صفر تا صد تحصیل در آمریکا ۲۰۱۹ (همه مواردی که باید بدانید)

تحصیل در آمریکا 2019
صفر تا صد تحصیل در آمریکا 2019 (همه مواردی که باید بدانید)Reviewed by شرکت آتیه آفرینان on Mar 22Rating: 5.0تحصیل در آمریکاتیم آتیه آفرینان ایرانیان در مقاله بورسیه تحصیلی میخواهد به شرایط و چگونگی ویزای تحصیل آمریکا بپردازد و همچنین شرایط و نحوه اخذ ویزای تحصیل در آمریکا بپردازد. آیا ویزای تحصیلی کشور آمریکا دارای شرایط سنی می باشد؟ ما اقدام به اخذ ویزا و بورسیه تحصیلی شما در کشور آمریکا خواهیم کرد. با ما همراه باشید

تحصیل در آمریکا ۹۸(United States of America 2019)

تحصیل در آمریکا در یک نکاه کلی

پایتخت آمریکا : واشنگتن

زبان تحصیل در آمریکا : انگلیسی

مدت زمان تحصیل در آمریکا در مقطع کارشناسی : ۴ سال

مدت زمان تحصیل در آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد : ۲ سال

مدت زمان تحصیل در آمریکا در مقطع دکترا : ۴ تا ۶ سال

مدت زمان تحصیل در آمریکا در رشته های پزشکی : ۸ سال

هزینه تحصیل در آمریکا

هزینه تحصیل در آمریکا در مقطع کارشناسی : ۱۴۰۰۰-۲۰۰۰۰ دلار در سال

هزینه تحصیل در آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد : ۱۵۰۰۰-۲۲۰۰۰ دلار در سال

هزینه تحصیل در آمریکا در مقطع دکترا : ۱۵۰۰۰ -۲۲۰۰۰ دلار در سال

هزینه تحصیل در آمریکا در رشته های پزشکی و دندانپزشکی : ۳۵۰۰۰ – ۵۰۰۰۰ دلار در سال

یکی از راه های ورود به کشور آمریکا مهاجرت تحصیلی به آمریکا می باشد . تحصیل در آمریکا و دریافت پذیرش از دانشگاه های آمریکا باید به صورت احتیاط صورت بگیرد به این دلیل که سفارت آمریکا در سراسر دنیا به ایرانیان بسیار سخت گیری می کند . از سپتامبر ۲۰۱۱، شرایط اعزام دانشجو به آمریکا با امنیت بسیاری بالا صورت میگیردو فرد متقاضی تحصیل در آمریکا باید دارای شرایط تمکن مالی بسیاری خوب باشد .  فرد با دریافت ویزای تحصیل در آمریکا می تواند در تمام  مقاطع مختلف تحصیل کند و آینده شغلی خود را تضمین کند . در کشور امریکا بیش از ۵۰۰۰ کالج و دانشگاه وجود دارد . برای تحصیل در آمریکا و دریافت ویزای تحصیل در آمریکا ۲۰۱۹ موسسه آتیه آفرینان ایرانیان شما را یاری می رساند .

شما می توانید در پادکست زیر اطلاعات کاملتری درباره صفر تا صد تحصیل در آمریکا ۲۰۱۹ کسب کنید . صفر تا صد تحصیل در آمریکا ۲۰۱۹

کشور آمریکا یکی از بهترین سیستم های آموزشی دنیا را داراست  و دارای بهترین کالج ها و دانشگاه ها با بهترین رتبه هاست و مدارک تحصیلی کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکتری که از دانشگاه های کشور آمریکا صادر می شوند در کل دنیا مورد تایید هستند. مقاطع مختلف تحصیل در آمریکا به شرح زیر خدمتتان توضیح داده شده است :

تحصیل در آمریکا در مدارس ابتدایی : مدرسه ابتدایی در مهاجرت تحصیلی به آمریکا شامل پنج سال آموزشی از سال اول تا پنجم می باشد که در کل هر دانش آموز آمریکایی ۶ سال ابتدایی می گذراند که یک سال مهد کودک را نیز شامل می شود.

تحصیل در آمریکا در مدارس متوسطه : دانش آموزان در کشور آمریکا بعد از کلاس پنجم به دوره متوسطه می روند که شامل هفت سال کامل است که پس از گذراندن آن به دانش آموزان دیپلم دبیرستان اعطا می شود.

سوالات متداول تحصیل در آمریکا به شرح زیر می باشد :
  • برای پذیرش در دانشگاه های آمریکا در چه آزمون هایی باید شرکت کرد ؟
  1. شرکت در آزمون تافل : اگر زبان انگلیسی زبان مادری شما نباشد، شما باید نمره آزمون تافل ، آزمون زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم را ارائه دهید.قبولی در بسیاری از مؤسسات آموزش عالی مستلزم کسب حداقل نمره 80 در تافل اینترنتی iBT ، حدود 213 در تافل کامپیوتری نوع دیگری از این آزمون که دیگر ارائه نمی شود، یا حدود 550 در تافل نوشتاری است. اگر تحصیلات دبیرستانی یا دانشگاهی خود را در ایالات متحده گذرانده باشید، یا از یک مؤسسه آموزشی چهارساله با مدرک فارغ التحصیل شده باشید، ممکن است پذیرش در برخی از دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی مستلزم ارائه مدرک قبولی در آزمون تافل نباشد. اکثر دانشگاه های آمریکا آزمون آیلتس را به جای تافل قبول می کنند، اما حتما اول با دفتر پذیرش دانشگاه مربوطه چک کنید .
  2. آزمون استدلال SAT ممکن است برای متقاضیان قبولی در مقاطع کاردانی و کارشناسی لازم باشد. هیچ نمره استانداردی لازم نیست؛ نتایج با نمرات مقطع متوسطه و سایر معیارهای پذیرش درخواست مقایسه می شود . هریک از آزمون های مباحث SAT دانش فرد در رشته خاصی را می سنجد. ممکن است متقاضیان پذیرش در مقطع کاردانی و کارشناسی ملزم به شرکت در یکی یا چند فقره از این آزمون ها باشند .
  3. اکثر متقاضیان مقطع تحصیلات تکمیلی باید نتایج آزمون عمومی فارغ التحصیلی GRE و گاهی آزمون های موضوعی را نیز ارائه دهند. قبولی در برخی از رشته های مقطع تحصیلات تکمیلی مستلزم کسب حداقل 450 نمره شفاهی در آزمون عمومی است؛ قبولی در سایر رشته ها ممکن است مستلزم کسب حداقل 420 نمره در بخش کمی هم باشد. حداقل امتیازات لازم متغیر خواهد بود. برخی از دانشگاه ها حداقل ندارند، اما نمرات را با نمرات مقطع کارشناسی و سایر معیارهای درخواست برای پذیرش در مقطع تحصیلات تکمیلی می سنجند. آزمون پذیرش متقاضیان در مقطع تحصیلات تکمیلی رشته های مرتبط با بازرگانی و حسابداری معمولاً باید در تحصیلات تکمیلی مدیریت یعنی GMAT شرکت کنند. متقاضیان پذیرش در برخی از برنامه های تحصیلی ممکن است این حق را داشته باشند که بین شرکت در آزمون GMAT یا GRE یکی را انتخاب کنند .
  • برای مشکل زبان انگلیسی از چه طریقی می توان اقدام کرد ؟
بسیاری از دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی مراکز آموزش زبان انگلیسی را در خود دانشگاه دارند که شما می توانید از آنها بهره بگیرید، یا کلاس های آموزش زبان انگلیسی خصوصی را به صورت دوره های آموزشی زبان دوم ارائه می دهند. مشاور دانشجویان خارجی دانشگاه شما نیز می تواند شما را به کلاس ها و منابع موجود در جامعه و نیز خدمات آموزشی هدایت کنند که در آنها هم کلاسی های شما ممکن است بتوانند به صورت فردی به شما کمک کنند.
  • مدارک لازم برای حضور در مصاحبه مربوط به ویزا چه مواردی می باشد ؟
فرم های دولتی ایالات متحده که در حال حاضر باید برای درخواست ویزا تکمیل کنید، شامل DS-160 است. این فرم باید کاملاً به زبان انگلیسی تکمیل شود و با درج نام شما، آن گونه که در گذرنامه و سایر اسناد و مدارک انگلیسی زبان شما نوشته شده است، امضاء شود. اطمینان حاصل کنید که حتما به همه سؤالات مندرج در فرم ها پاسخ داده باشید، در غیر این صورت این فرم را از شما قبول نمی کنند. چنانچه در خصوص نحوه پاسخگویی به سؤالات تردید دارید از دفتر کنسولی سؤال کنید . مدارکی که به آن نیاز خواهید داشت، عبارتند از : فرم 20-I یا . 2019-DS این فرمی است که از دانشگاه یا سازمان بورس دهنده خود دریافت کرده اید و مؤید پذیرش شما در رشته یا برنامه تحصیلی مربوطه است چنانچه فرم I-20 دارید، دقت کنید که حتما صفحات 2 و 5 را تکمیل کنید، صفحه 2  را امضاء نمایید، و قبل از بردن آن به مصاحبه، دقت کنید که تاریخ مقرر برای رسیدن آن منقضی نشده باشد. چنانچه فرم DS-2019 را دارید، حتما صفحه 2 را مطالعه کنید، تاریخ رسیدن را بررسی و پایین صفحه 1 را امضاء نمایید . لازم به ذکر است که در خصوص گذرنامه اطمینان حاصل کنید که گذرنامه شما تا حداقل 6 ماه بعد از تاریخ مقرر ورود شما به ایالات متحده معتبر باشد، زیرا این یکی از پیش شرط های لازم برای صدور ویزا است. البته هر چه مدت اعتبار گذرنامه بیشتر باشد بهتر است، بدیهی است که اگر گذرنامه شما منقضی شود و شما ناچار به بازگشت به میهن باشید، مجبور خواهید بود گذرنامه خود را تجدید و قبل از بازگشت به ایالات متحده درخواست ویزای جدید کنید .  قبل از حضور در مصاحبه مربوط به اخذ ویزا، شما باید هزینه درخواست  ویزا، هزینه SEVIS و احتمالاً هزینه های دیگری را بپردازید و بهتر است عکس متقاضی توسط عکاسی گرفته شده باشد که تخصص او گرفتن عکس های گذرنامه است، زیرا این عکس نیاز به فرمت های بسیار ویژه ای دارد . همچنین باید اسناد و مدارک پشتیبانی را با خود بیاورید تا کارمند کنسولگری بداند که باید برای شما ویزای دانشجویی صادر گردد .
تحصیل در آمریکا

تحصیل در آمریکا

تحصیل در آمریکا – ویزاهای تحصیل در آمریکا

برای تحصیل در آمریکا باید از طریق ویزاهای زیر اقدام نمایید ، ویزاهای تحصیل در آمریکا به قرار زیر است :

ویزای F1 : ویزای F1  معروف ترین ویزای دانشجویی در کشور  آمریکا استو برای دانشجویان متقاضی تحصیل در کالج و دانشگاه های آمریکا باید نسبت به دریافت این ویزا اقدام کنند. دانشجویان خارجی  برای  همسر و فرزند زیر ۲۱ سال خود می توانند درخواست ویزای (F2) دهند. این نوع ویزای تحصیل در آمریکا اصولا برای دوره های تحصیلی طولانی مدت بیش از ۶ ماه می باشد. ویزای B1 مربوط به دوره های تحصیلی کوتاه مدت موقت، متناسب با محل دعوت کننده و نوع دوره تحصیلی می شوند. متقاضیان برای دریافت این ویزای تحصیلی آمریکا باید پس از دریافت I-20 فرم DS-160 خود را تکمیل نمایند.

ویزای M1 : شرایط ویزای M1 مانند ویزای F1 است؛ اما تنها تفاوتی که ویزای M1 دارد این است که فقط شامل برخی از رشته های خاص فنی حرفه ای می باشد. دانشجویان متقاضی این ویزای تحصیل در آمریکا می توانند همسر و فرزند زیر ۲۱ سال خود رابا تقاضای ویزای M2 به همراه خود به کشور آمریکا بیاورند. برای این نوع ویزای تحصیلی آمریکا نیز باید فرم DS-160 تکمیل شود.

ویزای J1 : این نوع ویزا به ویزای فرصت مطالعاتی مشهور است، برای متقاضیانی می باشد که برای تحقیق و یا تدریس در دانشگاه ها وارد آمریکا می شوند. مدت اعتبار ویزای J1 براساس طول مدت دوره در آمریکا متغیر است اما طبق قانون آمریکا فرد متقاضی باید بعد از دو سال کشور آمریکا را ترک کند و دوباره برای ورود به کشور آمریکا دوباره اقدام کند. فرد متقاضی جهت تحصیل در آمریکا می تواند همسر و فرزند زیر ۲۱ سال خود را با درخواست ویزای  J2 وارد کشور آمریکا کند. برای این نوع ویزا  باید فرم DS-160 پر شود. در تمامی این ویزا ها فرد باید تمکن مالی خود را نشان دهد و ثابت کند که قصد بازگشت به کشور خود را پس از دوره تحصیلی دارد.

چرا تحصیل در آمریکا ؟
  • خود کفا بودن و مستقل زندگی‌ کردن  در کشور آمریکا که لازمه رشد می باشد
  • آشنایی با فرهنگ و تمدن ممالک مختلف از طریق معاشرت و دوستی‌ با دیگر دانشجویان در حین تحصیل در آمریکا
  • مهارت در زبان انگلیسی‌ و استفاده آن به راحتی‌ در طول عمر کاری در کشور آمریکا
  • دسترسی‌ به پیشرفته ‌ترین سیستم آموزشی و تکنیک‌ های نوین در کشور آمریکا

تحصیل در آمریکا – تحصیل کارشناسی در آمریکا

دانشجویان پس از گذراندن دوازده سال تحصیل در مدارس ابتدایی و متوسطه وارد آن می شوند. دانشجویان خارجی که مایل به تحصیل در دانشگاه های آمریکایی و مهاجرت تحصیلی به آمریکا هستند باید مدرک معادل دیپلم دبیرستان اخذ کرده باشند. دانش آموزان می توانند یک دوره دو ساله برای فوق دیپلم و یا دوره ۴ ساله برای لیسانس را انتخاب کنند که دانشجویان می بایستی تا سال دوم کالج یک رشته را انتخاب نمایند.

برای آشنایی بیشتر درباره تحصیل کارشناسی در آمریکا مقاله ” تحصیل کارشناسی در آمریکا ” را مطالعه نمایید .

تحصیل در آمریکا – تحصیل کارشناسی ارشد در آمریکا

دانشجویان برای ورود به مقطع کارشناسی ارشد و مهاجرت از طریق تحصیل در آمریکا مستلزم ۱۶ سال تحصیل رسمی هستند یعنی باید دوازده سال مدرسه ابتدایی و متوسطه و چهار سال مقطع کارشناسی را گذرانده باشند. مقطع کارشناسی ارشد در آمریکا دو ساله می باشد.

شما می توانید در مقاله ” تحصیل کارشناسی ارشد در آمریکا ” اطلاعات کاملتری درباره این موضوع کسب کنید .

تحصیل در آمریکا – تحصیل در مقطع دکتری در آمریکا

تحصیل در آمریکا در این مقطع یک مقطع پژوهشی می باشد که بالاترین مدرک اعطایی در آمریکا را داراست. اخذ مدرک دکتری در ایالات متحده آمریکا مستلزم سه تا شش سال  تحصیل مستمر می باشد. دانشگاه های آمریکا به دو گروه ایالتی (state school) و خصوصی( private school) تقسیم می شوند. دانشگاه های ایالتی (دولتی) معمولا ارزان تر هستند، اما این امکان وجود دارد که برای پذیرش دانشجویان خارجی محدودیت ظرفیت داشته باشند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تحصیل دکتری در این کشور می توانید به مقاله ” تحصیل دکترا در آمریکا ” مراجعه کنید .

دانشگاه های آمریکا را می توان بر اساس اینکه مراکز تحقیقاتی هستند یا خیر به دو گروه تقسیم کرد:

گروه اول: دانشگاه هایی که علاوه برتدریس مراکز تحقیقاتی هم هستند و دانشجویان دکتری را قبول می کنند.

شما می توانید برای مهاجرت به آمریکا مقاله ای تحت عنوان ” مهاجرت به آمریکا ” را مطالعه فرمایید .

گروه دوم: دانشگاه هایی که فقط به تدریس می پردازند و دوره های تحصیلی دو ساله یا چهار ساله دارند، مدارکشان حداکثر تا مقطع لیسانس می باشد. ایالات متحده آمریکا بیشترین پذیرش دانشجو را در ترم پائیز (سپتامبر، اکتبر) می گیرد و اکثر کمک هزینه های تحصیلی در این ترم اعطا می شود. دانشجویان خارجی که مایل به تحصیل در آمریکا و مهاجرت تحصیلی به آمریکا هستند می بایست آزمون های تعریف شده توسط آموزش و پرورش کشور آمریکا را پاس کنند.

تحصیل در آمریکا – تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در آمریکا

حداقل زمان لازم برای تحصیل در آمریکا در دوره پزشکی عمومی در ۸ سال خواهد بود.  طول دوره دندانپزشکی ۶ سال، دامپزشکی ۶ سال، و داروسازی ۵ الی ۶ سال می باشد. جهت تخصص پزشکی دانشجویان پس از اخذ مدرک پزشکی عمومی باید ۳ سال و برای جراحی مدت ۵ سال و جراحی مغز مدت ۷ سال را تحصیل و کارورزی نمایند تا بتوانند تخصص خود را دریافت کنند. جهت تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در آمریکا  و مخصوصا تحصیل و زندگی در شهر نیویورک ، که جزو برترین ایالت های آمریکاست ، این مژده را به شما بدهیم که شرایط ورود و تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در کشور آمریکا را در برترین دانشگاه های ایالتی فراهم ساخته و با همکاری با یک وکیل می توانید از دانشگاه های این ایالت پذیرش بگیرید . حتی در ایالت های نظیر بوستون و کالیفرنیا  که آنها هم از بهترین ایالات های آمریکا هستند و دارای برترین دانشگاه های آمریکا هستند ، شرایط اخذ پذیرش تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در آمریکا  امکان پذیر می باشد .

همانطور که می دانید تحصیل در رشته پزشکی در آمریکا و تحصیل داروسازی آمریکا از جمله رشته هایی است که متقاضیان زیادی برای تحصیل در آمریکا ۲۰۱۹ دارد. مهاجرت به آمریکا و اخذ اقامت در آمریکا به دلیل وجود امکانات بسیار مورد توجه قرار گرفته است که با استفاده از ویزای تحصیلی آمریکا یا تحصیل رایگان در آمریکا امکان پذیر می باشد.

تحصیل در آمریکا

تحصیل در آمریکا

تحصیل دز آمریکا – تحصیل در کالج ها و دانشگاه های دولتی آمریکا

از جمله عواملی که باعث شده است تحصیل در آمریکا متقاضیان زیادی داشته باشد امکان ادامه تحصیل در کالج ها و دانشگاه های دولتی آمریکا است. دولت محلی آمریکا مسئولیت اداره کالج ها و دانشگاه های دولتی آمریکا را داشته و در تمام ایالت های کشور آمریکا حداقل یک دانشگاه و کالج دولتی وجود دارد. دانشجویان متقاضی برای ادامه تحصیل در آمریکا می توانند  تحصیل در کالج ها و دانشگاه های دولتی آمریکا را برای ادامه تحصیلات خود انتخاب کنند.

تحصیل دز آمریکا – تحصیل در کالج ها و دانشگاه های خصوصی آمریکا

بعضی از دانشجویان متقاضی تحصیل در آمریکا نیز تمایل دارند برای ادامه تحصیل در آمریکا وارد کالج ها و دانشگاه های خصوصی این کشور شوند. در این صورت باید درنظر داشته باشند که کالج ها و دانشگاه های خصوصی آمریکا زیر نظر دولت نبوده به همین دلیل باید هزینه بیشتری برای ادامه تحصیل در کالج ها و دانشگاه های خصوصی آمریکا باید پرداخت شود. بیشتر دانشگاه ها و کالج هایی که در کشور آمریکا با یکدیگر در ارتباط هستند به شکل خصوصی اداره می شود و مساحت آنها کمتر از دانشگاه های دولتی می باشد .

آمریکا بیشترین تعداد دانشجویان اینترنشنال را در میان تمامی کشورهای دنیا دارد. جمعیت دانشجویان بین‌المللی آمریکا تنها به ۸۳۰،۰۰۰ نفر می‌ رسد و این جمعیت به علت کیفیت آموزشی رو به افزایش است که ۴% از آنها در مراکز آموزش علی‌ مشغول به تحصیل هستند. شرایط سنی تحصیل در آمریکا به این صورت است که برای ورود به رشته های گروه پزشکی سن نباید بیشتر از ۳۰ سال و یا برای ورود به کالج ها و مدرسه ها نباید بیشتر از ۲۵ باشد.  شرایط سنی تحصیل در آمریکا  به شرح زیر است :
  • کالج: ۲۳ سال
  • کارشناسی: ۲۵ سال
  • کارشناسی ارشد: ۲۸ سال
  • دکترا: زیر ۴۰ سال

تحصیل در آمریکا – مزایای تحصیل در آمریکا

مزایای تحصیل در آمریکا به شرح زیر می باشد :

  • پیشرفت علمی دانشجو و اولین مقصد دانشجویان بین المللی جهان با بیش از ۸۰۰.۰۰۰ دانشجوی خارجی
  • تنوع موقعیت های آموزشی
  • تکنولوژی به روز
  • موقعیت های تحقیقاتی
  • انعطاف پذیری
  • خدمات پشتیبانی برای دانشجویان بین المللی
  • -تحصیلات جهانی و چشم اندازه های شغلی – حرفه ای  بلند مدت
  • تجربه زندگی در محیط دانشگاهی
  • رشد کاری
  • یادگیری زبان
  • امکان دریافت کمک هزینه

تحصیل در آمریکا – هزینه تحصیل در آمریکا

هزینه تحصیل در دانشگاه های آمریکا و مقاطع مختلف در آمریکا متفاوت میباشد که به صورت سالیانه و به دلاربه شرح زیر می باشد:

  • فوق دیپلم ۱۲۰۰۰-۱۵۰۰۰
  • لیسانس ۱۴۰۰۰-۲۰۰۰۰
  • فوق لیسانس ۱۵۰۰۰-۲۲۰۰۰
  • دکترا ۱۵۰۰۰-۲۲۰۰۰
  • پزشکی و دندانپزشکی و داروسازی ۳۵۰۰۰-۵۰۰۰۰
  • دامپزشکی ۲۵۰۰۰-۵۰۰۰۰
  • کالج ۱۵۰۰۰-۴۰۰۰۰
هزینه زندگی در آمریکا به عوامل مختلفی همچون شهر انتخابی ، سبک زندگی و... بستگی دارد که شرح آن به صورت زیر می باشد: (هزینه هر کدام از موارد برای یکسال می باشد)
  • کتب درسی جهت تحصیل در آمریکا 1000
  • اجاره مسکن 7000-8000
  • خورد و خوراک 2000-3000
  • حمل و نقل حدودا 1000
  • بیمه سلامت حدودا 500

تحصیل در آمریکا – اقامت پس از تحصیل در آمریکا

شما از طریق کار در آمریکا یعد از تحصیل می توانید اقامت پس از تحصیل در آمریکا را کسب کنید .

مواردی که می تواند نکاتی تاثیر گذار در پذیرفته شدن شما به عنوان نیروی کار  باشد.

  1. تحقیق در مورد کارفرمای شرکتی که متقاضی شغل قصد دارد برای استخدام ورود نماید .این کسب اطلاعات می تواند از طریق تماس تلفنی با شرکت و یا مطالعه مقالات آنلاین در مورد کمپانی مورد نظر باشد.
  2. تهیه لیستی از توانایی ها و نقاط قوت خود می تواند کمک بزرگی در هنگام شرکت در مصاحبه باشد.
  3. حتی المقدور پیش از روز مصاحبه متقاضی اشتغال رزومه خود را ارسال نماید از طریق پست الکترونیک چرا که باعث می شود کارفرما متقاضی را مشتاق فرصت شغلی بیابد.
  4. پوشش مناسب ، رسمی و مرتب نیز تاثیر بسزایی در استخدام شدن متقاضی شغل دارد.
  5. نکته بسیار مهم  در امر اقامت پس از تحصیل در آمریکا و یافتن کار، داشتن اعتماد به نفس و باور توانایی های فرد میباشد  که می تواند موجب شود تا یک کارفرما بر روی نیروی کار سرمایه گذاری کند.

برای اقامت و تابعیت در آمریکا روش های متفاوتی وجود دارد شرکت آتیه آفرینان به شما توصیه می کند برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله ” اقامت در آمریکا ” را مطالعه فرمایید .

تحصیل در آمریکا 2019

تحصیل در آمریکا ۲۰۱۹

تحصیل در آمریکا – مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی آمریکا

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی آمریکا به شرح زیر می باشد :

  •  کپی از صفحه اول پاسپورت جهت تحصیل در آمریکا (ترجمه شناسنامه برای کسانی که پاسپورت در حال حاضر ندارند)
  • رزومه شخصی به زبان انگلیسی
  • ترجمه رسمی مدرک دیپلم و یا پیش دانشگاهی همراه  با ریز نمرات
  • ترجمه رسمی مدرک لیسانس همراه  با ریز نمرات ۴ ساله جهت تحصیل در آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد
  • ترجمه از صفحه آخر پایان نامه همراه با تأیید از دانشگاه مورد نظر جهت تحصیل کارشناسی ارشد در آمریکا
  • مدرک زبان الزامی نمی باشد ولی در صورت عدم شرکت در دوره های زبان دانشگاه مدارک تافل  با حداقل نمره ۷۰ در آزمون IBT و ۵۰۰ در آزمون PBT و یا IELTs  با نمره ۶٫ نیاز می باشد.
  • حداقل ۴ توصیه نامه تحصیلی از استاد ، مدیران همکار و محققان همکار
  • رزومه و سوابق کاری جهت تحصیل دکترا در آمریکا
  • تأییده مقالات علمی منتشر شد

در صورتی که تمایل دارید برای دانشگاه های برتر کشور آمریکا اقدام نمایید، موسسه آتیه آفرینان ایرانیان شما را در این زمینه همراهی می نماید. برای کسب اطلاعات تکمیلی تر و دریافت مشاوره اولیه می توانید با موسسه تماس حاصل نمایید.

کارشناسان ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ انواع بورسیه تحصیلی آمریکا، تابعیت و اقامت تحصیلی در آمریکا را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه تحصیل در آمریکا ۲۰۱۹ می توانید با ما در ارتباط باشید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

اطلاعات عمومی آمریکا

سیستم آموزشی آمریکا

کار در آمریکا

ویزا آمریکا

هزینه های تحصیل و زندگی در آمریکا

هزینه های تحصیل و زندگی در آمریکا

سایر روش ها مهاجرتی در آلمان سایر روش های اقامتی آمریکا

سوالات متداول آمریکا
دوره ها و مقاطع تحصیلی در آمریکا
https://atiyeafarinan.com/wp-content/uploads/2019/05/دانشگاه-های-آمریکا.png

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    Menu