اقامت و تابعیت یونان

اقامت و تابعیت یونان

اقامت و تابعیت یونان (Greece)

کشور یونان به عنوان مهد تمدن غرب زمین و زادگاه دموکراسی، کشوری آرام با دسترسی آسان به اروپا می باشد . اگر متقاضی زندگی، کار و تحصیل در اروپا هستید کشور یونان گزینه ی مناسبی می باشد . اخذ اقامت کشور یونان از راه های متفاوت امکان پذیر است . طبق قانون مصوب ۴۱۴۶ کشور یونان از سال ۲۰۱۳ اقدام به جذب سرمایه گذاری های خارجی کرده است .

اقامت و تابعیت در یونان – راه های اخذ اقامت و تابعیت در یونان

  1. اثبات توانایی مالی (تمکن مالی)

الف) با اجازه کار

  • ایجاد کار و سرمایه گذاری به مبلغ۳۰۰,۰۰۰ یورو در یونان (برای تجارت در قالب کارهای بزرگ)
  • اثبات وجود ۶۰,۰۰۰یورو در حساب بانکی یونان یا کشورهای دیگر
  • اقامت دو ساله صادر و هر دو سال یک بار به شرط بقای کسب و کار تمدید می‌گردد.

ب) بدون اجازه کار

در صورتیکه سرپرست خانواده با ارایه مدارک مالی (حقوق، اسناد مالکیت، اجاره نامه ملکی، حساب بانکی در ایران و یا کشورهای دیگر) ثابت نماید که قادر به پرداخت ماهیانه ۲۰۰۰ یورو برای خود و۴۰۰ یورو برای هریک از افراد تحت تکفل خود می باشد ابتدا اقامت دو ساله یونان را دریافت می‌نماید. بعد از دو سال در صورت رخ ندادن تخلفی در طی اقامت در یونان سه سال یک بار تمدید می‌گردد. در این حالت فرزندان زیر ۱۸ سال امکان همراهی متقاضی را دارند.هزینه برای متقاضی ۱۸ هزار یورو و برای هر یک از افراد تحت تکفل ۲۰۰۰ یورو می باشد که در سه قسط مساوی دریافت میگردد.متقاضی می تواند در کشور یونان اقامت واقعی نداشته و صرفاً از خدمات کارت اقامت یونان استفاده نماید.

مدارک لازم جهت اقامت و تابعیت یونان تمکن مالی:

  1. پاسپورت
  2. گواهی شغلی { مدارک شرکت : روزنامه رسمی، آگهی تاسیس، آگهی تغییرات، آگهی تغییرات، اساسنامه، فیش واریز مالیات، لیست بیمه شرکت یا برای مشاغل آزاد جواز کسب}
  3. ارائه گواهی سهام شرکت که نشان دهنده میزان سود دهی سهام باشد.
  4. حساب بانکی در ایران و یا خارج کشور با معادل یورو (بخصوص حساب سپرده بسیار موثر است)
  5. اجاره نامه مستغلات که محضری ثبت شده باشد
  6. میزان حقوق و دستمزد: فیش حقوقی معتبر که به همراه مالیات برحقوق تایید کننده آن باشد
  7. حکم بازنشستگی و فیش حقوقی آن
  8. هرگونه اسناد مالکیت که نشان دهنده تمکن مالی باشد
  9. اثبات هرگونه درآمد دیگر
  10. قطعه عکس
  11. شناسنامه متقاضی و کلیه افراد تحت تکفل
  12. عدم سوء پیشینه برای متقاضی و کلیه افراد تحت تکفل
  13. گواهی سلامت که به تایید سفارت یونان رسیده باشد

کلیه مدارک فوق در صورت وجود باید ترجمه شده و ممهور به مهر دادگستری و وزارت خارجه باشند.

  1. خرید ملک

تنها در صورت خرید ملک به مبلغ ۲۵۰,۰۰۰ یورو امکان پذیر می‌باشد. آژانس مسافرتی، مهاجرتی جهانگرد در ازای هزینه های اخذ ویزا مشاوره جهت خرید ملک، یافتن ملک مناسب، امور مربوط به انتقال سند، اخذ ویزا، ترانسفر فرودگاهی، گشت شهری و شناساندن محیط، مشاوره با وکیل، ۵ شب اقامت در هتل ۴ ستاره، افتتاح حساب بانکی ۶ درصد قیمت ملک را دریافت مینماید.
پس از خرید ملک در یونان امکان شروع مراحل اخذ اقامت به وجود می آید که هزینه برای هر خانواده ۳ نفره ۱۷ هزار یورو می باشد. توضیح اینکه تعداد اعضا خانواده و فرزندان بالای ۱۸ سال در تغییر قیمت قرارداد موثر است. در صورتیکه سرپرست خانواده تعهد بدهد که مسئولیت مخارج فرزندان بالای ۱۸ سال را بر عهده بگیرد و توانایی مالی آن را هم داشته باشد، امکان همراهی فرزندان بالای ۱۸ سال نیز وجود دارد.

در این روش اقامت ۵ ساله در همان مرحله به متقاضی اعطا و هر ۵ سال با حفظ سرمایه فوق قابل تمدید است.محدودیت اقامت در یونان وجود نداشته و اقامت ۱۴ روز در سال کافی است.در این حالت روشهایی وجود دارد که می توان سرمایه گذاری را کاهش داد.

  1. تاسیس شرکت ایرانی در یونان

متقاضی می تواند شرکتی در یونان که Sister company شرکت ایرانی باشد افتتاح نماید که ۱۰۰ درصد سهام آن متعلق به شرکت ایرانی باشد. در سال اول اقامت دو ساله و پس از آن هر ۳ سال تمدید می گردد.

شرایط لازم جهت تاسیس شرکت ایرانی در یونان:

  • روزنامه رسمی آگهی تاسیس شرکت ایرانی
  • ترجمه اساسنامه
  • گواهی از ثبت شرکتها مبنی بر اینکه شرکت فعال است
  • صورتجلسه هیات مدیره مبنی بر تاسیسSister company در یونان و انتخاب دو مدیر برای شرکت یونانی

کلیه مدارک به زبان انگلیسی و به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه برسد . برای دو مدیر فوق می توان تقاضای اقامت نمود.

مدارک مذکور جهت تایید به سفارت ارسال می شود و سهامداران جهت افتتاح شرکت یونانی به وکیل یونانی وکالت میدهند.شرکت یونانی ظرف مدت یک هفته ثبت گردیده، مدارک به ایران ارسال میشود به همراه مدارک شخصی متقاضیان به سفارت جهت اخذ ویزای TYPE D ارایه می گردد سپس متقاضیان به یونان سفر کرده و ۳ روز کاری کارهای آنها انجام می شود. تست پزشکی، بیمه و … انجام می شود و ظرف مدت یک ماه اقامت صادر می گردد.

اقامت و تابعیت یونان

اقامت و تابعیت یونان

اقامت و تابعیت در یونان تابعیت کشور یونان

اگر بحران بانکی و مالی، که موقعیت این کشور زیبا و تاریخی را متزلزل کرد را فراموش کنیم، یونان هم مانند آلمان، فرانسه، ایتالیا، بلژیک و اتریش بخشی از اتحادیه اروپا است و داشتن پاسپورت آن وضعیتی مشابه شهروندان اروپای غربی و هریک از کشورهای اتحادیه اروپا را برای شما تضمین می‌کند.

این یک تراژدی است، ولی حقیقت این است که دولت یونان آن‌قدر به پول احتیاج دارد که پاسپورت‌هایش را در نرخ بسیار پایینی می‌فروشد. شما اگر ۹۵۰۰۰ یورو داشته باشید و بتوانید در آزمون مربوطه موفق شوید، فقط کافی است سه ماه صبر کنید تا تابعیت یونان با تمام مزایای شگفت‌انگیزش، که به‌دنبال داشتن پاسپورت اتحادیه اروپا نصیب شما می‌شود، به تصاحبتان دربیاید.

اقامت و تابعیت در یونان – گزینه های سرمایه گذاری در املاک برنامه ویزای طلایی یونان

تنها با مبلغ ۲۵۰ هزار یورو متقاضیان واجد شرایط می توانند یکی از دو گزینه زیر را انتخاب کنند:

  • سرمایه گذاری به مبلغ حداقل ۲۵۰ هزار یورو در یک ملک مسکونی
  • امضای اجاره نامه ای به مدت حداقل ۱۰ سال در یک هتل یا اقامتگاه توریستی دارای اثاثیه. قرارداد باید شامل یک پرداخت واحد برای اجاره به مبلغ حداقل ۲۵۰ هزار یورو باشد.

دریافت و حفظ اقامت دائم یونان، مشروط است. سرمایه گذار باید در طول دوره اقامت، مالکیت ملک خود را بصورت قانونی حفظ کرده و ملک را نگهداری کند. چنانچه سرمایه گذار تصمیم بگیرد ملک خود را به یک تبعه غیر اروپایی دیگر بفروشد، خریدار جدید می تواند برای اخذ اقامت یونان اقدام کند اما حق اقامت سرمایه گذار اولیه از بین می رود. این مساله بدین معناست که سرمایه گذاران خارجی برای حفظ اقامت دائم یونان باید صاحب ملکی به نام خود باشند.

مانند بسیاری از برنامه های اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری که گزینه سرمایه گذاری در املاک را به متقاضیان ارائه می کنند، متقاضیان برنامه ویزای طلایی یونان مجبور به اقامت فیزیکی در طول سال در یونان نیستند اما حق زندگی، کار و تحصیل در هر نقطه از یونان را حفظ می کنند.متقاضی و خانواده وابسته او می توانند پس از ۷ سال متوالی اقامت در یونان، تابعیت این کشور را دریافت کنند و تابعیت مضاعف آنان نیز به رسمیت شناخته خواهد شد.

اقامت و تابعیت در یونان – دریافت شهروندی و پاسپورت یونان

بعد از ۷ تا ۸ سال زندگی مستمر در یونان، می توان برای اخذ پاسپورت اقدام کرد. دانستن زبان یونانی و قبول شدن در امتحان زبان یونانی نیاز است.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    Menu