ویزای کار در چک
مهاجرت از طریق ویزای کار به چکReviewed by تحصیل و زندگی در اروپا on Apr 7Rating:

ویزای کاری چک(Czech Republic)

همانطور که در مقاله های “ مهاجرت کاری ” به بررسی روش های مهاجرت پرداختیم و در مورد “اطلاعات کلی مهاجرت کاری” که یکی از این روش ها، مهاجرت کاری می باشد توضیحات کاملی ارایه دادیم و قول داده بودیم که به بررسی روش ها و قوانین کشورهای مختلف در زمینه اخذ ویزای کاری چک نیز مقاله قرار دهیم یک مقاله مرجع را برای شما دوستان عزیز فراهم کرده ایم.

مهاجرت کاری چک ، اخذ اقامت چک از طریق کار ،اخذ ویزای کاری چک ، ویزای کار در چک ، سرمایه گذاری در چک ، کشور چک. کار در چک با توجه برای تجار مختلف می تواند گزینه بسیار مناسبی باشد. (آشنایی با کشور چک )

مهاجرت به چک از طریق کار:

جمهوری چک کشوری است در اروپای مرکزی که در سال ۱۹۹۰ میلادی از کشور چکسلواکی سابق جدا شده و پایتخت آن پراگ است.کشور چک با کشور لهستان، آلمان، اتریش و اسلواکی همسایه است.شهر پراگ یکی از مهمترین شهرهای جمهوری چک و یکی از مقاصد مهم توریست های اروپایی است.جمهوری چک از لحاظ آب وهوایی دارای تنوع بسیار است.تابستانهای چک گرم و زمستانهای آن سرد و آسمان ابری دارد.جمعیت جمهوری چک حدودا ۱۰ میلیون نفر است و نرخ رشد جمعیت در این کشور منفی است و زبان رسمی مردم جمهوری چک، چک است.کشور جمهوری چک جزو اتحادیه اروپا می باشد و دارای ویزای شنگن است.

مهاجرت به چک از طریق کار – ویزای کار چک:

ویزای دیگری که با آن می شود اقامت جمهوری چک را کسب کرد ویزای کاری است.بدین صورت فرد متقاضی برای کار در جمهوری چک درخواست می دهد وکارفرمایی که در جمهوری چک حضور دارد برای فرد متقاضی کار در جمهوری چک درخواست بدهد که فرد مذکور را جهت استخدام و کار می خواهد در این صورت فرد می تواند با داشتن ویزای کار، اقامت بلند مدت جمهوری چک را کسب کند.

مهاجرت به چک از طریق کار کار در چک، کاریابی در کشور چک، چگونگی کار پیدا کردن در کشور چک:

برای کار در جمهوری چک باید کارفرمایی از این کشور برای شما دعوتنامه کاری بفرستد تا شما بتوانید برای دریافت ویزای کاری جمهوری چک افدام بفرمایید در غیر این صورت امکان گرفتن ویزای کاری نیست چون اگر در این کشور نیروی مختصصی نیاز باشد ابتدا در کشور خود به مدت ۳ ماه برای جذب نیروی متخصص آگهی می کنند اگر شخصی مراجعه نکرد نوبت به اتحادیه اروپا می رسد باز هم اگر کسی مراجعه نکرد نوبت به امریکا و بعد آسیا خواهد رسید عملا امکان دریافت ویزای کار جمهوری چک وجود ندارد.ویزای کار در کشور چک از چند طریق صورت می گیرد یکی از راههای اخذ ویزای کار در چک این است که شخص در کشور چک یک دعوتنامه کاری از یک شخص واجد شرایط که دارای شرکت معتبر در کشور چک است دریافت نماید که شخص باید شرایط لازم را داشته باشد. یکی دیگر از شرایط لازم پذیرفته شدن برای ویزای کار این است که در آگهی پذیرفته شوید که طی مراحلی ابتدا ۳ ماه در داخل کشور سپس ۳ ماه در اتحادیه اروپا آگهی شود.اگر شخص مورد نظر پیدا نشود از ایران یا کشور دیگر نیرو می گیرند، وقتی شخص در این آگهی پذیرش شد می تواند برای اخذ ویزا اقدام نماید.پیدا کردن کارفرما در اروپا شرایط خاصی دارد.کارفرما پس از آگهی شغل خود باید برای استخدام شخص متقاضی حقوقی را در نظر بگیرد که کل هزینه های شخص و خانواده آن را در برداشته باشد.این حقوق باید پس از کسر مالیات محاسبه گردد که آیا برای مخارج شخص مهاجرت کننده کفایت می کند یا خیر؟

