تحصیل در دانمارک
تحصیل در دانمارکReviewed by تحصیل در دانمارک on Mar 7Rating: 5.0تحصیل در دانمارکتیم آتیه آفرینان ایرانیان در مقاله بورسیه تحصیلی میخواهد به شرایط و چگونگی ویزای تحصیل دانمارک بپردازد و همچنین شرایط و نحوه اخذ ویزای تحصیل در دانمارک شرح دهد. آیا ویزای تحصیلی کشور دانمارک دارای شرایط سنی می باشد؟ ما اقدام به اخذ ویزا و بورسیه تحصیلی شما در کشور دانمارک خواهیم کرد. با ما همراه باشید

ویزای تحصیلی دانمارک (Denmark)

اگر قصد تحصیل در خارج از کشور دارید می توانید تحصیل در دانمارک را انتخاب کنید . کشور دانمارک بازار مناسبی برای رشته های کشاورزی ، دامپزشکی و رشته های مشابه فراهم آورده است . متقاضیانی که از طریق تحصیل در دانمارک به کشور دانمارک مهاجرت می کنند می توانند بعداز سه سال در این کشور مشغول کار شوند . برای تحصیل در دانمارک می توانید بدون مدرک زبان در این کشور ادامه تحصیل بدهید . تحصیل در دانمارک در مقاطع مختلف وجود دارد . برای تحصیل در دانمارک نیاز به اخذ ویزای تحصیلی دانمارک از طریق سفارت دانمارک لازم می باشد . موسسه آتیه آفرینان در این مقاله قصد دارد درباره تحصیل در دانمارک به طور مفصل در مقاطع تحصیلی مختلف توضیح دهید همچنین درباره تحصیل رایگان در دانمارک و شرایط مهاجرت تحصیلی به دانمارک و کمک هزینه های تحصیلی توضیح دهد.

تحصیل در دانمارک

دانمارک با ۵٫۵ میلیون نفر جمعیت ، جنوبی ترین کشور اسکاندیناوی است که تنها با آلمان مرز مشترک دارد. پایتخت این کشور شهر کپنهاگ و واحد پولشان کرون دانمارک است. دانمارک از طریق پل دریایی اورسوند به سوئد متصل میشود. دانمارک از اعضای مؤسس سارمان ملل و ناتو است و دارای دولت رفاه ‌است و از نظر کم بودن اختلاف درآمد مردم، در رتبه اول جهان قرار دارد. دانمارک از نظر درآمد سرانه در رتبه هفتم جهان است و در بررسی‌های سالانه، مردم آن مکرراً به عنوان راضی ترین و شادترین مردم شناخته شده اند. آب و هوای دانمارک معتدل ، مرطوب و پرباران است. سرزمینی جلگه‌ای سرسبز و بسیار حاصلخیز و مراتع فراوان تشکیل یافته‌است و رودهای آن کوتاه ولی پر آب است. دانشگاه های دانمارک در رتبه پنجم قرار دارند و جزو بهترین دانشگاه ها از نظر تسهیلات آموزش عالی می باشند و مدرک دانشگاهی آن از اعتبار بین المللی برخوردار هستند. دانشجویان علاقه مند به تحصیل در دانمارک می توانند در رشته های : تجارت، ارتباطات، داروسازی، دامپزشکی و … به تحصیل بپردازند. تحصیل در دانمارک برای کودکان ۷ تا۱۶ سال در دانمارک که شامل مقاطع دبستان و اول متوسطه است به صورت اجباری و رایگان میباشد. تحصیل در دانمارک در مقاطع دبستان و دبیرستان جمعا ۱۳ سال است که ۱۰ سال آن دوره دبستان و ۳سال آن دوره دبیرستان می باشدکه گذراندن این ۱۳ سال تحصیلی و اخذ مدرک دیپلم لازمه ی ورود به دانشگاه های دانمارک است. دانش آموزان در مقطع دبیرستان یا میتوانند با گذراندن سه سال تحصیلی برای ورود به دانشگاه ها آماده شوند یا میتوانند در رشته های فنی حرفه ای برای ورود به بازار کار و شغل های خاص مهارت های لازم را کسب کنند.

تحصیل در دانمارک – مزایای تحصیل در دانمارک

مزایای تحصیل در دانمارک به شرح زیر است :

  • امکان تحصیل در دانمارک به زبان انگلیسی
  • تمرکز دانشگاه های دانمارک روی حل مشکلات کار روی پروژه
  • امکان کار همزمان با تحصیل در دانمارک
  • مراقبت های پزشکی رایگان در دانمارک
  • امکان دریافت کمک هزینه تحصیلی در دانمارک
  • امکان تحصیل در دانمارک در رشته MBA در مقطع کارشناسی ارشد

از مزایای تحصیل در دانمارک می توان به این اشاره کرد که دانمارک کشوری شاد ، ثروتمند و قانونمند است . همچنین می توانید بدون مدرک زبان تحصیل در دانمارک داشته باشید . یکی دیگر از مزایای تحصیل در دانمارک امکان ادامه تحصیل در مقطع فوق دیپلم بدون داشتن مدرک پیش دانشگاهی می باشد .

تحصیل در دانمارک – مدارک لازم برای ویزای تحصیلی دانمارک

برای ورود به کشور دانمارک نیاز به دریافت ویزای آن از طریق سفارت دانمارک می باشید . سفارت دانمارک دارای ویزاهای مختلفی می باشد . افراد برای تحصل در دانمارک باید ابتدا از دانشگاه مورد نظر پذیرش بگیرند تا بتوانند ویزای تحصیلی دانمارک را دریافت نمایند . مدارک لازم برای ویزای تحصیلی دانمارک به شرح زیر است :

  1.  پذیرش تحصیلی از دانشگاه مورد نظر که باید مهمور به مهر دانشگاه باشد.
  2. بیمه نامه مسافرتی شینگن که تا سقف ۳۰۰۰۰ یورو را شامل می شود و از یکی از شرکت های بیمه مورد قبول سفارت دانمارک صادر گردد.
  3. –    مدارک هویتی شامل پاسپورت و شناسنامه و .. ترجمه شده
  4.  تکمیل فرم تقاضای ویزای تحصیلی دانمارک که به صورت تایپ شده به سفارت تحویل داده شود.
  5. مدرک مالی که نشان دهنده گردش حساب شخص در ایران و نشان دهنده توانایی مالی دانشجو برای تامین هزینه های تحصیل و زندگی در دانمارک باشد.
  6. یک قطعه عکس ۵/۳ در ۵/۴ و رنگی
  7. مدارک تحصیلی متقاضی برای گرفتن ویزای تحصیلی دانمارک

توجه نمایید که این مدارک ثابت نمیباشد.

تحصیل در دانمارک – تحصیل در مدارس دانمارک

دوره مهدکودک در دانمارک اجباری نمی باشد . دوره ابتدایی در دانمارک ۱۰ سال طول می کشد . بعد از دوره ابتدایی وارد دوره دبیرستان به مدت ۳ سال می شوند . در نهایت برای ورد به دانشگاه های دانمارک باید ۱۳ سال تحصیلی را بگذرانند و مدرک دیپلم دبیرستان را دریافت نمایند .

تحصیل در دانمارک – مقاطع تحصیلی دانمارک

  • تحصیل در مقطع لیسانس در دانمارک

طول دوره تحصیل در مقطع لیسانس در دانمارک ۴ سال می باشد. تحصیلات در مقطع لیسانس در دانمارک در بیشتر رشته های ارائه شده در کشور دانمارک به زبان این کشور یعنی دانمارکی می باشد و دانشجوی متقاضی اخذ پذیرش در مقطع لیسانس کشور دانمارک ملزم به ارائه مدرکی دال بر تسلط بر زبان دانمارکی قبل از ورود به دانشگاه های دانمارک می باشد .  دانشجویان با ارائه پایان نامه در انتهای این دوره می توانند این مدرک را زمینه ورود فارغ التحصیلان به بازار کار یا تحصیلات عالی کنند. با توجه به اینکه در ایران نهادی جهت یادگیری زبان دانمارکی وجود ندارد در اکثر موارد تحصیل در مقطع کارشناسی در دانمارک میسر نمی شود.

  • تحصیل در مقطع فوق لیسانس در دانمارک

برای ورود به تحصیل در مقطع فوق لیسانس در دانمارک نیازی به امتحان ورودی نمی باشد و فقط با توجه به نمرات دوره قبل و اظهار نظر اساتید امکان پذیر می باشد. بسیاری از رشته های دانشگاهی در مقطع کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی ارائه می شوند. تعداد زیادی از دانشجویان متقاضی تحصیل در دانمارک با هدف کار در کشورهای اروپایی و به خصوص منطقه اسکاندیناوی و به بهانه ی تحصیل در دانمارک اقدام به اخذ ویزای تحصیلی کشور دانمارک می نمایند تا با اتمام دوره کارشناسی خود در دانشگاه های کشور دانمارک ، شانس خود را از یکسو برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا و از سوی دیگر برای یافتن یک فرصت شغل ممتاز در رقابت با سایر متقاضیان افزایش میدهد. تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در دانمارک در نیم سال آخر دانشجو موظف به انجام پژوهش می باشد زبان تحصیلی این مقطع انگلیسی است و افراد متقاضی می بایستی مدرک آیلتس آکادمیک با نمره ۶٫۵ را داشته باشند.

  • تحصیل در مقطع دکتری در دانمارک

کشور دانمارک همانند سایر کشورهای پیشتاز در بحث تحصیل، به دانشجویان در حال تحصیل در مقطع دکترا دانمارک ، توجه ویژه ای دارد و جهت پرداخت مخارج تحصیل ایشان، شرایط ویژه ای را جهت تسهیل طول دوره دکترا در کشور دانمارک فراهم آورده است.

ویزای تحصیلی دانمارک

ویزای تحصیلی دانمارک

بصورت کلی تحصیل در مقطع دکترا در دانشگاه های دانمارک به ۲ صورت تحصیل با بورسیه تحصیلی در دانمارک و تحصیل در شرایطی که دانشجو شهریه دانشگاه را شخصا پرداخت می کند، صورت می پذیرد.

تحصیل در شرایطی که دانشجو مستلزم به پرداخت هزینه در دانشگاه های کشور دانمارک می باشد، همانند اخذ پذیرش در مقطع فوق لیسانس کشور دانمارک می باشد ولیکن در این مطلب شرایط لازم جهت اخذ فرصت تحصیل در مقطع دکترا به همراه اخذ بورسیه تحصیلی دانمارک می پردازیم.

با توجه به این نکته که کشور دانمارک برای افرادی که در مقطع دکترا در این کشور مشغول به تحصیل هستند، حقوقی ماهیانه به میزان تقریبا ۲  هزار دلار را مدنظر قرار می دهند، بنابراین دانشجویان ایرانی رقابت بسیار سختی را در راستای اخذ بورسیه دکترا در کشور دانمارک در پیش دارند.

داشتن شرایط زیر برای اخذ بورسیه تحصیلی در مقطع دکترا در دانمارک الزامیست :

  1. در دست داشتن مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشگاه های معتبر جهت تحصیل دکترا در دانمارک
  2. اخد مدرک دال بر تسلط کافی و زبان انگلیسی (حداقل آیلتس  ۶٫۵) برای تحصیل در دانمارک در مقطع دکترا
  3. جلب نظر یک استاد مشاور (supervisor) که تز دکترا شما را پشتبانی نماید.
  4. داشتن تالیفات از قبیل مقالات بین المللی ، کتاب و … جهت تحصیل در دانمارک در مقطع دکترا
  5. داشتن همه و یا تعدادی از آیتم های ذکر شده، می توان در راستای افزایش شانس فرد در جهت اخذ پذیرش تحصیل در دانمارک در مقطع دکترا نقش بسزایی ایفا نماید.

تحصیل در دانمارک – تحصیل در رشته پزشکی در دانمارک

تحصیل در رشته پزشکی در دانمارک در حدود ۶ سال طول می کشد و دروس به دو زبان انگلیسی و دانمارکی تدریس می شود . متقاضیان تحصیل د رشته پزشکی باید آیلتس حداقل ۶ را داشته باشند و تمام افراد تسلط کامل به زبان دانمارکی را داشته باشند برای اشتغال به کار تسلط زبان دانمارکی لازم می باشد . دانشجویان تحصیل پزشکی در دانمارک در طول تحصیل خود دانش و مهارت های لازم برای درمان و تشخیص بیماری ها و ایجاد رابطه با بیمار را یاد می گیرند .

دانشگاه های معتبر پزشکی و دندانپزشکی در دانمارک شامل :

  • دانشکده بهداشت و علوم پزشکی در دانشگاه کپنهاگ دانمارک
  • دانشکده بهداشت دانشگاه آرهوس دانمارک
  • دانشگاه آلبورگ دانمارک
  • دانشکده علوم بهداشتی از دانشگاه جنوب دانمارک

شما به عنوان یک دانشجوی پزشکی باید ۳ الی ۴ ماه دوره کارآموزی را بعد از اتمام تحصیلات برای گرفتن مدرک بگذرانید .

جهت کسب اطلاعات بیستر درباره تحصیل دندانپزشکی در دانمارک مقاله  ” تحصیل دندانپزشکی در دانمارک ” را مطالعه فرمایید .

تحصیل در دانمارک – محدودیت سنی برای تحصیل در دانمارک

محدودیت سنی برای تحصیل در دانمارک وجود ندارد البته برای تحصیل در دانمارک در رشته های پزشکی اگر سن شان کمتر از ۳۴ سال باشد برای دریافت ویزای تحصیلی دانمارک ۱۵ امتیاز و متقاضیانی که سن آنها بین ۳۵ تا ۴۰ سال باشد ۱۰ امتیاز کسب می کنند .

تحصیل در دانمارک – اقامت پس از تحصیل در دانمارک

شرایط اقامت پس از تحصیل در دانمارک برای گروه های مختلف متفاوت است این گروه ها به دو دسته مردمان اروپایی و غیر اروپایی تقسیم می شود .

مردمان کشورهای ایسلند سوئد نروژ و فنلاند بدون هیچ محدودیتی می توانند در کشور دانمارک مشغول به تحصیل و کار شوند .

مردمان سایر کشورهای اروپایی و سوئیس نیاز به گرفتن ویزا و کسب اجازه کار ندارند ولی اگر قصد اقامت بیشتر مدت زمان سه ماه را داشته باشند باید مدرک ثبت نام در اداره شهرداری و مهاجرت به دانمارک را داشته باشند .

مردمان غیر اروپایی بعد از تحصیل در دانمارک به مدت ۶ ماه اجازه زندگی و پیدا کردن شغل را دارند که به این افراد کارت اقامت موقت دانمارک داده می شود .

تحصیل در دانمارک – هزینه تحصیل در دانمارک

هزینه تحصیل در دانشگاه های دانمارک متفاوت است اما به طور میانگین شماحدودا سالیانه ۱۲۰۰۰ یورو هزینه تحصیل دارید.

تجصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانمارک برای داوطلبان عضو اتحادیه اروپا رایگان است .  همچنین اگر دانشجوی خارجی ویزای دائم یا موقت دانمارک را داشته باشد و یکی از والدین وی مشغول به کار در دانمارک باشد از پرداخت شهریه معاف می باشند .

هزینه تحصیل در دانمارک برای دانشجویان غیر اروایی به شرح زیر است :

ارزان ترین رشته ها در دانمارک و مدارک دانشگاهی : حداقل شهریه از ۶۰۰۰ یورو در سال

میانگین شهریه سالانه در دانمارک بین ۱۲ تا ۱۵ هزار یورو در سال می باشد

رشته ها و مدارک تخصصی در دانمارک بیش از ۳۵ هزار یورو در سال است .

میانگین شهریه برخی از دانشگاه‌های برتر دانمارک به قرار زیر است :

  • دانشگاه فنی دانمارک (Technical University of Denmark): تا ۱۳۵۰۰ یورو در سال
  • دانشگاه کوپنهاگ دانمارک (University of Copenhagen) بین ۹ هزار تا ۱۵ هزار یورو در سال
  • دانشگاه اقتصاد کوپنهاگ دانمارک (Copenhagen Business School) تا ۱۲۵۰۰ یورو در سال
  • دانشگاه آرهوس دانمارک (Aarhus University) تا ۱۰ هزار یورو در سال

تحصیل در دانمارک – بورسیه و کمک هزینه های تحصیلی در دانمارک

امکان استفاده از بورسیه و کمک هزینه تحصلی در دانمارک برای دانشجویان غیر دانمارکی وجود دارد .  از جمله طرح های بورسیه و کمک هزینه های تحصیلی در دانمارک به قرار زیر است :

  1. طرح Nordplus که مختص اتباع کشورهای حوزه بالتیک و اسکاندیناوی است.
  2. طرح Erasmus کمک می کند به دانشجویان کشورهای عضو اتحادیه اروپا و سوئیس  تا ۳ تا ۱۲ ماه از تحصیل خود را در کشور خود به انجام دهند.
  3. طرح Erasmus Mundus مشترک با کارشناسی ارشد است که برای دانشجویان اروپایی و غیر اروپایی قابل دسترسی است. که برای رشته های خاصی در مقطع کارشناسی ارشد قابل استفاده است.
  4. طرح بورس تحصیلی دولتی برای تعداد محدودی و کمی از دانشجویان واجد شرایط غیر اروپایی توسط موسسات آموزش عالی دانمارک ارائه می گردد .

بورسیه تحصیلی دانمارک به دو بخش تقسیم می شود . بورسیه هایی که تمام هزینه های تحصیل در دانمارک را شامل می شود یا کمک هزینه های مخارج زندگی را تامین کند . اینکه فرد از کدام هزینه استفاده کند به واحد پذیرش دانشگاه بستگی دارد .

اگر دانشجو موفق به گرفتن بورسیه تحصیلی در دانمارک شود دانشگاه مبلغی ۲۰۰۰ دلار ماهانه به دانشجو می دهد . برای گرفتن بورسیه تحصیلی دانمارک افرادی که مدارک تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه های معتبر دریافت کرده باشند و دارای آیلتس ۶٫۵ باشند از شانس بیشتری برخوردارند .

تحصیل در دانمارک – هزینه زندگی در دانمارک

هزینه زندگی در دانمارک و هزینه زندگی دانشجویی در دانمارک در شهرهای بزرگ و کوچک با هم متفاوت است یعنی چنانچه شما ساکن شهرهای بزرگ همانند کپنهاگن باشید هزینه زندگی ماهیانه حدود ۷۰۰۰ کرون دانمارک و در شهرهای کوچک بطور میانگین ۵۰۰۰ کرون دانمارک است. اگر شما همراه نیز داشته باشید ، هزینه همراه نصف هزینه شما می باشد.

  • هزینه ی خورد و خوراک ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ کرون (میانگین ۸۰۰ هزار تومان)
  • هزینه های تلفن همراه و تماس ۱۵۰ تا ۲۵۰ کرون (میانگین ۸۰ هزار تومان)
  • حمل و نقل و جابجایی ۳۰۰ کرون (۱۲۰ هزار تومان)
  • هزینه های بیمه و خدمات درمانی ۲۰۰ کرون (۸۰ هزار تومان)
  • اجاره بهای مسکن در دانمارک بین ۲۵۰۰ تا ۴۰۰۰ کرون (میانگین یک میلیون و پانصد هزار تومان)
  • سایر مخارج شخصی ۱۰۰۰ کرون (۴۵۰ هزار تومان)

در صورتی که تمایل دارید برای دانشگاه های برتر کشور دانمارک اقدام نمایید، موسسه آتیه آفرینان ایرانیان شما را در این زمینه همراهی می نماید.

گروه اعزام دانشجو آتیه آفرینان با سال ها تجربه کاری و داشتن بیش از هزار پرونده موفق شما را در امر ادامه تحصیل در دانمارک یاری می رساند. سیاست اصلی ما بیان صادقانه تمام واقعیات(و نه تنها بخشی از آن)است.هدف ما تنها کمک برای گرفتن پذیرش و ویزای شما  نمی باشد، بلکه بوجود آوردن زمینه هایی برای زندگی بهتر در خارج از کشور و پشتیبانی شما می باشد. جهت دریافت مشاوره تحصیلی با کارشناسان مجرب موسسه آتیه آفرینان ایرانیان، می توانید با ما تماس حاصل نمایید.

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ بورسیه تحصیلی دانمارک ، تابعیت و اقامت تحصیلی در دانمارک را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه ویزای تحصیلی دانمارک می توانید با ما در ارتباط باشید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

برچسب‌ها, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu