صفر تا صد تحصیل در سریلانکا ۲۰۱۹ ( تمام نکات تحصیل در سریلانکا )

تحصیل در سریلانکا 2019
صفر تا صد تحصیل در سریلانکا 2019 ( تمام نکات تحصیل در سریلانکا )Reviewed by مهاجرت تحصیلی on Mar 9Rating: 4.5تحصیل در سریلانکاهر آنچه که باید درباره تحصیل در سریلانکا بدانید در این مقاله موجود می باشد . تحصیل در سریلانکا - صفر تا صد تحصیل در سریلانکا 2019

صفر تا صد تحصیل در سریلانکا ۱۳۹۸(Study in SriLanka2019)

نگاه کلی به تحصیل در سریلانکا

پایتخت سریلانکا : کلمبو

زبان تحصیل در سریلانکا : انگلیسی

مدت زمان تحصیل در سریلانکا در مقطع کارشناسی : ۳ الی ۴ سال

مدت زمان تحصیل در سریلانکا در مقطع کارشناسی ارشد : ۲ سال

مدت زمان تحصیل در سریلانکا در مقطع دکترا : ۳ الی ۵ سال

 

همانطور که در مقاله های “ بورسیه های تحصیلی” به بررسی روش های مهاجرت پرداختیم و در مورد “اخذ بورسیه تحصیلی” که یکی از روش های اخذ تابعیت و اقامت و همچنین مهاجرت به اروپا می باشد توضیحات کاملی ارایه دادیم و همانطور که قول داده بودیم به بررسی روش ها و قوانین کشورهای مختلف در زمینه اخذ ویزای تحصیلی کشورهای مختلف مقاله قرار دهیم یک مقاله مرجع در زمینه اخذ ویزای تحصیلی (بورسیه تحصیلی) کشور سریلانکا را برای شما دوستان عزیز فراهم کرده ایم.

شما می توانید برای آشنایی بیشتر درباره تمام تحصیل در سریلانکا پادکست زیر را گوش دهید . صفر تا صد تحصیل در سریلانکا ۲۰۱۹

تحصیل در سریلانکا

تحصیل در سریلانکا

 

تحصیل در سریلانکا

سریلانکا کشوری در قاره آسیا، در اقیانوس هند در  منتهی‌ الیه آسیای جنوبی واقع شده است. در سال های اخیر این کشور دارای رشد مشهودی بوده است که طبیعت منحصر به فرد آن نیز زبانزد است. کشور سریلانکا طی سال های اخیر توانسته نام خود را در کنار کشور های معروف توریستی جهان به ثبت برساند. از مهمترین شهر های این کشور میتوان به کندی و کلمبو اشاره کرد. با وجود جنگ های فراوان که سریلانکا به خود دیده است, جزو کشورهایی میباشد که تعداد افراد تحصیل کرده آن زیاد است. نزدیک به ۹۱ درصد از افراد بزرگسال در سری لانکا و بیش از ۹۷ درصد از جوانان با توجه به آمار یونسکو طبق آمار جهانی در این کشور با سواد هستند. برای کودکان پنج تا هفده سال در سریلانکا گذراندن دوره ی تحصیل اجباری است که سیستم آموزشی آنها رایگان میباشد دولت سریلانکا همچنین کتاب های درسی را به صورت رایگان در اختیار دانش آموزان قرار میدهد. دانشگاه های معتبر این کشور دانشجویان بین المللی در سراسر جهان را پذیرش می نمایند که شامل دو نوع خصوصی و دولتی میباشند که مانند خیلی از کشور ها هزینه تحصیل در سریلانکا در دانشگاه های دولتی مقرون به صرفه تر است. در کشور سریلانکا امکان تحصیل در تمامی رشته ها وجود دارد اما شانس پذیرش رشته های فنی مهندسی بیشتر میباشد.

سوالات متداول در مورد تحصیل در سریلانکا به قرار زیر می باشد :
  • چند نوع دانشگاه در سریلانکا وجود دارد ؟
در کشور سریلانکا دو نوع دانشگاه وجود دارد : دانشگاه خصوصی و همچنین دولتی . هزینه دانشگاه دولتی سریلانکا خیلی کم است ولی هزینه دانشگاه خصوصی در سریلانکا کمی گرانتر می باشد .
  • زبان تدریس در کشور سریلانکا چیست؟
زبان تدریس در کشور سریلانکا انگلیسی می باشد .
  • آیا افراد نیاز به مدرک زبان در کشور سریلانکا دارند؟
افرادی که میخواهند برای تحصیل در کشور سریلانکا اقدام نمایند باید ایلتس 5.5 را ارائه نمایند.
  • هزینه تحصیل در دانشگاه های سریلانکا چقدر است ؟
هزینه تحصیل در دانشگاه های خصوصی سریلانکا حدود ۱۰۰۰۰۰ LKR  روپیه سریلانکا می باشد .  