بنابراین اخذ ویزای چک در کشور امری حقوقی است که باید مراحل قانونی و حقوقی آن سپری گردد و اساسا باید کارفرما این امکان را داشته باشد که برای کارمند متقاضی شخص کارفرما در کشور باید بتواند اسپانسر شود.در کل اقدام برای ویزای کار بدون داشتن اسپانسر امری سخت است.مراقب باشید افراد کلاهبردار ادعا می کنند که می توانند در مدت کم ویزای کار برای شما اخذ کنند، اینها از میل زیاد اشخاص در چک استفاده می کنند و این صحبتها را می کنند ابتدا از شخص سؤال کنید تا از کشور خارج شده که اکنون بخواهد کار شما را انجام دهد.باور کنید بسیاری از دفاتر مهاجرتی در ایران دارای مشاورینی هستند که نه تنها اصلا با درس حقوق بین الملل خصوصی آشنا نیستند بلکه تاکنون پا از ایران بیرون نگذارده اند.یکی از همین دفاتر کلاهبردار توسط شخصی با سن ۲۴ سال اداره می شد که حتی یکبار هم تجربه سفر آسیایی را هم نداشته اما این شخص به مردم وعده اخذ دعوتنامه کاری می داد.اگر شما بخواهید از طریق اقدام نمایید کل پروسه اخذ ویزای کار بین ۲ تا ۹ ماه به طول می انجامد که شخص متقاضی می تواند بعد از چند سال( معمولا ۲ تا ۵ سال) تقاضای اقامت دائم کند و با قوانین کنونی این امر به راحتی مقدور می باشد.یک راه دیگر برای اخذ ویزای کار، اخذ ویزا از طریق مهارت یا تخصص می باشد که در برخی از کشورها مانند استرالیا، کاندا و دانمارک امکان پذیر می باشد.ویزای این راه معمولا به نام ویزای مهارت خوانده می شود.این ویزا در کشورهای مختلف فرق دارد و در مورد کشور آلمان این امر در حال حاضر به سختی امکان پذیر است.پروسه این ویزا در اکثر کشورها خیلی طولانی می باشد  و بهترین کشوری که الان می تواند برای آن اقدام نمود کشور دانمارک است که یک پروسه ۷ تا ۹ ماهه دارد.در نهایت پروسه اخذ ویزای کار در چک اندکی سخت می باشد اما راههای برای وصول و تسهیل کردن آن خواهیم داشت.یکی از راههای موجود است که اگر بتوانیم در کشور چک کارفرما را پیدا کرده و به طور قانونی بتوانیم در آن کشور مشغول به کار شویم این است که به عنوان دانشجو وارد کشور چک شویم و چون در حین تحصیل اجازه کار نیمه وقت داریم می توانیم به محض اینکه شغلی آگهی شد آن را درخواست کنیم یا صبر کنیم که وقتی درسمان تمام شد از کارفرما در کشور چک درخواست کار کنیم.این راه از جمله راههای بسیار مناسب می باشد زیرا پس از ورود به کشور چک شخص چون به عنوان دانشجو وارد کشور شده است فرصت دارد تا شغل موردنظر خود را پیدا کند و آن را تا پس از اتمام تحصیلات خود ادامه دهد تا زمانی که بتواند از طریق این شغل اقامت کاری اخد نموده و پس از پرداخت مالیات به مدت ۳ تا ۴ سال برای اخذ اقامت دائم اقدام نماید.بنابراین با داشتن اقامت جمهوری چک شما قادر خواهید بود به تمامی کشورهای اتحادیه اروپا و شینگن بدون ویزا سفر کنید وویزای بسیاری از کشورهای غربی مانند کانادا، استرالیا، نیوزلند و حتی آمریکا را به راحتی اقدام نمایید.

ویزای کار در چک

ویزای کار در چک

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با تحصیل در کشور چک مقاله “تحصیل در چک ” را مطالعه فرمایید.

در صورتی که تمایل دارید برای دانشگاه های برتر کشور چک اقدام نمایید، موسسه آتیه آفرینان ایرانیان شما را در این زمینه همراهی می نماید.برای کسب اطلاعات تکمیلی تر و دریافت مشاوره اولیه رایگان می توانید با موسسه تماس حاصل نمایید.

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ شهروندی ایرلند ، تابعیت و اقامت کاری در چک را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه ویزای کاری چک می توانید با ما در ارتباط باشید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu