بلو کارت آلمان

بلو کارت آلمان
بلو کارت آلمانReviewed by بلو کارت آلمان on Aug 6Rating: 5.0بلو کارت آلمانبلو کارت آلمان یا کارت آبی آلمان در یکم اوت سال ۲۰۱۲ توسط اتاق فکر بروگل اختراع شد. کارت آبی آلمان تا ۳ سال معتبر و قابل تمدید و مبنای قانونی این پیشنهاد ماده ۶۳ پیمان رم می باشد.بلو کارت آلمان - کارت آبی آلمان

بلو کارت آلمان (Blue Card)

در حال حاضر افزایش سطح پیشرفت و فرهنگ و شعور اجتماعی هر جامعه ای ، رابطه ی نزدیکی با بالا رفتن سن ازدواج و کمتر شدن میزان تولید مثل در کشورهای پیشرفته دارد و از آنجا کشور آلمان یکی از صنعتی ترین و پیشرفته ترین کشورهای اروپایی محسوب می شود از این قاعده مستثنی نمی باشد و با کمبود نیروی کار جوان و مختصص روبرو می باشد . در نتیجه کشور آلمان به کسانی دارای مدارک دانشگاهی لیسانس و بالاتر در رشته های ریاضیات، فناوری اطلاعات (آی تی)، انفورماتیک، علوم و تکنولوژی، علوم طبیعی و یا فناوری و پزشکی هستند، نیازمند می باشد. هنگامی که شخص متقاضی ویزای کار در آلمان را دریافت می نماید و وارد آلمان می شود به مدت ۶ ماه فرصت دارد کار پیدا کند و در این مدت اگر شخص موفق به پیدا کردن کار شد و توانست کار کند، این ویزا به مدت ۶ ماه دیگر تمدید می شود و بعد از گذشت ۱ سال فرد می تواند در خواست بلو کارت آلمان یا کارت آبی آلمان نماید. لازم به ذکر است که فرد قصد دریافت ویزای کار آلمان را دارد، علاوه بر داشتن شرایط تحصیلی باید شرایط سنی و زبان را نیز دارا باشد . به این صورت که سن شخص متقاضی باید زیر ۴۰ سال باشد البته اجباری در این قضیه نیست اما اولویت با اشخاص زیر ۴۰ سال می باشد و دارای سابقه ی کار در رشته تحصیلی خود و همچنین مسلط به یکی از دو زبان انگلیسی یا آلمانی باشد . ( بلو کارت آلمان ) ( کارت آبی آلمان )

برای اقامت و تابعیت در آلمان روش های متفاوتی وجود دارد شرکت آتیه آفرینان به شما توصیه می کند برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله ” اقامت در آلمان” را مطالعه فرمایید .

یک فرد تبعه ی خارجی مجاز به کار در کشور آلمان پس از گذراندن دوره ۱ ساله اشتغال، اگر درامد ناخالص سالانه او بیشتر از۴۶۴۰۰ یورو باشد و مالیات را پرداخت کرده باشد، می تواند درخواست بلو کارت دهد . برای کسانی که دارای مدارک فوق الذکر از جمله  مهندسی ها و پزشکی باشند، این مبلغ درامد سالانه باید ۳۸۶۸۸ یورو باشد. دارنده کارت ابی حق اجازه کار در کشورهای اتحادیه اروپا به جز انگلیس، ایرلند و دانمارک را دارد .

ابتدا اصطلاح بلو کارت آلمان یا کارت آبی آلمان در یکم اوت سال ۲۰۱۲ توسط اتاق فکر بروگل اختراع شد. با الهام از گرین کارت ایالات متحده امریکا و با استناد به پرچم اتحادیه اروپا، آبی با ۱۲ ستاره طلایی رنگ می باشد. کارت آبی آلمان تا ۳ سال معتبر و قابل تمدید و مبنای قانونی این پیشنهاد ماده ۶۳ پیمان رم می باشد.دارنده این کارت پس از گذشت ۳ سال و پرداخت مالیات،میتواند درخواست اقامت دهد (۳۳ ماه) و اگر این اقامت ۴ سال دیگر هم ادامه داشته باشد،دارنده کارت ابی ،می تواند درخواست پاسپورت یا تابعیت دهد (بین ۷ تا ۱۰ سال) . همچنین دارنده کارت ابی،تا ۱ سال بدون از دست دادن حق اقامت ،می تواند در آلمان بماند ولی پس از گذشت ۱۸ ماه از اقامتش می تواند به کشورهای دیگر اتحادیه اروپا سفر کند. شخص متقاضی تا قبل از اینکه در آلمان کار یا شغل پیدا نکند،نمیتواند خانواده خود را به آنجا ببرد،ولی به محض پیدا کردن کار و درآمد کافی می تواند برای انتقال خانواده اش به آلمان اقدام نماید . همچنین خانواده دارنده کارت آبی ،بدون محدودیت حق کار و تحصیل در آلمان را دارند و و دانستن زبان آلمانی برای دریافت اقامت دائم آنها تا حدی کفایت می کند.

شما می توانید برای مهاجرت به آلمان مقاله ای تحت عنوان ” مهاجرت به آلمان” را مطالعه فرمایید .

بلو کارت آلمان  – شرایط درخواست بلوکارت آلمان

شرایط درخواست بلوکارت آلمان شامل موارد زیر است :

  • متقاضیان بلو کارت باید یا دارای مدارک دانشگاهی از مراکز آموزش عالی آلمان باشند و یا در صورتیکه در خارج از آلمان تحصیل کرده اند، مدارک تحصیلی خود را به تایید سازمان های دولتی مربوطه برسانند.  کارت آبی به افرادی اعطا میگردد که توانسته باشند شغلی پیدا کنند که درآمد سالیانه آن ۵۳۰۰۰ یورو (بدون کسر مالیات) باشد. البته اگر شغل آنها جز شغل هایی باشد که در حال حاضر با کمبود نیروی کار مواجه هستند، داشتن درآمد سالیانه ۳۷٫۷۵۲ یورو (بدون کسر مالیات) کفایت میکند. این شغل ها در حال حاضر شامل متخصان علوم طبیعی (فیزیک، شیمی، بیولوژی و …)، آرشیتکت، مهندس (کلیه علوم مهندسی)، طراح فضای شهری، پزشک (به استثنای دندانپزشک) و متخصصان علوم کامپیوتر و فناوری ارتباطات می باشد .
  • اگر متقاضی کارت آبی، تحصیلات دانشگاهی خود را در آلمان به پایان رسانده است، جهت دریافت کارت آبی آلمان، نیازی به موافقت نامه سازمان کار آلمان (Die Bundesagentur für Arbeit) ندارد، در غیر این صورت، دریافت این مجوز الزامی می باشد .
  • اگر در ابتدا و قبل از مشغول به کار شدن، متقاضی یک دوره کارآموزی را باید پشت سر بگذارد (بیشتر در رشته های پزشکی و مهندسی و به منظور آماده کردن فرد)، مدارک و مجوزهای گذراندن این دوره های کارآموزی قبل از دریافت کارت آبی آلمان باید توسط متقاضی به اداره اتباع خارجی ارایه گردد.
  • اداره اتباع خارجی هر ایالت فقط در صورتی مجاز است که برای متقاضی، کارت آبی صادر کند، که آن متقاضی قبلا خود را در حوزه استحفاظی آن اداره اتباع خارجی، ثبت نام کرده باشد. به عبارت دیگر، متقاضیانی که خارج از آلمان هستند، نمی توانند به صورت مستقیم و از خارج مرزهای آلمان درخواست کارت آبی کنند، بلکه ابتدا باید درخواست ویزای کاری کنند و پس از دریافت ویزای کاری وارد آلمان شوند،  ۶ ماه فرصت به آنها داده می شود تا شغلی بیابند که حداقل درآمد سالیانه را داشته باشد، در این مرحله متقاضی می تواند جهت درخواست کارت آبی اقدام نماید.
بلو کارت آلمان

بلو کارت آلمان

بلو کارت آلمان  – مدت اعتبار بلو کارت آلمان

مدت اعتبار بلو کارت آلمان  به این صورت است که در ابتدا در صورت داشتن کلیه شرایط ، یک کارت آبی آلمان که دارای اعتبار یک الی  چهارساله است برای متقاضی صادر می شود. پس از ۳ سال از تاریخ صدور بلو کارت آلمان ، در صورتی که متقاضی همچنان مشغول به کار در آلمان باشد، میتواند درخواست اقامت دائم کند. اگر دارنده کارت آبی آلمان دارای سطح زبان آلمانی حداقل B1 باشد، وی می تواند پس از ۲ سال از تاریخ صدور بلو کارت آلمان درخواست اقامت دائم نماید.

بلو کارت آلمان  – مدارک لازم جهت درخواست بلو کارت آلمان

مدارک لازم جهت درخواست بلو کارت آلمان به شرح زیر می باشد :

  • اثبات تمکن مالی
  • گواهی معتبرسازی تحصیلات دانشگاهی
  • در صورت لزوم، موافقت نامه سازمان کار آلمان
  • در صورت لزوم تکمیل و ارایه فرمی که در آن شغل متقاضی تشریح شده باشد.
  • فرم پر شده درخواست تمدید اقامت
  • قرارداد کاری و یا پیشنهاد کاری که  از طرف یک شرکت به متقاضی ارایه شده لست.
  • ترجمه مدارک دانشگاهی
  • اثبات فعالیت مد نظر (به عنوان مثال، پذیرش اسکولارشیب، قرارداد کاری، دعوتنامه یا قرارداد میزیانی از سوی دانشگاه)
  • یک قطعه عکس بیومتریک (۳۵ میلی متری در ۴۵ متری)
  • بیمه درمانی کافی و مناسب
  • برای اعضای خانواده: گواهی ازدواج یا تولد
  • پاسپورت با اعتبار در طول مدت اسکان
  • ترجمه سوابق کاری در خارج از آلمان (در صورت وجود سابقه کاری)
  • گواهی پزشکی
  • در صورتی که ابتدا متقاضی باید یک دوره کارآموزی بگذراند، باید مدرک مربوطه ارایه شود.
  • فرم درخواست قابل تهیه از سفارتخانه ها و کنسولگری ها
  • گواهی عدم سو پیشینه و محکومیت جنایی
  • جزئیات اسکان مد نظر در آلمان
  • عکس پاسپورت – چندین قطعه

در مقاله ای تحت عنوان ” تحصیل در آلمان ” به طور مفصل درباره شرایط تحصیل در آلمان توضیح دادیم .

البته بسته به سفارت کشور  مبدا، مدارک مورد نیاز متغیر می باشد.

 

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu