اقامت و تابعیت اتریش
اقامت و تابعیت اتریشReviewed by اقامت و تابعیت on Jun 5Rating: 4.5اقامت و تابعیت اتریشروشهای مختلفی برای کسب اجازه اقامت در اتریش وجود دارد که در نهایت هم به تابعیت و اقامت دائم میسر می شود اما بسته به هدف فرد و مدت زمان اقامت فرد در اتریش راهها متفاوت است. در حال حاضر 3 نوع اجازه اقامت در اتریش وجود دارد که برای ایرانیان مناسب می باشد. اقامت و تابعیت اتریش

اقامت و تابعیت اتریش (Austria)

در این مقاله قصد داریم درباره اقامت و تابعیت اتریش توضیح دهیم .( اقامت در اتریشتابعیت در اتریش ) برای مهاجرت به اتریش و اقامت در اتریش راه های مختلفی وجود دارد که در مقالات قبل در این رابطه به طور مفصل توضیح دادیم . روشهای مختلفی برای کسب اجازه اقامت در اتریش وجود دارد که در نهایت هم به اقامت و تابعیت اتریش به صورت دائم میسر می شود اما بسته به هدف فرد و مدت زمان اقامت فرد در اتریش راه ها متفاوت است. در حال حاضر ۳ نوع اجازه اقامت و تابعیت اتریش وجود دارد که برای ایرانیان مناسب می باشد:

  1. ویزای کوتاه مدت برای اقامت ( توریستی )
  2. اجازه ی اقامت برای کار و یا تحصیل که نهایتا منجر به اقام دائم می شود
  3. اجازه ی اقامت با مدت زمان بیشتر که اکثر از طریق سرمایه گذاری می باشد

اقامت و تابعیت اتریش – تابعیت در اتریش

اساس تابعیت معمولا بعد از اقامت اتفاق می افتد که اصولا اگر فرد در مدت زمان اقامت خود مرتکب عمل منفی نشود که در اقامت وی تاثیر بگذارد فرد می تواند بعد از اقامت خود اقدام به اخذ تابعیت کند .البته از دیگر راه های میسر دراین  زمینه کسب تابعیت از طریق سرمایه گذاری می باشد که اتریش به سرمایه گذاران بدون نیاز به اقامت و تابعیت ، پاسپورت را به سرعت ارائه می دهد که این خود یک برگه برنده برای متقاضیان به شمار می رود. هزینه ای سرمایه گذاری که سریع ترین راه ورود به اتریش و در اصل اروپا می باشد سرمایه گذاری به مبلف ۳ تا ۱۰ میلیون یورویی است. از مزیت های  پاسپورت اتریشی هم می توان به مسافرت بدون ویزا به بسیاری از کشورها از جمله امریکا اشاره کرد. مدت زمان این فرآیند ۱۲ تا ۱۸ ماه برای اخذ تابیعت می باشد که پس از اخذ تابعیت می توانید بلافاصله برای پاسپورت اتریش اقدام کنید.

در مقاله ” تحصیل در اتریش ” به طور مفصل درباره شرایط تحصیل در اتریش اطلاعات کسب کنید .

اقامت و تابعیت اتریش – راههای جهت اخذ تابعیت اتریش

برای اخذ تابعیت اتریش چند راه دیگر هم وجود دارد که عبارتند از  :

  1. اخذ تابعیت اتریش از طریق ازدواج

مرد یا زن خارجی در صورت وصلت با همسر اتریشی پس از سپری کردن حداقل ۶ سال می تواند تابعیت اتریشی را کسب کند که مشروط زندگی مشترک به مدت ۵ سال می باشد.شایان ذکر است که متقاضیان این امر باید به زبان المانی مسلط باشند و از تاریخ اتریش کما بیش مطلع باشند.

  1. اخذ تابعیت از طریق سرمایه گذاری در اتریش

قبل به این موضوع اشاره کردیم که این روش یکی از سریع ترین و بهترین راه های اخذ تابعیت اتریش می باشد البته نقطه منفی این کار نیاز داشتن به سرمایه زیاد است. متقاضی به صورت مستقیم و فقط با رعایت ملزومات زیر می تواند نسبت به این کار اقدام کند :

  • زمینه مالی خوب
  • عدم سوء پیشینه
  • داشتن رزومه کسب و کار خوب و همچنین CV مناسب
  1. اخذ تابعیت از طریق تحصیل در اتریش

یکی دیگر از راه های موفق و با چشم انداز مثبت در زمینه اخذ اقامت و تابعیت مهاجرت تحصیلی به اتریش می باشد که ما در مقاله مهاجرت تحصیلی مفصل در مورد این موضوع و شرایط و راه های ان توضیح دادیم البته شایان ذکر است که در این نوع روش پروسه به این صورت می باشد که فرد بعد از کسب اقامت تحصیلی  که نهایتا منجر به فارغ تحصیلی وی خواهد شد می تواند به ویزای کاری اقدام کرده و در اخر هم ویزای کاری وی به اقامت و تابعیت اتریش منجر خواهد شد و تنها لازمه این روند داشتن رزومه مناسب است .

از روش های مهاجرت به اتریش ، تحصیل در گروه پزشکی اتریش و تحصیل داروسازی در اتریش می باشد. کشور اتریش یکی از کشورهای پر مهاجر می باشد. علاوه بر این وجود تحصیل رایگان در اتریش هم یکی از روش های اقامت در اتریش و گرفتن تایعیت در اتریش می باشد.

حتی برای زمان کوتاه برای اقامت اتریش ، ملیت های کشورهای سوم، نیاز به اخذ ویزا برای ورود به اتریش را دارند.تمامی ویزاهای صادر شده برای ورود به کشور اتریش، تنها توسط مسئولان رسمیاتریشی در خارج از این کشور، به متقاضیان آن اعطا می شود و امکان انجام این فرآیند در داخل اتریش وجود ندارد.معمول ترین ویزاهای دریافتی برای ورود به خاک اتریش موارد زیر هستند:

  1. ویزای کلاس C (ویزای توریستی برای تابعیت در اتریش ) :

این نوع ویزا رایج ترین ویزای اعطایی برای بازدیدکنندگان اتریشی است که برای اقامت ۳ ماهه و سفر به اتریش و سایر کشورهای ناحیه شینگن اعطا می گردد.

  1. ویزای کلاس D :

این قبیل ویزا مخصوص اتریش است که حداکثر برای ۶ ماه اقامت در اتریش صادر می گردد. با داشتن این ویزا در کل کشورهای ناحیه شینگن می توانید سفر کنید، در صورتی که مدت زمان آن ۵ روز بوده و مقصد آن، اتریش باشد.

اقامت و تابعیت اتریش – اجازه اقامت در اتریش

انواع اجازه اقامت در اتریش و روش درخواست، بسته به هدف شما و مدت زمان اقامت شما در اتریش وجود دارد، به این منظور باید برای انواع مختلف مجوز اقدام به عمل آورید.مانند فرایند ویزا، درخواست برای اجازه ی اقامت باید قبل از ورود به اتریش انجام شود.اگر به عنوان مثال با ویزای کلاس C، داخل اتریش هستید، امکان دریافت هیچ نوع اجازه ی اقامتی را نخواهید داشت.

اقامت و تابعیت اتریش – انواع  اجازه اقامت در اتریش

انواع  اجازه اقامت در اتریش عبارتند از :

  1. ویزا(برای اقامت کوتاه و یا بازدید)
  2. اجازه اقامت برای کار و یا تحصیل در اتریش بدون استقرار در آن
  3. اجازه اقامت به منظور استقرار در آن

اقامت و تابعیت اتریش – انواع اقامت در اتریش

انواع اقامت در اتریش به شرح زیر است :

  • اجازه اقامت موقت برای اقامت در اتریش (اقامت موقت بدون استقرار)
  • اجازه استقرار برای اقامت در اتریش (استقرار موقت، شغل آزاد)
  • اجازه اقامت بدون استخدام برای اقامت در اتریش (دلایل شخصی، استقرار موقت بدون دسترسی به بازار کار)
  • اجازه اقامت برای اقامت در اتریش ( برای وابستگان، استقرار موقتریال بدون دسترسی به بازار کار)
  • اعضای خانواده برای تابعیت در اتریش( استقرار موقت، بدون محدودیت دسترسی به بازار کار)
  • کارت قرمز-سفید-قرمز برای اقامت در اتریش (برای کارمندان توانا، استقرار موقت، دسترسی محدود به بازار کار)
  • کارت قرمز-سفیذ-قرمز پلاس برای اقامت در اتریش ( برای گسترش حوزه ی اختیارات دارندگان کارت قرمز-سفید-قرمز، استقرار موقت، بدون محدودیت به بازار کار)
  • کارت آبی اتحادیه اروپا برای اقامت در اتریش (برای متخصصین، استقرار موقت، دسترسی محدود به بازار کار)
  • اقامت دائم-اتحادیه اروپا برای اقامت در اتریش ( استقرار دائم، بدون محدودیت دسترسی به بازار کار)
  • بهترین روش برای اخذ اقامت دائم در اتریش، اقدام برای درخواست کارت قرمز-سفید-قرمز می باشد.
  • این کارت، مهاجرت ملیت های کشورهای سوم برای کار و خانوده ی آن ها را به اتریش ممکن می سازد.
  • کارت برای دوره ی ۱۲ ماهه اعطا می شود و دارندگان آن حق استقرار در دوره ی مشخص و استخدام شدن توسط کارفرما را دارند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به اتریش شرکت آتیه آفرینان توصیه می کند نگاهی به مقاله ” مهاجرت به اتریش” بیاندازید.

اقامت و تابعیت اتریش

اقامت و تابعیت اتریش

اقامت و تابعیت اتریش  – تابعیت در اتریش برای سرمایه گذاران ثروتمند

تابعیت و پاسپورت کشور اتریش، کشوری آرام و صلح طلب، به معنای حفظ زندگی در شرایط بحرانی جهان امروز است.تابعیت دوم به عنوان ابزاری موثر برای برنامه ریزی مالیات های بین المللی، تحصیلات فرزندان، سفر بدون ویزا و سایر موارد است.اتریش با قرار داشتن در قلب اروپا و داشتن فرهنگ غنی، تابعیت با سرمایه گذاری و یا برنامه ی تابعیت اقتصادی را برای افراد خارجی، که با سرمایه گذاری در رشد اقتصادی اتریش نقش کلیدی ایفا می کنند، عرضه می نماید. متقاضی به صورت مستقیم و بدون ملزومات اقامت می تواند واجد تابعیت و پاسپورت اتریشی با سرمایه گذاری باشد.

اقامت و تابعیت اتریش  – برنامه ی تابعیت در اتریش

اتریش به سرمایه گذاران اجازه ی اخذ تابعیت و پاسپورت را به سرعت و بدون نیاز به اقامت، به منظور سرمایه گذاری در داخل کشور اعطا می کند. تحت این برنامه، تابعیت با سرمایه گذاری، تابعیت اقتصادی به ملیت های خارجی که سرمایه ی تجاری ۳ تا ۱۰ میلیون یورویی در اتریش انجام می دهند، عرضه می کند.این برنامه بسیار پرهزینه است اما در عین حال یکی از سریع ترین راه های اخذ تابعیت اروپا است.

پاسپورت اتریش به دارندگان آن به عنوان شهروند اتحادیه اروپا حق زندگی و کار در سراسر اتحادیه اروپا را می دهد و اعضای خانواده فرد متقاضی، شامل همسر و فرزندان وی تا ۱۸ سالگی نیز شامل این برنامه می شوند.

  • برای تابعیت در اتریش فرزندان بالای ۱۸ سال، باید درخواست جداگانه بدهند.
  • هزینه های اضافی شامل هزینه های وکیل نیز برای تابعیت در اتریش وجود دارد.
  • هیچ دانش زبانی برای تابعیت در اتریش ضروری نیست.
  • عرضه تابعیت بازگشت ناپذیر است مگرآنکه متقاضی اطلاعات نادرست وارد کرده باشد.
  • براساس تابعیت در اتریش ، متقاضی باید در اقتصاد اتریش سرمایه گذاری کند که این سرمایه گذاری می تواند به فرم معامله ی مشترک، سرمایه گذاری مستقیم در کسب و کار جدید و یا عرضه ی علوم و تحقیقات نوین به اتریش است.
  • یک بازدید شخصی از اتریش برای تکمیل مراحل تشریفاتی تابعیت پیش از ارائه به دولت، لازم است.
  • پاسپورت اتریشی آوازه ی بسیار خوب و شناخته شده ای در جهان دارد.
  • با پاسپورت اتریشی بدون اخذ ویزا می توانید به بسیاری از کشورها نظیر آمریکا رفته و زندگی در اتحادیه اروپا و سوئیس را می توان تجربه کرد.
  • پروسه ی دولتی اخذ تابعیت به نسبت دشوار و وقت گیر است.
  • این فرآیند ۱۲ تا ۱۸ ماه زمان می برد. پس از اخذ تابعیت می توانید برای پاسپورت اتریش اقدام نمایید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

 

  • نویسنده : تحصیل و زندگی در اروپا
  • تاریخ انتشار : ۹۷/۰۳/۱۵
  • دسته بندی :
  • دیدگاه ها : بدون دیدگاه

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu