صفر تا صد تحصیل در چین ۲۰۱۹ (تمام نکات تحصیل در چین)

تحصیل در چین 2019
صفر تا صد تحصیل در چین 2019 (تمام نکات تحصیل در چین)Reviewed by تحصیل در چین on Mar 27Rating: 4.5تحصیل در چینشزایط تحصیل در چین به چه صورت است؟ چرا تحصیل در چین ؟ تمام نکات ضروری تحصیل در چین - صفر تا صد تحصیل در چین 2019 در این مقاله به صورت کامل بیان شده است . تحصیل در چین 2019

صفر تاصد تحصیل در چین ۱۳۹۸ (Study in China 2019)

نگاه کلی به تحصیل در چین

  • پایتخت کشور چین : پکن 
  • زبان تحصیل در چین : چینی و انگلیسی
  • مدت زمان تحصیل در چین در مقطع کارشناسی : ۳ الی ۴ سال
  • مدت زمان تحصیل در چین در مقطع کارشناسی ارشد : ۱ الی ۲ سال
  • مدت زمان تحصیل در چین در مقطع دکترا : ۳ سال
  • مدت زمان تحصیل در چین در مقطع پزشکی : ۵ تا ۶ سال

شزایط تحصیل در چین به چه صورت است؟ چرا تحصیل در چین ؟ آیا می توان از طریق تحصیل کارشناسی در چین به اقامت چین دست پیدا کرد؟ شرایط تحصیل کارشناسی ارشد در چین به چه صورت است؟ آیا می توان به تحصیل دکتری در چین پرداخت؟ شرایط تحصیل پزشکی و دنداپزشکی در چین به چه صورت است؟ هزینه های تحصیل در چین چقدر است؟ آیا تحصیل رایگان در چین امکان پذیر است؟ مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی چین چه می باشد؟ آیا اقامت پس تحصیل در چین امکان پذیر است؟ این ها از جمله سوالاتی است که در خصوص تحصیل در چین پرسیده می شود در ادامه در خصوص هر کدام از سوالات بالا توضیحاتی را ارائه می کنیم.

صفر تا صد تحصیل در چین ۲۰۱۹ – همه نکاتی که برای تحصیل در چین باید بدانید

تحصیل در کشور چین می تواند موفقیت خوبی برای افرادی باشد که قصد تحصیل با هزینه های مناسب در یکی از کشورهای پیشرفته جهان را دارند. از مزیت های تحصیل در کشور چین می توان به تحصیل به زبان انگلیسی در چین اشاره نمود. اگر که به زبان انگلیسی در کشور چین تحصیل نمایید، دیگر نیازی به داشت مدرک زبان چینی نخواهید داشت. اما اگر قصد تحصیل در کشور چین به زبان چینی را دارید باید در آزمونی به نام Chinese proficiency test  که همان آزمون تسلط به زبان چینی است ، شرکت کنید.

نمره قبولی در این آزمون حداکثر نمره ۱۱ است و دانشگاه های مختلف رنج های متفاوتی را برای قبولی در نظر دارند. اما به طور معمول نمراتی بین ۳ تا ۸ می تواند مجوزی برای شما برای  تحصیل در کشور چین می باشد . این آزمون در اکثر کشورها برگزار می گردد و شما برای شرکت در این آزمون نیاز نخواهید داشت که حتما به کشور چین سفر کنید.

تحصیل در چین

تحصیل در چین

تحصیل در چین – چرا تحصیل در چین

چین یکی از کشور های شرقی آسیاست این کشور در چندین دهه گذشته رشد اقتصادی بسیار عالی داشته است و توانسته تبدیل به دومین قدرت اقتصادی دنیا شود. سیستم آموزشی با کیفیتی که این کشور دارد باعث شده تا سالانه دانش آموزان و دانشجویان بی شماری برای تحصیل به این کشور سفر کنند. یکی از مزایای تحصیل در چین نیز هزینه های بسیار مناسب این کشور به نسبت دیگر کشور های دنیاست به همین علت این کشور می تواند یکی از بهترین مقاصد مهاجرتی برای افراد مختلف باشد.

تحصیل در چین – تحصیل در مدارس چین

سیستم اموزش و پرورش مدرن در چین از سه بخش تشکیل شده است: تحصیلات پیش دبستانی ، تحصیلات پایه ای  و تحصیلات برتر. دولت چین از سال ۱۹۸۶ قانونی مبنی بر نه سال تحصیل اجباری رایگان ( ۶ سال تحصیلات پایه ای و ۳ سال تحصیلات ثانویه) پایه گذاری کردند که ملزوماتی برای رسیدن به اموزش و پرورش جهانی بوده است در این قانون به دانش اموزان سن مدرسه حق نه سال تحصیل دادند. در شهرهای چین اگر والدین فرزندانشان را از تحصیل محروم کنند مجرم شناخته می شوند تحصیل در مدارس چین از سن ۶ تا ۱۵ سالگی انجام می پذیرد. تمامی دانش آموزان خارجی که قصد تحصیل در مدارس این کشور را دارند باید به زبان این کشور تسلط پیدا کنند. البته در مقاطع پایین تر مانند دبستان این زبان در کنار دروس دیگر به دانش آموزان آموزش داده می شود.

تحصیل در کشور چین – تحصیل در مقطع کارشناسی کشور چین

تحصیل در کشور چین در مقطع کارشناسی در حدود ۳ الی ۴ سال است.کشور چین دارای دانشگاه های ممتاز جهانی زیادی است. تحصیل در کشور چین در مقطع کارشناسی عمدتا به زبان انگلیسی ارائه می شود.برای اقدام در مقطع کارشناسی کشور چین شما نیاز به ارائه دادن مدرک زبان انگلیسی ( آیلتس یا تافل) خواهید داشت.در کنار مدرک زبان نیاز به مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی مرتبط با رشته درخواستی خواهید داشت.معدل شما برای اقدام نباید کمتر از ۱۴ باشد.برای اقدام افرادی که سنشان زیر ۲۵ سال باشد، شانس بیشتری برای اخذ ویزا خواهند داشت. هزینه های تحصیل در کشور چین مناسب است و کشور چین در لیست ارزانترین کشورها برای تحصیل قرار گرفته است.

در پادکست صوتی “تحصیل در چین” به تمامی مواردی که باید برای تحصیل در چین بدانید اشاره شده شده است. صفر تا صد تحصیل در چین ۲۰۱۹

هزینه تحصیل در کشور چین در مقطع کارشناسی حدودا ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ دلار در سال است. البته این مبلغ با توجه به رشته و دانشگاه مشخص می شود. با توجه به گزارشات ارائه شده در سال ۲۰۱۲ میلادی چین در جایگاه پنجمین کشور مورد علاقه دانشجویان امریکایی قرار داشته است. در مقابل نیز یکی از کشورهای متقاضی برای تحصیل در امریکا، مردمان کشور چین هستند. دولت چین در نظر دارد تا سال ۲۰۲۰ میلادی تعداد دانشجویان بین المللی در این کشور را به نیم میلیون برساند.

تحصیل در کشور چین – تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد کشور چین

اگر متقاضی تحصیل در کشور چین در مقطع کارشناسی ارشد هستید ، باید دارای مدرک کارشناسی مرتبط با رشته درخواستی را داشته باشید و معدل شما حداقل باید ۱۴ باشد . بهتر است که برای تحصیل از اساتید مقطع کارشناسی خود توصیه نامه داشته باشید. تحصیل در کشور چین در مقطع کارشناسی ارشد به دو زبان انگلیسی و چینی امکان پذیر است . طول این مقطع در کشور چین ۱ تا ۲ سال است . شانس افرادی که تا سن ۳۵ سالگی اقدام به ارسال مدارک جهت اخذ پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد می نمایند، بیشتر است . هزینه تحصیل در کشور چین در مقطع کارشناسی ارشد حدودا ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ دلار در سال است . این مبلغ با توجه به رشته و دانشگاه مشخص خواهد شد.

تحصیل در کشور چین – تحصیل در مقطع دکتری کشور چین

تحصیل در مقطع دکتری در کشور چین به زبان انگلیسی ارائه می گردد.در برخی از دانشگاه ها دروس هم به زبان چینی و هم به زبان انگلیسی ارائه می شوند. دوره دکتری شامل دو دوره میباشد.در دوره اول فرد به گذراندن واحد های مربوط به رشته خود می پردازد و در دوره دوم پایان نامه خود را زیر نظر استاد راهنما به انجام میرساند. طول مدت تحصیل در چین در مقطع دکترا عموماً ۳ ساله و شهریه دانشگاه ها در حدود ۵۰۰۰ دلار در سال است. هزینه تحصیل در کشور چین در مقطع دکتری حدودا ۵۰۰۰ دلار در سال است . در حالت کلی تحصیل در کشور چین جهت مطالعه رشته های خاص و همچنین تحصیل دکترا همراه با بورسیه بسیار پرطرفدار است.

گروه اعزام دانشجو آتیه آفرینان با سال ها تجربه کاری و داشتن بیش از هزار پرونده موفق شما را در امر ادامه تحصیل یاری می رساند.سیاست اصلی ما بیان صادقانه تمام واقعیات(و نه تنها بخشی از آن)است.هدف ما تنها کمک برای گرفتن پذیرش و ویزای شما  نمی باشد، بلکه بوجود آوردن زمینه هایی برای زندگی بهتر در خارج از کشور و پشتیبانی شما می باشد.

تحصیل در کشور چین

تحصیل در کشور چین

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره آشنایی با کشور چین مقاله “آشنایی با کشور چین ” را مطالعه فرمایید.

کشور چین با نام رسمی جمهوری خلق چین در شرق قاره آسیا واقع گردیده است. کشور چین پرجمعیت ترین کشور در جهان است. کشور چین با حزب کمونیست چین در قالب اساس نظام تک حزبی اداره می شود. پاتخت کشور چین، شهر پکن است. بزرگترین شهرها و همچنین پرجمعیت شهرها چین شانگهای، پکن، هنگ کنگ و تیانجین هستند. بسیاری از افراد ممکن است تحصیل در چین را برای اقامت در این کشور انتخاب کنند .

تحصیل در چین – تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در چین

تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در چین نیز همواره یکی از مقاصد اصلی تحصیلی بسیاری از دانشجویان بوده است. به دلیل هزینه های تحصیلی بسیار مناسب این کشور به نسبت دیگر کشور های دنیا بسیاری از افراد هستند که علاقه مند به تحصیل در رشته های پزشکی و دندانپزشکی در چین هستند. نکته بسیار مهمی که در خصوص تحصیل پزشکی در چین وجود دارد این است که برای تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در چین نیازی به گذراند دوره ای مثل پاتفک در روسیه وجود ندارد و همچنین آزمون ورودی برای این دوره ها برگزار نمی شود و دانشجویان می توانند با دریافت پذیرش به صورت مستقیم از دانشگاه های کشور چین اقدام به تحصیل در رشته های مربوطه کنند. تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در چین معمولا در حدود ۵ تا ۶ سال به طول می انجامد ودانشجویان برای ورود به آن نیاز نیاز به داشتن مدرک دیپلم دبیرستان و همچنین مدرک زبان انگلیسی آیلتس ۶ دارند. برای تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در چین نیاز است که حتما به زبان رسمی این کشور تسلط پیدا کرد چرا که در پایان دوره های آموزشی دانشگاه دانشجو باید یک دوره کارآموزی را در بیمارستان ها یا درمانگاه های چین بگذراند به همین علت برای برقراری ارتباط دانستن این زبان بسیار با اهمیت می باشد.

تحصیل در چین – هزینه های تحصیل در چین

هزینه های تحصیل در چین می تواند با توجه به رشته تحصیلی دانشجو و همچنین دانشگاه مربوطه و همچنین مقطع تحصیلی او متفاوت باشد ولی اگر بخواهیم میانگین هزینه های تحصیل در دانشگاه های چین را در نظر بگیریم می توانیم بگوییم که این هزینه های در حدود ۲ تا ۴ هزار دلار در سال است. به طور کلی هزینه های تحصیل در کشور چین بسیار مناسب تر از کشور های دیگر است و دانشجویان کمتری در این کشور به مشکل مالی برخورد می کنند.

تحصیل در چین – تحصیل رایگان در چین

به طور کلی تحصیل در چین شامل پرداخت شهریه می باشد و از این رو می توان گفت که تحصیل رایگان در چین وجود ندارد ولی در برخی دانشگاه های این کشور کمک هزینه های مختلفی برای دانشجویان بین المللی این کشور در نظر گرفته شده است که می توانند با دریافت آن ها هزینه های تحصیلی در چین را کاهش دهند. همچنین یکی از راه های کمتر کردن هزینه های تحصیل در چین از طریق کار دانشجویی می باشد در این کشور نیز دانشجویان می توانند از ۱۰ تا ۳۰ ساعت در هفته مشغول به کار دانشجویی شوند. ولی نکته ای که باید به آن دقت کرد این است که در این کشور یافتن کار بسیار سخت است و همچنین حقوق های دریافتی نیز بسیار کم می باشد. با کار در چین شاید بتوان هزینه های زندگی در چین را کسب کرد.

تحصیل در چین – بورسیه های تحصیلی چین

بورسیه های تحصیلی چین نیز یکی از مواردی است که همواره در خصوص آن سوالات فراوانی پرسیده می شود. برای دریافت بورسیه های تحصیلی چین دانشجو باید از ژانویه تا آوریل هر سال درخواست خود را مبنی بر بورسیه تحصیلی چین اعلام کند. بورسیه های تحصیلی چین معمولا در دو نوع ارائه می شود این دو نوع بورسیه های تحصیلی کامل یا CSC و بورسیه های تحصیلی جزئی می باشد. بورسیه های تحصیلی ارائه شده در چین معمولا مطابق با مقطع تحصیلی دانشجو ارائه می شود مثلا دانشجویان مقطع کارشناسی که تحصیل آن ها ۴ سال به طول می انجامد بورسیه ای به اندازه ۴ سال دریافت می کنند.

برای آشنایی بیشتر درباره انواع بورسیه تحصیلی این کشور مقاله ” انواع بورسیه تحصیلی چین ” را مطالعه نمایید .

تحصیل در چین – اقامت پس از تحصیل در چین

برای کسب اقامت پس از تحصیل در چین راه های گوناگونی وجود دارد که در این قسمت به برخی از مهم ترین آن ها اشاره می کنیم. اولین راه برای بدست آوردن اقامت چین پس از به اتمام رسیدن تحصیل از طریق کار می باشد. طبق قوانین چین هر دانشجویی که بتواند پس از به اتمام رسیدن تحصیل در چین کاری را برای خود پیدا کند می تواند با طی کردن مراحلی در اداره مهاجرت چین به اقامت کاری چین دست پیدا کند. راه دوم نیز از طریق سرمایه گذاری در چین می باشد. تمامی افرادی که سرمایه کافی را داشته باشند می توانند اقدام به سرمایه گذاری در چین کنند و از این طریق به اقامت این کشور دست پیدا کنند. سرمایه گذاری در چین معمولا از طریق ثبت شرکت در چین انجام می شود و تمامی دانشجویانی که شرایط مالی مناسب داشته باشند می توانند اقدام به این کار کنند. راه سوم نیز از طریق ازدواج می باشد چین نیز همانند برخی کشور های دنیا به تمامی افراد خارجی که با شهروندان این کشور ازدواج کنند اقامت چین را اعطا می کند.

تحصیل در چین – مزایای تحصیل در چین

از جمله مزایای تحصیل در چین موارد زیر می باشد :

  1. تحصیل در دانشگاه های با کیفیت
  2. امکان دریافت بورسیه های تحصیلی ارائه شده
  3. امکان دریافت بیمه سلامت دانشجویی
  4. هزینه های تحصیلی بسیار مناسب
  5. هزینه های زندگی بسیار کم به نسبت برخی کشور های دیگر
  6. امکانات تحصیلی بسیار عالی
  7. امکان تحصیل به دو زبان چینی و انگلیسی
تحصیل در چین 2019

تحصیل در چین ۲۰۱۹

تحصیل در چین – مدارک ویزای تحصیلی چین

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی چین به شرح زیر می باشد :

  1. اصل و کپی پاسپورت به همراه اعتبار ۶ ماهه
  2. دو قطعه عکس سه در چهار
  3. تکمیل فرم درخواست ویزای تحصیلی
  4. اصل و کپی نامه پذیرش دانشگاه مربوطه در چین
  5. گواهی سلامت پزشکی
  6. پرداخت هزینه های درخواست ویزا
  7. عدم سوء سابقه

 

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ بورسیه تحصیلی چین ، تابعیت و اقامت تحصیلی در چین را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه ویزای تحصیلی چین می توانید با ما در ارتباط باشید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

10 دیدگاه

  • سلاممن ۳۳ سالمه و کارشناسی ارشد زبان و ادبیات انگلیسی دارم. معدل ۱۸.۸۵۴ مقاله دارم۴ کتاب ترجمه شده و در ترجمه یک کتاب دیگه هم همکاری داشتم همچنین دو کتاب در دست ترجمه دارمبه عنوان نویسنده و مترجم عضو صندوق اعتباری هنر و بیمه شده شده وزارت ارشاد هستمسابقه تدریس تو دانشگاه آزاد دارم و در مسابقه ترجمه قرآن به زبان انگلیسی رتبه سوم بین اساتید رو کسب کردمعلاوه بر اون ۹ سال سابقه تدریس آموزشگاهی زبان انگلیسی دارممدارک همه موارد فوق موجوده…برای گرفتن مدرک آیلتس آکادمیک هم هیچ مشکلی ندارممیخواستم توی یکی از کشورهایی که بورسیه کامل ارائه می کنند (مثل چین، انگلستان، دوبی، آلمان،ترکیه و یا هر کشور آسیایی یا اروپایی دیگه ای که full fund ارائه میکنه) ادامه تحصیل بدم و دکتری زبان و ادبیات انگلیسی بخونم… با توجه به رزومه علمی و سابقه کاری که دارم این امکان هست که بتونم از کشوری بورسیه کامل دریافت کنم؟ چند درصد این احتمال وجود داره و برای چه کشورهایی؟ شما چطور می تونین به من کمک کنید؟ آیا میتونم برای مهاجرت کاری هم برای کشوری اقدام کنم؟
    • با سلام دوست عزیز به منظور اقدام برای بورسیه تحصیلی در مقطع دکترا بیشتر سابقه تحقیقاتی شما مثل مقالات isi مدنظر می باشد. کشورهایی که در این مقطع و رشته بورسیه های خوبی ارائه می دهند عبارت اند از : استرالیا ، نیوزلند ، امریکا ، کانادا و کشورهای حوزه اسکاندیناوی مثل سوئد. گروه آتیه آفرینان برای پوزیشن های فول فاند بر حسب رزومه متقاضی اقدام می کند.
  • سلام من 20 سالمه دانشگاه نرفتم کنکور دادم و قصد رازم در دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا به چین برم و تحصیل کنم و میخواستم بدونم حق کار در این کشور چگونه است ضمنا من مدرک ایلتس 6.5 دارم و توانایی مالی پرداخت هزینه 1 سال را دارم و قصد دارم با کار در پاره ای وقت بتونم هزینه های زندگی و تحصیل خود را فراهم کنم مچکرم اگر میشه لطف کنید و کمی در این باره توضیح دهید
    • با سلام خیر در کشور چین دانشجویان بین المللی اجازه کار کردن را به صورت قانونی ندارند در ضمن با توجه به جمعیت این کشور شغلی برای افراد خارجی باقی نمی ماند. بهتر است برای سایر کشورها مخصوصا کشورهای اروپایی اقدام نمایید.
  • سلام خسته نباشید میخواستم بدونم با توجه به اینکه چین یکی از پیشتازان صنعت بیمه هست ایا دانشجو برای مهاجرت به چین برای تحصیل بیمه در مقطع ارشد شانسی دارد یا خیر؟ایا نیاز به زبان چینی هست؟شانس اقامت دایم بعد ان چطور است؟ممنونلازم به ذکر است به دلیل شرایط خاص دانشکده ما بیمه رو به صورت انگلیسی یاد گرفته ایم.
    • با سلام بله این رشته در برخی دانشگاه های چین ارائه می شود و امکان تحصیل به زبان چینی و انگلیسی هستو البته لازم به ذکر است که شانس پذیرش چندان بالایی برای این رشته ها برای بین الملل ها وجود ندارد.
  • سلام و خسته نباشیدآیا مدرک دانشگاه های چین در رشته‌های پزشکی برای کشور های اروپایی و کانادا معتبر و قابل قبول هستش؟
    • با سلام بله دانشگاه های ممتاز و خوب چین مورد تایید تمام دنیا هستند.
  • سلام.کلا نمیتوان در چین کار دانشجویی انجام داد؟؟نمرات دروس تخصصی ام بالاتر از ۱۶است و معدلم بالای۱۹،آیا برای پذیرش پزشکی دانشگاه فودان مناسبه؟؟وضعیت دانشجویان مسلمان در دانشگاهایش چطوره؟؟با تشکر
    • با سلام به صورت قانونی نمیتوان به کار مشغول شد.برای دانشگاه فودان شما باید در آزمون ورودیش شرکت کنید که با توجه به رنکینگ این دانشگاه بسیار رقابتی و سخته. در چین از تمامی کشورهای فرهنگ و ادیان دانشچو وجود دارد.
Menu