صفر تا صد تحصیل در هلند ۲۰۱۹ (تمام نکات تحصیل در هلند)

صفر تا صد تحصیل در هلند 2019 (تمام نکات تحصیل در هلند)Reviewed by اعزام دانشجو و تحصیل در اروپا on Mar 27Rating: 5.0تحصیل در هلندتیم آتیه آفرینان ایرانیان در مقاله بورسیه تحصیلی میخواهد به شرایط و چگونگی ویزای تحصیل هلند بپردازد و همچنین شرایط و نحوه اخذ ویزای تحصیل در هلند شرح دهد. آیا ویزای تحصیلی کشور نیوزلند دارای شرایط سنی می باشد؟ ما اقدام به اخذ ویزا و بورسیه تحصیلی شما در کشور هلند خواهیم کرد. با ما همراه باشید

صفر تا صد تحصیل در هلند ۱۳۹۸ (Study in Netherlands 2019)

نگاه کلی به تحصیل در هلند

پایتخت هلند : آمستردام

زبان تحصیل در هلند : هلندی و مدرک B1 هلندی

مدت زمان تحصیل در هلند در مقطع کارشناسی : ۳ الی ۴ سال

مدت زمان تحصیل در هلند در مقطع کارشناسی ارشد : ۱ الی ۲ سال

مدت زمان تحصیل در هلند در مقطع دکترا : ۴ سال

مدت زمان تحصیل در هلند در مقطع پزشکی: ۷ سال

هزینه های تحصیل در هلند

هزینه تحصیل در هلند در مقطع کارشناسی :  ۷۰۰۰ تا ۱۱۰۰۰ یورو

هزینه تحصیل در هلند در مقطع کارشناسی ارشد : ۱۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ یورو

هزینه تحصیل در هلند در مقطع دکترا : با توجه به دانشگاه و رشته تحصیلی متفاوت می باشد .

هزینه تحصیل در هلند در مقطع پزشکی : ۲۰۶۰ یورو

کشور هلند کشوری کوچک در شمال غربی اروپا است و عضو شنگن می باشد. هلند کشوری توسعه یافته و جزو ثروتمندترین کشورهای دنیا می باشد. واحد پول کشور هلند یورو است. از مهم‌ترین شهرهای دانشجویی این کشور می‌توان به آمستردام، روتردام، خرونینخن، اوترخت، لایدن و .. اشاره داشت. در کشور هلند بیش از ۱۶۰ مرکز تحقیقاتی و دانشگاهی فعالیت دارند و امکان تحصیل برای رشته های متنوع در کلیه مقاطع تحصیلی در برترین دانشگاه های این کشور برای دانشجویان وجود دارد. مدراک دانشگاه های هلند بدون استثنا در تمامی‌ جهان معتبرند. زبان تحصیل در هلند به دو زبان انگلیسی و آلمانی می باشد.

همانطور که در مقاله های “ بورسیه های تحصیلی” به بررسی روش های مهاجرت پرداختیم و در مورد “اخذ بورسیه تحصیلی” که یکی از روش های اخذ تابعیت و اقامت و همچنین مهاجرت به اروپا می باشد توضیحات کاملی ارایه دادیم و همانطور که قول داده بودیم به بررسی روش ها و قوانین کشورهای مختلف در زمینه اخذ ویزای تحصیلی کشورهای مختلف مقاله قرار دهیم یک مقاله مرجع در زمینه اخذ ویزای تحصیلی (بورسیه تحصیلی هلند و انواع بورسیه تحصیلی هلند)  را برای شما دوستان عزیز فراهم کرده ایم. پس همچنین یکی از روش های مهاجرت به هلند و اخذ اقامت و تابعیت در هلند ، تحصیل در هلند می باشد.

صفر تا صد تحصیل در هلند|تمام نکات تحصیل در هلند ۲۰۱۹ را با آتیه آفرینان همراه باشید.

امکان اخذ بورس تحصیلی هلند با توجه به رشته، مقطع و دانشگاه برای متقاضیان به سه شکل وجود دارد: با تخفیف در شهریه، تحصیل رایگان در هلند، دریافت کمک هزینه همراه با تحصیل رایگان. مهلت ثبت نام بسته به رشته تحصیلی، مقطع تحصیلی و دانشگاه محل تحصیل متغیر است و از اول ماه ژانویه تا آخر ماه ژوئن می باشد. سال تحصیلی معمولا از نیمه اول ماه سپتامبر آغاز می شود.

در این قسمت به بررسی پاسخ سوالات متداول در مورد تحصیل در هلند می پردازیم .
  • چرا تحصیل در هلند ؟ نداشتن محدودیت سنی یکی از مهمترین مزایای تحصیل در هلند می باشد و شهریه های تقریبا پایین در هلند در واقع شما می توانید با تخفیفی که از سوی دانشگاه های هلند به میزان ۵۰ درصد به شما داده می شود تحصیل رایگان در هلند را تجربه کنید. موقعیت اقتصادی در هلند بسیار عالی می باشد و به شما اطمینان می دهیم که می توانید آینده شغلی خود را در هلند تضمین کنید.
  • زبان تحصیل در هلند چیست ؟  زبان تحصیل در هلند ، هلندی می باشد اما در بعضی از دانشگاه های شما می توانید به زبان انگلیسی تحصیل کنید که باید نمره ۶ به بالا در آزمون آیلتس، نمره ۵۵۰ به بالا در آزمون تافل PB و یا نمره ۲۱۳ به بالا در تافل CB کسب کنید .
  • تحصیل در هلند در مقطع کارشناسی دارای چه شرایطی می باشد ؟ بایستی مدرک دیپلم با معدل بالای 12 و مدرک آیلتس 6 را ارائه کرد .
  • تحصیل در هلند در مقطع کارشناسی ارشد دارای چه شرایطی می باشد ؟ بایستی حداقل مدرک کارشناسی مرتبط و مدرک زبان آیلتس حداقل 6.5 را داشته باشند و همچنین هزینه تحصیل در این مقطع سالانه حدود 11000 تا 15000 یورو است. دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد در هلند اجازه کار 20 ساعت در هفته را دارند.
  • شرایط تحصیل در مقطع دکترا به چه صورت می باشد؟ بایستی حداقل مدرک کارشناسی ارشد مرتبط و مدرک زبان آیلتس حداقل 6.5 را داشته باشند و دانشجویان در مقطع دکتری اجازه کار 30 ساعت در هفته را دارند.
 

در این پادکست که در مورد “تحصیل در هلند” می باشد ، تمامی نکات تحصیل در هلند ۲۰۱۹ اشاره شده است. صفر تا صد تحصیل در هلند سال ۲۰۱۹

تحصیل در هلند

تحصیل در هلند

تحصیل در هلند – تحصیل در مقطع کارشناسی هلند

دانشجویان متقاضی تحصیل کارشناسی در دانشگاه های هلند بایستی حداقل دیپلم با معدل بالای ۱۲ و مدرک زبان آیلتس حداقل ۶ را داشته باشند تا بتوانند در این مقطع در دانشگاه ها تحصیل داشته باشند.

تحصیل در هلند در مقطع کارشناسی ۳ تا ۴ سال می باشد و متقاضیان باید برای اخذ پذیرش کارشناسی و تحصیل به زبان آلمانی مدرکB1  یا  B2 زبان آلمانی را داشته باشند. شهریه دانشگاه های برتر هلند در مقطع کارشناسی سالانه حدود ۷۰۰۰ تا ۱۱۰۰۰ یورو است. دانشجویان در مقطع کارشناسی اجازه کار ۱۰ ساعت در هفته را دارند.

در مقاله ” تحصیل کارشناسی در هلند ” می توانید اطلاعات کاملتری درباره تحصیل در این مقطع کسب کنید .

تحصیل در هلند – تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد هلند

دانشجویان متقاضی تحصیل کارشناسی ارشد در هلند بایستی حداقل مدرک کارشناسی مرتبط و مدرک زبان آیلتس حداقل ۶٫۵ را داشته باشند تا بتوانند در این مقطع در دانشگاه ها تحصیل داشته باشند.

تحصیل در هلند در مقطع کارشناسی ارشد ۱ تا ۲ سال می باشد و متقاضیان باید برای اخذ پذیرش در کارشناسی ارشد و تحصیل به زبان آلمانی، مدرک B2  زبان آلمانی را داشته باشند. شهریه دانشگاه های برتر هلند در مقطع کارشناسی ارشد سالانه حدود ۱۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ یورو است. دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد اجازه کار ۲۰ ساعت در هفته را دارند.

تحصیل در هلند

تحصیل در هلند

تحصیل در هلند – تحصیل در مقطع دکترای هلند

دانشجویان متقاضی تحصیل در هلند در مقطع دکتری بایستی حداقل مدرک کارشناسی ارشد مرتبط و مدرک زبان آیلتس حداقل ۶٫۵ را داشته باشند تا بتوانند در این مقطع در دانشگاه ها تحصیل داشته باشند.

تحصیل در هلند در مقطع دکترا ۴ سال می باشد و متقاضیان باید برای اخذ پذیرش دکترا و تحصیل به   زبان آلمانی، مدرک  B2  زبان آلمانی را داشته باشند. هزینه تحصیل دکترا در هلند با توجه به دانشگاه و رشته تحصیلی متفاوت است. در برخی از دانشگاه ها کل هزینه دکترا به عنوان بخشی از پروژه های تحقیقاتی توسط دولت هلند تأمین می شود، و در برخی دیگر بخشی از آن توسط دانشگاه پرداخت می شود.

دانشجویان متقاضی تحصیل دکترای تخصصی در هلند به عنوان کارکنان دانشگاهی در کارهای تحقیقاتی شرکت داشته و حقوق دریافت می کنند و از پرداخت شهریه معاف هستند.

دانشجویان در مقطع دکتری اجازه کار ۳۰ ساعت در هفته را دارند. کشور هلند برای دانشجویانی که در مقطع دکترا در این کشور مشغول به تحصیل هستند و دارای بورسیه تحصیلی می باشند، حقوق ماهیانه به میزان تقریبا ۲ هزار دلار را در نظر می گیرد.

تحصیل در هلند – تحصیل گروه پزشکی در هلند

تحصیل در گروه پزشکی در هلند نسبت به دیگر کشورهای اروپایی متفاوت می باشد و همچنین تحصیل به زبان انگلیسی تا اتمام دوره غیر ممکن می باشد . مراحل تحصیل پزشکی در هلند به شرح زیر می باشد :

  • کارشناسی پزشکی در پزشکی هلند (۳ سال) : در این مقطع می توانید به زبان انگلیسی در دانشگاه های هلند تحصیل کنید البته دقت کنید فقط دو دانشگاه از دانشگاه های معتبر هلند دروس به زبان انگلیسی تدریس می شود که این دو دانشگاه شامل دانشگاه خرونینگنن و دانشگاه ماستریخت می باشد . برای تحصیل در هلند در این مقطع مدرک دیپلم خود را با معدل بالا ادائه دهید .
  • کارشناسی ارشد در پزشکی هلند (۳ سال ) : رشته فن آوری پزشکی در این مقطع به زبان انگلیسی تدریس می شود اما برای شخصی که تمایل به تحصیل در هلند در مقطع پزشکی به عنوان دکتر را دارد فقط زبان هلندی در دانشگاه تدریس می شود .
  • آموزش (یک سال) : این دوره فقط برای کار در بیمارستان های هلند می باشد و باید برای ارتباط با بیماران به زبان هلندی تسلط کافی داشته باشند .

تحصیل دندانپزشکی در هلند به طور عمده دارای ماهیت عملی زیادی می باشد، چرخه یادگیری خاص دندانپزشکی در هلند در اطراف محور مشکلات بیماری می گردد. این رویکرد عملی به آموزش دانش آموزان در هلند برای اخذ بهترین آمادگی برای حرفه دندانپزشکی می پردازد.

دوره تحصیل داروسازی در هلند به دو بخش تقسیم می گردد . دوره اول این تحصیل شامل علوم پایه و علوم دارویی می باشد که در طی این دوره مهارت های عملی آموزش داده می شود بعد از ۴ سال اول دانشجویان می توانند برای مقطع کارشناسی ارشد دوره ۲ ساله را بگذرانند البته دانشجویان می توانند بعد از ۴ سال دوره آموزش را متوقف کنند و به پژوهش بپردازند. در نهایت حداکثر دوره تحصیل داروسازی در هلند ۶ سال می باشد. کارشناسی ارشد این دوره به دو صورت آنلاین و حضوری برگزار می گردد. این دوره شامل دوره اصلی (EC 20)، دوره تخصصی (EC14) و پروژه تحقیقاتی (Ec 56) می شوند.

تحصیل گروه پزشکی یکی از پر مخاطب ترین رشته های در جهان می باشد. برای آشنایی بیشتر درباره تحصیل گروه پزشکی و داروسازی در هلند مقاله “تحصیل گروه پزشکی در هلند” و “تحصیل داروسازی در هلند” را مطالعه فرمایید.

دانشگاه های پزشکی جهت تحصیل در هلند در این گروه آموزشی عبارتند از :
  • Universiteit ون آمستردام، دانشکده پزشکی هلند
  • انشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه آمستردام هلند
  • دانشگاه گرونینگن، دانشکده پزشکی هلند
  • دانشگاه لیدن، دانشکده پزشکی هلند
  • دانشگاه ماتریشات، دانشکده بهداشت، علوم پزشکی و علوم زیستی در هلند
دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت جهت تحصیل در هلند به شرح زیر می باشد :
  • Radboud University
  • Erasmus University Rotterdam
  • University of Amsterdam
  • Lieden University
  • Maastricht University
  • Utrecht University
  • University of Groningen
  • Vrije University Amsterdam
  • VU University Amsterdam
  • University of Twente
  • Academic Center for Dentistry Amesterdam

تحصیل در هلند – مزایای تحصیل در هلند

مزایای تحصیل در هلند به شرح زیر می باشد :

  1. تحصیل به زبان انگلیسی در معتبرترین دانشگاه های هلند
  2. تحصیل در هلند بدون محدودیت سنی برای متقاضیان و فاصله تحصیل از آخرین مدرک تحصیلی
  3. وجود دانشگاه ها در تمامی رشته های تحصیلی دارای رتبه مناسب در سطح بین المللی
  4. وجود اقتصاد و فرهنگ اجتماعی بالا مردمان هلند
  5. امکان تبدیل ویزای تحصیلی هلند بلافاصله بعد از اتمام تحصیل به ویزای کاری بدون فوت وقت در کشور هلند
  6. امکان اخذ اقامت بعد از ۵ سال کار در هلند
  7. اجازه بردن همراه در هنگام تحصیل در هلند
پیدا کردن شغل و ورود به بازار کار و اجتماع بعد از تحصیل برای دانشجویانی که در هلند مشغول به تحصیل می باشند، از دیگر راه های گرفتن اقامت بعد از تحصیل در هلند ، یافتن کار و ورود به بازار کار بعد از اتمام تحصیل در کشور هلند می باشد. با توجه به این که بازار کار در کشور هلند تا حدودی دچار رکود اقتصادی شده است اما با توجه به نیاز کنونی ، مشاغلی برای فارغ التحصیلان فنی در صنایع و زمینه های مختلف یافت می شود اما کار دانشجویی در هلند برای دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا زمان به دنبال کار، به خصوص بعد از استرس از فارغ التحصیلی این ویزا ، فقط دوازده ماه پس از مدت زمان فراغ التحصیل شدن متقاضی معتبر می باشد. کشور هلند دارای اقتصاد باز می باشد، برای قرن ها تجارت بین المللی یک عنصر کلیدی از سیستم اقتصادی هلند بوده و امروزه به محلی ایده آل و مرکز تجارت و حمل و نقل برای تمام اروپا تبدیل شده است .

برای اخذ بورسیه تحصیلی مقطع دکتری در کشور هلند، داشتن شرایط زیر مورد نیاز است:

  • مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشگاه‏ های ممتاز جهانی جهت تحصیل در هلند
  • مدرک زبان آیلتس حداقل ۶٫۵
  • نوشتن انگیزه نامه به دانشگاه برای موضوع رساله مورد نظر و یافتن استاد راهنما
  • داشتن تالیفات از قبیل مقالات بین المللی ، کتاب وغیره …

جهت اخذ ویزای دانشجویی هلند به مدارک زیر احتیاج خواهید داشت:

  • پاسپورت معتبر از متقاضی
  •  فرم پذیرش دانشگاهی تکمیل شده توسط متقاضی
  • نامه­ رسمی از یک دانشگاه در هلند
  • گزارش حساب بانکی و گردش حساب آن
  • تأییدیه­ بیمه درمانی
  • تأییدیه ­ پرداخت هزینه­‌های اقامت در هلند

فرآیند اخذ ویزای دانشجویی هلند برای شهروندان غیر اروپایی :

در ابتدا دانشجو باید درخواست اجازه اقامت موقت به نام MVV را ارائه دهد. معمولاً دانشگاه میزبان هلندی این کار را انجام می دهد. دانشجو بایستی مدارک اولیه که نشان دهد برای یک دوره تحصیلی ثبت نام کرده است را ارائه دهد و شهریه ترم اول به همراه هزینه بیمه (۵۰۰ یورو) و هزینه صدور اقامت (۵۰۰ یورو) و هزینه زندگی خود به مدت ۳ ماه را به حساب دانشگاه هلندی واریز نماید.

متقاضیان پس از ورود به هلند در همان ۳ روز اول بایستی به پلیس محلی سازمان اتباع خارجی مراجعه داشته و با ارائه مدارکی مشخص کنند که توانایی زندگی و تحصیل در هلند را در طول دوره اقامت تحصیلی خود خواهند داشت و سپس اجازه اقامت یک ساله بگیرند که پس از پایان هر سال نیز بایستی تمدید شود.

هزینه زندگی دانشجویی در هلند رابطه مستقیم با نوع زندگی دانشجو دارد و شهری که دانشجویان در آن اقامت دارند نیز عامل بسیار تاثیرگذار و مهم در هزینه های دانشجویی دارد . به طور متوسط هزینه زندگی  دانشجویی در کشور هلند در شهرهای مختلف  بین ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ یورو در ماه تخمین و در نظر گرفته شده است .
  • اقامت در خوابگاه های دانشجویی در هلند تقریبا در حدود ۲۵۰ تا ۶۰۰ یورو در هر ماه می باشد و اینترنت و تلوزیون گرمایش خانه و … قطعا روی هزینه های محل اقامت دانشجو در هلند تاثیر می گذارد .
  • اجاره مسکن و حق بیمه ۸۰ تا ۱۶۰ یورو در ماه
  • هزینه زندگی هر نفر برای یک ماه تقریبا ۸۰۰ تا ۱۱۰۰ یورو می باشد .

تحصیل در هلند – مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی هلند

زبان تحصیل در کشور هلند در برخی از دانشگاه ها به زبان انگلیسی می باشد و برای رزرو وقت سفارت هلند جهت درخواست ویزای تحصیلی کشور هلند باید مدرک زبان خود ارائه دهند . مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی هلند به شرح زیر می باشد :

  • ارائه انگیزه نامه جهت تحصیل در زمینه رشته انتخابی خود جهت گرفتن ویزای تحصیلی هلند
  • سوابق و مدارک تحصیلی برای اخذ ویزای تحصیلی هلند
  • تاییدیه­ پرداخت هزینه­‌ های اقامت در هلند
  • دو قطعه عکس
  • تاییدیه­ بیمه درمانی برای گرفتن ویزای تحصیل در هلند
  •  فرم پذیرش تکمیل شده
  • شناسنامه
  • نامه­ رسمی پذیرش از دانشگاه های هلند
  • اثبات تمکن مالی برای کل دوره تحصیل برای اخذ ویزای تحصیل در هلند
  • گذرنامه معتبر
 تحصیل در هلند 2019

تحصیل در هلند ۲۰۱۹

در صورتی که تمایل دارید برای دانشگاه های برتر کشور هلند اقدام نمایید، موسسه آتیه آفرینان ایرانیان شما را در این زمینه همراهی می نماید.

گروه اعزام دانشجو آتیه آفرینان با سال ها تجربه کاری و داشتن بیش از هزار پرونده موفق شما را در امر ادامه تحصیل در هلند یاری می رساند. سیاست اصلی ما بیان صادقانه تمام واقعیات(و نه تنها بخشی از آن)است.هدف ما تنها کمک برای گرفتن پذیرش و ویزای شما  نمی باشد، بلکه بوجود آوردن زمینه هایی برای زندگی بهتر در خارج از کشور و پشتیبانی شما می باشد. جهت دریافت مشاوره تحصیلی با کارشناسان مجرب موسسه آتیه آفرینان ایرانیان، می توانید با ما تماس حاصل نمایید.

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ بورسیه تحصیلی هلند ، تابعیت و اقامت تحصیلی در هلند را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه تحصیل در هلند ۲۰۱۹ می توانید با ما در ارتباط باشید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

16 دیدگاه

  • سلام. من 38 سالمه و لیسانس حسابداری از دانشگاه پیام نور با معدل 16 و سابقه 12 سال کار در بانک دولتی رو دارم. آیا امکان تحصیل در رشته بانکداری برای من در دانشگاه اوترخت وجود داره؟ 
    • با سلام دوست عزیز ، بله شرایط مناسبی دارید البته به منظور ادامه تحصیل در هلند شما باید علاوه بر مدارک تحصیلی آیلتس حداقل 6.5 داشته باشید.
  • با ابراز جهان سپاس از شما در باره تحصیلات در هلند .واقعا بسیار معلومات مفید و همجانبه در باره تحصیلات کشور هلند اراء کردین موفق و کامگار باشین.´
  • با سلام.بنده ۳۴ سن دارای فرزند دوساله.مدرک کارشناسی ارشد کشاورزی گرایش گل و گیاهان زینتی با معدل ۱۸.دارای تالیف یک کتاب و ۱۰ مقاله داخلی در همایش.ایلس ۶.۵جهت بورس دکتری در رشته مناسب این کشور که بعد از فارغ‌التحصیلی مشغول به کار بشم.راهنمایی بفرمایید
    • با سلام با سلام با توجه به توضیحاتی که فرمودید میتوانید برای کشور استرالیا از طریق ساب کلس 189 اقدام کنید. این نوع ویزای استرالیا اقامت دائم می باشد .پیشنهاد میکنم با واحد مشاوره گروه آتیه آفرینان با شماره 02172207 تماس بگیرید.
  • با سلام و خسته نباشيد.ايا دندانپزشكي هلند امتحان وروديش مشكل هست؟؟ ايا ميشه اونجا كالج زبان رو رفت ؟؟  من معدل كل ديپلم بالاي ١٧.٥هست و هزينه سالانه دانشگاه رو هم بفرماييد براي دندان براي دانشگاهي كه موسسه شما اقدام دارد.
    • با سلام بله ورود به دانشگاه های کشور هلند برای افرادی که اقامت این کشور را ندارند بسیار سخت و رقابتی است. در مورد کالج زبان هم سفارت هلند به پذیرش دوره زبان ویزا نمیدهد. شما برای ورود به دانشگاه های دولتی هلند باید به زبان داچ یا هلندی تسلط داشته باشید. گروه آتیه آفرینان برای تمامی دانشگاه های هلند اقدام دارد.
  • با سلام.من دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی نساجی از دانشگاه صنعتی اصفهان هستم.(با معدل 13 در مقطع کارشناسی). ایا با داشتن مدرک ایلتس 6.5 میتونم در دانشگاه های هلند مثل گرونینگن برای مقطع دکتری بورس تحصیلی بگیرم؟
    • با سلام درصورتی که سابقه پژوهشی مثل مقالات بین المللی ، سمینار ها و کنفرانس داشته باشید امکانش وجود دارد. البته مدرک زبانتون رو هم باید ارتقا دهید.
  • سلاممن دارای یک دکترا از دانشگاههای ایران هستمایا امکان تحصیل در مقطع دکترا در گرایش دیگر در هلند برایم وجود دارد؟
  • سلام. من کارشناسی ارشد زیست گیاهی دارم معدل 16.40و 4 تا مقاله ISI. مدرک تافل 91 دارم. شانس پذیرش دکترا رو چقدر می ببیند؟ و اینه که اگر سن بالا باشه بعد از تحصیل شانس کار وجود داره یا خیر؟ با سپاس از شما
    • با سلام با توجه به شرایطی که فرمودید شانس بالایی برای پذیرش دارید. با هرسنی بسته به توانایی ها و مهارت های شما شانس پیدا کردن کار وجود دارد.
  • سلام. من30 سال سن دارم و دارای کارشناسی ارشد رشته تربیت بدنی هستم با معدل 16.97 از دانشگاه دولتی و فقط یکمقاله همایشی بین المللی دارم. درحال گذروندن دوره زبان هستم. شرایطم برای گرفتن بورسیه دکتری از دانشگاه های هلند چجوریه؟ با ایلتس چند میتونم راحت پذیرش بگیرم و چه دانشگاهی برای رشته من خوبه؟
    • با سلام سوابق پژوهشی شما برای گرفتن بورسیه دکتری کافی نیست. شما علاوه بر آیلتس 7 به مقالات بین المللی نیز نیاز دارید.
Menu