تحصیل در سریلانکا – مزایای تحصیل در سریلانکا

مزایای تحصیل در سریلانکا به شرح زیر می باشد :

  • هزینه های پایین تحصیل در سریلانکا و همچنینی هزینه های زندگی دانشجویی
  • تحصیل در سریلانکا در تمامی رشته ها امکان اخذ پذیرش تحصیلی وجود دارد ولی برای افرادی که در رشته های فنی و مهندسی تحصیل کرده اند، شانس بیشتری برای پذیرش وجود دارد. تحصیل در مقطع مهندسی در سریلانکا از نظر بازه زمانی ۴ سال می باشد .
  • برای کودکان ۵ تا ۱۷ سال در سریلانکا گذراندن دوره تحصیل اجباری می باشد و سیستم آموزش آنها به صورت رایگان است.
  • تحصیل رایگان در سریلانکا در دسترس کلیه عموم قرار گرفته است .البته در پاره ای از موارد هزینه های تحصیل بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ روپیه در هر ترم می باشد.

تحصیل در سریلانکا – مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی سریلانکا

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی سریلانکا به قرار زیر می باشد :

  • گواهی اشتغال به تحصیل در سریلانکا
  • ارائه مدرک دیپلم و ریز نمرات
  • ارائه مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات پیش دانشگاهی
  • ارائه مدرک لیسانس و ریز نمرات
  • پاسپورت فرد متقاضی
  • تمامی متقاضیان رشته های مقطع کارشناسی جهت پذیرش در دانشگاه های سریلانکا باید مدرک زبان آیلتس با نمره ۶ ارائه دهند.
  • تمامی متقاضیان رشته های مقطع کارشناسی ارشد جهت پذیرش در دانشگاه های سریلانکا باید مدرک زبان آیلتس با نمره ۶٫۵ ارائه دهند.

تحصیل در سریلانکا – اقامت پس از تحصیل در سریلانکا

اقامت پس از تحصیل در سریلانکا از راه های مختلف امکان پذیر می باشد . دانشجویی که در سریلانکا فارغ التحصیل می شود می تواند ویزای دانشجویی خود را به یکی دیگر از راه های مهاجرتی از جمله ویزای کاری ، سرمایه گذاری در سریلانکا یا ویزای ازدواج تبدیل کند . دانشجویانی که در سریلانکا فارغ التحصیل می شوند می توانند از طریق مؤسسات کاریابی کشور سریلانکا در خصوص پیدا کردن شغل اقدام کنند شاید این کار کمی مشکل باشد ولی فرصت های کاری داوطلبانه بسیاری وجود دارد. یکی از راه های اقامت پس از تحصیل در سریلانکا اخذ اقامت از طریق کار می باشد. برای دانشجویانی که در کشور سریلانکا تحصیل کرده اند ورود به بازار کار بسیار متفاوت است با متقاضیان ویزای کار که از خارج از سریلانکا اقدام به ارسال مدارک و درخواست ویزا می کنند. شرایط اخذ اقامت کاری با اقامت تحصیلی در سریلانکا تفاوت هایی دارد .

 

تحصیل در سریلانکا

تحصیل در سریلانکا

تحصیل در سریلانکا – تحصیل کارشناسی در سریلانکا

تحصیل کارشناسی در سریلانکا در رشته های مهندسی ۴ سال طول می کشد و پروسه تحصیلی در سریلانکا در مقایسه با برنامه های استرالیایی و انگلیسی کوتاه تر می باشد. لازم به ذکر است تمام متقاضیان رشته های مقطع کارشناسی جهت پذیرش در دانشگاه های معتبر سریلانکا برابر قوانین تعیین شده بایستی مدرک زبان آیلتس ۶  را داشته باشند .

تحصیل در سریلانکا – تحصیل کارشناسی ارشد در سریلانکا

تمام متقاضیان رشته های مقطع کارشناسی ارشد جهت پذیرش دردانشگاه های معتبر سریلانکا و تحصیل کارشناسی ارشد در سریلانکا برابر قوانین تعیین شده باید مدرک زبان IELTS 6.5 را ارائه دهند.

مدارک لازم برای تحصیل در سریلانکا در کارشناسی ارشد به شرح زیر می باشد :

  • گواهی اشتغال به تحصیل
  • ارائه مدرک دیپلم و ریز نمرات دیپلم
  • مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات پیش دانشگاهی
  • مدرک لیسانس و ریز نمرات لیسانس
  • پاسپورت

تحصیل در سریلانکا – تحصیل دکترا در سریلانکا

مدت زمان تحصیل در سریلانکا در مقطع دکترا  ۳ تا ۵ سال می باشد و متقاضی باید برای ورود به این مقطع مدرک کارشناسی ارشد خود را دریافت نماید . لازم به ذکر است که جهت اقدام و پذیرش تحصیل دکترا در سریلانکا لازم است که فرد با یکی از اساتید آن داتشگاه در ارتباط باشد و ایشان را به عنوان سوپروایزر خود انتخاب کند .

تحصیل در سریلانکا – تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در سریلانکا

متقاضیانی که قصد تحصیل در گروه پزشکی در سریلانکا را دارند باید دوره دیپلم ۱۲ ساله را گرفته باشند تا بتوانند از دانشگاه های پزشکی سریلانکا پذیرش تحصیلی بگیرند، برای ورود به دانشگاه های سریلانکا در رشته های پزشکی و دندانپزشکی داوطلبان باید حداقل نمره AAS یا ABC یا BBB را کسب نمایند .  این ۳ نمره فقط مشخص می کند که دانشجو شرایط پذیرش را در دانشگاه پزشکی و دندانپزشکی کشور سریلانکا را دارد یا خیر ، اما متقاضیان باید در آزمون GCE نمره مورد نیاز را نیز کسب کند . داوطلبانی که بتوانند در آزمون GCE نمره A را کسب نمایند شانس بسیار زیادی در قبولی در دانشگاه های دولتی دندانپزشکی و پزشکی دارند . هزینه تحصیل دندانپزشکی در سریلانکا برای هر دوره تقریباً بین ۲۰۰ هزار تا ۵۵۰ هزار روپیه سریلانکا می باشد .

تحصیل در سریلانکا – بورسیه تحصیلی سریلانکا

برای دریافت بورسیه تحصیلی سریلانکا ابتدا فرم درخواست بورسیه تحصیلی سریلانکا را تکمیل نماید و داوطلب باید در آزمون Gce(a/L) شرکت کند و حتماً جزء ۱۰ نفر اول در این آزمون باشد، متقاضی باید حداقل دارای سن ۲۵ سال باشد و دارای مدرک تافل ۵ یا آیلتس ۶ را نیز باشد.

مدارک بورسیه تحصیلی سریلانکا به شرح زیر می باشد :

  1.  فرم عدم سوء پیشینه
  2.  پر کردن فرم های درخواست
  3.  داشتن تافل ۵ یا آیلتس ۶ .
  4. سن متقاضی نباید کمتر از ۲۵ سال باشد .
  5. معاینات صحیح
  6.  کپی پاسپورت که حداقل یک سال بعد از اعزام متقاضی معتبر باشد .

تحصیل در سریلانکا – تحصیل رایگان در سریلانکا

شرایط تحصیل رایگان در سریلانکا به شرح زیر می باشد :

  1. شرکت در آزمونی Gce(a/L) و کسب  ۱۰ رتبه اول در رتبه بندی این آزمون
  2.  کسب رتبه خوب در سطح منطقه در آزمون تجارت Gce(a/L) 

مدارک لازم جهت تحصیل در سریلانکا به صورت رایگان شامل موارد زیر می باشد :

  •  کپی از نتیجه آزمون های Gce(a/L)  و Gce(o/L)
  • کپی شناسنامه
  •  نسخه ای از گواهی از دیگر شرایط مربوط
تحصیل در سریلانکا 2019

تحصیل در سریلانکا ۲۰۱۹

در صورتی که تمایل دارید برای دانشگاه های برتر کشور سریلانکا اقدام نمایید، موسسه آتیه آفرینان ایرانیان شما را در این زمینه همراهی می نماید.

گروه اعزام دانشجو آتیه آفرینان با سال ها تجربه کاری و داشتن بیش از هزار پرونده موفق شما را در امر ادامه تحصیل در سریلانکا یاری می رساند. سیاست اصلی ما بیان صادقانه تمام واقعیات (و نه تنها بخشی از آن) است.هدف ما تنها کمک برای گرفتن پذیرش و ویزای شما  نمی باشد، بلکه بوجود آوردن زمینه هایی برای زندگی بهتر در خارج از کشور و پشتیبانی شما می باشد. جهت دریافت مشاوره تحصیلی با کارشناسان مجرب موسسه آتیه آفرینان ایرانیان، می توانید با ما تماس حاصل نمایید.

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ بورسیه تحصیلی سریلانکا ، تابعیت و اقامت تحصیلی در سریلانکا را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه ویزای تحصیلی سریلانکا و تحصیل در سریلانکا ۲۰۱۹ دارید می توانید با ما در ارتباط باشید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    Menu