مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا

ویزای تحصیلی اسپانیا
مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی اسپانیاReviewed by ویزای تحصیلی on Oct 25Rating: 4.5مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا تکمیل کردن مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا به عنوان یکی از مهمترین مراحل اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا می باشد که برای تمامی افرادی که قصد ادامه تحصیل در اسپانیا را دارند ، ضروری می باشد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا

برای ورود به کشور اسپانیا به اخذ ویزای اسپانیا از سفارت اسپانیا نیاز داریم. سفارت اسپانیا ویزاهایی از قبیل ویزای توریستی اسپانیا، ویزای دیدار خانواده، ویزای تجاری اسپانیا، ویزای تحصیلی اسپانیا و غیره را صادر می کند که هر کدام از این ویزاها به مدارک خاصی نیاز دارند. تکمیل کردن مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا به عنوان یکی از مهمترین مراحل اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا می باشد که برای تمامی افرادی که قصد ادامه تحصیل در اسپانیا را دارند، ضروری می باشد. مدارک مورد نیاز مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا به شرح زیر می باشد:

اگر تمایل به داشتن اطلاعاتی در زمینه تحصیل در کشور اسپانیا دارید می توانید مقاله ” تحصیل در کشور اسپانیا ” را مطالعه نمایید.

  • کارت شناسایی متقاضی به همراه کپی از تمام صفحات جهت اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا
  • گذرنامه معتبر متقاضی به همراه کپی از تمام صفحات جهت اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا
  • چند قطعه عکس پرسنلی مورد نیاز سفارت اسپانیاجهت اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا
  • مدرک زبان مورد نیاز سفارت اسپانیا جهت اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا
  • آخرین مدرک تحصیلی متقاضی، که به زبان مورد نیاز سفارت اسپانیا ترجمه شده باشد.
  • دریافت نامه تاییدیه از دانشگاه و یا موسسه آموزش عالی جهت اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا
  • تمکن مالی متقاضی و یا والدین متقاضی برای پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی در اسپانیا
  • ارائه بیمه نامه معتبر جهت اخذ ویزای تحصیلی کشور اسپانیا
  • ارائه گواهی سلامت پزشکی جهت اخذ ویزای تحصیلی کشور اسپانیا

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به اسپانیا شرکت آتیه آفرینان ایرانیان توصیه می کند نگاهی به مقاله ” مهاجرت به اسپانیا ” بیاندازید.

مدارک فوق به عنوان اصلی ترین مدارک برای اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا به شمار می آیند، در صورت هر گونه نقصی در این مدارک شانس دریافت ویزای تحصیلی اسپانیا برای متقاضی کاهش می یابد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا – مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش از دانشگاه های اسپانیا  

دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در کشور اسپانیا را دارند باید در ابتدا از دانشگاه مورد نظر پذیرش دانشجویی خود را دریافت کنند تا ویزای تحصیلی را دریافت نمایند. برای دریافت پذیرش دانشجویی باید متقاضی مدارکی را به دانشگاه اسپانیا ارائه دهد تا دانشگاه به فرد متقاضی پذیرش تحصیلی را اعطا نماید. پس از دریافت پذیرش دانشجویی از دانشگاه مورد نظر فرد باید مدارکی را به سفارت تسلیم نماید تا برای وی ویزای تحصیلی اسپانیا یا ویزای دانشجویی اسپانیا صادر شود. در این قسمت قصد داریم مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش از دانشگاه های اسپانیا را معرفی نماییم.

ویزای تحصیلی اسپانیا

ویزای تحصیلی اسپانیا

برای اقامت و تابعیت در اسپانیا روش های متفاوتی وجود دارد شرکت آتیه آفرینان به شما توصیه می کند برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله ” اقامت در اسپانیا ” را مطالعه فرمایید .

ورود افرادی که از کشورهای عضو اتحادیه اروپا مانند سوئیس، نروژ، ایسلند و … وارد می شوند با افراد عادی کاملا متفاوت می باشد. این افراد باید یک گذرنامه معتبر یا یک کارت شناسایی معتبر و یک ID مخصوص خود ارائه نمایند که البته این ID باید به همراه اجازه کتبی پدر یا مادر باشد. اما افرادی که از غیر اتحادیه اروپا هستند باید مدارک اولیه خود را به صورت کامل ارائه کنند.

از مهمترین مدارک این افراد :

  • ارائه تمکن مالی مناسبی می باشد به طوری که نشان دهند در این مدت یک ساله می‌توانند هزینه های خود را در حین تحصیل تامین کنند.
  • ارائه انگیزه نامه فرد دانشجو (SOP) می باشد که باید قصد خود را از سفر به اسپانیا ارائه نماید.
  • ارائه مدارک تحصیلی ترجمه شده یک مقطع قبل
  • ارائه مدرک زبان در صورت نیاز
  • ارائه مدارک شناسایی و پاسپورت
  • ۴ قطعه عکس ۳*۴
  • ارائه درخواست پذیرش به طور آنلاین در سایت دانشگاه ها

شما برای درخواست ویزای تحصیلی اسپانیا، بسته به مدت تحصیلات خود، انواع ویزاهای زیر را میتوانید درخواست دهید:

  • ویزای نوع ۱۸۰ روزه – اگر شما قصد دارید در اسپانیا بین سه تا شش ماه تحصیل کنید.
    ویزای دانشجویی (نوع-D) اگر شما قصد تحصیل در اسپانیا بیش از شش ماه را دارید.
  • در هر دو نوع از این ویزاها به شما کارت اقامت برای دانشجویان خارجی (TIE) را میدهند. TIE یک مجوز موقت است که اجازه می دهد تا در دوره تحصیلاتتان در این کشور بمانید. TIE برای حداکثر یک سال تحصیلی معتبر است و برای هرسال باید تمدید شود.
    در نظر داشته باشید که برای ویزای دانشجویی نمی توانید درخواست پناهندگی کنید. قبل از آمدن به اسپانیا برای دریافت ویزای تحصیلی، از سفارت یا کنسولگری اسپانیا در منطقه باید اجازه گرفته شود.

گروه آتیه آفرینان ایرانیان – مجری و ارائه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu