مهاجرت از طریق ویزای کار به قبرس

ویزای کاری در قبرس

ویزای کاری قبرس (Cyprus)

همانطور که در مقاله های “ مهاجرت کاری ” به بررسی روش های مهاجرت پرداختیم و در مورد “اطلاعات کلی مهاجرت کاری” که یکی از این روش ها، مهاجرت کاری می باشد توضیحات کاملی ارایه دادیم و قول داده بودیم که به بررسی روش ها و قوانین کشورهای مختلف در این زمینه نیز مقاله قرار دهیم یک مقاله مرجع را برای شما دوستان عزیز فراهم کرده ایم.

اخذ ویزای کاری قبرس

 کشور قبرس به خاطر نزدیک بودن به کشور ایران و داشتن شرایط کار مناسب ، بسیاری از ایرانیان خواهان ورود به این کشور و اخذ اقامت هستند که کارشناسان آتیه آفرینان ایرانیان در مقاله “مهاجرت از طریق ویزای کار به قبرس” سعی بر آن دارند تا به شرایط کلی و قوانین مهاجرت و اخذ ویزای کاری کشور قبرس را بطور کامل توضیح دهند. با ما همراه باشید.

ویزای کاری در قبرس

ویزای کاری در قبرس

در زمینه برنامه های کاربردی برای کسب اجازه برای کار در قبرس در حالت کلی نسبت به کار ارائه گردیده و نظر کارفرمای کشور قبرس و ریجیستری بخش داخلی اداره مهاجرت قبرس توسط واحد مهاجرت پلیس بررسی خواهد شد . پرسه درخواست ویزا بایستی از طریق کشور مبدأ انجام پذیرد . این سیر پرسه باید حتما توسط یک قرارداد کاری مهر شده توسط وزارت کار از وزارت کار و بیمه تأمین اجتماعی انجام پذیرد و در لیست مدارک به سفارت قبرس تسلیم گردد .

در کشور قبرس برای مهاجرت کاری و اخذ پیشنهاد کاری از این کشور باید درخواست در ابتدای امر توسط وزارت خانه امور مهاجرین بررسی گردد تا مشخص گردد این فرصت شغلی در کشور قبرس وجود ندارد و بعد شامل حال سایر افراد گردد . سپس مدارک توسط سازمان مربوطه بررسی خواهد شد تا برای ورود فرد متقاضی از طرف وی و پیشنهاد کار او مشکلی وجود نداشته باشد . در آخر اجازه ورود و ویزا برای مهاجرت کاری وی صادر خواهد شد .

اخذ اقامت قبرس از طریق ویزای کار – اجازه کار برای شهروندان اتحادیه اروپا

برای افراد اتحادیه اروپا با ارائه گذرنامه معتبر و یا کارت شهروندی خود به راحتی می توانند وارد خاک قبرس شوند . اما برای افرادی که بخواهند بیشتر از سه ماه و یا اقامت کاری داشته باشند، بایستی یک سری شرایط را دارا باشند :

  • ظرف مدت ۸ روز پس از ورود به خاک قبرس باید برای ثبت نام به اداره مهاجرت و ARC در شعبه مهاجرت محلی پلیس مراجعه نمایند و مبلغ ۲۰پوند را برای صدور پرداخت نمایند.
  • درخواست برای گرفتن شماره بیمه تامین اجتماعی و تامین اشتغال در قبرس.
  • درخواست برای اجازه اقامت. بطوری که سه ماه قبل از انقضای آن به اداره ثبت احوال و اداره مهاجرت قبرس مراجعه کنند. برای اقامت باید از طریق شعبه محلی پلیس اقدام شود. از زمان در خواست اقامت ، یک اقامت ۶ ماهگی به فرد داده می شود و تا زمانی که اقامت وی صادر گردد بتواند در کشور قبرس اقامت داشته باشد.)

اخذ اقامت قبرس از طریق ویزای کار – مدارک مورد نیاز برای درخواست اقامت قبرس

  • ارائه گذرنامه و یا کارت شناسایی
  • قرارداد کاری که مهر شده توسط وزارت کار باشد .
  • ارائه کد اقتصادی از کارفرما

جهت تمدید ویزای کاری برای فرد اصلی که شهروند اتحادیه اروپا می باشد و اخذ ویزای کار برای همراهان فرد اصلی شهروند اروپایی، هزینه ۵ پوند قبرس باید پرداخت شود.

عدم کسب اقامت مانعی بزرگ و اصلی برای ورود سریع به بازار کار می باشد . افراد متقاضی می توانند فرم در خواست را از رجیستری شهروندی ، وزارت مهاجرین ، وزارت کشور و از شاخه محلی مهاجرت پلیس دریافت نمایید .

اجازه اقامت در دوره اول یکساله تمدید خواهد شد . اگر فردی در مدت زمان این یک سال کاری نداشته باشد و بی کار باشد . پس از اتمام دوره یک ساله امکان تمدید ویزای خود را نخواهد داشت .

اجازه اقامت برای افرادی که استخدام می باشند در مدت ۵ سال هم صادر می گردد . شایان ذکر است برای افرادی که دچار بیماری و یا تصادف و یا عواملی نا خواسته دچار بی کاری موقت شده اند با دریافت گواهی از وزارت کار مشکلی برای آنان پبش نخواهد آمد .

اخذ اقامت قبرس از طریق ویزای کار – اجازه اقامت موقت قبرس برای کار در زمان محدود

  • برای یک دوره اشتغال بیش از سه ماه برای مواردی که نیازی به هیچ مجوزی ندارند .
  • برای یک دوره اشتغال بیش از سه ماه به مدت محدود یک سال و یا برای افرای که در حال کار در ارائه خدمات در جمهوری می باشند.
  • برای شهروندان اروپایی که در زمینه ورزش شاغل می باشند و یا در کار خود اشتغالی می باشند . باید پس از مدت  دو سال اقامت آنان مجدد بررسی گردد .

برای مشاغل خاص در کشور قبرس از جمله : شغل وکیلی ، پزشکی ، دندان پزشکی ، دامپزشکی ، مهندسی ، حسابداری ، مهندسی برق که به شکل یک حرفه شناخته شود ، در ابتدای امر صلاحیت کاری فرد متقاضی بررسی می شود و سپس مدارک درخواست کننده را تصدیق می کنند . سپس بایستی در آزمون مربوطه شرکت کنند و در صورت قبولی در آزمون برای وی صلاحیت شهروندی بررسی خواهد شد. در صورتی که مشکلی وجود نداشته باشد ، می تواند برای دریافت مجوز اقدام نماید.

  • برای کارفرمایی که به طور غیر قانونی فردی را برای کار بپذیرد مبلغ ۵۰۰ پوند قبرس جریمه خواهد شد .

اخذ اقامت قبرس از طریق ویزای کار – دستیاران داخلی قبرس

با توجه به معیار های تعریف شده توسط شورای مدیران برای استخدام دستیاران داخلی مهاجر برای دریافت جواز به شرح ذیل است :

  • افرادی که کار خود و همسرشان این می باشد که سهام اوراق بهادار اجتماعی را دریافت می نمایند و کودکان زیر ۱۲ سال را دارند .
  • زمانی که یک خانواده دارای درآمد بیش از  ۳۰٫۰۰۰ پونددر سال را داشته باشند .
  • هنگامی که زنان خارجی به مراقبت از افراد مسن ، معلولان ، افراد با نیاز های ویژه ، افراد مبتلا به یک بیماری جدی می پردازند .

اخذ اقامت قبرس از طریق ویزای کار – شرایط کار برای هنرمندان ، نوازندگان ، و گروه های هنری در قبرس

این نوع ویزای کاری برای اعطا و اجازه ورود و اقامت موقت و اجازه کار به هنرمندان خارجی تعلق می گیرد. لذا در صورتی که در رشته موسیقی و  رقص و انجام کار های هنری و سرگرمی را انجام دهند می توانند به اخذ ویزای کاری قبرس اقدام نمایند .

در این نوع ویزای کاری برای افراد هنرمند از طرف وزارت برای آنان کمک مالی ارسال می شود و کمک می کنند تا شرکت ها ، هتل ها و افراد نیز همکاری نمایند . لذا در محل هایی خاص مانند سینما و… معرفی می شوند .

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ شهروندی قبرس، تابعیت و اقامت کاری در قبرس را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه ویزای کاری قبرس می توانید با ما در ارتباط باشید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

18 دیدگاه

  • سلام من ۲۹سال سن دارم دیپلمه ام..شعل فعلیم تاسیسات ساختمان همه چیشو فولم.جوشکاری و لوله کشی ووو واردم...آیا میشه تو قبرس مناسب با کار اینجام کار پیدا کنم و برم یا نه ممنون میشم جواب بدین
    • با سلام محمدرضای عزیز ، کشورقبرس از لحاظ بازار کار کشور مطرحی نیست. به دلیل اینکه یک جریزه کاملا توریستیه. در صورتی که تصمیم دارید برای ویزای کار اقدام کنید پیشنهاد میکنیم سایر مقالات وب سایت گروه مهاجرتی آتیه آفرینان را درباره ویزای کاری آلمان و استرالیا مطالعه کنید. برای اطلاعات تکمیلی میتوانید همه روزه در ساعات ۱۰ الی۶ با شماره ۲۲۲۲۶۷۷۷ تماس حاصل نمایید.
  • باسلام من مجرد 32 ساله دارای 3 سال سابقه کار در کافی شاپ و رستوران غذتهای ایتالیایی .می خواستم ببینم برا کار میشه اومد اونجا rfvsشرایطی برا ما ایرانی ها هست؟ کافی شاپ های ایرانی مارو قبول میکننن یا خارجی حتی؟ با تشکر
    • با سلام دوست عزیز شما امکان ورود قانونی به اکثر کشورها و امکان کاریابی مرتبط با تخصصتون رو دارید . پیشنهاد میکنم برای اطلاعات تکمیلی همه روزه از ساعت 10 الی 6 با شماره 22226777 تماس بگیرید.
  • فقط برایه کارمیرم هرکاری بشه خودمن۴تامدرک فنی دادم ۲تامدرک کولراسپیلتمدرک میکانیکمدرک امدادنجات
    • با سلام جناب آقای میثم برای بررسی شرایط شما برای ویزای کار کشورقبرس نیاز به اطلاعات بیشتری از شما داریم. پیشنهاد میکنیم برای اطلاعات تکمیلی با شماره 02172207 تماس بگیرید.
  • باسلامفقط برایه کارمیرم هرکاری بشه خودمن۴تامدرک فنی دادم ۲تامدرک کولراسپیلتمدرک میکانیکمدرک امدادنجات درحال حاظرمشقول کارهستم کولراسپیلت
    • با سلام جناب آقای میثم برای بررسی شرایط شما برای ویزای کار کشورقبرس نیاز به اطلاعات بیشتری از شما داریم. پیشنهاد میکنیم برای اطلاعات تکمیلی با شماره 02172207 تماس بگیرید.
  • سلام من 55سال سن دارم دیپلمه. من چند شغله هستم اپراتور لیفتراک/آزمایشگر گل حفاری نفت و گاز/راننده شخصی /انبارداری وووووواردم. متقاضی کار در کشور قبرس میباشم.
    • با سلام جناب آقای مدنی زاده با توجه به اینکه برای ویزای کار قبرس نیاز به یک قرارداد کاری با یک کارفرمای قبرسی دارید و این پروسه برای اقام از ایران بسیار دشوار است ، پیشنهاد میکنیم برای دوره زبان در این کشور اقدام کنید و با پیدا کردن کار ویزای خود را به ویزای کاری تغییر دهید. در صورت داشتن هرسوالی با شماره 02172207 تماس بگیرید.
  • سلام من لیسانس مدیریت جهانگردی دارم و 4 سال سابقه کار در هتل زبانمم خوبه به دلیل اینکه میگند قبرس شمالی از لحاظ بازار کار گردشگری کشور مطرحیه میخوام از طریق کار برای اون کشور اقدام کنم منتها نمیدونم از چه طریقی میتونم آفر شغلی پیدا کنم میشه راهنمایی کنید ممنونم
    • با سلام سرکار خانم مریم امکان کاریابی مستقیم از ایران برای کشور قبرس وجود ندارد.اقدامی که شما میتوانید انجام دهید از طریق دوره های زبان و یا کورس های اصلی دانشگاه های قبرس می باشد. با پیدا کردن کار در قبرس می توانید ویزای کاری خودتان را دریافت کنید. در صورتی که به اطلاعات بیشتر نیاز دارید می توانید همه روزه از ساعت 10 الی 18 با شماره 02172207 تماس بگیرید.
  • سلام بنده قبرس جنوبی هستم ١٠ روز دیگه اجازه کارم میاد مهندس برق هستم برای پیدا کردن شغل شما می توانید کمک کنید
    • با سلام جناب آقای مهدی برای پیدا کردن شغل در قبرس شمالی ، میتوانید از طریق کاریابی های رسمی این کشور اقدام کنید. اسامی برخی از این کاریابی ها :1.دفتر کاریابی نیکوزیا2. دفتر کاریابی آکلانجیا3.دفتر کاریابی لاکتامیا 4.دفتر کاریابی لاتسیا5.دفتر کاریابی سولئا
  • سلام خسته نباشید من مدرک مربی مهد دارم میتوانم کار پیدا کنم ممنون میشم از راهنمای. 
    • باسلام دوست عزیز ، برای دریافت ویزای کار قبرس درشغل معلمی باید به زبان ترکی استانبولی برای قبرس شمالی و یونانی برای قبرس جنوبی تسلط داشته باشید. حتی در مدارس بین المللی که زبان تحصیل انگلیسی هست ، کادر آموزشی باید به این زبان ها تسلط داشته باشند . درصورتی که مشکل زبانی نداشته باشید ، میتوان با گرفتن قرارداد کاری از این کشور ویزای کار رو به راحتی اخذ کرد.
  • برای کار فنی 23 ساله کارم نصب فروش اسانسور فعالیت دارم  آگه کار درقبرس پیدا بشه میرم
    • با سلام دوست عزیز برای دریافت ویزای کاری کشور قبرس نیاز به یک قرارداد کاری با یک کارفرمای قبرسی دارید که کار راحتی نیست. چون الویت اول افراد ساکن در این کشور هستند. میتوانید با ورود به این کشور برای یادگیری زبان در خود کشور قبرس به دنبال کار باشید.
Menu