اکسپرس اینتری کشور کانادا

اکسپرس اینتری کشور کانادا
اکسپرس اینتری کشور کاناداReviewed by اکسپرس اینتری کشور کانادا on Feb 4Rating: 4.5اکسپرس اینتری کشور کانادا اکسپرس اینتری کشور کانادا، یک روش برای ارائه درخواست ویزا و مهاجرت به کشور کانادا می باشد . سیستم اکسپرس اینتری کشور کانادا ، یک برنامه مهاجرتی نیست بلکه یک روش جدید برای اخذ پرونده ها می باشد.

اکسپرس اینتری کشور کانادا

کشور کانادا ، یکی از پیشرفته ترین و بزرگترین کشورهای دنیا می باشد که مقصد بسیاری از متقاضیان به مهاجرت از سراسر دنیا است. برای مهاجرت به کشور کانادا با اهداف تحصیل، کار و اقامت، روش های مختلفی دارد که در این مقاله قصد داریم روش اکسپرس اینتری کشور کانادا را شرح دهیم. اکسپرس اینتری کشور کانادا (Express Entry)، یک روش برای ارائه درخواست ویزا و مهاجرت به کشور کانادا می باشد. سیستم اکسپرس اینتری کشور کانادا، یک برنامه مهاجرتی نیست بلکه یک روش جدید برای اخذ پرونده ها می باشد به عبارتی به جای این که مانند گذشته همه پرونده ها ابتدا بررسی شوند، از سال ۲۰۱۵ میلادی برای بررسی پرونده های متقاضیان مهاجرت به کشور کانادا در ۴ دسته نیروی متخصص فدرال، مشاغل مهارتی، تجربه کانادایی و بخشی از برنامه های پذیرش استانی ایجاد شده است. طبق گفته اداره مهاجرت کانادا، با استفاده از اکسپرس اینتری کشور کانادا در مدت ۶ ماه یا کمتر از آن، تمام روند مهاجرت به کانادا، از ارائه درخواست تا گرفتن ویزای کشور کانادا به اتمام خواهد رسید در حالی قبل از ایجاد این برنامه، مدت زمان بررسی پرونده ها طولانی تر می شد و حتی در مواردی که امتیاز فرد متقاضی کم بود، این مدت زمان از ماه ها به سال ها می رسید .

برای اقامت و تابعیت در کانادا روش های متفاوتی وجود دارد شرکت آتیه آفرینان به شما توصیه می کند برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله ” اقامت در کانادا ” را مطالعه فرمایید .

لازم به ذکر است که روش اکسپرس اینتری کانادا برای مهاجرت تخصصی به بعضی استان‌ های کشور کانادا هم کاربرد دارد ولی برای مهاجرت تخصصی به استان کبک، نمی‌ توان از این روش استفاده کرد. در حقیقت روش اکسپرس اینتری کشور کانادا سیستمی است که برای مهاجرت یکی از سه گروه زیر پیش بینی شده است :

  • گروه کارکنان ماهر Federal Skilled Worker Program
  • گروه تجربه کانادایی Canadian Experience Class
  • گروه پیشه وران Federal Skilled Trades Program

اکسپرس اینتری کشور کانادا شرایط ثبت نام در سیستم اکسپرس اینتری کشور کانادا

به طور کلی هیچ محدودیتی برای ثبت نام در سیستم اکسپرس اینتری کشور کانادا وجود ندارد و همه افراد می توانند درخواست بدهند به شرط آن که در دایره یکی از برنامه های نیروی متخصص، فنی و حرفه ای و یا تجربه کانادایی قرار گرفته باشد و البته ظرف ۳۰ روز از اقدام Expression of Interest رزومه خود را در بانک اشتغال وابسته به سازمان منابع انسانی و توسعه کانادا وارد کنند.

اکسپرس اینتری کشور کانادا نحوه امتیاز بندی در سیستم اکسپرس اینتری کشور کانادا

نحوه امتیاز بندی در سیستم اکسپرس اینتری کشور کانادا به نسبت پیچیده می باشد. متقاضیان مهاجرت به کشور کانادا به دو دسته مجرد و متاهل تقسیم می شوند و هر فرد می تواند تا ۱۲۰۰ امتیاز در این سیستم کسب کند.

امتیاز بندی در سیستم اکسپرس اینتری کشور کانادا در سه دسته فاکتور تعریف شده است شامل:

  1. فاکتور سرمایه انسانی اولیه (Core Human Capital Factors) که شامل سن ، سطح تحصیلات ، سطح زبان و میزان سابقه کار کانادایی می باشد که در آن افراد مجرد می توانند حد اکثر ۵۰۰ امتیاز و افراد غیر مجرد ۴۶۰ امتیاز و ۴۰ امتیاز نیز همسر متقاضی می تواند داشته باشد.
  2. فاکتور قابل انتقال بودن مهارت (Skill Transferability Factors) که متقاضی می تواند در آن حداکثر ۱۰۰ امتیاز کسب نماید .
  3. فاکتور دارا بودن گواهی PNP از یکی از استان های کشور کانادا و یا داشتن پیشنهاد شغل از یک کارفرمای معتبر در کشور کانادا که هر یک از این شرایط می تواند به متقاضی از ۵۰ تا ۶۰۰ امتیاز بدهد.

فاکتورهایی که کاندیداها بر اساس آن جهت مهاجرت به کشور کانادا از طریق برنامه اکسپرس اینتری مورد ارزیابی قرار می گیرند و واجد شرایط می شوند. افراد برای واجد شرایط شدن در نیروی کار ماهر باید ۶۷ از ۱۰۰ امتیاز ممکن را کسب کنند و این امتیاز بندی جدا از سیستم امتیاز بندی ۱۲۰۰ است:

فاکتورامتیاز
سطح تحصیلاتحداکثر ۲۵ امتیاز
سابقه کارحداکثر ۱۵ امتیاز
دانش زبان انگلیسی و فرانسهحداکثر ۲۸ امتیاز
سنحداکثر ۱۲ امتیاز
پیشنهاد کارحداکثر ۱۰ امتیاز
انطباق پذیریحداکثر ۱۰ امتیاز
جمع۱۰۰ امتیاز
امتیاز قبولی۶۷ امتیاز

امتیازدهی سطح تحصیلات به شرح زیر است، دوره های آموزشی مختلف می تواند در کسب امتیاز تحصیلات به فرد کمک کند.

سطح تحصیلاتامتیاز
دکتراحداکثر ۲۵ امتیاز
کارشناسی ارشدحداکثر ۲۳ امتیاز
کارشناسیحداکثر ۲۱ امتیاز
کاردانیحداکثر ۱۹ امتیاز
دیپلمحداکثر ۵ امتیاز

انطباق پذیری در مهاجرت به مشور کانادا از طریق تخصص شامل موارد مختلفی است که در جدول زیر آمده است . مواردی از جمله سابقه کار و تحصیل در کانادا و توانمندی های همسر متقاضی به کسب امتیاز فرد متقاضی کمک می کند.

انطباق پذیریامتیاز
متقاضی دارای ۱ سال سابقه کار در کاناداست۱۰
متقاضی قبلا در کانادا تحصیل کرده است۵
همسر متقاضی قبلا در کانادا تحصیل کرده است۵
ارتباط با فامیلی بزرگتر ا ز۱۸ سال۵
پیشنهاد کار۵
همسر متقاضی در یکی از زبان های رسمی سطح بالایی دارد۵

همانطور که در جدول زیر ملاحظه می کنید ، سن فرد متقاضی بین ۱۸ تا ۳۵ سال از بالاترین امتیاز برخوردار است، چرا که کشور کانادا برای رونق بخشیدن به اقتصاد و پیشرفت خود، نیاز به انرژی نیروی جوان دارد.

اکسپرس اینتری کشور کانادا

اکسپرس اینتری کشور کانادا

 

سنامتیاز
۱۸ تا ۳۵۱۲
۳۶ سال۱۱
تا سن ۴۷ سال، به ازای هر سال یک امتیاز کسر می شود.

سابقه کار شامل سابقه کار به اضافه بیمه می شود که امتیازات آن به شرح زیر است.

در مقاله ” مهاجرت به کانادا ” به طور مفصل درباره شرایط مهاجرت به کانادا اطلاعات کسب کنید .

سابقه کارامتیاز
۱ سال حداقل۹
۲ تا ۳ سال۱۱
۴ تا ۵ سال۱۳
۶ سال به بالا۱۵

فرد متقاضی جهت مهاجرت به کشور کانادا از طریق تخصص باید دارای مهارت زبان نیز باشد تا بتواند امتیازات خود را افزایش دهد. زبان رسمی کشور کانادا، انگلیسی و فرانسه می باشد که هر دو زبان امتیازات مخصوص به خود را دارند. جدول زیر امتیازدهی زبان انگلیسی می باشد .

زبان (Speaking, writing, listening, reading)امتیاز( برای هر مهارت)
CLB 9۶
CBL 8۵
CBL 7۴
پایه۰

اکسپرس اینتری در کشور کانادا هزینه های در نظر گرفته شده در سیستم اکسپرس اینتری کشور کانادا

هزینه بررسی پرونده در سیستم اکسپرس اینتری کشور کانادا به صورت زیر در نظر گرفته شده است :

  • متقاضی اصلی : ۵۵۰ دلار کانادا
  • همسر متقاضی : ۵۵۰ دلار کانادا
  • هر فرزند : ۱۵۰ دلار کانادا

هزینه صدور ویزا در سیستم اکسپرس اینتری کشور کانادا به صورت زیر در نظر گرفته شده است  :

  • متقاضی اصلی : ۴۹۰ دلار کانادا
  • همسر متقاضی : ۴۹۰ دلار کانادا

شرکت آتیه آفرینان ایرانیان به شما پیشنهاد می کند برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله ” تحصیل در کانادا ” را مطالعه فرمایید .

اکسپرس اینتری کشور کانادا مراحل درخواست مهاجرت به کشور کانادا از طریق سیستم اکسپرس اینتری

مراحل درخواست مهاجرت به کشور کانادا از طریق سیستم اکسپرس اینتری به شرح زیر می باشد :

  1. ایجاد پروفایل به صورت آنلاین و رایگان در وب‌ سایت رسمی اداره مهاجرت کشور کانادا : به این مرحله Expression of Interest می‌ گویند. اولین مرحله برای ارائه درخواست از طریق اکسپرس اینتری، است. رزومه‌ ها یا همان پروفایل‌‌ های متقاضیان مهاجرت اقتصادی که با روش اکسپرس اینتری درخواست خود را ارائه می‌ کنند، در بانک اطلاعات متقاضیان (به نام EOI Pool ) ذخیره می‌ شود. امتیاز متقاضیان در این بانک بر اساس سن، مدرک تحصیلی، سابقه کاری و مهارت زبانی و از ۱۲۰۰ محاسبه می گردد که سیستم امتیازبندی جدید (Comprehensive Ranking) اخیرا در ماه ژوئن سال ۲۰۱۷ میلادی تغییراتی کرده است و بر اساس آن، داشتن خواهر یا برادری که اقامت دائم کانادا را داشته باشند و همچنین مهارت بالا در زبان فرانسوی امتیاز محسوب می‌ شود. اگر امتیاز کسب شده در این مرحله بالای ۴۵۰ باشد، می‌ توان گفت که شانس متقاضی برای گرفتن دعوت‌ نامه شانس خوبی می باشد .
  2. پس از اینکه پروفایل متقاضی در EOI Pool ثبت شد، کارفرماهای کانادایی، دولت فدرال و دولت استان‌ ها به جز استان کبک، می ‌توانند از بین افراد واجد شرایط برای افرادی دعوت ‌نامه (ITA) ارسال کنند. بسته به رشته تحصیلی متقاضی و امتیاز او، شانس ارسال دعوت‌ نامه بیشتر می‌ شود و به محض دریافت دعوت‌ نامه، ۶۰۰ امتیاز (از جانب کارفرما بسته به رده شغلی ۵۰ یا ۲۰۰ امتیاز ) به امتیازهای قبلی متقاضی اضافه‌ می ‌شود. حداکثر زمانی که یک پروفایل می‌ تواند در Pool بماند و شانس خود را برای دریافت دعوت ‌نامه امتحان کند، ۱۲ ماه می باشد. پس از گذشت این ‌مدت زمان، مجددا باید در این سیستم ثبت ‌نام نماید.
  3. پس از دریافت دعوت ‌نامه، فرد متقاضی ۹۰ روز فرصت دارد که تقاضای خود را به‌ صورت آنلاین ثبت کند. در غیر این‌ صورت دعوت ‌نامه لغو می ‌شود و مجددا باید در Pool منتظر دعوت‌ نامه دیگری باشد. به همین دلیل بهتر است که پس از ایجاد پروفایل برای جمع ‌آوری مدارک مورد نیاز خود اقدام کند. بانک کار کانادا (Job Bank)، سیستمی برای ثبت‌ نام و نگهداری پروفایل افرادی می باشد که از کارفرمای کانادایی یا برنامه استانی دعوت ‌نامه ندارند.
  4. این افراد با ثبت رایگان رزومه خود در این سیستم، فرصت پیشنهاد کاری از کارفرماهای کانادایی را پیدا می‌‌ کنند و با تغییرات جدید، ثبت درخواست کار در بانک کار کانادا اختیاری شده است. اینکه تمام اطلاعات وارد شده در پروفایل متقاضی صحیح باشد به عهده خود فرد است و در صورتی که اطلاعات غلط، به عمد یا غیر عمد، در این سیستم ثبت شود، تا ۵ سال اجازه درخواست هر نوع ویزا از شخص گرفته می ‌شود.
  5. اگر از بین جمع متقاضیان انتخاب شود باید یک سری اطلاعات دیگر را در خصوص خود و خانواده خود در اختیار اداره مهاجرت قرار داد. این کار از طریق حساب کاربری آنلاین فرد متقاضی انجام می شود. وقتی که همه اطلاعات را وارد کند، لیستی از مدارک در اختیار شما قرار می گیرد که باید آنها را تهیه و ترجمه و به صورت آنلاین آپلود کند. لازم به ذکر است که در مرحله پنجم معمولا ۹۰ روز به فرد فرصت داده می شود که همه کارها را انجام دهد.

مراحل بعدی کار مثل بقیه روش های مهاجرت می باشد و افسر مهاجرت مدارک فرد متقاضی را بررسی می کند و اگر از نظر وی رضایت بخش باشد ویزای متقاضی را صادر می کند. شایان ذکر است در زمان اقدام از فرد می خواهند که مدیکال (تست پزشکی) بدهد و همین طور پیشینه فرد متقاضی را بررسی می کنند که اگر همه این مراحل با موفقیت سپری شود ، برای فرد ویزای اقامت صادر می شود و به سلامت وارد کانادا می شود و زندگی خود را در این کشور به عنوان یک مقیم دائم آغاز خواهد کرد. در موارد بسیار کم ممکن است افسر مهاجرت از شخص بخواهد مدارکی را به صورت فیزیکی برایشان پست کند یا حتی به مصاحبه دعوت کنند.

گروه آتیه آفرینان ایرانیان – مجری و ارائه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    Menu