تحصیل در مالزی

ویزای تحصیلی مالزی (Malaysia)

همانطور که در مقاله های “ بورسیه های تحصیلی” به بررسی روش های مهاجرت پرداختیم و در مورد “اخذ بورسیه تحصیلی” که یکی از روش های اخذ تابعیت و اقامت و همچنین مهاجرت به اروپا می باشد توضیحات کاملی ارایه دادیم و همانطور که قول داده بودیم به بررسی روش ها و قوانین کشورهای مختلف در زمینه اخذ ویزای تحصیلی کشورهای مختلف مقاله قرار دهیم یک مقاله مرجع در زمینه اخذ ویزای تحصیلی (بورسیه تحصیلی) کشور مالزی را برای شما دوستان عزیز فراهم کرده ایم.

تحصیل در مالزی :

مالزی به جهت پیشرفت چشمگیری که در این دهه اخیر داشته به عنوان یکی از پر طرفدارترین کشورهای دنیا جهت تحصیل می باشد.

در اینجا قصد بر این است که یکی از امن ترین و زیباترین کشورها با دانشگاه هایی با سطوح متوسط و به بالا و در حد استانداردهای جهانی با مدرک مورد قبول در تمام دنیا را به شما معرفی کنیم، مالزی کشور آب و آفتاب، کشوری بسیار زیبا با آب و هوایی گرم و استوایی، مقصد تفریح بسیاری از توریست های اروپایی می باشد که سالانه به این کشور سفر میکنند و از امکانات تفریحی و آب و هوا و آفتاب این کشور لذت میبرند، مردم این کشور بسیار مهربان و خونگرم می باشند و لبخند از صورتشان برای لحظه ای محو نمی شود قطعآ زندگی پر از آرامشی در این کشور خواهید داشت البته اگر از آب و هوای گرم و مرطوب خوشتان بیاید.

 

زبان تحصیل در اکثریت دانشگاه های مالزی زبان انگلیسی می باشد و نکته حائز اهمیت آن این است که اکثر دانشگاه های مالزی مورد تایید وزارت علوم ایران نیز میباشد. شما عزیزان دیگر لازم نیست نگران کار در ایران یا نگران اخذ تاییدیه از وزارت علوم ایران باشید و همچنین دیگر نیازی نیست عزیزان دغدغه موفق نشدن در ورود به تحصیل در رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در آلمان و امریکا و انگلستان و یا نداشتن پول کافی برای پرداخت هزینه های گزاف بابت شهریه های دانشگاههای این کشورها، را داشته باشید. همچنین هزینه مربوط به تحصیل در مالزی در مقابل هزینه تحصیل در بسیاری از کشورها قابل قیاس نیست، خصوصآ در مورد رشته های پزشکی و دندانپزشکی و داروسازی، که از گران ترین و پر هزینه ترین رشته ها در سراسر دنیا به حساب می آیند.

 

نداشتن شرط سنی بابت ورود به دانشگاه های کشور مالزی، باعث شده تا این کشور تبدیل به مهد آمال و آرزوهای بسیاری از افرادی گردد که به دلیل از دست دادن شرط سن و بالا رفتن سن شان موفق به تحصیل در رشتۀ مورد علاقه خود نشده اند و مطمئنآ این افراد می توانند به راحتی در رشته مورد علاقه خود به تحصیل بپردازند . از معایب تحصیل در مالزی این مسئله می باشد که متاسفانه مالزی در حال حاضر با تقاضای اخذ اقامت دائم، موافقت نمی کند، و افراد پس از چند سال تحصیل و در نهایت کار در مالزی می بایست خاک این کشور را ترک نمایند ، البته همین مسئله باعث شده تا کشور مالزی به سکوی پرتابی جهت افرادی که قصد مهاجرت به استرالیا و کانادا و آمریکا و … را دارند، تبدیل گردد، و اغلب افراد با رفتن به مالزی و گذراندن دوره های زبان بصورت حرفه ای و اتمام تحصیلات در دانشگاه های معتبر مالزی برای ادامه تحصیل و یا کار برای کشورهای دیگر اقدام مینمایند .

تحصیل در مالزی – هزینه های تحصیل در مالزی

در مورد تخفیف شهریه تحصیل در مالزی باید گفت که متاسفانه در این کشور تقریبآ خبری از تخفیف در شهریه برای تحصیل نیست، و برخلاف کشورهای دیگر که برای دانشجویان کوشا و مستعد کمک های مالی وبورسیه های تحصیلی فراوانی موجود است، در کشور مالزی در دانشگاه های دولتی اصلآ از بورسیه خبری نیست و در دانشگاه های خصوصی نیز فقط هر چند وقت یک بار به جهت جذب دانشجوی خارجی به مدت محدودی تخفیف ده تا سی درصدی در نظر میگیرند، اما در عمل در مورد بورسیه در مقطع لیسانس به هیچ وجهی بورسیه دریافت نخواهید کرد، در مقطع فوق لیسانس بورسیه تحصیلی فقط جهت دانشجویانی می باشد که تحصیل آنها در مقطع فوق لیسانس بر اساس مدل تحقیقاتی باشد و موضوع تحقیقات آنها مهم و پروپوزال آنان برای کشور مالزی مفید باشد و این بورسیه به یک تا دو نفر تعلق خواهد گرفت و نه بیشتر.

و اما بیشتر بورسیه ها به مقطع دکترا تعلق میگیرد و اکثریت دانشجویان دکترا که کار تحقیقاتی می کنند موفق به اخذ بورسیه تحصیلی مالزی شده اند و ماهیانه مبلغی را به عنوان بورسیه تحصیلی دریافت می کنند. بطور کلی در صورتیکه قصد تحصیل در مالزی را دارید بهتر است که به هیچ عنوان روی اخذ بورسیه تحصیلی مالزی حساب باز ننمایید و حتمآ از قبل از ورودتان به مالزی برای تحصیل و زندگی در مالزی کاملآ برنامه ریزی کرده و آماده تآمین تمام هزینه های تحصیل و زندگی در مالزی باشید.

 

مالزی کشوری بسیار زیبا و پیشرفته اکنون تبدیل به سرزمینی برای تحقق آرزوهای دست نیافتنی، بدون موانع سخت و نفس گیر و نا امیدکننده  برای شما شده است و فقط کافیست که اراده نمایید تا به کمک وکلا و مشاوران زبده ای که ما در این سایت معمولآ آنان را به شما عزیزان معرفی مینماییم، آنرا بدست آورید. از مزایای دیگر تحصیل در مالزی آنست که کل فرآیند اخذ پذیرش و ویزا کمتر از دو ماه انجام میپذیرد و این در مقایسه با کشورهای دیگر و ویزای تحصیلی کانادا و ویزای تحصیلی آمریکا و ویزای تحصیلی استرالیا و کشورهایی از این دسته که تحصیل در دانشگاههای آن به زبان انگلیسی است ، سریعتر انجام میپذیرد. و همچنین شما متحمل هزینه های کمتری از بابت حق الوکاله نیز میشوید.

 

از نظر هزینه های تحصیل و هزینه های زندگی در مالزی، جزو کشورهای متعادل و کم هزینه محسوب میگردد، که با کمترین هزینه های ممکن افراد می توانند در این کشور در معتبرترین دانشگاههای دنیا مشغول به تحصیل گردند و از دیگر مزایای تحصیل در مالزی آنست که برخلاف کشورهای دیگر که به هر دانشجو بسته به مقطع تحصیلی وی از ده ساعت تا سی ساعت اجازه کار در هفته را می دهند، در کشور مالزی و حین تحصیل مالزی دانشجویان محدودیتی از نظر ساعت کاری در هفته نخواهند داشت و اینگونه دانشجو براحتی می تواند از پس هزینه های تحصیل و زندگی خود در مالزی بر بیاید.

 

در مقایسه با تحصیل در انگلستان و تحصیل در امریکا ، برای مثال جهت تحصیل در انگلستان باید قبل از وارد شدن به دانشگاه حدود دویست میلیون تومن برای گذراندن دوره های مقدماتی کالج قبل از دانشگاه هزینه کنید، و همینطور باید مدرک زبان آیلتس با نمرۀ حداقل ۵٫۵ را هم ارائه نمایید و آزمون ورودی رشته دلخواهتان را هم با موفقیت بگذرانید و در آخر هم هزینه های زندگی برای مدت یکسال و تمام شهریه دانشگاه را هم در حساب خود بمدت چند ماه جهت اخذ روادید انگلستان داشته باشید که مبلغ قابل توجهی است. در صورتیکه در مالزی میتوانید بدون مدرک زبان و آزمون ورودی و صرف هزینه های گزاف، پذیرش تان را از رشته های دلخواهتان در معتبرترین دانشگاههای مالزی اخذ نمایید .

 

همه دانشگاه ها و کالج های کشور مالزی دارای اعتبار جهانی هستند و در تمام دنیا مورد تائید می باشند، و اگر بخواهید بعد از فراغت از تحصیل در مالزی به کشوری دیگر بروید، مشکلی بر سر راهتان از نظر اینکه کدام دانشگاه تحصیل کرده اید، نخواهد بود. دانشگاه های مالزی در سه فصل اقدام به پذیرش دانشجو می نمایند. و از دیگر مزایای تحصیل در مالزی این است که جهت کسانی که مدرک زبان ندارند بسیار مناسب می باشد، زیرا ابتدا میتوانند جهت دوره های زبان وارد کشور مالزی گردند و پس از گذراندن دوره های زبان در مالزی برای تحصیل در دانشگاه های مالزی در رشته های مرتبط و یا مورد علاقه خود اقدام نمایند.

 

دانشگاه مورد تایید وزارت بهداشت کشور مالزی:

  1. دانشگاه UPM )University Putra Malaysia )
  2. دانشگاه University Kebangsaan Malaysia (The National University of Malaysia)
  3. دانشگاه M

 

 

دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم مالزی :

  1. Malaya university

فقط دانشکده های اصلی دانشگاه مالایا مورد تایید است. سایر کالج ها، دانشگاه های وابسته یا مشترک همچون ای.یو.ام.ولز (IUMW) مورد تایید نیست.

  1. Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM)

به استثنای دانشکده آموزش (Faculty of Education) و دانشکده اقتصاد و مدیریت (Faculty of Economics and Management )

  1. Universiti Putra Malaysia (UPM )

به استثنای   (Faculty of Human Ecology)

 

گروه ب (خوب) :

 

  • Universiti Sains Malaysia (USM)
  • Universiti Teknologi Malaysia (UTM)
  • Universiti Teknologi Petronas (UTP)  صرفاً در رشته های مهندسی نفت و مهندسی شیمی

 

گروه ج (متوسط) :

 

  • Monash University در مقطع کارشناسی در تمامی رشته ها و در مقطع کارشناسی ارشد صرفاً در رشته های International Business, Communication and Media Studies, MBA
  • Taylor’s University Malaysia صرفاً در مقاطع کارشناسی وکارشناسی ارشد در رشته های توریسم و هتلداری
  • University of Nottingham Malaysia شعبه دانشگاه ناتینگهام انگلستان در مالزی
  • Universiti Telekom Malaysia (MMU) در مفاطع کارشناسی وکارشناسی ارشدصرفاً در رشته های Multimedia, IT,Computer Science,Computing Science
  • Universiti Tenaga Nasional (Uniten) در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد صرفاً در رشته های Mechanical Engineering, Electrical Engineering

 

تحصیل در مالزی – هزینه های زندگی و تحصیل در مالزی:

اسکان:

قیمت خوابگاه معمولاً بین ۱۵۰ تا ۲۵۰ دلار است. خانم ها هم دارای خوابگاه مجزا هستند. خوابگاه، علاوه بر این امکانات، خشکشویی لباس، تخت، اتاق استراحت، میز، تلویزیون، امکانات ورزشی، نمازخانه و غیره را در بر می گیرد و تمامی اتاق های خوابگاه دارای اتصال پر سرعت خطوط اینترنت هستند. عده ای از دانشجویان هم که مایلند می توانند در خارج از دانشگاه اقامت کنند.

قیمت آپارتمان یا خانه (معمولا سه اتاق خوابه) در محلات اطراف دانشگاه با فاصله کمتر از نیم ساعت تا دانشگاه ، ماهانه بین ۴۰۰ تا ۸۰۰  دلار است. معمولاً دانشجویان به طور مشترک خانه می‌گیرند. این خانه ها دارای وسایل زندگی هستند و سرویس هایی نیز از دانشگاه برای رفت و آمد دانشجویان در نظر گرفته شده است.

یکی از محاسن تحصیل در مالزی، این است که دانشجو نیاز به تهیه وسایل خانه یا وسیله نقلیه ندارد و رفت و آمد درون شهری و برون شهری به صورت منظم و ارزان با اتوبوس، مترو و قطار در دسترس است.

 

تحصیل در مالزی – هزینه های تحصیل در مالزی:

هزینه در دانشگاه های مختلف و برای مقاطع و رشته های مختلف بسیار متفاوت است. به طور خلاصه بین ۷ تا ۱۴ هزار دلار در سال برای شهریه و خوابگاه هزینه در بر دارد.

هزینه تقریبی مقاطع مختلف تحصیلی:

  • دوره های زبان در کالج: ۸۰۰ دلار در ماه (به همراه خوابگاه)
  • دوره پیش دانشگاهی: ۱۰ هزار دلار در سال (به همراه خوابگاه)
  • مقطع کارشناسی: ۱۲ هزار دلار در سال (به همراه خوابگاه)
  • کارشناسی ارشد: ۷ هزار دلار در سال (به همراه خوابگاه)
  • دکتری: ۷ هزار دلار در سال (به همراه خوابگاه)
  • هزینه تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در مالزی
  • هزینه تحصیل رشت های پزشکی در مالزی حدود ۳۰ تا ۶۰ میلیون تومان به ازای هر سال تحصیلی که این مبلغ با توجه به دانشگاه خصوصی یا دولتی متغیر می باشد.

 

تحصیل در مالزی

تحصیل در مالزی

در مالزی دانشجویان اجازه کار ندارند و لذا می بایست کلیه هزینه های تحصیل و زندگی را از ایران تامین کنند.

علاوه بر هزینه های تحصیل و خوابگاه؛ هزینه هایی نیز جهت خوراک؛ رفت و آمد، وسائل تحصیلی و تفریحات دانشجو می بایست در نظر گرفته شود که حدودا ۴۰۰ دلار در ماه خواهد بود.

با توضیحات ذکر شده برای مثال دانشجو جهت گذراندن یک دوره ده ماهه کالج زبان به ۱۲ هزار دلار ساپورت نیاز خواهد داشت و به همین شکل برای هر سال از دوره کارشناسی به ۱۶ هزار دلار و برای هر سال در تحصیلات تکمیلی به ۱۱ هزار دلار ساپورت مالی نیاز است.

 شرایط اخذپذیرش رشته های علوم پزشکی در مالزی

  • تسلط کامل به زبان انگلیسی، اگر متقاضی تحصیل درمالزی، مدرک زبان آیلتس نداشته ویا تسلط کافی به زبان انگلیسی ندارد، جای نگرانی نیست، معمولا موسسات آموزش زبان درمالزی که به دانشگاهها وابسته می باشند، امکان آموزش زبان قبل ازورود دانشجو به کلاسهای دانشگاه را دارند. امابهتر است قبل ازورود به مالزی،نسبت به یادگیری زبان انگلیسی اقدام شود.
  • دارا بودن تمکن مالی با گواهی صورتحساب بانکی به مبلغ۱۰۰۰۰دلار دریکی ازبانکهای معتبر .
  • مدرک فارغ التحصیل درمقطع قبلی بامعدل مناسب.

 

 

بیمه دانشجویی:

کلیه دانشجویان از بیمه درمانی کامل برخوردارند و هزینه این بیمه، تنها سالی ۵۰ دلار برآورد می شود که به نسبت امکانات و مزایا بسیار باصرفه است. این بیمه برای کل بیمارستان ها و حوادث در سرتاسر مالزی معتبر است.

 

امکان کار:

دانشجویانی که فاقد اجازه کار هستند، قانوناً نمی‌توانند مشغول به‌کار شوند. البته افرادی که به دلیل نوع تحصیلات نیاز به کارآموزی در شرکت ها و کارخانه ها دارند، برای کار و دریافت حقوق مشکلی از این جهت ندارند.

در صورتی که تمایل دارید برای دانشگاه های برتر کشور مالزی اقدام نمایید، موسسه آتیه آفرینان ایرانیان شما را در این زمینه همراهی می نماید.

گروه اعزام دانشجو آتیه آفرینان با سال ها تجربه کاری و داشتن بیش از هزار پرونده موفق شما را در امر ادامه تحصیل در مالزی یاری می رساند. سیاست اصلی ما بیان صادقانه تمام واقعیات(و نه تنها بخشی از آن)است.هدف ما تنها کمک برای گرفتن پذیرش و ویزای شما  نمی باشد، بلکه بوجود آوردن زمینه هایی برای زندگی بهتر در خارج از کشور و پشتیبانی شما می باشد. جهت دریافت مشاوره تحصیلی با کارشناسان مجرب موسسه آتیه آفرینان ایرانیان، می توانید با ما تماس حاصل نمایید.

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ بورسیه تحصیلی مالزی ، تابعیت و اقامت تحصیلی در مالزی را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه ویزای تحصیلی مالزی می توانید با ما در ارتباط باشید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu