ثبت شرکت در کشور سوئیس

ثبت شرکت در کشور سوئیس

ثبت شرکت در کشور سوئیس (Switzerland)

کشور سوئیس دارای سه زبان رسمی آلمانی، فرانسوی و ایتالیایی است اما با این وجود زبان رمانسی (زبان آنگلو فرانسه) از جمله زبانهای بومی این کشور محسوب می شود.کشور سوئیس همواره منطقه ای مناسب برای تجار و سرمایه داران در نظر گرفته می شود و لازم است بدانید که کشور سوئیس عضوی از عمده پیمان های اقتصادی جهانی است و از این رو موقعیت بسیار مناسبی را پدید آورده است.تولید ناخالصی کشور سوئیس به تنهایی از بزرگترین اقتصادهای اروپای غربی بیشتر است. پس می توان نتیجه گرفت اقتصاد کشور سوئیس یک اقتصاد بانکی به تمام معناست.

تمام این محاسن و استانداردهای کاری بالا در سوئیس منجر به ثبات واحد پولی فرانک سوئیس شده است که کمترین کاهش ارزش را دارد، همچنین سیستم بانکداری کارآمد و محرمانه، تراکنش مالی آزاد، ثبات صنعتی، معافیتهای مالیاتی، لغو محدودیتهای تجاری گمرک و مشتری، و دسترس پذیر بودن پرسنل کارآمد و چند زبانه و نیز استاندارد بالای زندگی برای کارکنان و مدیران نیز از تبعات آن هستند. همچنین نرخ پایین مالیاتها و حمایت گسترده بانکها و بیمه های این کشور از سرمایه گذاران خارجی باعث گردیده که امروزه شرکتهای بسیاری از سرتاسر جهان دفاتر فروش خود را به این کشور انتقال دهند . از طرفی چند زبانه بودن این کشور نیز این امکان را به شرکتهای خارجی در این کشور میدهد که به راحتی به بازار کشورهای همسایه نیز دسترسی داشته باشند.

ثبت شرکت در کشور سوئیس – شرایط ثبت شرکت در سوئیس:

در کشور سوئیس، امکان تاسیس شرکت و یا خرید بیزنس که قبلا تاسیس شده و اکنون غیر فعال است، وجود دارد. از لحاظ فنی و اجرایی ، پروسه کاری که شرکت آماده خریداری می شود با شرکتی که به تازگی تاسیس می شود از نظر زمانی به یک اندازه می باشد. پس می توانید شرکت را بصورت جدید راه اندازی کنید چون معمولا حساسیت های افراد برای انجام این کار را دارند.در کشور سوئیس بر خلاف کشورهای دیگر شما فقط نیازمند ثبت شرکت نمی باشید و می بایست از طریق سیستم بانکی این کشور تاییدیه لازم را کسب کنید و پس از آن اجازه ی ثبت را به شما می دهند. یعنی اگر سرمایه ای را برای شرکت در نظر می گیرید باید به صورت کامل مدارکی داشته باشید تا اثبات کند که سرمایه ی شما از کجا به دست آمده است و در صورتی که مجوز لازمه از بانک گرفته شود می توانید مابقی مراحل را سپری کنید.

با توجه به قوانین مهاجرتی حاکم در اتحادیه اروپا، متقاضیان خارجی کمتر از ۵۰ درصد یک شرکت هستند و حتما نیاز به یک شریک از این کشور را خواهند داشت. بصورت معمول متقاضیان برای ثبت شرکت با افرادی همکاری انجام می دهند که آشنایی نسبی دارند چون اعتماد کردن به فردی که سهام دار اصلی شرکت، سخت می باشد.افرادی که موفق به ثبت شرکت در کشور سوئیس شوند می توانند پس از گذراندن ۴ سال، اقامت دائم این کشور را کسب کنند و پس از دریافت اقامت دائم این کشور و گذراندن ۳ سال در این کشور می توانند پاسپورت این کشور را بگیرند.این افراد پس از کسب اقامت کشور سوئیس می توانند بدون ویزا به کشورهای زیادی همانند استرالیا، کانادا و آمریکا سفر کنند.

به منظور آغاز تجارت در این کشور شما می بایست ابتدا یک شرکت حقیقی و یا حقوقی در این کشور ثبت نمایید . پس از ثبت شرکت شما قانوناً اجازه خواهید داشت که به تجارت در این کشور اشتغال بورزید . البته فعالیت در بعضی از رشته ها مانند پول و ارز نیازمند مجوز رسمی از ارگانهای مربوطه در این کشور میباشد که به هنگام ثبت شرکت به شما اطلاع داده خواهد شد . صاحبان شرکتها و موسسات تجاری در این کشور میتوانند در صورت ارائه مدارک مثبته مالی به سفارتخانه های این کشور درخواست ویزای تجاری کوتاه مدت بنمایند که در هر سال امکان سفر به مدت ۱۸۰ روز را به کشور سوئیس خواهند داشت.

هر نامی که تا کنون به ثبت در دولت سوئیس نرسیده شده باشد مورد قبول است، اما شرط لازم این است که نام شرکت منعکس کننده فعالیت آینده شرکت باشد. حداقل یکی از مدیران باید در سوئیس اقامت داشته باشد که مدارک شرکتی به امضای وی برسد. هیچ محدودیتی در مورد آدرس و ملیت سهامداران وجود ندارد. تمامی شرکت های سوئیسی باید دفتری ثبت شده در سوئیس داشته باشند که در آن اسناد رسمی به تصویب برسد. سرمایه اولیه بیست هزار فرانک سوئیس است که لازم است در ابتدا تمام آن پرداخت شود، این پول باید در یکی از بانک های سوئیس قرار داده شود، هنگامی که شرکت به صورت کامل ثبت شد میتوان از این سرمایه به صورت کامل استفاده کرد، ارزش هر سهم در سوئیس حداقل ۱۰۰ فرانک تعیین شده است.

ثبت شرکت در کشور سوئیسانواع فرم ثبتی شرکتهای تجاری رایج

انواع فرم ثبتی شرکتهای تجاری رایج در کشور سوئیس عبارتند از :

  • شرکت انفرادی Einzelfirma :شرکت انفرادی معادل با همان شخصیت حقیقی در قانون تجارت ایران میباشد . به این منظور شما میتوانید به نام و نام خانوادگی خود یک موسسه تجاری را در این کشور ثبت نمایید . همچنین شما باید یک نفر شخص مقیم سوئیس را نیز به عنوان یکی از مدیران شرکت با حق امضاء منصوب بنمایید . شما به سرمایه ثبتی اولیه نیاز نخواهید داشت ولیکن در صورتیکه شما ورشکست بشوید میزان بدهی شما به نام خود شخص شما نوشته خواهد شد و شما مجبور خواهید بود از از دارایی شخصی خویش نسبت به پرداخت بدهی های خود اقدام بورزید .
  • شرکت با مسئولیت محدود GmbH: رایج ترین شکل ثبت شرکتهای کوچک در این کشور میب اشد . کلیه حق الشرکه شرکت میتواند تماما به نام یک نفر باشد.در آگهی روزنامه رسمی اسامی تمام شرکاء و مدیران به چاپ خواهد رسید . شما میبایست یک نفر شخص مقیم سوئیس را نیز به عنوان یکی از مدیران شرکت با حق امضاء منصوب بنمایید . حداقل سرمایه مورد نیاز ۰۰۰ ۲۰ فرانک سوئیس می باشد که باید تماما نزد یک بانک سوئیسی پرداخت گردیده باشد .در صورت ورشکستگی بدهی شرکت تنها محدود به سرمایه شرکت خواهد بود .
  • شرکت سهامی خاص AG: رایج ترین شکل ثبت شرکتهای بزرگ در این کشور میباشد . کلیه سهام شرکت میتواند تماما به نام یک نفر باشد.در آگهی روزنامه رسمی اسامی تمام شرکاء و مدیران تنها بنا به درخواست خود آنان به انتشار خواهد رسید ، به عبارت دیگر اسامی سهامداران میتواند پنهان بماند . شما میبایست یک نفر شخص مقیم سوئیس را نیز به عنوان یکی از مدیران شرکت با حق امضاء منصوب بنمایید . حداقل سرمایه مورد نیاز ۰۰۰ ۱۰۰ فرانک سوئیس می باشد که باید دست کم نیمی از آن نزد یک بانک سوئیسی پرداخت گردیده باشد .در صورت ورشکستگی بدهی شرکت تنها محدود به سرمایه شرکت خواهد بود .
  • نمایندگی و یا شعبه شرکت خارجی در سوئیس Agent: نیاز به سرمایه اولیه نیست و تنها یک نفر شخص مقیم سوئیس باید به عنوان یکی از مدیران شرکت با حق امضاء منصوب گردد . اساسنامه شرکت مادر و آخرین آگهی تغییرات و همچنین گواهی بانکی مبنی بر پرداخت شدن کل سرمایه ثبتی شرکت مورد نیاز میباشد . همچنین ممکن است مدارک دیگری مانند آخرین ترازنامه مالی شرکت شما نیز مطالبه گردد .
ثبت شرکت در کشور سوئیس

ثبت شرکت در کشور سوئیس

 ثبت شرکت در کشور سوئیس – اسناد و مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت در سوئیس

برای ثبت شرکت در سوئیس باید مدارک و اسناد زیر را مهیا سازید:
– نام شرکت
– نام مدیر، ملیت، تاریخ تولد و آدرس کامل وی
– نام و نام خانوادگی به همراه آدرس کامل سهامداران
– مدرک اثبات هویت شامل اسکن گذرنامه، ترجمه رسمی از کارت ملی و گواهینامه
– مدرک اثبات آدرس شامل ترجمه رسمی از قبض گاز یا برق و یا کارت اعتباری شما و یا صورت حساب ۳ ماهه بانکی

ثبت شرکت در کشور سوئیس – مزایای ثبت شرکت در سوئیس

مزایای ثبت شرکت در سوئیس به شرح زیر می باشد :

  1. مالکیت ۱۰۰% (بدون نیاز به شریک محلی)
  2. دسترسی به تمام نواحی اروپای شینگن برای مسافرت، تجارت و اقامت طولانی مدت
  3. امکان درخواست اقامت دائم پس از ۳ سال
  4. امکان درخواست پاسپورت ۵ سال بعد از اخذ اقامت دائم
  5. امکان اخذ آسان ویزا برای تمامی نقاط دنیا
  6. افتتاح حساب شرکتی و شخصی
  7. استفاده از مارک تجاری (برند) اروپائی
  8. قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا

 ثبت شرکت در کشور سوئیس –  مراحل ثبت شرکت در سوئیس و دریافت اقامت

مراحل ثبت شرکت در سوئیس و دریافت اقامت عبارتند از :

  • تشکیل پرونده از طریق گروه وکلا در سوئیس و هماهنگی با وزارت بازرگانی و وزارت امور خارجه و دریافت تاییدیه و موافقت دولت سوئیس نسبت به Business Plan و اجازه فعالیت تجاری برای متقاضی
  • تعیین وقت مصاحبه در سفارت و دریافت ویزای D برای فرد متقاضی و خانواده ایشان حضور در سوئیس جهت دریافت اقامت یکساله و انجام مراحل ثبت شرکت
  • بعد از گذشت یکسال و ارائه گزارش کاری شرکت ، اقامت تمدید خواهد شد.
  • بعد از ۳ سال اقامت در سوئیس و در صورت ارائه فعالیت تجاری مثبت ، فرد متقاضی و خانواده ایشان حق تقاضای دائم پیدا خواهند نمود.

ثبت شرکت در کشور سوئیس –  مدارک مورد نیاز ثبت شرکت در سوئیس و اقامت

  • نام شرکت (توسط خود شما ارائه میشود)
  • پر نمودن فرم ثبت شرکت در سوئیس
  • اسکن پاسپورت سهامداران و مدیرعامل
  • طرح توجیهی اقتصادی ( Business Plan )
  • سند مالکیت و پرینت حساب بانکی
  • کپی از آخرین مدرک تحصیلی‌
  • وکالتنامه (که باید توسط موکل امضا شود)

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    Menu