اقامت و تابعیت لیتوانی

اقامت و تابعیت لیتوانی (Lithuania)

افرادی که اقدام به مهاجرت به لیتوانی می کنند باید دارای ویزا و اقامتی بیش از ۹۰ روز در هر نیمسال به عمل آورند . در صورت تمایل به دریافت اقامت لیتوانی در مدت زمانی بیش از این دوره، باید این افراد اقدام به دریافت مجدد و یا تمدید ویزا نمایند . معمولا برای مرتبه اول، اجازه اقامت لیتوانی به صورت موقت به یک تبعه ی خارجی که برای مدت یک سال معتبر است، ارائه داده می شود .پس از گذشت ۵ سال فرد خارجی اجازه ی اقدام برای اخذ اقامت لیتوانی برای دوره ی طولانی مدت و به دنبال آن پس از گذشت ۱۰ سال امکان دستیابی به تابعیت لیتوانی وجود خواهد داشت. هزینه دریافت اقامت بسته به نوع هدف بین بازه ی ۶۰۰ تا ۱۱۰۰ یورو خواهد بود. مدت زمان آماده سازی مدارک اقامت ۵ روز کاری برآورده شده است که معمولا فراهم کردن آن ۲ تا ۴ ماه به طول می انجامد . یکی از معمول ترین دلایل اخذ اقامت لیتوانی انجام فعالیت های تجاری در این کشور است .

 

اقامت و تابعیت لیتوانی – زمینه های رایج مهاجرت به لیتوانی

زمینه های رایج مهاجرت به لیتوانی عبارتند از:

  • تجارت
  • تحصیل
  • کار
  • خانواده
  • ریشه یلیتوانیایی

اقامت و تابعیت لیتوانی اخذ اقامت لیتوانی از طریق سرمایه گذاری

اجازه ی اقامت لیتوانی برای زندگی براساس فعالیت های قانونی و اهداف اجرایی آن ها در صورتی که موارد زیر برآورد گردد، امکان پذیر خواهد بود:

  • تبعه ی خارجی مدیر و یا یکی از سهامداران سهام در شرکت لیتوانی باشد.
  • ارزش دارایی شرکت در لیتوانی کم تر از ۲۸٫۰۰۰ یورو نباشد.
  • اجازه ی کار برای یک تبعه خارجی هنگامی که صادر می شود، مجاز به کار در کشورلیتوانی می باشد.

اقامت و تابعیت لیتوانی شرایط دریافت تابعیت لیتوانی

  • تولد در لیتوانی
  • استرداد تابعیت
  • دریافت امتیاز تابعیت لیتوانی

اقامت و تابعیت لیتوانی مزایای اخذ اقامت و مهاجرت به لیتوانی

با توجه به عضویت در هر دو اتحادیه اروپا و انجمن شنگن بشریت مقرر گردیده است، وضعیتی به عنوان یک مقیم لیتوانیایی ارائه می شود مزایای آن سفر های متعدد است. به عنوان مثال، ساکنان لیتوانیایی ممکن است آزادانه بتوانند در خارج از کشورهای شنگن از اتریش، بلژیک ، استونی، فرانسه ، آلمان، یونان،  لیتوانی، و بیست و کشور های دیگر بدون نیاز به ویزا و بدون محدودیت زمان در طول مدت اقامت خود سفر کنند. علاوه بر این، ساکنان لیتوانیایی برای به دست آوردن اقامت کانادا، استرالیا، و بریتانیا آسان تر میتوانند اقامت را به دست آورند. هزینه زندگی در لیتوانی معقول می باشد.

ساکنان لیتوانی همچنین حق کار نامحدود در کشور را دارند و به راحتی میتوانند از زندگی خود لذت ببرند و واجد شرایط برای همه مزایای این برنامه اجتماعی به عنوان شهروندان لیتوانیایی هستند، با این تفاوت که ساکنان قدرت رای دهی در انتخابات ملی را دارند.

اقامت و تابعیت لیتوانی

اقامت و تابعیت لیتوانی

اقامت و تابعیت لیتوانی – مهاجرت به لیتوانی از طریق تولد و تابعیت

تابعیت دو اصل  دارد : خاک و خون . طبق اصل خاک هر کس که در کشور مورد نظر به دنیا می آید تابعیت آن کشور را به صورت خودکار تحصیل می کند و طبق اصل خون تابعیت هر کس بستگی به تابعیت پدر و مادر وی دارد.هر کشوری یکی از این اصول را به صورت اصلی و دیگری را به صورت فرعی پذیرفته است .
در ماده ۸ قانون شهروندی کشور لیتوانی موارد تحصیل تابعیت ذکر شده اند که طبق بند ۱ آن کودکی که هم پدر و هم مادر وی تابعیت کشور لیتوانی را دارا باشند، بدون توجه به اینکه وی در لیتوانی یا در سایر کشورها متولد شده باشد شهروند این کشور محسوب خواهد شد.یعنی اگر کسی در کشوری غیر از لیتوانی به دنیا بیاید اما پدر و مادر وی لیتوانیایی باشند نیز شهروند کشور لیتوانی محسوب خواهد شد.
طبق بند ۱ و ۲ماده ۱۱ قانون شهروندی لیتوانی کودکی که در خاک کشور لیتوانی متولد شود و پدر و مادر وی ناشناخته باشند باید فرض بر این قرار بگیرد که این فرد در لیتوانی متولد شده است.این فرد شهروند لیتوانی محسوب می شود مگر آنکه مدارکی بدست آید که چیزی غیر از این موضوع را محرز کند.در این صورت کودک تابعیت کشور لیتوانی را دارا نخواهد شد. از این بند می توان دریافت که کشور لیتوانی به صورت فرعی اصل تابعیت خاک را نیز پذیرفته است و حتی نسبت به آن سختگیری زیادی نکرده است.در حقیقت طبق این بند فروض زیادی را اماره قانونی لیتوانیایی بودن فرد دانسته است و خلاف آن را منوط به اثبات دانسته است.

اقامت و تابعیت لیتوانی تابعیت و شهروندی لیتوانیایی

برای تبدیل شدن به یک شهروند لیتوانیایی، تبعه خارجی باید یک روند قانونی به نام تابعیت کامل را طی کنند. در طول فرایند تابعیت، آژانس مهاجرت لیتوانیایی نیاز است به بررسی گذشته تبعه خارجی برای اینکه اطمینان حاصل شود هیچ سابقه کیفری برای این شخص وجود ندارد ضروری است، و تضمین اینکه قوانین ملی مهاجرت به لیتوانی را نقض نمی کند بایستی همراه باشد، و این که شخص شناخت کافی از شفاهی و کتبی زبان ملی لیتوانیایی را دارد. پس از تصویب برنامه تابعیت، شخص خارجی و شهروند لیتوانیایی می بایست برای پاسپورت این کشور اقدام کند.در حالی که قانون تابعیت لیتوانیایی تابعیت دوگانه را پذیرا نیست، و استثنا و قاعده ملی در این ضمینه وجود ندارد، شخص خارجی باید از نتیجه احتمالی بومی در این کشور آگاه باشد.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu