تحصیل در فرانسه

تحصیل در فرانسه
تحصیل در فرانسهReviewed by تحصیل و اقامت در اروپا on Mar 9Rating: 5.0تحصیل در فرانسهتحصیل در فرانسه: تیم آتیه آفرینان ایرانیان در مقاله بورسیه تحصیلی میخواهد به شرایط و چگونگی ویزای تحصیل مالزی بپردازد و همچنین شرایط و نحوه اخذ ویزای تحصیل در فرانسه شرح دهد. آیا ویزای تحصیلی کشور فرانسه دارای شرایط سنی می باشد؟ ما اقدام به اخذ ویزا و بورسیه تحصیلی شما در کشور فرانسه خواهیم کرد.

تحصیل در فرانسه (France)

همانطور که در مقاله های “ بورسیه های تحصیلی” به بررسی روش های مهاجرت پرداختیم و در مورد “اخذ بورسیه تحصیلی” که یکی از روش های اخذ تابعیت، اقامت و همچنین مهاجرت به اروپا می باشد توضیحات کاملی ارائه دادیم. همانطور که قول داده بودیم به بررسی روش ها و قوانین کشورهای مختلف در زمینه اخذ ویزای تحصیلی  مقاله قرار دهیم، یک مقاله مرجع در زمینه اخذ ویزای تحصیلی (بورسیه تحصیلی) کشور فرانسه را برای شما دوستان عزیز فراهم کرده ایم. یکی از روش های مهاجرت به فرانسه و اخذ اقامت و تابعیت فرانسه تحصیل در فرانسه یا تحصیل رایگان در فرانسه یا بورسیه تحصیلی می باشد.

تحصیل در فرانسه – فرانسه

فرانسه یکی از بزرگترین کشورهای اروپایی واقع شده در غرب اروپا و عضو اتحادیه اروپاست.این کشور دارای مرز مشترک با بلژیک، آلمان، لوکزامبورگ، سوئیس،ایتالیا،اسپانیا،مونوکا و آندورا می باشد.پایتخت کشور فرانسه شهر پاریس است که بزرگترین شهر فرانسه محسوب می شود و فرانسه به عنوان دروازه اروپا شناخته می شود.از نظر جمعیت فرانسه در رتبه دومین کشور پرجمعیت اروپا پس از آلمان است.فرانسه از محبوب ترین قطبهای گردشگری جهان است و به خاطر وجود طبیعت زیبا،آب و هوای شگفت انگیز، مراکز تفریحی، موزه های هنری وآثار تاریخی است.در زمینه استانداردهای بین المللی فرانسه را میتوان از کشورهای پیشرو دانست. استانداردهای بالای زندگی، تحصیلات، سلامت، امید به زتدگی، آزادی و شاخص بالای توسعه انسانی فرانسه را میتوان از جمله کشورهای ایده ال برای زندگی معرفی کرد.یکی دیگر از واقعیت های مهم در مورد فرانسه این است که این کشور در لیست بهترین مکانهای جهان برای تحصیل در دانشگاه است.

تحصیل در فرانسه :

شرایط اقامت در کشور فرانسه اینگونه است که شخصی اگر ۵ سال به طور متوالی کار کند می تواند اقامت این کشور را اخذ نماید. همچنین شخص در حین تحصیل در فرانسه در مقاطع مختلف تحصیلی ۲۰ ساعت در هفته حق کار دارد که این اجازه کار می تواند هزینه های زندگی شخص را پوشش دهد.

شروع اولین اقدام برای اخذ پذیرش ماه فوریه(بهمن ماه) بوده و جواب نهایی در ماه ژوئیه(تیر ماه) از طرف دانشگاه صادر خواهد شد.پس از آن اقدام برای ویزای دانشجویی  شروع می شود که این پروسه نیز حداکثر ۷۰ روز به طول می انجامد.

دانشگاه های فرانسه در ماه سپتامبر هر سال دانشجو میپذیرند.ذکر این نکته ضروری است که ویزای همراه به همراهان افرادی که مایل به تحصیل در کشور فرانسه می باشند تعلق میگیرد.همراهان متقاضی شامل همسر و فرزندان وی می باشد و مادر و پدر بعد از سن قانونی امکان اخذ ویزای همراه نخواهند داشت. همچنین برای فراگیری زبان فرانسه در کشور فرانسه در حال حاضر این امکان وجود دارد که از طریق دوره های زبانی که دانشگاه ها و یا کالج های کشور فرانسه برگزار می کنند اقدام شود . به این دوره ها نیز ویزا همراه تعلق خواهد گرفت. این نکته را باید ذکر کرد که گرفتن اقامت دائم در کشور فرانسه برای دانشجویان از زمانی شروع می شود که متقاضی پس از اتمام تحصیل ۵ سال به صورت تمام وقت کار نموده و اقامت دائم اخذ کنند.

با توجه به اینکه تحصیل در فرانسه  با هزینه های بسیار پایین همراه است و از سوی دیگر نزدیک به ۲۰۰ میلیون نفر در جهان به زبان فرانسه تکلم می کنند، همه ساله افراد بسیاری خواهان تحصیل در کشور فرانسه می باشند.اما کشور فرانسه برای مهاجرت تحصیلی دشواریهای خود را دارد.یکی از این مشکلات تحصیل در فرانسه تحصیل به زبان فرانسه است.

 

تحصیل در فرانسه – چرا تحصیل در فرانسه ؟

فرانسه دارای بهترین دانشگاه های دنیا می باشد و از تمام دنیا دانشجو می پذیرد.افراد در تمام سنین میتوانند به هر کدام از کالج ها و دانشگاه های کشور فرانسه برای تحصیل با هزینه پایین مراجعه کنند. فرانسه در سال ۱۹۹۸ سیاست حمایت از دانشجویان خارجی را در برنامه های خود قرار داد و به مؤسسات و مراکز آموزش عالی نیز اعلام نمود.دلایل زیادی وجود دارد که چرا مردم فرانسه را برای تحصیل انتخاب می کنند ؟هزینه ارزان زندگی و فرصتهای شغلی، برجسته ترین عوامل برای تحصیل در فرانسه می باشند.هزینه تحصیل در فرانسه به مراتب ارزانتر از هزینه تحصیل در سایر کشورهای اروپایی است و صنعتی بودن فرانسه باعث شده فارغ التحصیلان از بازار خوبی برخوردار باشند.

فرانسه هر ساله بیش از ۲۳% از بودجه ملی را به آموزش اختصاص می دهد و به دقت کیفیت آموزشهای ارائه شده و مدارک اعطا شده را تحت نظر دارد.عالی بودن مدارک فرانسوی و تحصیل رایگان در فرانسه دلیل اصلی مهاجرت تحصیلی بسیاری به این کشور میباشد.ادامه تحصیل در فرانسه به زبان انگلیسی و فرانسوی ممکن می باشد(بیش از ۳۰۰۰ مؤسسه شامل ۹۰ دانشگاه ۲۴۰ مدرسه عالی مهندسی ۲۳۰ مدرسه عالی بازرگانی و ۲۰۰ مؤسسه متشکل از مدارس عالی هنر و معماری آموزشهای پیراپزشکی و غیره)

از شرایط اعزام دانشجو به فرانسه این است که سال تحصیلی فرانسه تقریبا همانند کشورهای نیمکره شمالی می باشد به این صورت که: ترم پاییز معمولا در اواخر ماه سپتامبر و ترم بهار معمولا در اوایل فوریه شروع می شود و در پایان هر ترم امتحانات جامع برگزار می شود.مدارس و دانشگاه های فرانسه در تعطیلات کریسمس، روزهای مقدس مسیحی و عید پاک تعطیل می باشند.

تحصیل در فرانسه – مزایای تحصیل در فرانسه

  • مزایای تحصیل در فرانسه میتوان به هزینه تحصیل و زندگی به مراتب ارزان تر از سایر کشورهای اروپایی برخلاف باور عمومی
  • امکان اخذ پذیرش در دانشگاه های انگلیسی زبان( بدون نیاز به آشنایی با زبان فرانسه) از دیگر مزایای تحصلی در فرانسه می باشد.
  • دریافت کمک هزینه های زندگی و مسکن
  • بیمه درمانی رایگان برای دانشجویان
  • تحصیل برای اکثر رشته ها بسیار پایین می باشد. همچنین اخذ بورس تحصیلی و یا کمک هزینه تحصیلی برای متقاضیان وجود دارد.
  • تحصیل در مقطع دکترا در فرانسه شغل محسوب می شود و حقوق دریافت میکنند.علاوه بر تمامی موارد فوق از حمایتهای مالی برخوردارند.

تحصیل در فرانسه در سه مقطع تحصیلی (لیسانس، فوق لیسانس و دکترا ) امکان پذیر می باشد اما قابل ذکر است که در مقطع لیسانس ویزا به افراد تعلق نخواهد گرفت بنابراین به متقاضیان کشور فرانسه که دارای مدرک دیپلم می باشند و پیشنهاد میگردد که وارد دوره های زبان شده و سپس برای مقطع لیسانس فرانسه اقدام کنید تا وقت و سرمایه تان به هدر نرود.شایان به ذکر است که کشور فرانسه کلیه دانشگاه ها و مراکز عالی کشور ایران را قبول دارند، لذا مشکلی از نظر پذیرش دانشجو با توجه به دانشگاه ها وجود نخواهد داشت. برای اخذ ویزا و همچنین پذیرش در دانشگاه داشتن مدرک زبان فرانسوی TCF یا DELF و یا دانستن زبان فرانسه به همراه مدرک B1 الزامی می باشد. اما این مدرک برای ورود به دانشگاه کافی نخواهد بود ولی اخذ ویزا از طریق آن امکان پذیر می باشد.امتحانات مربوط به مدارک زبان فرانسوی در بخش فرهنگی سفارت فرانسه در روز وتاریخ اعلام شده از سوی سفارت برگزار می گردد.امتحان TCF دو سال اعتبار خواهد داشت که بعد از این مدت اعتبار آن از بین خواهد رفت. اما اعتبار امتحان DELF پایان نخواهد یافت.شرایط بورسیه تحصیلی در فرانسه بدین صورت است که شخص باید با استادی در یکی از دانشگاه های فرانسه در ارتباط باشد و بتواند پس از بدست آوردن شرایط لازم بورسیه تحصیلی در فرانسه را کسب کند.

تحصیل در فرانسه – مقطع دکترا در فرانسه

تحصیل در مقطع دکترا در کشور فرانسه کاملا رایگان است و شغل محسوب می شود.ویزای تعلق گرفته به دانشجویان در این مقطع ویزای شغلی است ودانشجویان حقوق ماهیانه دریافت می کنند و مالیات نیز پرداخته می نمایند.با توجه به قوانین کار در فرانسه در حال حاضر حقوق دکترا ماهانه ۱۷۰۰ یورو می باشد که ۳۰۰ یورو از آن بابت مالیات کسر می شود و مابقی به دانشجو پرداخت می شود.دوره دکترا در فرانسه ۳ یا ۴ سال می باشد که فقط شامل پژوهش و کارهای تحقیقاتی می باشد.کشور فرانسه برای جذب دانشجویان نخبه در این مقطع اقدام به برگزاری این دوره ها به زبان انگلیسی نموده است و کلیه کورسها به زبان انگلیسی تدریس می شود.حقوق دریافتی در این دوره نسبت به هزینه های زندگی در فرانسه خیلی رقم بالایی می باشد.بنابراین دانشجویان بسیاری متقاضی ورود به این دوره هستند.با توجه به توضیح فوق دانشجویان جهت ورود به این دوره نیازمند رزومه قوی هستند.پس داشتن نمره خیلی خوب(نمره بین ۶٫۵ تا ۷٫۵ آیلتس)، معدل بالا، فارغ التحصیلی از دانشگاه های دولتی ممتاز و شناخته شده، مقالات ISI وکارهای تحقیقاتی و پژوهشی شانس افراد را در موفقیت بالا میبرد.ودانشجویان باید در پایان دوره یک پایان نامه تحویل بدهند که در صورت کسب نمره قبولی موفق به اخذ مدرک دکترا می شوند.تمامی دروس در مقطع دکترا به زبان فرانسوی تدریس می شوند و دانشجویان تا ۶ ماه بعد از اتمام تحصیلات زمان دارند تا یک کار مناسب و تمام وقت پیدا کرده و مشغول کار شوند و همچنین می توانند به عنوان محقق در دانشگاه مشغول به کار شوند و یا دوره های پست داک را بگذرانند.

همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تحصیل گروه پزشکی و داروسازی مقاله “تحصیل گروه پزشکی فرانسه” و “تحصیل داروسازی در فرانسه” را مطالعه فرمایید.

 

تحصیل در فرانسه – مقطع کارشناسی ارشد در فرانسه

در اکثر دانشگاه های فرانسه بعد از پایان تحصیلات کارشناسی دو مقطع تحصیلی برای کارشناسی ارشد وجود دارد.دوره اول مستمر ۱ و دوره ی بعدی مستمر ۲ نام دارد و هر یک از دوره ها یک ساله می باشند و بسته به نوع رشته و دانشگاه دوره ی کارآموزی هم دارند.در دوره های مستمر ۱ تمرکز روی واحدهای درسی میباشد که در هردو ترم تعداد واحد درسی را می گذرانند ودر انتها دو ماه تا ۴۵ روز دوره ی کار آموزی دارند.در دوره های مستمر ۲ تمرکز بیشتر روی فعالیتهای پژوهشی است و  دانشجویان فقط یک ترم واحدهای درسی را پاس می کنند و از ترم دو به بعد که شامل ۵ تا ۶ ماه می شود مشغول کارآموزی و انجام پروژه ی تخصصی خود خواهند شد. فوق لیسانس نیز شامل دوره های یک ساله(معادل فوق لیسانس ایران) و دوره های دو ساله(یک سال فوق لیسانس و یک سال پیش دکترا)میباشد که بعد از گذراندن میتوانند وارد مقطع دکترا شوند و درحال حاضر دوره ی دکترا در کشور سه ساله میباشد که بیشتر شامل پژوهش و تحقیق میباشد.اکثرا این دوره ها به زبان انگلیسی برگزار می شود ونیازی به دانستن زبان فرانسه نیست.مقطع فوق لیسانس در دانشگاه های فرانسه حدود ۱ تا ۲ سال به طول می انجامد و دانشجویان در این مدت باید ۱۲۰ واحد درسی را پاس کنند که به دو شکل برگزار می شود:

  • برگزاری کلاسهای درسی + انجام تحقیق + ارائه پایان نامه
  • برگزاری کلاسهای درسی + انجام کار حرفه ای + ارائه پایان نامه

دانشجویان در این مقطع می توانند ۲۰ ساعت در هفته کار کنند و حقوقی حدود ۱۶۰ تا ۲۰۰ یورو در هفته دریافت کنند که این مبلغ میتواند هزینه های مربوط به زندگی وتحصیل را تأمین کند.پیدا کردن کار دانشجویی با توجه به میزان تسلط شخص به زبان فرانسوی، تجربه کافی، ویژگیهای شخصیتی و… متفاوت باشد.دانشجویان بعد از اتمام تحصیلات خود می توانند به کار تمام وقت مشغول شده و  ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنند.

تحصیل در فرانسه – مقطع کارشناسی در فرانسه

دوره های کارشناسی در فرانسه ۳ سال می باشد و دانشجویان موظف به گذراندن ۶ نیمسال تحصیلی و ۱۸۰ واحد درسی هستند.اکثر این دوره ها به زبان فرانسه برگزار می شود و دانشجویان جهت ورود به این دوره ها نیازمند مدرک B2 زبان فرانسه می باشند.این دوره ها شهریه ای در حدود ۲ الی ۳ هزار یورو در سال دارند و دانشجویان در حین تحصیل می توانند از کمک هزینه هایی شامل حمل ونقل داخل شهری رایگان، کمک هزینه ی اسکان و بیمه برخوردار شوند.دانشجویان در حین تحصیل حق کار تمام وقت را نداشته ولی به صورت پاره وقت حداکثر ۲۰ ساعت در هفته می توانند کار کنند.در این شرایط دانشجویان معمولا به ازای هر ساعت کار ۷ یورو می توانند حقوق دریافت نمایند.دانشجو می تواند حداقل ۵۰۰ یورو در ماه درآمد داشته باشد و این مبلغ قسمتی از هزینه های زتدگی و تحصیل دانشجو را پوشش میدهد.ذکر این مطلب از اهمیت بالایی برخوردار است که هر فرد قصد ادامه تحصیل در کشور فرانسه را داشته باشند باید قبل از رفتن به فرانسه نامه ای مبنی بر پشتوانه ی مالی نشان دهد که مبلغ آن برابر یک سال هزینه تحصیل و زندگی در فرانسه است.کسانی که قصد دارند بعد از پایان تحصیل خود در کشور فرانسه مشغول به کار تمام وقت شوند میبایستی به زبان فرانسوی مسلط بوده و دوره ی تحصیلی خود را به خوبی گذارنده باشند تا بتوانند شغل مناسبی را پیدا کنند و در نتیجه بعد از کسب شغل ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنند.

تحصیل در فرانسه – رشته های تحصیلی محبوب در فرانسه

  • تحصیل پزشکی
  • تحصیل حقوق
  • تحصیل فلسفه و هنر
  • تحصیل تجارت بین الملل
  • تحصیل مد و فشن

تحصیل در فرانسه – هزینه زندگی و تحصیل در فرانسه

هزینه زندگی در فرانسه حداقل ماهانه ۱۲۰۰ یورو است.(حذف شود)اما برای دانشجویان مزایایی قایل هستند مثل رستوران و خوابگاه که این باعث کاهش هزینه تا میزان ۸۰۰ یورو در ماه می شود.هزینه های تحصیلی در فرانسه برای دانشجویان بین المللی در اکثر رشته ها بین ۲ الی ۴ هزار یورو در سال است(حذف شود).دانشجویان بین المللی در کشور فرانسه در هر هفته حدود ۲۰ ساعت اجازه کار قانونی دارد.به دلیل هزینه های بالای زندگی برای دانشجویان در فرانسه معمولا دانشجویان برای گذراندن دوره دکترا تخصصی و فوق دکترا اقدام به تحصیل در فرانسه می نمایند.متقاضی تحصیل رایگان در فرانسه، امکان همراه بردن همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود را با ویزای دانشجویی فرانسه دارد.متوسط بودجه لازم برای زندگی در هریک از شهرهای فرانسه به شرح زیر است:

  • پاریس: بین ۱۰۵۰ و ۱۲۰۰ یورو در ماه
  • نیس: بین ۷۰۰ تا ۹۲۰ یورو در ماه
  • لیون، نانت،بوردو یا تولوز: بین ۶۵۰ و ۹۰۰-۸۵۰ یورو در ماه
  • برای سایر شهرهای فرانسه میتوانید با مبلغی کمتر از ۶۰۰ یورو در ماه زندگی کنید
تحصیل در فرانسه

تحصیل در فرانسه

تحصیل در فرانسه – بورس تحصیلی و کمک هزینه فرانسه

برای دانشجویان بین الملل، بورس تحصیلی در برخی از دانشگاه های فرانسه توسط وزارت امور خارجه فرانسه یا سفارت این کشور ارائه می شود.اکثر کمک های مالی براساس نیاز مالی به دانشجویان کمتر از ۲۸ سال اعطا می شوند.مبلغ اعطا شده به عنوان کمک هزینه تحصیلی براساس معیارهای اجتماعی بین ۱۶۰۶ تا ۴۶۰۰ یورو در سال متغیر است.در عین حال کسانیکه واجد شرایط دریافت کمک مالی هستند، شامل معافیت  یا کاهش هزینه ی پوشش بیمه می شوند.

 

در صورتی که تمایل دارید برای دانشگاه های برتر کشور فرانسه اقدام نمایید، موسسه آتیه آفرینان ایرانیان شما را در این زمینه همراهی می نماید.

گروه اعزام دانشجو آتیه آفرینان با سال ها تجربه کاری و داشتن بیش از هزار پرونده موفق شما را در امر ادامه تحصیل در فرانسه یاری می رساند. سیاست اصلی ما بیان صادقانه تمام واقعیات(و نه تنها بخشی از آن)است.هدف ما تنها کمک برای گرفتن پذیرش و ویزای شما  نمی باشد، بلکه بوجود آوردن زمینه هایی برای زندگی بهتر در خارج از کشور و پشتیبانی شما می باشد. جهت دریافت مشاوره تحصیلی با کارشناسان مجرب موسسه آتیه آفرینان ایرانیان، می توانید با ما تماس حاصل نمایید.

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ بورسیه تحصیلی فرانسه ، تابعیت و اقامت تحصیلی در فرانسه را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه ویزای تحصیلی فرانسه – تحصیل در فرانسه می توانید با ما در ارتباط باشید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

8 دیدگاه

Menu