تحصیل در دومینیکا
تحصیل در دومینیکاReviewed by تحصیل و زندگی در اروپا on Apr 9Rating:

ویزای تحصیلی دومینیکا (Dominica)

همانطور که در مقاله های “ بورسیه های تحصیلی” به بررسی روش های مهاجرت پرداختیم و در مورد “اخذ بورسیه تحصیلی” که یکی از روش های اخذ تابعیت و اقامت و همچنین مهاجرت به اروپا می باشد توضیحات کاملی ارایه دادیم و همانطور که قول داده بودیم به بررسی روش ها و قوانین کشورهای مختلف در زمینه اخذ ویزای تحصیلی کشورهای مختلف مقاله قرار دهیم یک مقاله مرجع در زمینه اخذ ویزای تحصیلی (بورسیه تحصیلی) کشور دومینیکا را برای شما دوستان عزیز فراهم کرده ایم.

مهاجرت به دومینیکا از طریق تحصیل:

برنامه تحصیل در خارج از کشور یکی از مؤثرترین شیوه ها برای ثبت نام دانشجویان در دوره ها در جمهوری دومینیکا است.برای تحصیل در دومینیکا شما نیاز به ویزای دانشجویی دارید و باید ابتدا توسط یک مؤسسه آموزشی معتبر پذیرفته شوید.شما باید یک درخواست ویزا را قبل از ورود به دانشگاه برای سفارت قانونی دومینیکا و همچنین باید مدارک زیر را ارسال کنید:

  • گذرنامه معتبر، دو عکس گذرنامه ای
  • صورت حساب بانکی
  • نامه پذیرش از دانشگاه
  • گزارشات سوء پیشینه از اداره پلیس کشوری که قبلا در آن اقامت داشته اید.
  • هزینه درخواست
  • گزارش پزشکی از جمله نتایج آزمایش خون

همانطور که ۱۱ دانشگاه در جمهوری دومینیکا در رتبه بندی دانشگاه QS آمریکای لاتین قرار دارد، دانشگاه ایبروآمینریکا بالترین رتبه را در ۱۲۳ دانشگاه داراست.بسیاری از کالجها در این کشور متخصص در زمینه فناوری هستند مانند در Instituto Tecnológico سانتو دومینگو.مؤسسات غیر انتفاعی خصوصی مانند دانشگاه پدروهنریکس ارونه دوره های مختلفی را در موضوعات مختلف از هنر و علوم انسانی گرفته تا علم و فناوری ارائه می دهند.تأثیر ایالات متحده – شریک تجاری اصلی جمهوری دومینیکا- نیز مشهود است و همچنین اولین صادر کننده استعدادهای تحصیلی به ایالات متحده است.

مهاجرت به دومینیکا از طریق تحصیل ویزای دانشجویی دومینیکا:

اگر دانش آموز قصد دارد در یک برنامه ثبت نام کند و درکمتر از ۹۰ روز در کشور باشد او برای تحصیل در کشور دومینیکا نیازی به ویزای تخصصی ندارد.دانش آموزانی که قصد ماندن دارند باید پذیرش از دانشگاه داشته باشند که نشان می دهد که دانش آموز به یک برنامه پذیرفته شده است.درخولتشن ویزای دانشجویی در وب سایت کنسولگری برای منطقه شما موجود است.

مهاجرت به دومینیکا از طریق تحصیل آموزش و پرورش در جمهوری دومینیکا :

جمهوری دومینیکا یک برنامه آموزشی برای دانشجویان دارد.آموزش ابتدایی در سن ۳ سالگی شروع می شود.دانش آموزان  تا رسیدن به سن ۱۷ سالگی تحصیل را ادامه می دهند.این قانون توسط دولت آزادانه ارائه می شود.با این حال دانش آموزانی که در مناطق دور افتاده زندگی می کنند دسترسی تحصیلی به صورت محلی ندارند.پس از اتمام این سالهای مدرسه دانش آموزان می توانند در یک مدرسه متوسطه ثبت نام کنند که حدود ۲ سال طول می کشد.سپس دانش آموزان می توانند به دوره متوسطه منتقل شوند که می تواند تا ۴ سال ادامه یابد.در این سطح، دانش آموز یک بچلیراتو را به دست می آورد که معادل  یک دیپلم دبیرستان است.متاسفانه تنها تعداد بسیار کمی از دانش آموزان به این سطح می رسند، این به خاطر دانش آموزانی است که در مناطق کم درآمد زندگی می کنند.سختی های مالی در بسیاری از نقاط کشور، میزان تحصیلات دانشجویان را در برمی گیرد.حتی در مناطقی که داشجویان ثروتمندتر هستند هنوز در نظر گرفته نشده است که زندگی لوکس با هر نوع استاندارد غرب داشته باشند، دانش آموزان در مدارس دولتی تحصیل نمی کنند بلکه اکثر آنها در مدارس خصوصی درحال تحصیل هستند.اکثر مدارس خصوصی در جمهوری دومینیکا مؤسسات مذهبی هستند زیرا این کشور دارای پایگاه دینی قوی است.علاوه بر این گزینه های تحصیلی، دانش آموزان می توانند در مدارس حرفه ای ثبت نام کنند.این مدارس در دسترس عموم هستند.اکثر مدارس حرفه ای در صنایع خودرو سازی، کشاورزی و صنایع مشابه آموزش می دهند.با این حال حتی این نوع آموزش برای بسیاری از داشن آموزان قابل دسترس نیست.تعدادی از دانشگاهها در کشور وجود دارد.بازهم اکثر این موارد توسط سازمانهای مذهبی حمایت می شود، از جمله تعداد زیادی که بین المللی هستند برخی از این مدارس در زیر ذکر شده است:

  • Universidad Autonoma de Santa Domingo
  • Universidad Iberoamericana
  • Pontificia Universidad Catolica Mardre y Maestra
  • Universidad APEC
  • Universidad del Caribe

از آنجایی که اکثر این مدارس خصوصی هستند معمولا برای خود مدارس شرایطی برای ثبت نام دانشجویان محلی و بین المللی ایجاد می شود.درحالی که اکثر دانشجویان خارجی را قبول می کنند برای دانشجویان در این دوره ها رایج نیست.علاوه بر این هزینه های تحصیلات توسط مدرسه تعیین می شود.بورس تحصیلی اغلب برای دانش آموزان محلی در دسترس است اما در اکثر موارد دانشجویان بین المللی نیست.جلسات آموزشی نیز توسط مدارس تعیین شده است.اکثر این رشته ها مطابق با خواسته دانشجویان بین المللی است.بسیاری از دانش آموزان در رشته هایی مانند برنامه اجتماعی و فرهنگی، اسپانیایی، پزشکی، کشاورزی، کسب وکار و مهندسی تحصیل می کنند.دانشگاه های دومینیکا دارای مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا می باشند.

مهاجرت به دومینیکا از طریق تحصیل تحصیل در مقاطع دانشگاهی در جمهوری دومینیکا :

تحصیل در مقطع لیسانس در کشور دومینیکا:

مانند دیگر کشورهای حوزه ی کاراییپ تحصیل در مقطع لیسانس در کشور دومینیکا نیز در اکثر قریب به اتفاق دانشگاهها به زبان رسمی این کشور یعنی اسپانیایی ارائه می شود.البته تحصیل در مقطع لیسانس به زبان انگلیسی نیز در این کشور امکان پذیر است که در این مقطع رشته های ارائه شده در دانشگاههای دولتی بسیار محدود است و اکثر رشته ها در این مقطع به زبان انگلیسی در دانشگاه های خصوصی کشور  دومینیکا ارائه می شوند.برخی از رشته های تحصیلی در این مقطع نیز در دانشگاههای دولتی این کشور به زبان فرانسه ارائه می شوند.مورد مهم در این زمینه این است که کشور دومینیکا به دانشجویان بین المللی متقاضی تحصیل در مقطع لیسانس اجازه نمی دهد که زبان اسپانیایی را در دانشگاههای دولتی این کشور و ارزان فرا بگیرند و در اکثر مواقع فرد متقاضی می بایست در همان ابتدا با تسلط به زبان اسپانیایی و ارائه مدارک بر داشتن دانش زبانی کافی برای اخذ پذیرش در دانشگاه های کشور دومینیکا  اقدام نماید.اجازه ی کار در این مقطع در حدود ۱۰ ساعت در هفته برای دانشجویان است.برای ورود به این مقطع در اکثر دانشگاههای خصوصی و یا دولتی مدرک زبان اسپانیایی در سطح b2 و یا زبان انگلیسی در سطح آیلتس ۶ مورد نیاز است.

تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کشور دومینیکا:

تحصیل در مقطع فوق لیسانس در دومینیکا نیز به دو زبان اسپانیایی و انگلیسی ارائه می شود که البته برای ورود به مقطع فوق لیسانس متقاضی باید مدرک آیلتس ۶٫۵ را در کشور خود اخذ نماید.اجازه کار در این مقطع در حدود ۲۰ ساعت در هفته است که پوشش دهنده ی بخش زیادی از هزینه های زندگی فرد است.متقاضی می بایست در رشته ای تحصیلی مرتبط به رشته تحصیلی لیسانس خود ادامه تحصیل دهد.تغییر رشته ها تنها در مورد رشته های شغل محور مانند MBA و مدیریت امکان پذیر است.

تحصیل در مقطع دکترا در کشور دومینیکا:

شاید کشور دومینیکا برای افرادی که خواهان ادامه تحصیل در مقطع دکترا در خارج از کشور خود هستند انتخاب مناسبی نباشد.اولین دلیل این است که تعداد دانشگاه هایی که در این کشور مقطع دکترا را ارائه می کنند محدود است.بنابراین کورسهایی که در مقطع دکترا نیز در این کشور ارائه می شود تعداد کمی دارند و همچنین از آنجایی که اکثر افرادی که خواهان ادامه تحصیل در مقطع دکتر هستند به دنبال دریافت  بورسیه های تحصیلی و حقوقی هستند.این کشور به دلیل اینکه دارای دانشگاههای ثروتمندی نیست نمی تواند این نیاز دانشج.یان بین المللی را تا حد زیادی مرتفع نماید.اما در کل تحصیل در مقطع دکترا در کشور دومینیکا بین ۳ تا ۵ سال بسته به کورس انتخابی به طول خواهد انجامید و بسیاری از رشته ها در این مقطع به زبان انگلیسی نیز ارائه می شوند. اما قبل از هر اقدامی شما نیاز به داشتن یک استاد راهنما برای اخذ پذیرش در این مقطع دارید که پس از موافقت استاد راهنمای شما پروسه برای صدور پذیرش آغاز خواهد شد.

 مهاجرت به دومینیکا از طریق تحصیل زندگی برای دانشجویان در جمهوری دومینیکا :

جمهوری دومینیکا ممکن است یک مقصد سنتی برای دانشجویان باشد اما دارای یک سنت معتبر از آموزش عالی است.در واقع ادعا می شود که این کشور مکان اولین دانشگاهی است که در آمریکا تأسیس شده است: دانشگاه سانتو توماس آکینو که در سال ۱۵۳۸ تأسیس شد.همانند بسیاری از آمریکای لاتین زبان مادری اسپانیایی است و میراث فرهنگی بر ترکیبی از تأثیرات بومی، اروپایی و آفریقایی تمرکز دارد.همانطور که در بسیاری از بخشهای آمریکای لاتین دانشجویان این کشور که در حال تحصیل هستند به جای زندگی در خوابگاههای دانشجویی در خانه های خود زندگی می کنند.زندگی با یک خانواده میزبان قطعا یک گزینه خوب برای دانشجویان است اما اگر شما ترجیح می دهید در خوابگاه دانشجویی باشید این گزینه نیز در دسترس است.دانشگاهها یا سازمانها در هر دو مورد به دانشجویان کمک می کنند. همانطور که انتظار می رود هزینه های سیستم آموزشی عمومی( دولتی) پایین تر است و مؤسسات خصوصی هزینه های متفاوتی دارند که اغلب برای هر واحد درسی هزینه می شود.به طور کلی تحصیلات عالی در جمهوری دومینیکا یک گزینه نسبتا مقرون به صرفه است.

مهاجرت به دومینیکا از طریق تحصیل بیمه سلامت در جمهوری دومینیکا :   

دانش آموزان از طریق برنامه های عمومی در این کشور برای هیچ یک از نیازهای پزشکی بیمه نمی شوند.دانش آموزان بین المللی باید سیاست بیمه درمانی خود را که برنامه تحصیلی خود را در خارج از کشور اعمال می کنند دریافت کنند.فرآیند مهاجرت به دانش اموزان نیاز دارد که این نوع بیمه را نیز داشته باشند.

تحصیل در دومینیکا

تحصیل در دومینیکا

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره تجصیل در دومینیکا مقاله ” تحصیل در دومینیکا ” را مطالعه کنید.

در صورتی که تمایل دارید برای دانشگاه های برتر کشور دومینیکا اقدام نمایید، موسسه آتیه آفرینان ایرانیان شما را در این زمینه همراهی می نماید.

گروه اعزام دانشجو آتیه آفرینان با سال ها تجربه کاری و داشتن بیش از هزار پرونده موفق شما را در امر ادامه تحصیل در دومینیکا یاری می رساند. سیاست اصلی ما بیان صادقانه تمام واقعیات(و نه تنها بخشی از آن)است.هدف ما تنها کمک برای گرفتن پذیرش و ویزای شما  نمی باشد، بلکه بوجود آوردن زمینه هایی برای زندگی بهتر در خارج از کشور و پشتیبانی شما می باشد. جهت دریافت مشاوره تحصیلی با کارشناسان مجرب موسسه آتیه آفرینان ایرانیان، می توانید با ما تماس حاصل نمایید.

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ بورسیه تحصیلی دومینیکا ، تابعیت و اقامت تحصیلی در دومینیکا را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه ویزای تحصیلی دومینیکا می توانید با ما در ارتباط باشید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

 

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu