ویزای کاری در قبرس

ویزای کاری قبرس (Cyprus)

همانطور که در مقاله های “ مهاجرت کاری ” به بررسی روش های مهاجرت پرداختیم و در مورد “اطلاعات کلی مهاجرت کاری” که یکی از این روش ها، مهاجرت کاری می باشد توضیحات کاملی ارایه دادیم و قول داده بودیم که به بررسی روش ها و قوانین کشورهای مختلف در این زمینه نیز مقاله قرار دهیم یک مقاله مرجع را برای شما دوستان عزیز فراهم کرده ایم.

اخذ ویزای کاری بلاروس

 کشور قبرس به خاطر نزدیک بودن به کشور ایران و داشتن شرایط کار مناسب ، بسیاری از ایرانیان خواهان ورود به این کشور و اخذ اقامت هستند که کارشناسان آتیه آفرینان ایرانیان در مقاله “مهاجرت از طریق ویزای کار به قبرس” سعی بر آن دارند تا به شرایط کلی و قوانین مهاجرت و اخذ ویزای کاری کشور قبرس را بطور کامل توضیح دهند. با ما همراه باشید.

ویزای کاری در قبرس

ویزای کاری در قبرس

در زمینه برنامه های کاربردی برای کسب اجازه برای کار در قبرس در حالت کلی نسبت به کار ارائه گردیده و نظر کارفرمای کشور قبرس و ریجیستری بخش داخلی اداره مهاجرت قبرس توسط واحد مهاجرت پلیس بررسی خواهد شد . پرسه درخواست ویزا بایستی از طریق کشور مبدأ انجام پذیرد . این سیر پرسه باید حتما توسط یک قرارداد کاری مهر شده توسط وزارت کار از وزارت کار و بیمه تأمین اجتماعی انجام پذیرد و در لیست مدارک به سفارت قبرس تسلیم گردد .

در کشور قبرس برای مهاجرت کاری و اخذ پیشنهاد کاری از این کشور باید در ابتدای امر توسط وزارت خانه امور مهاجرین بررسی گردد تا این فرصت شغلی در کشور قبرس وجود ندارد و بعد شامل حال سایر افراد گردد . سپس مدارک توسط سازمان مربوطه بررسی خواهد شد تا برای ورود فرد متقاضی از طرف وی و پیشنهاد کار او مشکلی وجود نداشته باشد . در آخر اجازه ورود و ویزا برای مهاجرت کاری وی صادر خواهد شد .

اخذ اقامت قبرس از طریق ویزای کار – اجازه کار برای شهروندان اتحادیه اروپا

برای افراد اتحادیه اروپا با ارائه گذرنامه معتبر و یا کارت شهروندی خود به راحتی می توانند وارد خاک قبرس شوند . اما برای افرادی که بخواهند بیشتر از سه ماه و یا اقامت کاری داشته باشند، بایستی یک سری شرایط را دارا باشن.:

  • ظرف مدت ۸ روز پس از ورود به خاک قبرس باید برای ثبت نام به اداره مهاجرت و ARC در شعبه مهاجرت محلی پلیس مراجعه نمایند و مبلغ ۲۰پوند قبرس را برای صدور پرداخت نمایند.
  • درخواست برای گرفتن شماره بیمه تامین اجتماعی و تامین اشتغال در قبرس.
  • درخواست برای اجازه اقامت. بطوری که سه ماه قبل از انقضای آن به اداره ثبت احوال و اداره مهاجرت قبرس مراجعه کنند. برای اقامت باید از طریق شعبه محلی پلیس اقدام شود. از زمان در خواست اقامت ، یک اقامت ۶ ماهگی به فرد داده می شود و تا زمانی که اقامت وی صادر گردد بتواند در کشور قبرس اقامت داشته باشد.)

اخذ اقامت قبرس از طریق ویزای کار – مدارک مورد نیاز برای درخواست اقامت قبرس

  • ارائه گذرنامه و یا کارت شناسایی
  • قرارداد کاری که مهر شده توسط وزارت کار باشد .
  • ارائه کد اقتصادی از کارفرما

جهت تمدید ویزای کاری برای فرد اصلی که شهروند اتحادیه اروپا می باشد و اخذ ویزای کار برای همراهان فرد اصلی شهروند اروپایی، هزینه ۵ پوند قبرس باید پرداخت شود.

عدم کسب اقامت مانعی بزرگ و اصلی برای ورود سریع به بازار کار می باشد . افراد متقاضی می توانند فرم در خواست را از رجیستری شهروندی ، وزارت مهاجرین ، وزارت کشور و از شاخه محلی مهاجرت پلیس دریافت نمایید .

اجازه اقامت در دوره اول یکساله تمدید خواهد شد . اگر فردی در مدت زمان این یک سال کاری نداشته باشد و بی کار باشد . پس از اتمام دوره یک ساله امکان تمدید ویزای خود را نخواهد داشت .

اجازه اقامت برای افرادی که استخدام می باشند در مدت ۵ سال هم صادر می گردد . شایان ذکر است برای افرادی که دچار بیماری و یا تصادف و یا عواملی نا خواسته دچار بی کاری موقت شده اند با دریافت گواهی از وزارت کار مشکلی برای آنان پبش نخواهد آمد .

اخذ اقامت قبرس از طریق ویزای کار – اجازه اقامت موقت قبرس برای کار در زمان محدود

  • برای یک دوره اشتغال بیش از سه ماه برای مواردی که نیازی به هیچ مجوزی ندارند .
  • برای یک دوره اشتغال بیش از سه ماه به مدت محدود یک سال و یا برای افرای که در حال کار در ارائه خدمات در جمهوری می باشند.
  • برای شهروندان اروپایی که در زمینه ورزش شاغل می باشند و یا در کار خود اشتغالی می باشند . باید پس از مدت  دو سال اقامت آنان مجدد بررسی گردد .

برای مشاغل خاص در کشور قبرس از جمله : شغل وکیلی ، پزشکی ، دندان پزشکی ، دامپزشکی ، مهندسی ، حسابداری ، مهندسی برق که به شکل یک حرفه شناخته شود ، در ابتدای امر صلاحیت کاری فرد متقاضی بررسی می شود و سپس مدارک درخواست کننده را تصدیق می کنند . سپس بایستی در آزمون مربوطه شرکت کنند و در صورت قبولی در آزمون برای وی صلاحیت شهروندی بررسی خواهد شد. در صورتی که مشکلی وجود نداشته باشد ، می تواند برای دریافت مجوز اقدام نماید.

  • برای کارفرمایی که به طور غیر قانونی فردی را برای کار بپذیرد مبلغ ۵۰۰ پوند قبرس جریمه خواهد شد .

اخذ اقامت قبرس از طریق ویزای کار – دستیاران داخلی قبرس

با توجه به معیار های تعریف شده توسط شورای مدیران برای استخدام دستیاران داخلی مهاجر برای دریافت جواز به شرح ذیل است :

  • افرادی که کار خود و همسرشان این می باشد که سهام اوراق بهادار اجتماعی را دریافت می نمایند و کودکان زیر ۱۲ سال را دارند .
  • زمانی که یک خانواده دارای درآمد اعلام شده بیش از  ۳۰٫۰۰۰ پوند قبرس را سال دارند .
  • هنگام که زنان خارجی به مراقبت از افراد مسن ، معلولان ، افراد با نیاز های ویژه ، افراد مبتلا به یک بیماری جدی می پردازند .

اخذ اقامت قبرس از طریق ویزای کار – شرایط کار برای هنرمندان ، نوازندگان ، و گروه های هنری در قبرس

این نوع ویزای کاری برای اعطا و اجازه ورود و اقامت موقت و اجازه کار به هنرمندان خارجی تعلق می گیرد. لذا در صورتی که در رشته موسیقی و  رقص و انجام کار های هنری و سرگرمی را انجام دهند می توانند به اخذ ویزای کاری قبرس اقدام نمایند .

در این نوع ویزای کاری برای افراد هنرمند از طرف وزارت برای آنان کمک مالی ارسال می شود و کمک می کنند تا شرکت ها ، هتل ها و افراد نیز همکاری نمایند . لذا در محل هایی خاص مانند سینما و… معرفی می شوند .

 

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ شهروندی قبرس، تابعیت و اقامت کاری در قبرس را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه ویزای کاری قبرس می توانید با ما در ارتباط باشید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

 

 

 

  • نویسنده : تحصیل و زندگی در اروپا
  • تاریخ انتشار : ۹۶/۱۱/۲۹
  • دسته بندی :
  • دیدگاه ها : بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است