مهاجرت از طریق ویزای کار به استرالیا

ویزای کاری استرالیا (Australia)

همانطور که در مقاله های “ مهاجرت کاری ” به بررسی روش های مهاجرت پرداختیم و در مورد “اطلاعات کلی مهاجرت کاری” که یکی از این روش ها، مهاجرت کاری می باشد توضیحات کاملی ارایه دادیم و قول داده بودیم که به بررسی روش ها و قوانین کشورهای مختلف در این زمینه نیز مقاله قرار دهیم یک مقاله مرجع را برای شما دوستان عزیز فراهم کرده ایم.

اخذ ویزای کاری استرالیا

اخذ اقامت و تابعیت از راه کاریابی در استرالیا

از جمله راه های مهاجرت به استرالیا،مهاجرت ز طریق کار و تخصص می باشد.

کار و زندگی در کشور استرالیا باعث اخذ اقامت دائم می شود. افراد خارجی ماهر که قصد کارکردن در این کشور را دارند لیست مشاغل موجود در کشور استرالیا را ملاحظه کنند. بخاطر داشته باشید که این ویزا در زیر مجموعه ۱۸۹ قرار دارد.با این ویزا تمامی مهارت های آنان توسط کارفرما مورد آزمایش و بررسی قرار می گیرد. این درحالیست که اعضای خانواده آنان بایستی برای دولت و یا قلمرو آن کاملا شناخته شده باشد.

اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹ به افرادی تعلق می گیرد که میخواهند از طریق کاریابی و به همراه خانواده به استرالیا مهاجرت کرده و با اخذ اقامت دائم استرالیا از لحظه ورود ، در این کشور زندگی، کار و تحصیل کنند. با دریافت این ویزا، شخص از مزایای طرح درمان ملی استرالیا بهره مند می شوند. همچنین می توانند با کسب شرایط لازم، درخواست شهروندی استرالیا بدهند.

متقاضیان این ویزا، بدون استفاده از اسپانسر فامیلی یا ایالتی، مایلند به استرالیا مهاجرت کنند.درخواست ویزای ۱۸۹ استرالیا بر مبنای مهارت و امتیاز فرد متقاضی، بررسی می شود. متقاضیانی که بر مبنای سیستم امتیاز بندی مهاجرت کاری به استرالیا، بتوانند حداقل ۶۰ امتیاز بدست آورند، واجد اخذ این نوع ویزا خواهند بود. دارندگان ویزای ۱۸۹ استرالیا، می توانند در هر نقطه از استرالیا که مایل باشند، زندگی، کار و تحصیل نمایند. متقاضی باید بتواند حایز شرایط ذیل برای اخذ ویزای ۱۸۹ باشد:

ویزای اقامت ۱۸۹ استرالیا ویزای اقامت دائم استرالیا می باشد. این ویزا احتیاجی به کارفرما یا اسپانسر ندارد و تنها بر پایه ی مهارت متقاضی می باشد.

شرایط لازم ویزای ساب کلاس ۱۸۹ استرالیا:

متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشد:

  1. سن او زیر ۵۰سال باشد.
  2. در زمینه زبان در سه سال گذشته، یکی از شروط زیر را داشته باشد:
    • در چهار مهارت آیلتس، حداقل نمره ی ۶را کسب کرده باشد. متقاضی میتواند معادل این آزمون را در سایر آزمون های معتبر ارائه کند.
    • در مهارت های تافل، برای گوش کردن ۱۲امتیاز، برای خواندن ۱۳ امتیاز، برای نوشتن ۲۱ امتیاز و برای صحبت کردن ۱۸ امتیاز کسب کرده باشد.
    • از اول ژانویه ۲۰۱۵در امتحان CAE شرکت کرده و در مجموع امتیاز ۱۶۹ به کسب کرده باشد.
  3. در یکی از شغل های مورد نیاز دولت استرالیا، در خواست خود را ارایه دهد.
  4. ارزیابیمدارک: با ارایه مدارک تحصیلی شغلی به یکی از مراکز ارزیابی شغلی تاییدیه لازم را تهیه کنید. این مرحله بین یک هفته تا ۴ ماه نیاز دارد. برای انجام ارزیابی مدارک، اغلب اوقات احتیاج به مدرک زبان دارید.
  5. طبق جدول امتیاز بندی مهاجرت به استرالیاحداقل ۶۰ امتیاز داشته باشد.
  6. متقاضی قبل از این، در صورت حضور در استرالیا، هیچ گونه ویزای کنسلی یا رد شده نداشته باشد.

 

مراحل دریافت ویزای کلاس ۱۸۹ استرالیا:

فرد متقاضی واجد شرایط مذکور، در مرحله اول سوابق تحصیلی و شغلی خود را مشخص شده برای هر شغل، ارزیابی می کند.

در مرحله دوم، شخص اقدام به تکمیل EOI می نماید. با تکمیل این فرم، پس از بررسی ، دعوتنامه ای از طرف دولت استرالیا برای فرد ارسال می شود.

مرحله سوم، با آماده بودن دعوتنامه، متقاضی فرصت دارد تا ظرف ۶۰ روز از تاریخ دعوتنامه، درخواست ویزای خود را در سایت اداره مهاجرت مهاجرت استرالیا ثبت کند. در حال حاضر مدت زمان اعلام شده برای رسیدگی، ۳ ماه است.

تست های پزشکی و پلیس چک نفراصلی و همراهان در این مرحله انجام می شود. نتیجه ی درخواست متقاضی، به صورت ایمیل به وی ابلاغ می شود و در صورت اخذ ویزا، شرایط و مقررات آن برای فرد، تشریح می شود.

مهاجرت از طریق ویزای کار به استرالیا

مهاجرت از طریق ویزای کار به استرالیا

مدارک لازم اقامت استرالیا از طریق ویزای کلاس ۱۸۹:

  • مدارک شناسایی (شناسنامه و پاسپورت)
  • مدرک زبان انگلیسی
  • مدرک پرداخت هزینه
  • عقدنامه در صورت تاهل
  • کارت پایان خدمت برای آقایان
  • عکس
  • سابقه کاری حداقل ۱ سال به صورت تمام وقت در ۲ سال گذشته
  • کلیه شواهد کاری مانند قراردادها، پرداخت ها، مالیات و….
  • گواهی اشتغال به کار با ذکر زمان، مقام، وظایف و حقوق با جزییات در سربرگ رسمی شرکت با امضای مدیر مربوط مهمور به مهر شرکت
  • فیش حقوقی بویژه در مشاغل دولتی
  • تمامی مدارک تحصیلی، دییلم ها، دوره ها و به طور کل هر مدرک و نشانی که به اثبات صلاحیت کاری فرد کمک می کند.
  • گواهی های سلامت متقاضی و همراهان و گواهی سوپیشینه پلیس

 

همراهان ویزای مهاجرت به استرالیا:

  1. همسر و فرزندان متقاضی
  2. اقوام درجه یک متقاضی مثل والدین، پدر و مادربزرگ، برادران و خواهران والدین و فرزندانشان که در یکسال گذشته از لحاظ مالی به شخص متقاضی وابسته باشند.

 

هزینه ی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹:

هزینه ی ویزای ۱۸۹ که به دولت استرالیا پرداخت می‌شود برای فرد متقاضی، از ۳۶۷۰ دلار شروع می‌شود، افراد بالای ۱۸ سال خانواده ۱۸۳۵ دلار و برای افراد زیر ۱۸ سال ۹۲۰ دلار می باشد.

 

دارندگان ویزای ۱۸۹ استرالیا:

بعد از دریافت ویزای ۱۸۹ که اقامت دائم استرالیا است، شما باید قبل از موعد موقرری که افسر پرونده برایتان مشخص می کند به استرالیا سفرکنید تا ویزای شما باطل نشود. بعد از اولین سفر شما محدودیتی برای رفت و آمد ندارید و میتوانید تا ۵ سال به استرالیا رفت و آمد کنید تا سیتیزن شیپ استرالیا را بدست آورید.

افرادی که از طریق ویزای ۱۸۹ به استرالیا مهاجرت می کنند Permanent Resident نامیده می شوند. این افراد مزایایی در پی خواهد داشت:

  • میتوانند در استرالیا کار کنند.
  • میتوانند در سیستم پزشکی رایگان استرالیا ثبت نام کنند.
  • اگر فرزندی در استرالیا بدنیا بیاورید آن فرزند شرایط لازم گرفتن پاسپورت استرالیا را دارد.
  • میتوانند با گذراندن شرایط لازم شهروندی استرالیا را بدست آورند.
  • میتوانند از وام خرید خانه در استرالیا استفاده کنند.
  • میتوانند به مدت ۵ سال به داخل و خارج استرالیا سفرکنند و از ویزای اقامت ۱۸۹ خود استفاده کنند.
  • میتوانند خانواده خود را با دریافت اقامت به استرالیا بیاورید (همسر و فرزندان).
  • میتوانید برای تحصیلات خود و خانواده خود وام های بلند مدت دریافت کنید.
  • میتوانند فرزندان خود را به مدرسه های رایگان بفرستند

 

 

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ شهروندی استرالیا، تابعیت و اقامت کاری در استرالیا را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه ویزای کاری استرالیا می توانید با ما در ارتباط باشید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

2 دیدگاه

  • با سلام من کارشناسی ارشد ترافیک و کارشناسی عمران دارم و 4 سال است که مدیرعامل شرکت مشاوره ی ترافیکی و ساختمانی هستم ولی 6 ماه است که از طریق شرکت بیمه رد می کنم و قبلا بیمه ی سربازی و خویش فرما بوده ام. آیا برای ویزای کاری از لحاظ حداقل سابقه ی کار من مشکلی وجود دارد؟ با تشکر
    • با سلام برای کسب اقامت از طریق ویزای کار قوانین مشخصی برای هر کشور وجود دارد.هر کشور بر طبق قوانین خود عمل می نماید.بر همین اساس با توجه به کشور مد نظر شما برای اخذ اقامت کاری قوانین متفاوت است.برای کشور استرالیا از طریق اقامت کاری به حداقل 3 سال سابقه کاری مرتبط به همراه بیمه نیاز دارید.برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر موسسه تماس حاصل نمایید. شماره تماس 02122226777 موفق باشید