اقامت و تابعیت ارمنستان

اقامت و تابعیت ارمنستان (Armenia)

در سالهای اخیر پیشرفت و رشد سریع ارمنستان در کنار مزایای دیگر آن، این کشور را به مکان مناسبی برای مهاجرت تبدیل نموده است. مزایایی از قبیل خوش آب و هوا بودن این کشور، مناسب بودن قیمت ها، برخورد خوب و گرم ارامنه با مهمنان خارجی، امنیت بالایی کشور به دلیل حجم بسیار اندک بزهکاری و همچنین سهولت کارهای اقامتی و ثبت شرکت ها باعث توجه ویژه ی افراد برای مهاجرت به این کشور شده است.به طور کلی چندین روش جهت اخذ تابعیت در ارمنستان وجود دارد:

از طریق به رسمیت شناختن افراد:

  1. اتباع شوروی سابق که در خاک ارمنستان به صورت دائم اقامت داشته باشند و تابعیت کشور دیگری را نیز به دست نیاورده باشند.
  2. افرادی که به طور دائم در خاک این کشور سه سال قبل از تصویب قانون تابعیت اقامت داشتند و بدون تابعیتند و همچنین افرادی از اتباع شوروی سابق که برای تابعیت ارمنستان اقدام کردند.
  3. ارمنیان شوروی سابق که تا قبل از ۲۱ سپتامبر ۱۹۹۱ در خارج از کشور سکونت داشتند و تابعیت کشور دیگری را نیز تحصیل نکرده باشند و تقاضای خود را نیز به کنسولگری سفارت ارمنستان داده باشند.

از طریق تولد فرزند در ارمنستان

  1. کودکی که یکی از والدین وی تبعه ارمنستان بوده و یکی دیگر از والدین وی بدون تابعیت و یا نامعلوم باشد می‌تواند برای تابعیت این کشور اقدام نماید.
  2. کودکی که یکی از والدین وی تبعه ارمنستان باشد و یکی دیگر خارجی، در صورتی‌ می‌تواند تبعه ارمنستان بشود که والدین وی هردو اعلام رضایت کتبی برای تحصیل تابعیت ارمنستان را نموده باشند.

از طریق نَسَب

  1. کودکی که والدین وی تبعه ارمنستان بوده و در خارج از ارمنستان متولد گردد تبعه ارمنستان محسوب می‌شود.
  2. کودکی که پدر و مادر وی تابعیت ارمنستان را تحصیل کرده باشند و کمتر از چهارده سال سن داشته باشد تبعه ارمنستان محسوب می شود.
  3. کودکی که توسط یکی از اتباع ارمنستان به فرزند خواندگی پذیرفته شود.

از طریق تقاضا

  1. متقاضی دارای ۱۸ سال تمام باشد.
  2. سکونت متقاضی در ارمنستان سه سال قبل از تقاضا
  3. آشنایی متقاضی با قانون اساسی این کشور

افراد زیر از داشتن شرایط فوق مستثنی هستند:

  1. شخصی که با تبعه ارمنستان ازدواج کرده باشد و یا از وی بچه‌ای داشته باشد و یا پدر و مادر وی تابعیت کشور ارمنستان را داشته باشند.
  2. شخصی که والدین او تبعه ارمنستان بوده یا متولد در خاک این کشور باشند با این شرط که در مدت سه سال قبل از رسیدن به سن هجده سال تقاضای تحصیل تابعیت کرده باشند.
  3. شخصی که از طریق تولد در خاک ارمنستان، تبعه این کشور گردیده و در آنجا نیز سکونت داشته باشند.
  4. شخصی که تابعیت اصلی خود را رسماً ترک نموده و برای تابعیت ارمنستان اقدام کرده باشد.

البته باید افزود که برای اخذ یا تحصیل تابعیت ارمنستان موافقت رئیس جمهور این کشور ضروری است.

اقامت و تابعیت ارمنستان –مزایای تابعیت ارمنستان :

  • اخذ گذرنامه ارمنستان به شما این امکان را می دهد تا بدون ویزا به برخی کشورها مثل روسیه سفر کنید و آسان تر بتوانید ویزای سایر کشورها را اخذ کنید.
  • شهروندی به نسل های آینده منتقل می شود.
  • کمک دولت که شامل کمک هزینه پزشکی، درمانی و آموزش و پرورش می باشد.
  • مالکیت زمین که شهروندان می توانند از مالکیت زمین های کشاورزی و غیره بهره مند شوند.
  • ارمنستان جزو امن ترین کشورها است و میزان جرایم بسیار پایین است.
  • ارزان بودن هزینه های دولت برای گرفتن گذرنامه و هزینه در حدود ۷۰ تا ۸۰ دلار است.
  • هنگامی که شهروندی ارمنستان را دریافت می کنید فرزاندان به طور خودکار پاسپورت ارمنی را دریافت می کنند و همسر نیز واجد شرایط اخذ پاسپورت می باشد.
اقامت و تابعیت ارمنستان

اقامت و تابعیت ارمنستان

اقامت و تابعیت ارمنستان – از دست دادن تابعیت ارمنستان

  1. زمانی که شخصی که دارای تابعیت ارمنستان است برای مدت هفت سال در خارج از کشور زندگی کند و نام خودش را نیز در سفارت ارمنستان در آن کشور ثبت نکرده باشد.
  2. هرگاه مدارک مورد استفاده ی شخصی که از طریق تقاضا تابعیت ارمنستان را کسب کرده است جعلی و غیر واقعی باشد.
  3. شخصی که با راده ی خویش تابعیت کشوری دیگر را تحصیل کرده باشد.
  4. شخصی که زیر چهارده سال سن دارد و والدین وی تابعیت ارمنستان را ترک کرده باشند و تابعیت کشوری دیگر را کسب کردند

اقامت و تابعیت ارمنستان – اقامت در ارمنستان:

در کشور ارمنستان سه نوع اقامت وجود دارد که عبارتند از:

  1. اقامت موقت:

مدت پروانه اقامت موقت یکسال می باشد که هر بار به همین مدت قابل تمدید است. برای این امر باید ۳۰ روز قبل از تمام شدن مهلت پروانه مذکور ، درخواست خود را در جمهوری ارمنستان جهت دریافت کارت اقامت موقت ارائه داد و همچنین عوارض مربوطه را نیز پرداخت نمود. پروانه اقامت موقت به افرادی تعلق می گیرد که دلایل قابل توجیهی برای ماندن یک ساله ی آنها در جمهوری ارمنستان وجود داشته باشد.

  1. اقامت دائم:

به افرادی که دارای شرایط زیرباشند پروانه اقامت دائم داده می شود:

  • ۱) محرز نمایند که خویشاوندان درجه یک آنها در جمهوری ارمنستان سکونت دارند .
  • ۲) دارای مسکن بوده و وسیله امرار معاش معین دارند .
  • ۳) پیش از اینکه درخواست پروانه اقامت دائم نمایند حداقل ۳ سال در ارمنستان ساکن باشند، همچنین این پروانه به افرادی که در جمهوری ارمنستان صاحب موسسه و کارآفرین باشند نیز داده می شود. اعتبار این پروانه به مدت ۵ سال است که می توان به مدت ۵ سال دیگر آن را تمدید نمود. جهت تمدید آن همانند پروانه اقامت موقت باید حداقل ۳۰ روز قبل از اتمام مهلت آن ، درخواست تمدید ارائه شود.

 

  1. اقامت ویژه:

پروانه اقامت ویژه به  اتباع خارجی ای تعلق می گیرد که ارمنی باشند. و همچنین به بیگانگانی که در ارمنستان فعالیت اقتصادی یا فرهنگی داشته باشند . این پروانه ده سال اعتبار دارد که قابل تمدید نیز می باشد

اقامت و تابعیت ارمنستان – ثبت شرکت در ارمنستان:

ثبت شرکت در ارمنستان یکی از کوتاه ترین راها برای اخذ اقامت ارمنستان می باشد. مدت زمان ثبت شرکت ۲ روز می باشد که به نسبت ثبت شرکت در ایران بسیار کوتاهتر می باشد. برلای ثبت شرکت لازم است سه عنوان برای شرکت اعلام شود، کپی پاسپورت اعضای شرکت، تعیین کردان موضوع و نوع فعالیت شرکت، تعین اعضای شرکت، مدیر عامل و میزان سهام هر یک از اعضای شرکت. آدرس و تلفن شرکت و مدیر عامل الزامی می باشد.

اقامت و تابعیت ارمنستان – شرایط ثبت علائم تجاری در ارمنستان:

ثبت علائم تجاری: نشانی است که قادر است کالاهای تولیدی یا خدمات ارایه شده توسط یک شخص یا بنگاه را از کالاها یا خدمات سایر بنگاه ها با اشخاص متمایز نماید.

اقامت و تابعیت ارمنستان – مزایای ثبت علایم تجاری:

  • تضمین می کند که مشتریان می توانند محصولات را از یکدیگر تشخیص دهند.
  • شرکت ها را قادر می سازد محصولات شان را از یکدیگر متمایز سازند.
  • ابزار بازاریابی و اساس ایجاد وجهه و شهرت شرکت ها می باشد.
  • اجازه استفاده از آن ها به اشخاص ثالث داده می شود و منبع مستقیم درامد از محل حق امتیازها می باشند.
  • از اجزای ضروری اعطای نمایندگی می باشد.
  • ممکن است برای دریافت وام مفید باشد.
  • در خواست ثبت علایم تجاری با اداره مالکیت ( AIPA )  ارمنستان است و حدود هشت ماه طول می کشد.
  • هزینه های رسمی دولتی برای ثبت نام علامت تجاری از ۷۲ دلار برای کالا یا خدمات شروع می شود.

اقامت و تابعیت ارمنستان – خرید ملک در ارمنستان

با خرید ملک در ارمنستان می توان اقامت این کشور را به دست آورد. هزینه ای که برای خرید مورد نیاز است با توجه به شهر، نوع مسکن و مشخصات ساختمان متفاوت می باشد. قیمت خرید ملک از متری ۷۰۰ دلار شروع می شود که بسته به شرایط متغییر می باشد.

اقامت و تابعیت ارمنستان – ادامه تحصیل در ارمنستان

ادامه تحصیل یکی از راهای اخذ اقامت در ارمنستان می باشد. ارمنستان از دانشگاهای معتبر بین المللی برخوردار هست و در تمام مقاطع لیسانس، فوق لیسانس، دکترا و در رشته های مختلفی مانند مهندسی، کشاورزی، هنر، علوم انسانی، علوم پایه و پزشکی می باشد دانشجویان در صورت پذیرش در دانشگاه ویزای تحصیلی یک ساله در یافت می کنند و قابل تمدید است.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu