تحصیل در مالتا

ویزای تحصیلی مالتا (Malta)

همانطور که در مقاله های “ بورسیه های تحصیلی” به بررسی روش های مهاجرت پرداختیم و در مورد “اخذ بورسیه تحصیلی” که یکی از روش های اخذ تابعیت و اقامت و همچنین مهاجرت به اروپا می باشد توضیحات کاملی ارایه دادیم و همانطور که قول داده بودیم به بررسی روش ها و قوانین کشورهای مختلف در زمینه اخذ ویزای تحصیلی کشورهای مختلف مقاله قرار دهیم یک مقاله مرجع در زمینه اخذ ویزای تحصیلی (بورسیه تحصیلی) کشور مالتا را برای شما دوستان عزیز فراهم کرده ایم.

تحصیل در مالتا- شرایط تحصیل در مالتا

جمهوری مالت کشوری است در جنوب اروپا, در مرکز دریای مدیترانه متشکل از یک مجمع الجزایر کوچک میباشد. قبلا این کشور جزء خاک ایتالیا بوده است و پایتخت آن شهر والتا مانند یونان و ایتالیا بناهای تاریخی بسیار دارد. مالتا یکی از اعضای کشورهای اروپا و شینگن می باشد که با داشتن اقامت این کشور می توانید آزادانه به کشورهای عضو شینگن مسافرت نمایید. حکومت مالتا جمهوری و دارای یک مجلس قانونگذاری است که ۶۵ نماینده دارد . زبان رسمی مردم مالتا، مالتی و انگلیسی می باشد. اما زبان ایتالیایی هم به صورت گسترده در مالتا محاوره می شود. افرادی که جهت تحصیل در کشورهای اروپایی به دنبال راهی برای تحصیل با هزینه کم در بهترین دانشگاه های اروپا هستند، مالتا به عنوان یک گزینه مناسب پیش رو میباشد. با توجه به اینکه در گذشته مالت به عنوان یک مستعمره بریتانیا شناخته می شده است، سیستم آموزش و پرورش مالت بر اساس سیستم آموزش و پرورش بریتانیا می باشد. در مالت، تمام کودکان ۴-۱۶ ساله حق تحصیلات رایگان در تمام مدارس دولتی، صرف نظر از سن، جنس و اعتقاد خود دارند. استاندارد آموزش و پرورش در مالت بالا است و پس از هر سال تحصیلی از دانش آموزان آزمونی گرفته می شود. مالتا دارای دانشگاه های معتبر بسیاری در سطح بین المللی می باشد. دانشگاه های مالتا بالاترین نهاد آموزشی در مالتا می باشد و طیف گسترده ای از انواع رشته های تحصیلی در اختیار دانشجویان قرار می گیرد. زبان آموزش رسمی به زبان انگلیسی است، هر چند دانشجویان بین المللی نیز تشویق به یادگیری مالتی میشوند.

تحصیل در مالتا

تحصیل در مالتا

تحصیل در مالتا- کارشناسی در کشور مالتا

تحصیل در مالتا در مقطع کارشناسی عموما ۴ سال به طول می انجامد که ورود به این مقطع تحصیلی نیازمند داشتن مدرک زبان انگلیسی حداقل آیلتس ۶ می باشد. از این رو متقاضیانی که مدرک زبان ندارند ابتدا می بایست در دوره های یک ساله زبان در کالج های مالتا شرکت نمایند سپس با اخذ مدرک زبان می توانند وارد دانشگاه های مالتا شوند.

تحصیل در مالتا- کارشناسی ارشد در کشور مالتا

تحصیل در مالتا در مقطع فوق لیسانس  ۱ تا ۲ سال به طول می انجامد. در این مقطع تحصیلی دانشجویان دروس تخصصی مربوط به رشته خود را سپری می کنند و پس از پایان دوره و اخذ مدرک می توانند وارد بازار کار شوند و یا جهت دستیابی به جایگاه اجتماعی بالاتر و شغل بهتر به تحصیلات خود در مقطع دکترا ادامه دهند.

تحصیل در مالتا- هزینه تحصیل و زندگی در مالتا

هزینه زندگی در مالتا با توجه به جزیره ای بودن این کشور در هر ماه حدود ۱۰۷۵ یورو می باشد که برخی از هزینه ها به طور تقریبی عبارتند از: محل اقامت خصوصی حدود ۵۰۰ یورو، خوراک حدود ۲۵۰ یورو ، هزینه کتاب و لوازم تحریر حدود ۷۰ یورو و هزینه حمل و نقل ۴۰ یورو می باشد البته این هزینه ها با توجه به نحوه زندگی هر فرد متغیر می باشد. هزینه تحصیل در مالتا در سال حدود ۴۰۰۰ تا ۶۰۰۰ یورو می باشد که با توجه به رشته و مقطع تحصیلی در مالتا و البته دانشگاه محل تحصیل در مالتا متفاوت می باشد.

در صورتی که تمایل دارید برای دانشگاه های برتر کشور مالتا اقدام نمایید، موسسه آتیه آفرینان ایرانیان شما را در این زمینه همراهی می نماید.

گروه اعزام دانشجو آتیه آفرینان با سال ها تجربه کاری و داشتن بیش از هزار پرونده موفق شما را در امر ادامه تحصیل در مالتا یاری می رساند. سیاست اصلی ما بیان صادقانه تمام واقعیات(و نه تنها بخشی از آن)است.هدف ما تنها کمک برای گرفتن پذیرش و ویزای شما  نمی باشد، بلکه بوجود آوردن زمینه هایی برای زندگی بهتر در خارج از کشور و پشتیبانی شما می باشد. جهت دریافت مشاوره تحصیلی با کارشناسان مجرب موسسه آتیه آفرینان ایرانیان، می توانید با ما تماس حاصل نمایید.

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ بورسیه تحصیلی مالتا ، تابعیت و اقامت تحصیلی در مالتا را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه ویزای تحصیلی مالتا می توانید با ما در ارتباط باشید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu