موقعیت های شغلی ایتالیا

ویزای کاری ایتالیا (Italy)

همانطور که در مقاله های “ مهاجرت کاری ” به بررسی روش های مهاجرت پرداختیم و در مورد “اطلاعات کلی مهاجرت کاری” که یکی از این روش ها، مهاجرت کاری می باشد توضیحات کاملی ارایه دادیم و قول داده بودیم که به بررسی روش ها و قوانین کشورهای مختلف در زمینه اخذ ویزای کاری ایتالیا نیز مقاله قرار دهیم یک مقاله مرجع را برای شما دوستان عزیز فراهم کرده ایم.

مهاجرت کاری ایتالیا ، اخذ اقامت ایتالیا از طریق کار ،اخذ ویزای کاری ایتالیا، ویزای کار در ایتالیا، سرمایه گذاری در ایتالیا، کشور ایتالیا. کار در ایتالیا با توجه برای تجار مختلف می تواند گزینه بسیار مناسبی باشد. (آشنایی با کشور ایتالیا)

یکی از روش های مهاجرت به کشورهای مختلف اخذ ویزای بلند مدت از طریق ویزای کاری است ، اقدام برای این کار از بابت این که شخص با پرداخت مالیات و بیمه بعد از چند سال و بر اساس قوانین آن کشور می تواند اقامت دائم خود را اخذ نمایند.

از اصلی ترین دلیل مهاجرت افراد به کشورهای صنعتی و بزرگ ماند ایتالیا را کسب در آمد و یافتن شغلی مناسب مطرح کرد. در نتیجه کشورهای بزرگ و صنعتی مورد تقاضای اشخاص زیادی می باشند.  بنابراین با در نظر گرفتن شرایط موجود در اتحادیه ی اروپا در حقیقت مهاجرت کاری به کشورهای اروپایی امکان پذیر نیست به غیر از شرایط خاصی که خود آن کشور نیاز به نیروی کار داشته باشد.
به سبب رکود اقتصادی در کشورهای جنوب اروپا نظیر کشور ایتالیا ثبات شغلی محدودیت پیدا کرده است . همچنین نرخ بیکاری هم از طرفی بالا می باشد و  نمی توان از اخذ کسب و کار درآمد اطمینان حاصل کرد. چون شهروندان این کشور در یافتن شغل با موانع روبرو می باشند و  حتی در بعضی از موارد ملت خود ایتالیا کشورهای همسایه را مقصدی برای یافتن شغل مناسب خود انتخاب و مهاجرت کاری میکنند.

کار در کشور ایتالیا دارای ویژگی های خاص خود را دارا می باشد .

چنانچه که درفوق ذکر شد این امکان وجود دارد که از طریق ویزای کار آلمان اقدام نمود و در نهایت با تبدیل ویزای کاری آلمان می توان  برای اخذ ویزای کاری سایر کشورهای اروپایی از جمله ویزای کار کشور ایتالیا اقدام کرد.

 مهاجرت به ایتالیا از طریق کار ( اخذ اقامت کاری در ایتالیا )

  • لازم به ذکر است ،اشخاصی که موفق به دریافت ویزای کار ایتالیا می شوند، پس از گذشت چهار سال کار در ایتالیا و پرداخت مالیات و حق بیمه به دولت ایتالیا، می توانند درخواست اقامت دائم ایتالیا را از دولت داشته باشند.

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ شهروندی و تابعیت و اقامت کاری در ایتالیا را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال می توانید با ما در ارتباط باشید.

ویزای کاری ایتالیا – اخذ اقامت و تابعیت از راه کاریابی به ایتالیا

ایتالیا کشوری در جنوب قاره اروپا است که پایتخت آن شهر رم می‌باشد. این کشور از شبه‌جزیره ایتالیا و دو جزیره سیسیل و ساردِنی در دریای مدیترانه تشکیل شده‌است. امروزه ایتالیا کشوری توسعه‌یافته‌است و جزو گروه هشت به‌شمار می‌آید. واحد پول این کشور یورو و زبان رسمی آن ایتالیایی است . ایتالیا با داشتن فرهنگی غنی، دارا بودن اب و هوای مناسب و همچنین نزدیک بودن فرهنگ این کشور با فرهنگ کشور عزیزمان متقاضیانی زیادی برای مهاجرت دارد. جمعیت این کشور بیش از ۶۰ میلیون نفر است.

ویزای کاری ایتالیا – مهاجرت از طریق ویزای کار کشور ایتالیا

بسیاری از افرادی که متقاضی برای مهاجرت به یکی از کشورهای اروپایی هستند، مهاجرت از طریق اخذ ویزای کاری را مد نظر دارند.این نوع مهاجرت شرایط ویژه ای دارد.به همین منظور برای افرادی که قصد دارند از طریق ویزای کاری برای اخذ اقامت اقدام نمایند، توصیه می شود تا با مشاورین مجرب آتیه آفرینان ایرانیان که در این زمینه تخصص و تجربه دارند، صحبت نموده و از راهنمایی هایشان بهره مند گردند.

مهاجرت از طریق ویزای کار به ایتالیا

مهاجرت از طریق ویزای کار به ایتالیا

در حالت کلی افرادی که قصد مهاجرت کاری به کشور ایتالیا دارند، لازم است به این نکته توجه داشته باشند که روال اخذ این نوع اقامت، نیازمند داشتند شخصی به عنوان کارفرما در کشور ایتالیا است.کارفرما باید برای شما پیشنهاد کاری بفرستد، که این نوع اقدام نیز خود دارای قوانین سخت و پیچیده ای است.کارفرما در ابتدا باید در روزنامه و اینترنت به مدت ۳ ماه آگهی استخدام دهد، اگر در کشور ایتالیا برای این سمت شغلی کارجویی پیدا نشد، باید دوباره به مدت ۳ ماه در کل اتحادیه اروپا که شامل ۲۸ کشور است درخواست ارسال نماید.در صورتی که باز هم کارجویی پیدا نشد، کارفرما می تواند برای فرد مورد نظر خود درخواست کار را ارسال نماید.

با توجه به این که روال اخذ ویزای کاری مقداری پیچیده است، به متقاضیان پیشنهاد می شود که در ابتدا برای ویزای تحصیلی این کشور اقدام نمایند و پس از اتمام دوره تحصیلی خود، ویزای خود را به ویزای کاری تبدیل نمایند.در مدت زمان تحصیل نیز در کشور مورد نظر امکان کار به صورت پاره وقت وجود دارد.این اجازه کار، فرصت مناسبی برای آشنا شدن با شرایط کاری کشور ایتالیا است.همچنین این امکان را به شما می دهد تا با کارفرمایان به صورت مستقیم در ارتباط بوده و به آسانی کار مورد نظر خود را پیدا کنید.

لازم به ذکر است ،اشخاصی که موفق به دریافت ویزای کار ایتالیا می شوند، پس از گذشت چهار سال کار در ایتالیا و پرداخت مالیات و حق بیمه به دولت ایتالیا، می توانند درخواست اقامت دائم ایتالیا را از دولت داشته باشند.

 

در صورتی که تمایل دارید برای دانشگاه های برتر کشور ایتالیا اقدام نمایید، موسسه آتیه آفرینان ایرانیان شما را در این زمینه همراهی می نماید.برای کسب اطلاعات تکمیلی تر و دریافت مشاوره اولیه رایگان می توانید با موسسه تماس حاصل نمایید.

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ شهروندی ایتالیا، تابعیت و اقامت کاری در ایتالیا را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه ویزای کاری ایتالیا می توانید با ما در ارتباط باشید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu