اقامت و تابعیت انگلستان
اقامت و تابعیت انگلستان | اقامت و تابعیت انگلیسReviewed by تحصیل و زندگی در اروپا on Jun 4Rating:

اقامت و تابعیت انگلستان (England)

امروزه مهاجرت به انگلیس تحت سیستم امتیاز بندی انجام می شود بدین معنا که متقاضیان برای مهاجرت و اخذ اقامت می بایست حداقل ۴۰ امتیاز از کل امتیازها را کسب نمایند. در حقوق انگلستان تابعیت اصلی به روش خون می باشد یعنی شخص متولد شده در خاک انگلیس تنها بواسطه تولد نمی تواند تابعیت انگلیس را کسب نماید و برای اخذ اقامت و تابعیت انگلیس اساسا باید یکی از والدین انگلیسی یا از طریق روشهای مهاجرتی تحصیلی و کاری باشد.

اقامت و تابعیت انگلستان – تابعیت از طریق ازدواج در انگلستان

بر اساس نظام حقوق بین المللی خصوصی در اکثر کشور ها به غیر برخی از کشور های اسلامی پذیرفته شده است که در صورت ازدواج زوجین شخص می تواند در راستای اخذ تابعیت  کشور مورد نظر اقدام نماید.کشور انگلستان نیز از این قاعده مستثنی نیست. لذا چنانچه یک فرد با یک انگلیسی ازدواج کند جهت اخذ تابعیت انگلستان می تواند اقدام نماید.

اقامت و تابعیت انگلستان – تابعیت ازطریق تولد در کشور انگلستان

تابعیت اصولا یک رابطه سیاسی و معنوی بین شخص و دولت می باشد که  بر اساس تعریف حقوقدان ها خود این تعریف دارای سه عنصر سیاسی , معنوی و حقوقی می باشد که در آن دو طرف نسبت به هم مسولیت های دارند و در این امر شخص دارای تابعیت نسبت به دولت و دولت نیز همچنین نسبت به این فرد دارای حقوقی هستند .

یکی از اصلی ترین انواع تابعیت در انگلستان , تابعیت از طریق تولد می باشد که تابعیتی است که با تولد فرد شروع و در طول زندگی ادامه دارد و از دو روش خاک و یا خون حاصل می شود و این تابعیت غیر ارادی و تحمیلی می باشد. اما ترک این نوع تابعیت میسر می باشد و فقط مستلزم رعایت برخی از  شرایط حقوقی است .

 اقامت و تابعیت انگلستان – اقامت و تابعیت از طریق ویزای تحصیلی انگلستان

قبل از اقدام برای اخذ ویزای تحصیلی انگلستان برای اقامت تحصیلی، داشتن  نامه جهت مهاجرت تحصیلی الزامی است که این نامه صرفا ۶ ماه اعتبار داشته و متقاضی فقط در این مدت زمان می تواند برای مهاجرت تحصیلی به انگلستان اقدام کند.متقاضیان همچنین باید هزینه های زندگی در انگلستان به همراه داشته باشند یا به عبارتی  مدنظر قرار بدهند. شایان ذکر است که افراد ۴ تا ۱۷ سال نیز شامل ویزای تحصیلی می باشند.نامه CAS می بایست از کالج و یا دانشگاه های معتبر در انگلستان اخذ شوند تا اقدام برای گرفتن ویزا تحصیلی با مشکل روبرو نشود.مدت اقامت در انگلستان به وسیله ی ویزای تحصیلی از ۶ ماه تا ۱۶ ماه بوده و فقط  پزشکان و دندانپزشکان اجازه اقامت ۳ ساله دارند و اگر ویزای تحصیلی شما بیش از ۶ ماه اعتبار داشته باشد شما می توانید همسر و فرزندان خود را به همراه خود ببرید. لازم به ذکر است  اجازه کار در انگلستان در هنگام تحصیل در هفته  ۲۰ ساعت می باشد.

هزینه زندگی دانشجویی در این کشور باتوجه به نوع زندگی هر فرد  و شهرهای آن متفاوت می باشد اما می توان پیش بینی مناسبی در این مورد داشت. به صورت کلی هزینه زندگی در انگلستان متفاوت است برای مثال در لندن و دیگر شهر های را با هم مقایسه خواهیم کرد :

  • هزینه زندگی در لندن با درنظر گرفتن نظر سفارت انگلستان تقریبا ماهی ۱۰۰۰ پوند می باشد که برای همین دانشجو می بایست حساب بانکی خود را که باید به سفارت نشان دهد بر همین مبنا باشد.به طور مثال اگر کسی مدت زمان اقامت ۹ ماه در لندن خواهد داشت می بایست ۹۰۰۰ پوند در نظر گرفته و به سفارت نشان دهد.
  • میانگین هزینه زندگی در شهرهای دیگر که سفارت انگلستان در نظر گرفته تقریبا ماهیانه ۸۰۰ پوند است که برای همین دانشجو می بایست حساب بانکی خود را که باید به سفارت نشان دهد بر همین مبنا باشد.به طور مثال اگر کسی مدت زمان اقامت ۱۰ ماه در لندن خواهد داشت می بایست ۸۰۰۰ پوند در نظر گرفته و به سفارت نشان دهد.

لازم به ذکر است این عدد بر اساس نوع و شرایط زندگی هر فرد قابلیت تغییر دارد . اما به صورت کلی هزینه های  زندگی در بریتانیا به سه دسته تقسیم می شوند:

  1. هزینه مسکن
  2. هزینه زندگی
  3. هزینه تحصیلی

اقامت و تابعیت انگلستان – ویزای Tier 4 یا ویزای تحصیلی انگلستان

از دیگر شرایط مهاجرت به انگلستان و اخذ اقامت در انگلیس ، تحصیل در انگلیس است. کشور انگلستان همواره به دلایل متعددی مقصد انتخابی بسیاری از افراد برای تحصیل است. نظام آموزشی پیشرفته و امکانات خاص این کشور برای محصلان و دانشجویان , این کشور را به گزینه ای درخور توجه بدل کرده است. از طرف دیگر قوانین اقامتی مناسبی که کشور انگلستان برای دانشجویان در این کشور قایل شده است موجب شده تا دانشجویان در مدت زمان کوتاه تری بتوانند به اقامت دایم این کشور دست پیدا کنند.به طور کلی ویزا های تحصیلی انگلستان به دو دسته کلی تقسیم میشوند:

  1. student visitor visa  : ویزای تحصیلی کوتاه مدتی است که به دلیل آنکه نظر شخصی افسر ویزا در دریافت آن دخیل است شانس زیادی برای دریافت آن وجود ندارد.
  2. tier4  : این ویزا به مقاطع تحصیلی مانند دبیرستان,لیسانس,فوق لیسانس و دکتری تعلق میگیرد و شانس دریافت آن بسیار زیاد است.

کشور انگلستان اولین گزینه برای اشخاصی است که قصد تحصیل در رشته پزشکی در انگلستان, دندان پزشکی و داروسازی در انگلستان را دارند. این افراد با گذراندن یک دوره Foundation یک ساله و یا A LEVEL دو ساله میتوانند تحصیلات خود را دررشته پزشکی در کشور انگلستان آغاز کنند.از طرف دیگر شما میتوانید با گذراندن درس های متفاوت در همین دوره ها به بهترین دانشگاه های انگلستان در زمینه رشته های فنی مهندسی و دیگر رشته های مورد علاقه خود راه یابید.معمولاً با توجه به شرایط مختلف؛ اقدام از طریق ویزای تحصیلی از نوع ویزای Tier 4 بهترین روش در بین شرایط مهاجرت به انگلستان است، سالانه افراد زیادی از همین طریق جهت مهاجرت به انگلستان استفاده می نمایند.

لازم به ذکر است یکی دیگر از روش های اقامت و تابعیت در انگلستان درباره تحصیل ، تحصیل رایگان در انگلستان می باشد.

اقامت و تابعیت انگلستان – اخذ اقامت انگلستان از طریق ازدواج

ار جمله روش های اخذ اقامت و تابعیت در انگلیس ، شرایط مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج؛ به طور کلی میتوان گفت براساس قواعد حقوق بین الملل خصوصی چنانچه علقه زوجیت فیمابین دو فرد وجود داشته باشد فرد متقاضی میتواند برای دریافت ویزا و اقامت کشور طرف مقابل اقدام کند. طبق قوانین کشور انگلستان نیز اگر شما قصد آن را دارید که با یک فرد مقیم یا شهروند کشور انگلستان ازدواج کنید میتوانید پس از ازدواج و اثبات مواردی برای دریافت این ویزا و اقامت انگلستان اقدام کنید.

برای دریافت این ویزا هردو طرف باید دارای سن بیش از ۱۸ سال باشند. شخص درخواست دهنده ازدواج در انگلستان باید مدارکی دال بر درآمد و توانایی مالی خود ارائه دهد که مبین این موضوع باشد که میتواند خود و همسرش را بدون نیاز به کمک های دولتی ساپرت نماید. شخص متقاضی این ویزا باید به سفارت کشور انگلستان در کشور خود مراجعه و درخواست خود را به همراه کلیه مدارک مثبت زوجیت و مدارک لازم دال بر اقامت و شهروندی همسر خود را ارائه دهد.با دریافت این ویزا شما اجازه کار, تحصیل و زندگی در خاک انگلستان را بدست می آورید و رعایت موارد خاص و پس از طی مدتی ۵ ساله میتوانید به اقامت دایم کشور انگلستان دست یابید.

اقامت و تابعیت انگلستان – اخذ تابعیت انگلستان از طریق تولد

یکی از شرایط مهاجرت به انگلستان از طریق طریق تولد می باشد، معمولا کشورها برای اعطای تابعیت خود از طریق تولد از یکی از دو معیار خون یا خاک و یا ترکیبی از هردو استفاده میکنند. از سال ۱۹۸۳ به بعد و با تصویب قوانین جدید , نظام حقوقی کشور انگلستان براساس معیار خون تنظیم شده است و این بدان معنی است که باید حداقل یکی از والدین فرد بریتانیایی باشند تا بتواند با تولد در خاک بریتانیا و یا کشور دیگری تابعیت انگلستان را کسب کند. در واقع این تابعیت به هر فردی که از پدر یا مادری بریتانیایی متولد شود تحمیل میگردد و صرف تولد در خاک بریتانیا موجب کسب تابعیت برای فرد نیست.

اقامت و تابعیت انگلستان

اقامت و تابعیت انگلستان

اقامت و تابعیت انگلستان – اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در انگلستان

ویزای Tier 1 یا ویزای سرمایه گذاری انگلستان از شرایط مهاجرت به انگلستان می باشد و به طور کلی به سه دسته تقسیم می شود:

  1. investor سرمایه گذاری در انگلستان

تا قبل از ۶ نوامبر ۲۰۱۴ براساس سیستم امتیاز بندی(point based system) شما برای درخواست ویزای سرمایه گذاری انگلستان شما نیازمند این بودید که دارای حداقل نقدینگی معادل یک میلیون پوند (۱٫۰۰۰٫۰۰۰) باشید که ۷۵۰٫۰۰۰ پوند آن در شرکت ها و موسسات قانونی انگلستان و ۲۵۰٫۰۰۰ پوند آن در هر زمینه ای که خود مایل باشید به کار گرفته می شود.از طرف دیگر دارایی های شخص منهای بدهی های او نباید کمتر از دو میلیون (۲٫۰۰۰٫۰۰۰) پوند باشد.

مبلغ ۷۵۰٫۰۰۰ پوند از این سرمایه در حسابی به صورت بلوکه قرار میگیرد و شما فقط حق دریافت و استفاده از سود پول خود را دارید. ۲۵۰٫۰۰۰ پوند باقیمانده در اختیار فرد قرار میگیرد که میتواند آزادانه به تجارت یا خرید ملک بپردازد. میتوان گفت برای دریافت این ویزا شما نیازی به مدرک تحصیلات آکادمیک ندارید و داشتن مدرک زبان ضروری نیست.همچنین با دریافت ویزای سرمایه گذاری انگلستان شما میتوانید همسر و فرزندان خود را همراه داشته باشید.

بعد از ۶ نوامبر ۲۰۱۴ تغییراتی در قوانین ویزای سرمایه گذاری انگلستان ایجاد شد و از آن تاریخ به بعد برای درخواست ویزای سرمایه گذاری انگلستان نقدینگی شما نباید کمتر از ۲ میلیون پوند باشد. این وجه باید درتملک متقاضی یا همسر او باشد و فرد باید بتواند اثبات کند که از چه طریقی آن را بدست آورده است.شما با دریافت ویزای سرمایه گذاری انگلستان میتوانید حداکثر به مدت ۳ سال و ۴ ماه در بریتانیا اقامت داشته باشید و این مدت قابل تمدید برای ۲ سال دیگر است.

  1. ویزای تاسیس شرکت یا کارآفرینی در انگلستان entre prenear

این ویزای اقامتی از روش های پرطرفدار در میان ویزاهای سرمایه گذاری انگلستان است.داشتن نقدینگی ۲۰۰٫۰۰۰ پوند یا معادل ریالی آن در بانک های انگلستان یا بانک های مورد تایید این کشور برای مدت زمان خاص از ملزومات دریافت این ویزاست.ابتدا شخص باید یک طرح اقتصادی برای چگونگی این سرمایه گذاری در انگلستان ارایه دهد و در نهایت این مبلغ باید در یک کسب و کار در انگلستان سرمایه گذاری شود.

از طرف دیگر شما برای دریافت این ویزا نیازمند داشتن مدرکی دال بر دانش زبان انگلیسی هستید. همچنین شما میتوانید برای دریافت این ویزا اقدام کنید اگر کمتر از ۱۲ ماه پیش در یک کسب و کار در انگلستان سرمایه گذاری کرده اید. شما با دریافت این ویزا میتوانید همسر و فرزندان خود را همراه داشته باشید.

  1. post-study work

این ویزا از شاخه های ویزای سرمایه گذاری انگلستان است و مناسب اشخاصی است که در انگلستان تحصیل کرده اند و یا درحال تحصیل هستند.اگر شما برمبنای ویزای tier4 در خاک انگلستان حضور دارید میتوانید با سرمایه گذاری ۵۰٫۰۰۰ پوند در یک کسب وکار در کشور انگلستان در مدت زمان کوتاه تری به اقامت دایم کشور انگلیس دست پیدا کنید.

اقامت و تابعیت انگلستان – ویزای Tier 2 یا ویزای کار انگلستان

از دیگر شرایط اخذ اقامت به انگلستان ، دریافت ویزای کار می باشد، برای دریافت ویزای کار انگلستان باید احراز شود که شما از شرایط لازم برای دریافت این ویزا برخوردارید.در قدم اول فرد بایستی دعوت نامه کاری معتبر ازیک شرکت انگلیسی یا چند ملیتی که مجوز صدور این دعوت نامه را دارد داشته باشد.همچنین ورزشکاران نخبه, مربیان بین المللی و رهبران مذهبی می توانند برای دریافت این ویزا اقدام کنند.

دیگر مدارک لازم برای دریافت ویزای کار انگلستان عبارتند از:

  1. فرم تقاضا نامه
  2. داشتن گذرنامه معتبر
  3. یک قطعه عکس
  4. پرینت بانکی موجودی حساب متقاضی یا اسپانسر او که باید به مدت حداقل ۹۰ روز در حساب بانکی قرار بگیرد
  5. مدارک لازم دال بر اثبات دانش زبان انگلیسی

لازم به ذکر است ازآنجایی که ویزای کار انگلستان برمبنای نظام point based system است شما به کسب ۷۰ امتیاز برای دریافت این ویزا نیازمندید که با داشتن پیشنهاد شغلی, ساپورت مالی مناسب و دانش زبان میتوانید به این امتیاز دست بیابید.

شخص با دریافت ویزای کار انگلستان میتواند به همراه همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود وارد کشور انگلستان شود. درعین حال اگردارای فرزند بالای ۱۸ سالی است که در خاک انگلستان تحصیل میکند او نیز میتواند تحت پوشش این ویزا قرار بگیرد. شما با دریافت ویزای کار انگلستان و ورود به خاک انگلستان پس از طی کردن مراحلی مانند اقامت حداقل ۵ ساله در خاک انگلستان و کسب در آمد حداقل ۳۵٫۰۰۰ پوند در سال میتوانید اقامت دایم کشور انگلستان را کسب کنید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu