ویزای کار بلاروس

ویزای کاری بلاروس (Belarus)

همانطور که در مقاله های “ مهاجرت کاری ” به بررسی روش های مهاجرت پرداختیم و در مورد “اطلاعات کلی مهاجرت کاری” که یکی از این روش ها، مهاجرت کاری می باشد توضیحات کاملی ارایه دادیم و قول داده بودیم که به بررسی روش ها و قوانین کشورهای مختلف در این زمینه نیز مقاله قرار دهیم یک مقاله مرجع را برای شما دوستان عزیز فراهم کرده ایم.

اخذ ویزای کاری بلاروس

رشد سریع کسب و کار و تولید در جمهوری بلاروس و افزایش مهاجرت نیروی کار خارجی در بلاروس دیده می شود. با توجه به سطح پایین بیکاری در بلاروس، یک تغییر قابل توجهی در تنوع شهروندان خارجی در کشور با مجوز کار دیده میشود. بیش از ۹۰ درصد از کارگران و کارمندان در بلاروس قرارداد کار امضا نموده اند . با توجه به فدراسیون اتحادیه های کارگری در بلاروس، تقریباً تمامی قرارداد های کار با مدت ثابت هستند . تنها راهی که برای گرفتن ویزای کاری کشور بلاروس وجود دارد داشتن یک پیشنهاد شغلی به همراه دعوتنامه ی کاری از جانب کارفرمایی در بلاروس می باشد. ویزا کار شامل یک دعوتنامه کاری برای کسی که در خارج از کشور دنبال کار میگردد میباشد که توسط کارفرما برای وی ارسال گشته است. کارفرما میبایست آن شغل مورد نظر را به مدت ۳ ماه در داخل آن کشور به صورت عمومی آگهی کند ، اگر کسی پیدا نشد و خواستار آن شغل نبود سپس آن شغل به مدت ۳ ماه در دیگر در کشوهای عضو اتحادیه اروپا آگهی شود و اگر باز هم شخصی واجد شرایط آن شغل نبود کار فرما میتواند از متغاضیان خارجی واجد شرایط دعوت به همکاری کند .

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کار در بلاروس :

  • اصل پاسپورت
  • کپی پاسپورت
  • دو قطعه عکس ۶*۴
  • دعوت نامه کاری از جانب یک کارفرما برای فرد متقاضی کار در بلاروس
  • پرینت تمکن مالی ازحساب بانکی

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ شهروندی بلاروس، تابعیت و اقامت کاری در بلاروس را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال می توانید با ما در ارتباط باشید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است