صفر تا صد تحصیل در مالتا ۲۰۱۹ ( همه چیز درباره تحصیل در مالتا )

تحصیل در مالتا 2019
صفر تا صد تحصیل در مالتا 2019 ( همه چیز درباره تحصیل در مالتا )Reviewed by اعزام دانشجو و تحصیل در اروپا on Mar 9Rating: 4.5تحصیل در مالتاتحصیل در مالتا به دلیل هزینه های بسیار کمی که به نسبت دیگر کشور های دنیا دارد یکی از بهترین گزینه های تحصیلی در اروپا می باشد. همه چیز درباره تحصیل در مالتا - صفر تا صد تحصیل در مالتا 2019

صفر تا صد تحصیل در مالتا ۱۳۹۸ (۲۰۱۹ Study in Malta)

نگاه کلی به تحصیل در مالتا

  • پایتخت کشور مالتا : والتا 
  • زبان تحصیل در مالتا : مالتی و انگلیسی
  • طول مدت تحصیل در مالتا در مقطع کارشناسی :  ۴ سال
  • طول مدت تحصیل در مالتا در مقطع کارشناسی ارشد : ۱ الی ۲ سال
  • طول مدت تحصیل در مالتا در مقطع دکترا : ۳ الی ۵ سال
  • طول مدت تحصیل در مالتا در رشته پزشکی : ۵ الی ۶ سال

شرایط تحصیل در مالتا به چه صورت است؟ چرا تحصیل در مالتا ؟ آیا با تحصیل در مالتا می توان به اقامت مالتا رسید؟ تحصیل کارشناسی در مالتا به چه صورت است؟ چرا برای مهاجرت به مالتا ادامه تحصیل در مالتا بهترین گزینه است؟ مزایای تحصیل در مالتا چیست؟ آیا تحصیل کارشناسی ارشد در مالتا امکان پذیر است؟ تحصیل دوره دکترا در مالتا به چه صورت است؟ آیا می توان در رشته های پزشکی و دندانپزشکی در دانشگاه های مالتا به تحصیل پرداخت؟ برای دریافت بورسیه های تحصیلی مالتا باید چه شرایطی را داشت؟ شرایط تحصیل در مدارس مالتا به چه صورت است؟ چگونه می توان اقامت پس از تحصیل در مالتا را بدست آورد؟ شهریه های دانشگاه های مالتا چه مقدار است؟ این ها از جمله سوالاتی است که در ذهن بسیاری از افراد که علاقه مند به تحصیل در مالتا هستند خطور می کند در ادامه این مقاله در خصوص موارد گفته شده توضیحات دقیق تری ارائه می کنیم.

تحصیل در مالتا- شرایط تحصیل در مالتا

جمهوری مالت کشوری است در جنوب اروپا ، در مرکز دریای مدیترانه متشکل از یک مجمع الجزایر کوچک میباشد. قبلا این کشور جزء خاک ایتالیا بوده است و پایتخت آن شهر والتا مانند یونان و ایتالیا بناهای تاریخی بسیار دارد. مالتا یکی از اعضای کشورهای اروپا و شینگن می باشد که با داشتن اقامت این کشور می توانید آزادانه به کشورهای عضو شینگن مسافرت نمایید. حکومت مالتا جمهوری و دارای یک مجلس قانونگذاری است که ۶۵ نماینده دارد . زبان رسمی مردم کشور مالتا، مالتی و انگلیسی می باشد. اما زبان ایتالیایی هم به صورت گسترده در مالتا محاوره می شود. افرادی که جهت تحصیل در کشورهای اروپایی به دنبال راهی برای تحصیل با هزینه کم در بهترین دانشگاه های اروپا هستند، کشور مالتا به عنوان یک گزینه مناسب پیش رو میباشد. با توجه به اینکه در گذشته مالت به عنوان یک مستعمره بریتانیا شناخته می شده است، سیستم آموزش و پرورش مالت بر اساس سیستم آموزش و پرورش بریتانیا می باشد. در مالت، تمام کودکان ۴-۱۶ ساله حق تحصیلات رایگان در تمام مدارس دولتی، صرف نظر از سن، جنس و اعتقاد خود دارند. استاندارد آموزش و پرورش در مالت بالا است و پس از هر سال تحصیلی از دانش آموزان آزمونی گرفته می شود. مالتا دارای دانشگاه های معتبر بسیاری در سطح بین المللی می باشد. دانشگاه های مالتا بالاترین نهاد آموزشی در مالتا می باشد و طیف گسترده ای از انواع رشته های تحصیلی در اختیار دانشجویان قرار می گیرد. زبان آموزش رسمی به زبان انگلیسی است، هر چند دانشجویان بین المللی نیز تشویق به یادگیری مالتی میشوند.

صفر تا صد تحصیل در مالتا ۲۰۱۹ – تمام نکات ضروری درباره تحصیل در مالتا در پادکست زیر می توانید کسب کنید .

تحصیل در مالتا

تحصیل در مالتا

تحصیل در مالتا –  چرا تحصیل در مالتا ؟

مالتا یکی از این کشورهایی است که هر ساله افراد بسیاری از سراسر جهان جهت تحصیل در دانشگاه های مالتا به این کشور مهاجرت می کنند. مالتا کشوری کوچک و زیبا و البته پیشرفته ای است که در جنوب اروپا و در دریای مدیترانه واقع شده است. این کشور در سالیان اخیر از نظر علمی پیشرفت های چشمگیری داشته است و توانسته خود را در ضمینه های مختلفی مطرح کند. تحصیل در مالتا به دلیل هزینه های بسیار کمی که به نسبت دیگر کشور های دنیا دارد یکی از بهترین گزینه های تحصیلی در اروپا می باشد. همچنین مالتا همواره یکی از امن ترین مکان های دنیا بوده است که دانشجویان با آرامشی که در این کشور وجود دارد بهتر می توانند به خواسته های خود برسند. همچنین به دلیل ارائه شدن آموزش های دوره های مختلف به زبان انگلیسی دیگر نیاز نیست که دانشجویان زبان سومی را نیز یاد بگیرند و می توانند به راحتی و از این طریق به تحصیل در مالتا بپردازند.

تحصیل در مالتا – تحصیل در مدارس مالتا

برای تحصیل در مدارس مالتا باید بدانید که سیستم آموزش و پرورش این کشور براساس سیستم آموزش و پرورش بریتانیا بنا شده است . در کشور مالتا افرادی که سن آن ها در حدود ۴ تا ۱۶ است حق تحصیل رایگان در مدارس دولتی مالتا را جدای از سن ، جنس و اعتقاد خود دارند . تحصیل در مدارس کشور مالتا معمولا از ماه های سپتامبر تا ژوئن می باشد و دانش آموزانی که قصد تحصیل در مالتا را دارند باید تا قبل از این تاریخ درخواست خود را به آموزشگاه مربوطه ارسال کنند. برای تحصیل در مدارس مالتا والدین می توانند بسته به شرایط ، توان مالی ، برنامه های آینده و علایق فرزندان خود یکی از مدارس خصوصی و یا دولتی را انتخاب کنند . بیشتر مدارس دولتی کشور مالتا به صورت مختلط می باشند و افرادی که قصد دارند در مدارس تک جنسیتی ثبت نام کنند باید سراغ مدارس خصوصی بروند. تحصیل در مدارس مالتا نیز شامل دوره های آموزشی مهد کودک ، دبستان و دوران متوسطه می شود. تحصیل در مهد کودک ها از سن ۳ تا ۴ سالگی شروع می شود و در آن تلاش می شود تا کوکان از طریق یادگیری غیر رسمی و یادگیری از طریق بازی ها و همچنین از طریق تعامل با کودکان خود را رشد دهند. پس از اتمام این دوره دانش آموزان وارد دوره ابتدایی که از ۵ سالگی آغاز و تا ۱۰ سالگی ادامه دارد می شوند که در این مرحله بیشتر موسسات آموزشی تاکیدشان بر رشد اجتماعی ، فکری ، جسمی و اخلاقی دانش آموزان است. پس از پایان دوره ابتدایی نیز دانش آموزان در حدود سنین ۱۱ تا ۱۶ سال وارد دوره راهنمایی می شوند.

تحصیل در مالتا – کارشناسی در کشور مالتا

تحصیل در مالتا در مقطع کارشناسی عموما ۴ سال به طول می انجامد که ورود به این مقطع تحصیلی نیازمند داشتن مدرک زبان انگلیسی حداقل آیلتس ۶ می باشد. از این رو متقاضیانی که مدرک زبان ندارند ابتدا می بایست در دوره های یک ساله زبان در کالج های مالتا شرکت نمایند سپس با اخذ مدرک زبان می توانند وارد دانشگاه های مالتا شوند. همچنین از دیگر موارد مورد نیاز برای تحصیل کارشناسی در مالتا داشتن مدرک دیپلم دبیرستان و یا پیش دانشگاهی است. به دانشجویانی که مدرک زبان انگلیسی ندارند این پیشنهاد را میکنیم که پیش از رفتن به مالتا مدرک زبان خود را اخذ نمایند تا هم در زمان و هزینه صرفه جویی کرده باشند و هم روند اخذ ویزای تحصیلی مالتا و اخذ پذیرش از دانشگاه های مالتا برای آن ها ساده تر شود.

تحصیل در مالتا – کارشناسی ارشد در کشور مالتا

تحصیل در مالتا در مقطع کارشناسی ارشد ۱ تا ۲ سال به طول می انجامد. در این مقطع تحصیلی دانشجویان دروس تخصصی مربوط به رشته خود را سپری می کنند و پس از پایان دوره و اخذ مدرک می توانند وارد بازار کار شوند و یا جهت دستیابی به جایگاه اجتماعی بالاتر و شغل بهتر به تحصیلات خود در مقطع دکترا ادامه دهند. برای تحصیل کارشناسی ارشد در مالتا نیازمند داشتن مدرک زبان آنگلیسی آیلتس ۶٫۵ یا تافل معادل آن است و همچنین دانشجویان باید یک مدرک کارشناسی مرتبط را نیز در هنگام ارائه درخواست داشته باشند.

همه چیز درباره تحصیل در مالتا در ویدیوی زیر می توانید مشاهده کنید . صفر تا صد تحصیل در مالتا ۲۰۱۹

تحصیل در مالتا – تحصیل دکتری در مالتا

تحصیل دکتری در مالتا در حدود ۳ تا ۵  سال و با توجه به پشتکار و رشته تحصیلی هر دانشجو به طول می انجامد. دانشجویان در این مقطع تحصیلی باید در ابتدا یک موضوع را برای پایان نامه خود انتخاب کنند و پس از تکمیل ان این پایان نامه علمی را نیز به دانشگاه مربوطه تحویل دهند و در صورت کسب نمره قبولی در امتحانات پایانی و دفاع موفقیت آمیز از پایان نامه خود نزد هیئت علمی دانشگاه مدرک دکترای رشته مورد نظر به دانشجو اعطا می شود برای تحصیل دکتری در مالتا نیز نیاز است که دانشجو حداقل مدرک کارشناسی ارشد و همچنین آیلتس ۶٫۵ تا ۷ را داشته باشد تا بتواند پذیرش دانشگاه های مالتا برای تحصیل دکترا را کسب کند.

 

تحصیل در مالتا –  تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در مالتا

دانشجویان بین المللی که متقاضی تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در مالتا هستند باید بدانند که در ابتدا و قبل از شروع تحصیل در رشته های مربوطه باید در یک دوره دو ساله در دانشگاه های  مالتا به مطالعه دروس تخصصی پایه بگذرانند و سپس پس  از گذراندن این دوره به تحصیل دررشته های مربوطه در دانشگاه مورد نظر خود مشغول شوند. شرط ورود به دانشگاه های مالتا برای تحصیل پزشکی و دندانپزشکی داشتن مدرک زبان است و کسانی که دارای مدرک زبان نیستند باید در ابتدا به مدت یک سال دوره های مخصوص زبان را در کالج بگذارنند و سپس به دانشگاه های این کشور وارد شوند. برای تحصیل در رشته های پزشکی در مالتا نیز نیاز است که دانشجو حداقل مدرک زبان انگلیسی آیلتس ۶ و همچنین دیپلم ۱۲ ساله دبیرستان را داشته باشد. طول دوره تحصیلی پزشکی در مالتا نیز شامل یک دوره ۵ تا ۶ ساله می شود که شامل دو بخش دوره آموزشی در دانشگاه ها و همچنین کار آموزی است.

تحصیل در مالتا 2019

تحصیل در مالتا ۲۰۱۹

تحصیل در مالتا – تحصیل رایگان در مالتا

تحصیل رایگان در مالتا نیز از طریق بورسیه های تحصیلی مالتا انجام می شود. دانشجویان می توانند با دریافت بورسیه های تحصیلی مالتا و همچنین کمک هزینه های تحصیلی مالتا تحصیلی رایگانی را در مالتا داشته باشند. البته تمامی دانشجویان بین المللی مالتا نیز می توانند با انجام کار دانشجویی به مدت ۲۰ ساعت در هفته درآمد قابل توجهی داشته باشند که این درآمد نیز می تواند کمک بسیاری را به دانشجو برای پرداخت شهریه های دانشگاه های مالتا کند.

 

تحصیل در مالتا –  بورسیه های تحصیلی مالتا

در کشور مالتا نیز هر ساله بورسیه های تحصیلی مختلفی به دانشجویان مختلف این کشور ارائه می شود ( انواع بورسیه های تحصیلی مالتا )  که از جمله این بورسیه های تحصیلی می توان به Law ، Humanities ، Medicine & Health ، Natural Sciences & Mathematics ، Applied Sciences & Professions ، Social Sciences ، Business & Management ، Environmental Studies & Earth Sciences اشاره کرد این بورسیه های تحصیلی طیف گسترده از رشته های تحصیلی را در بر می گیرد و معمولا در قالب بورس کامل مالتا و کمک هزینه های تحصیلی مالتا ارائه می شود.

 

تحصیل در مالتا  –  اقامت پس از تحصیل در مالتا

دانشجویانی که از دانشگاه های مالتا فارغ التحصیل می شوند برای اقامت پس از تحصیل در مالتا باید از یکی از راه های زیر اقدام به این کار کنند :

از طریق ویزای کار مالتا : تمامی دانشجویانی که از دانشگاه های مالتا فارغ التحصیل شده اند می توانند با پیدا کردن کار در کشور مالتا ویزای تحصیل در مالتا را به ویزای کار مالتا تغییر دهند و با دریافت اجازه کار مالتا به کار در این کشور مشغول شوند. معمولا اقامتی که از این طریق به فرد داده می شود ابتدا اقامت موقت مالتا است که به صورت اقامت یک ساله مالتا می باشد سپس پس از آن و گذشت پنج سال این اقامت تبدیل به اقامت دائم مالتا می شود.

از طریق سرمایه گذاری در مالتا : سرمایه گذاری در مالتا نیز یکی دیگر از راه های دست یابی به اقامت مالتا است. تمامی دانشجویانی که شرایط مالی مناسبی دارند می توانند با ثبت شرکت در مالتا به اقامت موقت مالتا و پس از آن به اقامت دائم مالتا دست پیدا کنند.

تحصیل در مالتا –  مزایای تحصیل در مالتا

از جمله مزایای تحصیل در مالتا موارد زیر می باشد :

  1. تحصیل در یکی محیط کاملا امن
  2. تحصیل با هزینه های بسیار کمتر از کشور های دیگر اروپایی
  3. دانشگاه های با کیفیت و شناخته شده
  4. مدارک تحصیلی معتبر
  5. امکان دریافت اقامت پس از تحصیل
  6. تحصیل به زبان انگلیسی
  7. اجازه کار دانشجویی

 

تحصیل در مالتا –  مدارک ویزای تحصیلی مالتا

مدارک ویزای تحصیلی مالتا که در هنگام مراجعه به سفارت مالتا همراه فرد باشد :

  1. پاسپورت به اعتبار کافی
  2. فرم درخواست ویزای تحصیلی مالتا به صورت تکمیل شده
  3. نامه پذیرش دانشگاه مربوطه در مالتا
  4. مدارک هویتی
  5. تمکن مالی
  6. عدم سوء سابقه
  7. گواهی سلامت پزشکی
  8. بیمه مسافرتی
  9. مدارک تحصیلی
  10. رسیدن پرداخت هزینه های درخواست ویزا

 

تحصیل در مالتا

تحصیل در مالتا

 

تحصیل در مالتا- هزینه تحصیل و زندگی در مالتا

هزینه های تحصیل در مالتا با توجه به رشته تحصیلی دانشجو و همچنین مقطع تحصیلی او متفاوت است ولی به طور کلی می توان گفت که هزینه های تحصیل در دانشگاه های مالتا در محدوده ۶ تا ۹ هزار یورو قرار می گیرد که دانشجویان باید این مبلغ را به صورت سالانه به دانشگاه مربوطه پرداخت کنند.

هزینه زندگی در مالتا با توجه به جزیره ای بودن این کشور در هر ماه حدود ۱۰۷۵ یورو می باشد که برخی از هزینه ها به طور تقریبی عبارتند از: محل اقامت خصوصی حدود ۵۰۰ یورو، خوراک حدود ۲۵۰ یورو ، هزینه کتاب و لوازم تحریر حدود ۷۰ یورو و هزینه حمل و نقل ۴۰ یورو می باشد البته این هزینه ها با توجه به نحوه زندگی هر فرد متغیر می باشد. هزینه تحصیل در مالتا در سال حدود ۴۰۰۰ تا ۶۰۰۰ یورو می باشد که با توجه به رشته و مقطع تحصیلی در مالتا و البته دانشگاه محل تحصیل در مالتا متفاوت می باشد.

در صورتی که تمایل دارید برای دانشگاه های برتر کشور مالتا اقدام نمایید، موسسه آتیه آفرینان ایرانیان شما را در این زمینه همراهی می نماید.

گروه اعزام دانشجو آتیه آفرینان با سال ها تجربه کاری و داشتن بیش از هزار پرونده موفق شما را در امر ادامه تحصیل در مالتا یاری می رساند. سیاست اصلی ما بیان صادقانه تمام واقعیات(و نه تنها بخشی از آن)است.هدف ما تنها کمک برای گرفتن پذیرش و ویزای شما  نمی باشد، بلکه بوجود آوردن زمینه هایی برای زندگی بهتر در خارج از کشور و پشتیبانی شما می باشد. جهت دریافت مشاوره تحصیلی با کارشناسان مجرب موسسه آتیه آفرینان ایرانیان، می توانید با ما تماس حاصل نمایید.

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ بورسیه تحصیلی مالتا ، تابعیت و اقامت تحصیلی در مالتا را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه ویزای تحصیل در مالتا ۲۰۱۹ می توانید با ما در ارتباط باشید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    Menu