت آمریکا این است که متقاضی مهاجرت به آمریکا، از طریق ازدواج با شهروند آمریکا ، اقامت آمریکا را اخذ نماید. بر اساس قوانینی که از نظر مجلس نمایندگان آمریکا با مقصود کاهش فاصله فی مابین نامزدها گذشت، همسران سیتیزن های آمریکا به طور کاملا قانونی قادر خواهند بود گرین کارت آمریکا را اخذ نمایند.
شهروندان ایالات متحده یا اشخاصی که به نحوی اقامت دائم آمریکا Green Card را دارند می توانند با توجه به قوانین مهاجرتی آمریکا، راه مهاجرت همسر یا نامزد خود را جهت مهاجرت به آمریکا و اخذ گرین کارت آمریکا هموار نمایند. یکی از این راهها راه اخذ K-1 visa یا همان ویزای نامزدی آمریکا است.بنابراین ویزای k1 جهت نامزد یک سیتیزن آمریکا صادر می شود تا بتواند تحت این کته گوری نامزد خود را به آمریکا بیاورد. برای اخذ ویزای نامزدی طبق قوانین شرایط زیر باید رعایت شود:

  • طرفین موانعی از منظر قانون جهت ازدواج نداشته باشند
  • شخصی که سیتیزن آمریکا نیست با هدف واقعی ازدواج ( نه فقط با سند سازی صرفا جهت اخذ گرین کارت ) وارد کشور آمریکا شود و نامزد او نیز حتما سیتیزن آمریکا باشد.
  • طرفین مصمم به ازدواج بوده و در طی دو سال گذشته یکدیگر را به صورت حضوری ملاقات کرده باشند البته برای این شرط طبق قوانین استثنائاتی نیز از جمله دلایل فرهنگی، مالی، آداب و رسوم و غیره مطابق قوانین وجود دارد.
  • طرفین سن قانونی ازدواج را رعایت کنند چرا که در هر ایالت آمریکا قوانین و شرایط سنی محتلفی وجود دارد ولی به طور کل و عموما سن ۲۱ سالگی مد نظر اکثر ایالت های آمریکا می باشد.
  • اگر یکی از طرفین قبلا با همسر قبلی خود متارکه کرده است می بایست از منظر قانون از همسر قبلی خود جدا شده باشندو تمام مراحل متارکه را مطابق با قانون گذرانده باشد.
  1. مهاجرت به آمریکا از طریق خرید ملک

علیرغم تمامی تبلیغات در فضاهای مجازی و غیر مجازی مبنی بر اقامت در آمریکا از طریق ملک، می بایست خاطر نشان کرد که مطابق قوانین مهاجرت به آمریکا، متاسفانه اخذ گرین کارت آمریکا از طریق تمکن مالی امکان پذیر نیست. البته این بدان معنا نیست که ایرانیان قادر به خرید ملک در آمریکا نیستند بلکه صرف خرید ملک موجب اقامت دائم آمریکا نخواهد شد. پیشنهاد وکیل مهاجرت به دوستانی که به آمریکا مهاجرت می نمایند این است که جهت خرید ملک در آمریکا، شتابزده عمل نکنند و پس از ورود به آمریکا، ابتدا خانه ای را اجاره نمایند و با بررسی شرایط و مشاوره با وکیل مهاجرت، جهت خرید ملک در آمریکا اقدام نمایند.

  1. مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی

تقاضای پناهندگی مطابق قوانین و کنوانسیون پناهندگی منحصر به افرادی است که به علل گوناگون من جمله علل مذهبی، نژاد، ملیت و غیره در کشور مبدا، محکوم به مجازات سنگین خواهند شد. این اشخاص قادر خواهند بود با تکمیل و ارائه مدارک مکفی و همچنین به اثبات رساندن دلایل، از دولت آمریکا درخواست پناهندگی نمایند. به طور معمول اشخاص که وارد خاک آمریکا می شوند طی مدت یک سال می توانند درخواست پناهندگی را به مراجع مربوطه ارائه دهند. پس از اقدام جهت پناهندگی، معمولا اداره مهاجرت آمریکا برای متقاضی، تایم مشخصی را تعیین می نماید تا به بررسی و مصاحبه حضوری در باب مدارک و دلایل وی بپردازد. چنانچه تا پنج ماه پس از اقدام پناهجو، اداره مهاجرت جوابی به او ارائه ندهد، پناهجو می تواند از دولت آمریکا درخواست مجوز کار نماید.
چنانچه پناهجو بتواند در مراجع صالح به رسیدگی پناهندگی، پناهندگی خود را به اثبات رساند و موفق به اخذ گرین کارت آمریکا از طریق پناهندگی شود می تواند برای همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال خود، مدارکی را ارائه نماید تا آنها نیز وارد آمریکا شوند.
در هر حال شرایط پناهندگی امروزه چندان مناسب نبوده و مورد پیشنهاد وکیل مهاجرت به آمریکا نیست، چرا که راههای مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری، مهاجرت از طریق ازدواج به آمریکا، بسیار معقول تر بوده و ریسک کمتری نیز جهت اخذ گرین کارت آمریکا دارد، ضمنا باید در نظر داشت در سال گذشته مطابق آمار مهاجرت آمریکا، حدود ۲۶۰ هزار کیس پناهندگی در ایالات متحده آمریکا مردود اعلام شد که می تواند مشکلاتی ایجاد نماید.

  1. مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری:

برنامه مهاجرتی EB5 در سال ۱۹۹۰ توسط کنگره ایالات متحده از طریق ایجاد شغل و سرمایه گذاری توسط سرمایه گذاران خارجی ایجاد شد. در سال ۱۹۹۲ این برنامه به عنوان برنامه مرکز منطقه ای شناخته شده به منظور ترویج رشد اقتصادی و سرمایه گذاری جهت شرکت کنندگان در شرکت های تجاری مرتبط بر اساس طرح USCIS مراکز منطقه ای مورد تایید ایجاد شده است.مطابق قوانین مهاجرتی آمریکا، از طریق ویزایEB5 اشخاصی که می خواهند مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری داشته باشند همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال خود را به عنوان همراه داشته باشند.

  1. مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای کار

در میان ویزاهای مهاجرتی ویزای کار بهترین نوع ویزا می باشد. در آمریکا نیز یکی از بهترین و اصلی ترین روش مهاجرت، همین ویزای کار آمریکا است چرا که کسانی که واجد شرایط ویزای کار در آمریکا باشند می توانند گرین کارت آمریکا را از طریق یک پیشنهاد شغلی معتبر دریافت نمایند. کته گوری ویزای کار در آمریکا تحت عنوان EB3 است که در زیر به اختصار شرایط آن خواهیم پرداخت.

یکی از روش های مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل می باشد شما می توانید در مقالات دیگر به طور مفصل درباره راه های دیگر ” مهاجرت به آمریکا ” اطلاعات کسب کنید .

  1. مهاجرت به امریکا از طریق کاری EB3

مناسب ترین و کم هزینه ترین راه اخذ گرین کارت آمریکا، اخذ ویزای EB3 است. متقاضیان عزیز می توانند از طریق این برنامه گرین کارت آمریکا را برای خود و همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال دریافت نمایند. برنامه مهاجرتی EB3 به عنوان برنامه ای جدید شناخته شده است. برخی از شرکت های آمریکایی می توانند در صورت نبود نیرو در آمریکا برای اشخاص خارج از آمریکا این پیشنهاد را تهیه و تنظیم نمایند البته باید توجه داشت سالانه تعداد بسیار محدودی می توانند جهت اخذ ویزای EB3 اقدام کنند .

  1. مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل

به نظر وکیل متخصص مهاجرت به آمریکا، یکی از بهتری ویزاهایی که جهت مهاجرت به آمریکا می توان اخذ نمود ویزای تحصیلی است و اشخاصی که متقاضی مهاجرت به آمریکا هستند و شرایط سنی مناسبی دارند و همچنین گپ تحصیلی کمتر از ۳ سال دارند چنانچه بخواهند ریسک ویزای تحصیلی خود را کاهش دهند بهتر است از طریق ویزای پذیرش تحصیلی و اخذ ویزای تحصیلی اپلای نمایند.از این جهت وکیل مهاجرت به آمریکا، مهاجرت تحصیلی به آمریکا را پیشنهاد می نماید که متقاضیانی که در آمریکا تحصیل می نمایند جهت کار در آمریکا پس از تحصیل به مراتب شرایط بهتری را دارند و می توانند به بهانه تحصیل در آمریکا، اقامت آمریکا را نیز اخذ نمایند.
برای اخذ ویزای دانشجویی آمریکا متقاضی باید ابتدا از دانشگاه مورد نظر خود پذیرش اخذ نماید. روند درخواست پذیرش از دانشگاه های امریکا تفاوت و تشابهاتی دارند. بهترین راه جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های آمریکا این است که اشخاص متقاضی به وب سایت های دانشگاه مراجعه نموده و شرایط دانشگاه مورد نطر را بررسی نموده و اگر شرایط مورد نیاز پذیرش از دانشگاه را داشتند بتوانند اپلای نمایند.
از جمله رشته هایی که مورد پذیرش بسیاری از متقاضیان می باشد تحصیل در رشته پزشکی در آمریکا و تحصیل داروسازی در آمریکا می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره تحصیل رایگان در آمریگا مقاله “تحصیل رایگان در آمریکا” را مطالعه فرمایید.

مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا – شرایط طرح جدید ترامپ برای مهاجرت به آمریکا

شرایط طرح جدید ترامپ برای مهاجرت به آمریکا به شرح زیر است :

  • سن

امتیازبندی سنی بر اساس نیاز بازار کار تعیین شده است. ۱۸ تا ۲۱ سال شش امتیاز،۲۲ تا ۲۵ سال هشت امتیاز، ۲۶ تا ۳۰ سال ۱۰ امتیاز و پس از آن امتیازها روندی کاهشی دارد؛ ۳۱ تا ۳۵ سال هشت امتیاز، ۳۶ تا ۴۰ سال شش امتیاز، ۴۱ تا ۴۵ چهار امتیاز و ۴۶ تا ۵۰ سال دو امتیاز. سر آخر آنهایی که کمتر از ۱۸ و بیشتر از ۵۰ سال دارند هم امتیازی تعلق نمی‌گیرد، با اینحال آنها می‌توانند با تکیه بر دیگر معیارها بخت خود را بیازمایند.

  • تحصیلات

امتیازبندی تحصیلی براساس بالاترین مدارج دانشگاهی است. دیپلم متوسطه یا معادل آن یک امتیاز، مدرک کارشناسی از آمریکا شش امتیاز و خارج از آمریکا پنج امتیاز، کارشناسی ارشد از آمریکا هشت امتیاز و خارج آمریکا هفت امتیاز، دکترای تخصصی از آمریکا ۱۳ امتیاز و خارج از آمریکا ۱۰ امتیاز دارد.

در مقاله ” تحصیل در آمریکا ” به طور مفصل درباره شرایط تحصیل در آمریکا اطلاعات کسب کنید .

  • مهارت در زبان انگلیسی

امتیازبندی زبانی بر میزان تسلط بر زبان انگلیسی مبتنی است و بر اساس آزمون‌های استاندارد تعیین می‌شود. آنهایی که ۱۰۰ درصد و تمامی نمره آزمون را به دست آورند ۱۲ امتیاز، دارندگان ۸۰ تا۹۰ درصد نمره آزمون ۱۰ امتیاز و ۶۰ تا ۸۰ درصد هم هشت امتیاز به دست می‌آورند. آنهایی که زیر ۶۰ درصد نمره آزمون را به دست آورده‌اند هم امتیازی نمی‌گیرند.

  • پیشنهاد شغلی

امتیازبندی در این زمینه بر اساس میزان درآمد حاصل از پیشنهاد کاری برای متقاضی در آمریکاست. چنانچه متقاضی دارای پیشنهاد کاری باشد که درآمد آن سه برابر درآمد متوسط یک خانوار در ایالت مربوط هست ۱۳ امتیاز و چنانچه این درآمد دو برابر درآمد متوسط باشد هشت امتیاز و در نهایت اگر درآمد شغل پیشنهادی یک‌و‌نیم برابر متوسط درآمد یک خانوار باشد پنج امتیاز برای او محسوب می‌شود.

  • سرمایه‌گذاری

امتیازبندی بر اساس میزان سرمایه‌گذاری صورت می‌گیرد. چنانچه متقاضی یک میلیون و ۳۵۰ هزار دلار برای دست‌کم سه سال در شرکت تجاری جدیدی در آمریکا سرمایه گذاری کند، شش امتیاز و اگر مبلغ سرمایه‌گذاری به یک میلیون و ۸۰۰ هزار دلار برسد ۱۲ امتیاز به دست خواهد آورد.

  • امتیازات ویژه

دارندگان جوایز بین‌المللی ویژه از امتیاز ویژه ای برخوردارند. بعنوان مثال برنده جایزه نوبل ۲۵ امتیاز به دست می‌آورد. برای برندگان جوایز انفرادی المپیک هم ۱۵ امتیاز درنظر گرفته شده است.

در این طرح جایی برای «روادید مربوط به لاتاری» دیده نمی‌شود و این نوع روادید متوقف خواهد شد. افزون براین طرح مذکور بستگان درجه دو یا فرزندان بزرگسال مهاجرانی که هم‌اکنون در آمریکا زندگی می‌کنند، اولویتی در دریافت گرین ‌کارت نخواهند داشت.

 

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu