مهاجرت از طریق ویزای کار به اسلواکی

مهاجرت از طریق ویزای کار به اسلواکی

ویزای کاری اسلواکی (Slovakia)

همانطور که در مقاله های “ مهاجرت کاری ” به بررسی روش های مهاجرت پرداختیم و در مورد “اطلاعات کلی مهاجرت کاری” که یکی از این روش ها، مهاجرت کاری می باشد توضیحات کاملی ارایه دادیم و قول داده بودیم که به بررسی روش ها و قوانین کشورهای مختلف در زمینه اخذ ویزای کاری اسلواکی نیز مقاله قرار دهیم یک مقاله مرجع را برای شما دوستان عزیز فراهم کرده ایم.

اخذ ویزای کاری اسلواکی

مهاجرت کاری اسلواکی، اخذ اقامت اسلواکی از طریق کار ،اخذ ویزای کاری اسلواکی، ویزای کار در اسلواکی، سرمایه گذاری در اسلواکی، کشور اسلواکی. کار در اسلواکی برای تجار مختلف می تواند گزینه بسیار مناسبی باشد. (آشنایی با کشور اسلواکی)

مهاجرت از طریق کار در اسلواکی به عنوان یکی از راه های ورود به یک کشور محسوب می شود.

تیم آتیه آفرینان ایرانیان در این مقاله میخواهد به شرایط و چگونگی ویزای کار اسلواکی بپردازد و همچنین شرایط و نحوی اخذ ویزای کار اسلواکی بپردازد. آیا ویزای کار اسلواکی دارای شرایط سنی می باشد و چنانچه ما مدرک تحصیلی نداشته باشیم می توانیم ویزای کار اسلواکی را بدست آوریم و ویزای کار اسلواکی دارای مدت زمان خاصی می باشد و ویزای کار اسلواکی کشور جز ویزای شنگن می باشد و چنانچه ما ویزای کار اسلواکی را کسب نمودیم می توانیم ویزای همراه بگیریم و گرفتن ویزای کار اسلواکی چه مزایای دارد؟ آیا کسب ویزای کار اسلواکی نیاز به مدرک تحصیلی دارد؟ آیا ویزای کار اسلواکی دارای مدت زمان خاصی می باشد؟ آیا ویزای کار اسلواکی ویزای همراه دارد؟ آیا ویزای کار اسلواکی جزو ویزای شنگن می باشد؟ آیا ویزای کار اسلواکی فوایدی هم نسبت به سایر کشور های اروپایی دارد؟ آیا ویزای کار اسلواکی دارای شرایط خاصی می باشد؟ با ما همراه باشید تا جواب همه این سوالات را بدانید.

اخذ ویزای کاری اسلواکی

کشور اسلواکی از جمله کشورهای جز اتحادیه اروپا است که سالانه افراد زیادی به کشور اسلواکی مهاجرت می کنند و باید بدانیم روش مهاجرت کردن از طریق کار به این کشور چگونه است و چگونه میتوانیم به اسلواکی مهاجرت کنیم ،شخصی که به عنوان کارفرما در اسلواکی است و میخواهد یک اتباع خارجی را استخدام کند باید توانایی پرداخت دستمزد یک ماه یک شهروند اسلواکی رو داشته باشد و همچنین آن کار فرما باید توانایی پرداخت بیمه و مالیات او را نیز داشته باشد و همچنین شغلی که خود کار فرما در آن کشور دارد یا همان بنگاه اقتصادی باید به سطحی از سود و زیان رسیده باشد.

اخذ ویزای کاری اسلواکی

باید بدانیم که ویزای کار کشور اسلواکی به این صورت است که کارفرما باید آن شغل را در اسلواکی ابتدا ۳ ماه به طور کامل آگهی نماید و همچنین این شغل را به مدت ۳ ماه در اتحادیه اروپا آگهی نماید که کلاً ۹ ماه می شود که چنانچه در این مدت برای شغل مورد نظر کسی پیدا نشد از نیروی متقاضی کار یا همان اتباع خارجه غیر اتحادیه اروپا استفاده نماید که همانطور که میدانیم این کار به طور واقع در شرایط امروزی که اتحادیه اروپا وحتی امریکا و اسیا را در برگرفته تقریبا غیرممکن به نظر می رسد چرا که برای ان کار در همان کشور یا اتحادیه اروپا متقاضی پیدا خواهد شدواین فرصت برای شخص و گرفتن ویزای کارجاب افر ازبین می رود.

برای پیدا کردن کار در اسلواکی خود شخص باید حضور فیزیکی داشته باشد و همچنین نبود آن شخص در کشور اسلواکی امری دشوار و معمولا نشدنی است چرا که اگر در این مدت اگهی شخصی نبود بعد از از اتباع خارجی استفاده میکنند که بخواهد آن کار را انجام بدهد  ولذا با اوضاع امروزی اتحادیه اروپامحال است متقاضی پیدا نشود و در این مدت بهتر است باکارفرما در ارتباط باشید و از طریق او ویزای کار اسلواکی را اخذ نماید.

در صورتی که انچام این روند برای شما مشکل است و نمی توانید انجام دهید نگران نباشید. کارشناسان و مشاوران شرکت آتیه آفرینان ایرانیان با اگاهی کامل از شرایط و قوانین کشور اسلواکی راهنمایی ها و اقدامات لازم برای اخذ ویزای کاری اسلواکی را برای شما انجام خواهند داد.

اخذ ویزای کاری اسلواکی – مدارک لازم جهت در خواست کار در اسلواکی

  • مدارک هویتی شخص
  • مدارک هویتی همراهان
  • مدارک و آزمایشات که در کشور اسلواکی انجام میشود و شامل آزمایش ادرار و خون و اسکن از سینه می باشد
  • پرینت از حساب بانکی خود در ایران
  • اثبات مسکن : امضا قرار داد اجاره یا مالکیت
  • بررسی زمینه های جنایی
مهاجرت از طریق ویزای کار به اسلواکی

مهاجرت از طریق ویزای کار به اسلواکی

اجازه کار در اسلواکی برای مدت ۲ سال داده می شود و برای کار های فصلی حداکثر ۶ ماه است. اجازه کار در اسلواکی قابل انتقال نیست. لذا این کار را می توان برای یک کارگر و یک کارفرما خاص اعطا کرد و چنانچه شخصی بخواهد کار فرما را تغییر دهد باید فرم جدید را ارسال کند اجازه کار توسط دفتر کل امور اجتماعی و خانواده داده میشود و مهلت قانونی برای در نظر گرفتن درخواست استخدام ۳۰ روز است.

پیدا کردن شغل در اسلواکی از چند راه امکان پذیر است . استفاده از موتور جستجوگر برای یافتن شغل مورد نظر و در ثانی استفاده از کمک سازمان های استخدامی که در خصوص کار های نیمه وقت و پاره وقت در اتحادیه اروپا انجام وظیفه می کنند.

آدکو : در جمهوری چک از سال ۱۹۹۲ تاسیس و از سال ۲۰۰۲ نیز در اسلواکی ۲۴ شاخه از مشاغل را د ر اختیار مشتریان قرار داد.

Trenkwalder  : برای جستجوی آنلاین برای موقعیت های شغلی رایگان در اسلواکی می باشد .

همانطور که مشاهده کردید گرفتن ویزای کاری اسلواکی کار آسانی نیست و فرایند بسیار پیچیده ای دارد و شما نباید به افراد سودجو اعتماد کنید. ممکن است ضررهای جبران ناپذیری برای شما در بر داشته باشد. بهتر است با مشاورین حرفه ای گروه آتیه آفرینان ایرانیان در ارتباط باشید.

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ شهروندی اسلواکی، تابعیت و اقامت کاری در اسلواکی را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه ویزای کاری اسلواکی می توانید با ما در ارتباط باشید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

4 دیدگاه

  • سلام دوستان گلم امید است سرحال باشیدمن یک شهروند افغانستان هستم شغل مهندسی صنایع تولیدی ( تکنالوژی کیمیاوی) میباشم تجربه کاری درکارخانه های تولیدی شکرنمک وسیمان دارم میخواهم به کشوراسلواکی مهاجرت کنم امید است من را رهنمایی وهمکاری نمایید...
    • با سلام . دوست عزیز برای اقدام از طریق ویزای کار اسلواکی باید جاب آفر یا قرارداد کاری داشته باشید. درغیر این صورت باید از سایر روش ها وارد کشورهای شنگن شوید و بعد از پیدا شدن کارفرما قرارداد کاری ببندید. پیشنهاد میکنم برای اطلاعات تکمیلی همه روزه از ساعت 10 الی 6 با شماره 02172207 تماس بگیرید.
  • سلام من لیسانس مهندسی منابع طبیعی دارم ولی شغلم کارمند بازرگانی هستم یک سال سابقه دارم و مدرک مدیریت بازرگانی از وزارت صنعت و معدن گرفتم -زبان انگلیسیمم خوبه 25 سالمه خواستم ببینم چجوری میتونم اقدام کنم برای کار و با توجه به رزومه ام چه شرایطی نیاز دارم برای پیدا کردن کار و اقامت پیشنهاد شما چیه و چه کشور هایی بهتر میگیرن
    • با سلام جناب آقای محمد با توجه به سن و سابقه کاری شما بهترین اقدام از طریق ویزای تحصیلی می باشد. گروه آتیه آفرینان برای اکثر کشورهای اروپایی ، کانادا و استرالیا اقدام دارد . لطفا در صورت داشتن هرگونه سوال با شماره 02172207 تماس بگیرید و یا از طریق فرم اریابی آنلاین اقدام کنید.
Menu