سفارت انگلیس
سفارت انگلیسReviewed by سفارت on Aug 18Rating: 5.0سفارت انگلیسکشور انگلیس در میان متقاضیان ایرانی از پرطرفدار برای مهاجرت و سفر می باشد . در گذشته اخذ ویزای انگلیس برای ایرانیان آسان تر بود اما امروزه به علت عدم وجود سفارت انگلیس در ایران اخذ ویزا بسیار سخت تر از گذشته شده است . سفارت انگلیس

آشنایی با سفارت انگلیس

کشور انگلیس در میان متقاضیان ایرانی از پرطرفدار برای مهاجرت و سفر می باشد . در گذشته اخذ ویزای انگلیس برای ایرانیان آسان تر بود اما امروزه به علت عدم وجود سفارت انگلیس در ایران اخذ ویزا بسیار سخت تر از گذشته شده است چون پس از اتفاقاتی که در سال ۲۰۱۱ در ایران افتاد و سفارت انگلیس در تهران تعطیل شد . در چند سال اخیر اخذ ویزای انگلیس در تهران برای ایرانیان با مشکلات عدیده ای همراه شده بود و بزرگترین مشکل، سفر چند روزه ای بود که باید به یکی از کشورهای اطراف نظیر ترکیه و یا دبی انجام می گرفت . اما خوشبختانه کشور انگلیس با تاسیس دفاتری به نام VFS در کشورهایی که در آنها سفارتی ندارد این مشکلات را به حداقل رساند . این دفاتر که به عنوان نماینده سفارت انگلیس شناخته می شوند، کارهای اخذ ویزای انگلیس را در کمترین زمان ممکن به انجام می رسانند و از زمان بازگشایی دفتر VFS در تهران می تواند نوید کاهش دغدغه ها در مورد اخذ ویزاهای انگلیس را به ایرانیان داد . پس اولین نکته مهم در مورد ویزای انگلیس این است که وقت سفارت انگلیس در تهران به معنای همان وقتی است که از دفاتر VFS گرفته می شود .

در ابتدا باید بدانید که کشور انگلیس جزو کشورهایی ا‌ست که کم و بیش سخت‌گیری‌هایی را برای صدور ویزا به اتباع دیگر کشورها تحمیل می‌کند. اما لازم نیست که متقاضیان اخذ ویزاهای انگلیس نگران چیزی باشند؛ چرا که با یک برنامه‌ریزی صحیح و مناسب و اطلاع کامل از شرایط و مدارک اخذ ویزای انگلیس ، می‌توانید به راحتی از آن بهرمند شوید. نکته اول این است که برای سفارت‌های انگلستان ، گردش مالی مناسب و حساب بانکی قوی، از مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار در تأیید صلاحیت اتباع دیگر کشورها برای سفر به انگلیس است. مدت ویزای انگلیس از ۶ ماه آغاز شده و بسته به نوع سفر تا ۱۰ سال ادامه می‌یابد.

در مقاله ای تحت عنوان ” تحصیل در انگلیس” به طور مفصل درباره شرایط تحصیل در انگلیس توضیح دادیم .

ویزاهای انگلیس که به مانند سایر کشورها، در سه بخش توریستی، تحصیلی و تجاری صادر می‌شوند، به شکل زیر قابل دسته بندی هستند:

  • ویزای توریستی ۶ ماهه انگلیس
  • ویزای توریستی ۲ ساله انگلیس
  • ویزای دوره زبان انگلیس
  • ویزای short term study یا تحصیل موقت انگلیس
  • ویزای دانشجویی انگلیس موسوم به Tier4
  • ویزای توریستی ۵ ساله انگلیس
  • ویزای توریستی ۱۰ ساله انگلیس

البته دو نوع ویزای دیگر تحت عنوان: ویزای اقامت در انگلیس و ویزای ازدواج در انگلیس هم وجود دارند که در دسته‌بندی ویزاهای مهاجرتی انگلیس قرار می‌گیرند و از این نظر، با ویزاهای موقت تفاوت دارند و دارای شرایط خاص و دشواری هستند .

شما می توانید برای مهاجرت به انگلیس مقاله ای تحت عنوان ” مهاجرت به انگلیس” را مطالعه فرمایید .

سفارت انگلیسمدارک مورد نیاز سفارت انگلیس در روز مصاحبه

مدارک مورد نیاز سفارت انگلیس در روز مصاحبه به شرح زیر می باشد :

  • دو قطعه عکس ۳٫۵ * ۴٫۵ (عکس‌ها باید رنگی و تمام‌رخ باشند)
  • اصل پاسپورت (اعتبار پاسپورت باید ۶ ماه بیشتر از مدت زمان سفر به انگلیس باشد)
  • اصل و ترجمه سند ازدواج در صورت تأهل
  • اصل و ترجمه شناسنامه
  • برگه پرینت‌شده فرم درخواست وقت سفارت انگلیس و تأییدیه‌ای که سفارت انگلیس پیش از شروع مصاحبه به شما خواهد داد.
  • اصل و ترجمه گردش‌های حساب شخصی و جاری در ۶ ماه گذشته، سپرده‌های بانکی و… ( برای مدیران شرکت‌ها، ارائه ریزپرینت گردش مالی حساب شرکت هم الزامی‌ست)
  • اصل و ترجمه سند ملکی و در صورت اجاره دادن ملک، اصل و ترجمه اجاره‌نامه موردنظر
  • اصل و ترجمه مدارک شغلی (توضیح: یکی از مهم‌ترین مدارک همین مدارک شغلی هستند! لذا بهتر است که با مشورت‌گرفتن از مشاوران سالیان سفر، این مدارک را به بهترین شکل ممکن تکمیل کنید.) شامل: گواهی اشتغال به کار، گواهی مرخصی با ذکر باحقوق یا بی‌حقوق بودن مرخصی، یکی از ‌مدارک: کارت پرسنلی، کارت مهندسی، کارت
  • اصل و یا کپی دعوتنامه از بستگان درجه یک و یا برگه واچر هتل (توضیح: واچر هتل برگه‌ای‌ست که به منزله رزرو رسمی هتل در اروپاست و در صورت عدم وجود دعوتنامه، برای اخذ ویزای انگلیس الزامی‌ست. در صورت وجود دعوتنامه هم مدارک میزبان به این شرح مورد نیاز است:  فیش حقوقی پرینت حساب بانکی، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار، سند ملکی یا اجاره‌نامه در انگلستان، آخرین برگ مالیاتی پرداخت‌شده، قبوض پرداختی مثل آب ، برق ، گاز)
  • دانشجویی، حکم کارگزینی، کارت بازنشستگی، پروانه مطب، جواز کسب، پروانه فعالیت، کارت بازرگانی و… ، بیمه ۶ ماه گذشته و گواهی تأییدیه آن، فیش حقوقی ۶ ماه آخر، برگه مالیاتی پرداخت‌شده.
  • ترجمه کارت پایان خدمت
سفارت انگلیس

سفارت انگلیس

برای اقامت و تابعیت در انگلیس روش های متفاوتی وجود دارد شرکت آتیه آفرینان به شما توصیه می کند برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله ” اقامت در انگلیس” را مطالعه فرمایید .

مرحله مصاحبه، مرحله‌ای‌ است که در آن شما باید اعتماد مصاحبه‌گر را جلب کنید؛ پس توصیه می‌شود که محکم و باصلابت به توضیح در مورد خود بپردازید و سعی کنید جواب‌های کوتاه و مناسبی به سؤالات بدهید.

سفارت انگلیس – آدرس سفارت انگلیس در تهران

آدرس سفارت انگلیس در تهران خیابان فردوسی، پلاک ۱۹۸ واقع شده است.

تلفن تماس: ۰۲۱۶۴۰۵۲۰۰۰

کدپستی: ۱۱۳۱۶۹۱۱۴۴

سفارت انگلیس در تهران در روزهای هفته از یکشنبه تا پنج شنبه در ساعات ۷:۳۰ صبح الی ۱۴:۳۰ آماده خدمت رسانی به مراجعین محترم می باشد.

 

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

 

  • نویسنده : تحصیل و زندگی در اروپا
  • تاریخ انتشار : ۹۷/۰۵/۲۷
  • دسته بندی :
  • دیدگاه ها : بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu