تحصیل در اسپانیا

ویزای تحصیلی اسپانیا (Spain)

همانطور که در مقاله های “ بورسیه های تحصیلی” به بررسی روش های مهاجرت پرداختیم و در مورد “اخذ بورسیه تحصیلی” که یکی از روش های اخذ تابعیت و اقامت و همچنین مهاجرت به اروپا می باشد توضیحات کاملی ارایه دادیم و همانطور که قول داده بودیم به بررسی روش ها و قوانین کشورهای مختلف در زمینه اخذ ویزای تحصیلی کشورهای مختلف مقاله قرار دهیم یک مقاله مرجع در زمینه اخذ ویزای تحصیلی (بورسیه تحصیلی) کشور اسپانیا را برای شما دوستان عزیز فراهم کرده ایم.

تحصیل در اسپانیا :

اسپانیا کشوری مستقل و از اعضای اتحادیه اروپا است. این کشور در شبه‌جزیره ایبری در جنوب غربی اروپا قرار دارد. سرزمین اصلی اسپانیا از جنوب و شرق با دریای مدیترانه و جبل الطارق، از شمال و شمال شرق با فرانسه، آندورا و خلیج بیسکای و از غرب و شمال غرب با پرتغال و اقیانوس اطلس هم‌ مرز است.

کشور اسپانیا با ۵۰ میلیون نفر، پنجاه و ششمین کشور جهان و پنجمین کشور اتحادیه اروپایی از لحاظ جمعیت به شمار میرود. بر اساس قانون اساسی اسپانیا هیچ مذهبی دین رسمی این کشور نمی‌باشد ولی آزادی مذهبی تا حدودی که نظم اجتماعی شناخته شده در این قانون را به خطر نیاندازد تضمین گردیده است و این درحالی است که بیش از ۵۹% از مردم آن کاتولیک هستند.

یکی از راه های مهاجرت به کشور اسپانیا، تحصیل در این کشور است.کشور اسپانیا با داشتن دانشگاه های برتر با رتبه جهانی زیر ۴۰۰ یکی از مقاصد پرطرفدار تحصیلی در اتحادیه اروپا است.از مزیت های تحصیل در این کشور می توان به هزینه زندگی مناسب، اجازه کار در حین تحصیل، اخذ ویزای شنکن، سفر به کشورهای عضو شنگن بدون نیاز به اخذ ویزا، اجازه کار در حین تحصیل و … اشاره نمود.

تحصیل در اسپانیا – تحصیل در مقطع کارشناسی در اسپانیا :

برای ورود به دانشگاه های برتر اسپانیا، در ابتدا نیاز است متقاضیان یک دوره ۵ الی ۹ ماهه کالج را بگذرانند و پس از آن در آزمون ورودی دانشگاه ها شرکت نمایند.در صورتی که در این آزمون نمره قبولی را کسب نمایند، می توانند وارد دانشگاه شوند.در مدت زمانی که در کالج تحصیل می نمایید اجازه کار نخواهید داشت اما بعد از کالج، در صورتی که در آزمون ورودی دانشگاه قبول شده و وارد دانشگاه شوید، اجازه کار به صورت پاره وقت خواهید داشت.برای ورود به رشته های گروه پزشکی نیز روال دانشگاه های اسپانیا به همین شکل است و نیاز به شرکت در کالج و بعد آزمون ورودی خواهید داشت.

دورلیسانس ۴ ساله بوده و به زبان اسپانیای تدریس می شود. که بهتر است در ایران این مدرک را کسب کرده و بعد به کشور اسپانیا مهاجرت تحصیلی کند، زیرا گذراندن دوره ی کالج زبان اسپانیای در کشور اسپانیا دوره ای است که سفارت را متقاعد و راضی به دادن ویزا به متقاضی نمی کند و حتماَ باید پذیرش در یک مقطع تحصیلی را برای رفتن به سفارت ارائه دهید.

 

تحصیل در اسپانیا – تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در اسپانیا :

تحصیل در مقطع فوق لیسانس کشور اسپانیا بین دو الی چهار ترم است.برای کشور اسپانیا بدون داشتن مدرک زبان نیز می توان اقدام داشت.هزینه تحصیل در این کشور سالانه بین ۳ الی ۴ هزار یورو است. دروس دانشگاهی کشور اسپانیا به دو صورت اسپانیایی و انگلیسی تدریس میشوند.یکی از مزیت های تحصیل در مقطع فوق لیسانس کشور اسپانیا بدین صورت است که بعد از اتمام این مقطع، بدون نیاز به آزمون ورودی به صورت پیوسته وارد مقطع دکتری می شوید.

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد کشور اسپانیا مجوز کار در محدوده ای ۲۰ ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین ۸ تا۱۰ یورو به ازای هر ساعت می باشد که که مجموع درآمدهای حاصله از کار دانشجویی میتواند براحتی هزینه های زندگی و تحصیل فرد را در یک سال پوشش دهد.

 

تحصیل در اسپانیا – تحصیل در مقطع دکتری در کشور اسپانیا :

تحصیل در مقطع دکتری کشور اسپانیا ۵ سال می باشد.این دوره به صورت تحقیقاتی است و به شما این اجازه داده می شود که بعد از سال سوم تحصیل، از پایان نامه خود دفاع نمایید.تحصیل در این مقطع رایگان بوده و امکان اخذ بورس تحصیلی نیست برای افرادی که رزومه تحصیلی خوبی داشته باشند، وجود دارد.تحصیل در مقطع دکتری کشور اسپانیا عمدتا به زبان انگلیسی بوده و بدون مدرک زبان نیز می توانید اقدام داشته باشید.

دانشجویان مقطع دکترا کشور اسپانیا مجوز کار در محدوده ای ۳۰ ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین ۸ تا ۱۰ یورو به ازای هر ساعت می باشد.این اجازه کار این امکان را به دانشجویان می دهد تا بتوانند هزینه زندگی و تحصیل خود را در یک سال پوشش دهد .

 

در جهت اخذ بورسیه ی تحصیل مقطع دکترا در کشور اسپانیا فرد متقاضی باید شرایط زیر را داشته باشد:

۱) مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشگاه های معتبر

۲) داشتن مدرک زبان انگلیسی (حداقل آیلتس ۶٫۵)

۳) جلب اعتماد استاد راهنمای مورد نظر

۴) داشتن تالیفات از قبیل مقالات بین المللی ، کتاب و …

۵) داشتن همه و یا تعدادی از آیتم های ذکر شده،می توان در راستای افزایش شانس فرد در جهت اخذ پذیرش نقش بسزایی ایفا نماید

 

 

تحصیل در اسپانیا

تحصیل در اسپانیا

تحصیل در اسپانیا – مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا کشور اسپانیا:

  • پذیرش تحصیلی در یکی از دانشگاه های اسپانیا
  • ترجمه مدارک
  • گواهی صحت پزشکی
  • گواهی عدم سو پیشینه
  • گواهی جهت نشان دادن محل سکونت در اسپانیا
  • نامه تمکن مالی از بانک به زبان انگلیسی در سربرگ

در صورتی که تمایل دارید برای دانشگاه های برتر کشور اسپانیا اقدام نمایید، موسسه آتیه آفرینان ایرانیان شما را در این زمینه همراهی می نماید. برای کسب اطلاعات تکمیلی تر و دریافت مشاوره اولیه رایگان می توانید با موسسه تماس حاصل نمایید.

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ بورسیه تحصیلی اسپانیا ، تابعیت و اقامت تحصیلی در اسپانیا را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه ویزای تحصیلی اسپانیا می توانید با ما در ارتباط باشید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است