تحصیل در اتریش
تحصیل در اتریشReviewed by بورسیه تحصیلی on Mar 1Rating: 4.5تحصیل در اتریشدر این مقاله قصد داریم درباره شرایط تحصیل در اتریش توضیح دهیم . برای اخذ ویزای تحصیلی در اتریش و بورسیه تحصیلی اتریش می توانید از مشاوران شرکت آتیه آفرینان ایرانیان استفاده کنید . تحصیل در اتریش

تحصیل در اتریش (Austria)

تحصیل در اتریش و اخذ ویزای تحصیلی اتریش جز پر طرفدارترین برنامه های مهاجرت به اتریش می باشد . اتریش در قلب اروپا میان رشته کوه های آلپ واقع شده است و تحصیل در دانشگاه های اتریش تقریبا رایگان است . اتریش به علت فرهنگ غنی اروپایی بهترین مکان برای ادامه تحصیل می باشد . کشور اتریش به علت عدم نیاز به مدرک زبان آلمانی از پرطرفدارترین کشورهاست که سالانه متقاضیان زیادی برای ادامه تحصیل در اتریش وارد این کشور می شوند . اقامت در اتریش و داشتن پاسپورت اتریشی از ارزش بالایی برخوردار است . در این مقاله قصد داریم درباره شرایط تحصیل در اتریش توضیح دهیم . برای اخذ ویزای تحصیلی اتریش و بورسیه تحصیلی اتریش می توانید از مشاوران شرکت آتیه آفرینان ایرانیان استفاده کنید . تحصیل در علوم مختلف در کشور اتریش وجود دارد یکی از پر متقاضی ترین رشته ها در اتریش تحصیل گروه پزشکی در اتریش و تحصیل داروسازی در اتریش می باشد. می توان گفت یکی از روشهای مهاجرت به اتریش ، تحصیل در اتریش می باشد. همچنین از موارد تحصیل در اتریش که بسیار مورد توجه قرار گرفته است و میتوان گفت از مزیت های تحصیل در اتریش می باشد ، تحصیل رایگان در اتریش می باشد.

تحصیل در اتریش

سیستم آموزشی اتریش ترکیبی از یک سنت طولانی در آموزش عالی با جدیدترین تکنولوژی های پژوهشی است. تحصیل در اتریش رایگان بوده و شما بابت تحصیل در مدارس اتریش هزینه ای نمی پردازید. تحصیل در اتریش در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس تقریبا رایگان بوده و البته نیاز به قبولی در دانشگاه های ایران و کنکور دارد. اخیراً بعضی از دانشگاه های اتریش مدرک دانشگاه آزاد را قبول ندارند؛ البته لازم به ذکر است که پذیرش در رشته های حقوق، فلسفه، علوم اجتماعی و برخی از رشته های دیگر با مدرک دانشگاه آزاد به سادگی میسر است.

تحصیل در اتریش – مهاجرت تحصیلی به اتریش

مهاجرت تحصیلی به اتریش معمولا زمانی که فرد در یک دانشگاه یا مدرسه اتریشی ثبت نام کرده باشد ویزای تحصیلی اتریش برای این افراد صادر می شود . گرفتن پذیرش در دانشگاه ها متفاوت است که به دوره و مطالعاتی که می خواهید انجام دهید بستگی دارد یعنی باید ثابت کنید که می توانید موقعیت مشابه در در یک دانشگاه در کشور خود را دریافت کنید . هزینه های زندگی و تحصیل در اتریش با انجام کارهای پاره وقت پرداخت می شود در واقع اگر می خواهید در حین تحصیل در اتریش کار کنید نیاز به اخذ اجازه کار را دارید .اگر ویزای مهاجرت تحصیلی به اتریش برای شما صادر گردد می توانید اقامت در اتریش همسر یا فرزندان خود را دریافت نمایید .

تحصیل در اتریش

تحصیل در اتریش

 

تحصیل در اتریش – مزایای تحصیل در اتریش

مزایای تحصیل در اتریش شامل موارد زیر است :

  • عدم نیاز به مدرک زبان برای گرفتن پذیرش و ویزای تحصیلی اتریش
  • عدم بلوکه شدن مبلغ پشتوانه مالی در بانک برای اخذ ویزای تحصیلی اتریش
  • کشور اتریش با دارا بودن دانشگاه های ممتاز اروپا و جهان با رتبه زیر ۱۰۰
  • شهریه پایین (۳۸۰ تا ۷۵۰ یورو در هر ترم) در دانشگاه های اتریش
  • ورود به دانشگاه های اتریش بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی
  • هزینه مناسب زندگی (۵۰۰ تا ۶۰۰ یورو برای هر نفر) در اتریش

تحصیل در اتریش – تحصیل در مدارس اتریش

تحصیل در مدارس اتریش به صورت رایگان است در واقع شما بابت تحصیل در مدارس اتریش هزینه ای نمی پردازید و اما اگر مدارس خصوصی تحصیل اتریش کنید بایستی هزینه ای حدود ۲ تا ۴ هزار یورو بپردازید. دقت بفرمایید تحصیل در مدارس اتریش از استاندارد بسیار بالای برخوردار است و برای اخذ ویزای تحصیلی در مقطع دبستان تا دبیرستان در اتریش تا سن ۱۷سال تمام حتما باید یک ضامن در اتریش داشته باشید.

تحصیل در اتریش – تحصیل در اتریش با مقطع دیپلم

افراد زیادی کشور اتریش را به علت نظام آموزشی ایده آل ، هزینه های کم و سطح علمی انتخاب می کنند . دانشگاه های اتریش از پایه دیپلم پذیرای دانشجو نمی باشند و باید وارد دانشگاه های ایران شوند چه آزاد چه سراسری و بعد با گرفتن انتقالی به دانشگاه های اتریش بروند . بنابراین تحصیل در اتریش با مقطع دیپلم امکان پذیر نیست و هرگز با مدرک دیپلم نمی توانید وارد مراکز آموزشی اتریش بشوید . با ارائه مدرک آموزشی و قبولی در دانشگاه های ایران به راحتی می توانید وارد کالج ها و دانشگاه های اتریش بشوید . کالج های اتریش دو ساله هستند و زبان تدریس آنها آلمانی می باشد . رشته ای که دانشجو در ایران پذیرش می شود باید متناسب با رشته ای که می خواهد تحصیل در اتریش داشته باشد در یک راستا باشد .

تحصیل در اتریش – مقاطع تحصیلی در اتریش

در این بخش می خواهیم درباره مقلطع تحصیلی در اتریش توضیح دهیم .

  • تحصیل در مقطع لیسانس در اتریش

شما برای تحصیل در مقطع لیسانس در اتریش باید قبولی دانشگاه های دولتی (روزانه یا شبانه) داشته باشید یا فارغ التحصیل دانشگاه آزاد باشید. متقاضیان کارشناسی در اتریش در صورت نداشتن مدرک زبان آلمانی باید پس از ثبت نام در دانشگاه برای آموختن زبان آلمانی و دوره های پیش نیاز ثبت نام کنند. داشتن مدرک زبان آلمانی برای ورود به دانشگاه های اتریش اجباری نمی باشد البته متقاضیان می توانند دوره های زبان را در ایران نیز بگذرانند. طول این دوره بین یک تا دو ترم می باشد که به خود دانشجو بستگی دارد . تدریس در مقطع کارشناسی در دانشگاه های اتریش به زبان آلمانی می باشد.

 

  • تحصیل در مقطع فوق لیسانس در اتریش

داوطلبانی که مدرک کارشناسی را از دانشگاه های آزاد و سراسری کسب کرده اند می توانند جهت تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در اتریش اقدام کنند اما باید بدانید شرایط پذیرش و ورود به مقطع کارشناسی ارشد در اتریش به دانشگاه های اتریش  بستگی دارد زیرا سطح علمی تحصیل در اتریش نسبت سطح علمی ایران یک سال جلوتر است و ممکن است بعضی از واحدهای کارشناسی پذیرفته شود و داوطلب یک سال پایین تر بنشیند و بعد بصورت پیوسته وارد مقطع کارشناسی ارشد شوند . فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد در امثر مواقع باید پیش نیاز بگذرانند و سپس میتوانند وارد دوره تحصیل کارشناسی ارشد در اتریش شوند ولی برای فارغ التحصیلان دانشگاه سراسری امکان ورود مستقیم به مقطع کارشناسی ارشد بالا می باشد.

شهریه دوره های کارشناسی ارشد در اتریش بین ۱۷ تا ۷۶۰ یورو می باشد (در حال حاضر در بسیاری از دانشگاه ها هم این شهریه را دریافت نمی کنند) که می بایست در ابتدای هر سال تحصیلی به دانشگاه پرداخت گردد. دانشجویان کارشناسی ارشد اجازه ۲۰ ساعت کار در هفته را دارا میباشند. اکثر رشته ها در مقطع کارشناسی ارشد در اتریش ارائه میگردد. در اکثر رشته ها پذیرش مستقیم و به صورت قطعی صادر می شود اما رشته های علوم پزشکی و پیرا پزشکی، داروسازی، روان شناسی، و تعدادی دیگر از رشته ها دارای آزمون ورودی است که لازم است فرد بعد از دریافت ویزا به اتریش رفته و در آزمون و مصاحبه ورودی شرکت نماید . داوطلبانی که این مرحله را با موفقیت به پایان ببرند میتوانند با اخذ ویزای دانشجویی وارد اتریش شده و تحصیل خود را آغاز نمایند.

  • تحصیل در مقطع دکترا در اتریش

دوره دکتری به زبان آلمانی  و انگلیسی ارائه میگردد،داشتن مدرک زبان برای ورود به دانشگاه ها الزامی نمی باشد و می توان بدون مدرک زبان پذیرش گرفت و دوره زبان را در اتریش گذراند.
در دوره دکتری دانشجویان امکان درخواست بورسیه تحصیلی را دارند که اخذ بورسیه ی تحصیلی از دانشگاه های اتریش مسیر هایی وجود دارد که بدون پرداخت شهریه وارد دانشگاه های معتبری مانند دانشگاه وین شوند. بطور کلی اگر به دنبال اخذ بورسیه از دانشگاه های اتریش باشیم باید بدانیم در این مسیر نیاز است در مدارک قبلی معدلی بالا و نمراتی بسیار خوب داشته و همچنین مقاله یا مقالاتی نیز در سطح بین الملل ارائه داده باشیم.

در مقاله ” مهاجرت به اتریش” به طور مفصل درباره شرایط مهاجرت به اتریش اطلاعات کسب کنید .

تحصیل در اتریش – تحصیل پزشکی در اتریش

یکی از راه های مهاجرت به اتریش ، تحصیل در اتریش در رشته پزشکی می باشد . دانشگاه های اتریش که مورد تایید وزرات علوم ایران می باشد شامل دانشگاه وین (University of Vienna ) ، دانشگاه اینسبروک (Universität Innsbruck) ، دانشگاه علوم پزشکی وین (Medical Unversity Of Vienna) و دانشگاه گراتس (University of Graz) می باشد . یکی از بهترین دانشگاه های پزشکی در اتریش دانشگاه علوم پزشکی وین است . دانشجویان باید مدرک تسلط زبان را برای تحصیل پزشکی در اتریش نشان دهند . تحصیل در اتریش بدون مدرک زبان امکان پذیر نیست و در صورت ضعف داشتن باید به یادگیری زبان بپردازند . برای تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اتریش باید مدرک قبولی در کنکور سراسری در ایران را داشته باشید و قبل از تحصیل پزشکی در اتریش باید در آزمون ورودی قبول شود و همچنین معدل برای تحصیل پزشکی در اتریش باید بالای ۱۵ باشد . شهریه متقاضیان حدود ۳۰۰ تا ۷۰۰ یورو در هر ترم است .

رشته تحصیل تخصص پزشکان در اتریش شامل قلب ، اعصاب ، ارتوپد ، خون شناسی و … می باشد . پزشکان سالانه مبلغی را باید برای ثبت نام به دانشگاه واریز نمایند و در صورت یافتن استاد راهنما در مقطع PHD و همکاری با آنها می توانند حقوق ۲ تا ۵ هزار یورو دریافت تمایند . تحصیل پزشکان در اتریش به زبان انگلیسی است و دروس تخصصی آنها به زبان آلمانی است به همین علت داشتن تسلط به زیان آلمانی برای ادامه تحصیل پزشکان در اتریش الزامی می باشد .

 

تحصیل در اتریش – شرایط پذیرش تحصیل در اتریش

شرایط پذیرش تحصیل در اتریش عبارتند از :

  1. دارا بودن مدرک دیپلم دبیرستان و پیش دانشگاهی برای ورود به دوره های کالج جهت تحصیل کارشناسی در اتریش .
  2. دارا بودن قبولی کنکور سراسری (دانشگاه‌های دولتی) ایران و یا گواهی اشتغال به تحصیل دانشجو در یکی از دانشگاه‌ های ایران جهت تحصیل در مقاطع مختلف در اتریش .
  3. دارا بودن مدرک لیسانس برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد و مدرک فوق لیسانس برای پذیرش در مقطع دکترا در اتریش .
  4. کپی صفحه اول پاسپورت جهت تحصیل در اتریش .
  5. ترجمه رسمی به زبان آلمانی مدرک دیپلم و ریز نمرات آن برای اخذ ویزای تحصیلی در اتریش
  6. ترجمه رسمی به زبان آلمانی مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن برای اخذ ویزای تحصیلی در اتریش
  7. ترجمه رسمی به زبان آلمانی مدرک فوق دیپلم و ریز نمرات آن جهت تحصیل کارشناسی در اتریش .
  8. ترجمه رسمی نامه سازمان سنجش مبنی بر قبولی در کنکور سراسری ایران جهت تحصیل در مقطع لیسانس در اتریش
  9. ترجمه رسمی گواهی اشتغال به تحصیل دانشجو برای پذیرش تحصیل در اتریش .
  10. دو قطعه عکس رنگی پاسپورتی برای تحصیل در اتریش .

تحصیل در اتریش – تحصیل در اتریش بدون مدرک زبان

تحصیل در اتریش بدون مدرک زبان امکان پذیر می باشد البته باید گفت برای برخی از رشته های تحصیل در مقطع کارشناسی قابل دسترس می باشد . تحصیل در اتریش در مقطع کارشناسی به زبان آلمانی می باشد و افرادی که مدرک زبان ندارند حتما میبایست ۳ ترم در دوره های آموزشی شرکت نمایند و اگر در آزمون زبان قبول شدند می توانند وارد دانشگاه شوند . هزینه دوره زبان در اتریش برای هر ترم ۴۰۰ تا ۶۰۰ یورو می باشد . تحصیل در اتریش بدون مدرک زبان رایگان می باشد و دانشجویان مبلغی حدود ۵۰۰ تا ۱۲۰۰ یورو سالانه به دانشگاه جهت ثبت نام باید به دانشگاه پرداخت نمایند . برای افراد تحصیل در اتریش بدون مدرک زبان امکان بردن همراه نیز وجود دارد مانند همسر و فرزند زیر ۱۸ سال امکان تحصیل رایگان در اتریش وجود دارد .

تحصیل در اتریش – تحصیل رایگان در اتریش

اتریش یکی از امن ترین کشورهای اروپا به حساب می آید و همچنین از لحاظ شهریه کشوری بسیار ارزان است . شهریه تحصیل در اتریش برای متقاضیان تحصیل رایگان در اتریش متغیر است . درباره تحصیل رایگان در اتریش برای دانشجویان بین المللی غیر اتحادیه اروپا علاوه بر پرداخت ۱۸ یورو در هر ترم مبلغی بین ۳۰۰ تا ۸۰۰ یورو در هز ترم بابت شهریه تحصیلی باید بپردازند . دانشجویان تحصیل رایگان در اتریش از طریق کمک هزینه و بورسیه تحصیلی در اتریش می توانند تحصیل کنند . هدف از بورسیه تحصیلی اتریش تامین هزینه های شهریه دانشجویان متقاضیان تحصیل رایگان در اتریش می باشد البته دانشجو باید دلایل متقاعد کننده مانند نیاز مالی یا نمرات عالی دانشگاهی ارائه دهد تا از این بورسیه بهره مند شود .

تحصیل در اتریش – ویزای تحصیلی اتریش

برای اخذ ویزای تحصیلی اتریش ابتدا باید پذیرش تحصیلی در یکی از دانشگاه های اتریش را داشته باشید . برای این منظور باید درخواست ویزا و تحویل مدارک از سفارت اتریش در ایران را دریافت نمایید و به صورت آنلاین از طریق سایت سفارت یا تماس تلفنی امکان پذیر است . درصورت ارائه مدارک کامل برای شما یک ویزای سه ماهه صادر می‌ شود که پس از ورود به اتریش می‌ توانید کارت اقامت یکساله خود را از اداره مربوطه دریافت نمایید.

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی اتریش

  1. نامه مدرک تامین مالی یعنی حساب بانکی یا ضمانت نامه از فرد اتریشی
  2. گذرنامه معتبر و کپی تمام صفحات گذرنامه
  3. مدارک ترجمه شده رسمی شامل شناسنامه، گواهی عدم سوء پیشینه و قباله ازدواج دانشجو به زبان آلمانی.
  4. مدارکی دال بر محل اقامت در اتریش یعنی اجاره نامه محل اقامت یا خوابگاه دانشجویی
  5. نامه پذیرش دانشگاه اتریش
  6. فرم درخواست اقامت همراه با عکس پاسپورتی
  7. عکس رنگی پاسپورتی
  8. بیمه مسافرتی

    تحصیل در اتریش

    تحصیل در دانشگاه های اتریش

تحصیل در اتریش – هزینه تحصیل در اتریش

هزینه تحصیل در دانشگاه های دولتی اتریش رایگان است . دانشجویان اتریشی برای هر ترم تحصیلی در دانشگاه های دولتی باید مبلغ ۷۲۶/۷۲ یورو و هزینه بیمه دانشجویی مبلغ ۱۹/۲۰ را پرداخت نمایند . هزینه تحصیل در دانشگاه های خصوصی در اتریش از ۱۰۰۰ یورو تا ۴۰۰۰۰ یورو در سال می باشد .  به طور خلاصه هزینه تحصیل در اتریش به قرار زیر است :

  • ۳۶۳٫۳۶ یورو برای هر ترم و شهروندان اتحادیه اروپا
  • ۷۲۶٫۷۲ یورو برای هر شهروند خارج از اتحادیه اروپا

اگر دوره تحصیل در اتریش بیش از حد متعارف طول بکشد میزان شهریه ۱۰ درصد افزایش پیدا می کند یعنی از ۳۶۳٫۳۶ یورو به ۳۹۹٫۷۰ یورو تغییر میکند ولی شهریه ۷۲۶٫۷۲ یورویی تغییر نخواهد کرد .

دانشجویانی ممکن است معاف از پرداخت شهریه جهت تحصیل در اتریش باشند مانند دانشجویان عادی که شهروند کشورهای توسعه نیافته هستند و فقط باید به پرداخت حق عضویت اتحادیه دانشجویی که به مبلغ ۱۸.۷۰ یورو می باشد. این کشورها شامل بنگلادش ، افغانستان ، یمن ، کامبوج ، مالدیو ، میانمار ،کشورهای آفریقایی، نپال و هائیتی می باشد .

هزینه های جزئی تحصیل در اتریش :

  • مالیات تسهیلات مسکن در اتریش : ۹۰ یورو
  • هزینه لوازم تحصیل در اتریش (کتاب و جزوه و .. ) : ۲۵۰ یورو

 

تحصیل در اتریش – هزینه زندگی در اتریش

هزینه زندگی در اتریش به شرح زیر است :

  • خوابگاه به ازای هر نفر ۳۰۰ تا ۵۰۰ یورو متوسط ۳۵۰ یورو در اتریش
  • آپارتمان ۳۰ متری ماهیانه ۳۰۰ تا ۵۰۰ یورو جهت اقامت در اتریش
  • بیمه دانشجویی ماهیانه ۵۶ یورو (بیمه دانشجویی اجباری است) جهت تحصیل در اتریش
  • کارت سالیانه مترو (که هزینه های آن ماهیانه پرداخت می شود) ماهیانه ۳۰ یورو (برای دانشجویان زیر ۲۶ سال: کارت ۶ ماهه ۷۵ یورو) برای دانشجویان اتریشی
  • هزینه های خوراک و موارد مصرفی منزل ۲۰۰ تا ۳۰۰ یورو (بدون لوازم لوکس) در اتریش
  • هزینه هر ترم کلاس زبان ۴۶۱ یورو (هر ترم تقریبا ۳ ماه می باشد، در مجموع ۳ ترم است) + ۱۸ یورو شهریه موقت دانشگاه + ۳۰ یورو هزینه تعیین سطح در اتریش
  • شهریه دانشگاه تکنیک وین اتریش هر ترم ۷۵۰ یورو (هر ترم ۶ ماه) –شهریه دانشگاه ملی وین ۳۸۵ یورو هست. ترم های دانشگاه های اتریش پس از دوره های زبان آغاز می شود
  • هزینه کتاب در اتریش بسیار بالاست اما برای دانشجویان بیشتر منابع به صورت رایگان در اینترنت موجود است و یا اینکه دانشجویان می توانند از کتاب های کتابخانه دانشگاه به صورت رایگان استفاده کنند
  • هزینه پوشاک که در بسیاری از موارد از ایران بسیار ارزان تر است: به میزان مصرف شما بستگی دارد.

شایان ذکر است برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اقامت و تابعیت اتریش مقاله ” اقامت در اتریش” را مطالعه بفرمایید .

تحصیل در اتریش  – زندگی اتریش

کیفیت بالای زندگی در اتریش شامل شرایط زیر است :

  • شرایط مناسب برای یادگیری زبان آلمانی قبل از ورود به دانشگاه
  • وین، پایتخت اتریش ، مقر کشورهای صادرکننده نفت (OPEC) و سازمان توسعه صنعتی اروپا
  • رتبه نخست بهترین شهر دنیا برای زندگی در سال ۲۰۱۲ (برای چندمین سال متوالی )
  • رتبه پنجم بهترین شهر دانشجویی دنیا در سال ۲۰۱۲(طبق رتبه بندی سایت معتبر QS)
  • مهد تمدن ، موسیقی و هنر دنیا
  • عدم نیاز به مدرک زبان آلمانی برای تحصیل در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد
  • امکان اخذ پذیرش در مقطع دکترا

در صورتی که تمایل دارید برای دانشگاه های برتر کشور اتریش اقدام نمایید، موسسه آتیه آفرینان ایرانیان شما را در این زمینه همراهی می نماید. برای کسب اطلاعات تکمیلی تر و دریافت مشاوره اولیه رایگان می توانید با موسسه تماس حاصل نمایید.

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ بورسیه تحصیلی اتریش ، تابعیت و اقامت تحصیلی در اتریش و تابعیت و اقامت در اتریش را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه ویزای تحصیلی اتریش می توانید با ما در ارتباط باشید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

برچسب‌ها, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

یک نظر

  • […] تحصیل در اتریش […]
Menu