اقامت و تابعیت کشور اسپانیا
اقامت و تابعیت کشور اسپانیاReviewed by تحصیل و زندگی در اروپا on Jun 5Rating:

اقامت و تابعیت کشور اسپانیا (Spain)

امروزه بسیاری از افراد خواهان اخذ شهروندی اسپانیا هستند. به دلیل سطح علمی و آموزش عالی این کشور و شرایط اقامت اسپانیا بعد از تحصیل هر سال افراد بسیاری از سراسر جهان متقاضی ادامه تحصیل در اسپانیا و زندگی در اسپانیا هستند چراکه سطح علمی بالا و هزینه زندگی در اسپانیا در حد متوسط می باشد. هر کشور قوانین خاص خودش را دارد بنابراین افراد برای آگاهی از شرایط اخذ تابعیت در اسپانیا می بایست قوانین جدید مهاجرت به اسپانیا را بدانند. قواعد و مقررات مربوط به تابعیت و اقامت اسپانیا در قانون مدنی این کشور آمده اند که این مقررات در سال ۱۹۹۰ و ۱۹۹۵ میلادی تغییر یافت.

اخذ اقامت یا تابعیت کشور اسپانیا ،باتوجه به عضویت اسپانیا در اتحادیه اروپا وهمچنین عدم نیاز به ویزا جهت تردد درحوزه کشورهای شنگن ،یکی از بهترین راههای مهاجرت به اتحادیه اروپا می باشد. هزینه های زندگی دراسپانیا ،به نسبت سایر کشورهای اروپایی ،تا حدی قابل قبول تر است وهمچنین دمای هوا دراسپانیا ،به ندرت به زیر صفر درجه می رسد .مهاجرت ایرانیان به اسپانیا ،باتوجه به نوع زندگی وفرهنگ مردم اسپانیا ،می تواند یکی ازموفق ترین مهاجرت های ایرانیان باشد .

اقامت و تابعیت کشور اسپانیا – راه های مهاجرت به اسپانیا :

  • مهاجرت به اسپانیا از طریق تحصیل
  • مهاجرت به اسپانیا از طریق کار یا تخصص
  • مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری
  • مهاجرت به اسپانیا از طریق ازدواج

اقامت و تابعیت کشور اسپانیا  – راه های تحصیل تابعیت در اسپانیا

  1. از طریق تولد فرزند در اسپانیا

شرایط مهاجرت به اسپانیا از طریق تولد فرزند از مسائل بسیار مهم می باشد لذا تولد در قلمرو حاکمیت (سرزمین) اسپانیا باعث تحصیل تابعیت اسپانیا نمی شود، مگر برای اطفالی که از والدین نامعلوم و یا بدون تابعیت متولد شده باشند. 

  1. از طریق اعمال اصل خون در اسپانیا

قانون خون و خاک از مسائل مهم در تابعیت و اقامت اسپانیا می باشد، اشخاص ذیل از طریق اعمال خون دارای تابعیت اسپانیا می شوند :

  1. طفلی که یکی از والدین وی تبعه اسپانیا می باشد صرفنظر از محل تولد وی اسپانیایی محسوب می گردد.
  2. طفلی که از والدین غیراسپانیایی، که یکی از آن ها در اسپانیا متولد شده باشد.

اقامت و تابعیت کشور اسپانیا –  شرایط تابعیت اسپانیا

تابعیت اسپانیا ممکن است در صورت وجود شرایط زیر بدست آید :

  1. کسانی که تابعیت اسپانیا را ندارند در صورتی می توانند تابعیت این کشور را تحصیل نمایند که حداقل ده سال در این کشور اقامت داشته باشند.
  2. افرادی که تبعه کشورهایی مانند فیلیپین یا آمریکای شمالی که سابقا جزو مستمرات اسپانیا بوده اند بعد از دو سال اقامت در اسپانیا می توانند تابعیت این کشور را تحصیل نمایند.
  3. کلیه کسانی که در اسپانیا متولد شده اند.
  4. کسی که با تبعه اسپانیایی ازدواج نماید (چنانچه یک نفر با یک فرد اسپانیایی ازدواج کند می تواند جهت اخذ اقامت اسپانیا از طریق ازدواج اقدام نماید).
  5. افرادی که در خارج از اسپانیا از پدر و یا مادر اسپانیایی الاصل متولد شود او فقط نیاز به یکسال اقامت دارد.
اقامت و تابعیت کشور اسپانیا

اقامت و تابعیت کشور اسپانیا

اقامت و تابعیت کشور اسپانیا –  تابعیت مضاعف در اسپانیا

در قوانین و مقررات تابعیت و اقامت اسپانیا ، تابعیت مضاعف به رسمیت شناخته نشده است، مگر تحت شرایط زیر :

دولت اسپانیا با برخی کشورها مانند شیلی ، بولیوی ، اکوادور ، کاستاریکا ، گواتمالا ، نیکاراگوئه ، پاراگوئه ، پرو ، جمهوری دو مینکین ، آرژانتین و هندوراس معاهده ای تنظیم نموده که چنانچه اتباع این کشورها در اسپانیا اقامت نمایند و تابعیت اسپانیا را کسب نمایند نیازی به از دست دادن تابعیت اصلی خود نیستند همچنین در مورد اتباع اسپانیا نیز که قصد تحصیل تابعیت یکی از این کشورها را داشته باشند نیازی به ترک تابعیت اسپانیا ندارند.لازم به ذکر است که اتباع کشورهای دیگر بغیر از کشورهای فوق چنانچه قصد اخذ یا تحصیل تابعیت اسپانیا را داشته باشند می بایستی تابعیت اصلی خود را ترک نموده تا بتوانند تابعیت اسپانیا را تحصیل نمایند.

اقامت و تابعیت کشور اسپانیا –  از دست دادن تابعیت اسپانیا

تابعیت اسپانیا ممکن است به دو طریق زیر ترک شود :

الف) ترک ارادی تابعیت اسپانیا

ترک ارادی تابعیت اسپانیا در قانون اجازه داده شده است. برای ترک تابعیت این کشور متقاضی باید از دولت تقاضای ترک تابعیت نموده و پاسپورت اسپانیایی خود را تحویل مقامات صلاحیت دار دهد.

ب) سلب تابعیت اسپانیا

هرگاه تبعه اسپانیایی به صورت اختیاری تابعیت کشور دیگری را بغیر از کشورهایی که دولت اسپانیا با آن ها معاهده منعقد نموده تحصیل نماید تابعیت اسپانیایی وی سلب خواهد شد.

اقامت و تابعیت کشور اسپانیا –  شرایط مهاجرت به اسپانیا از طریق خرید ملک

اقامت در اسپانیا با خرید ملک امکان پذیر بود، ولی هم اکنون این قانون برداشته شده و خرید ملک در اسپانیا موجب اخذ تابعیت و اقامت اسپانیا نمی شود.

یکی از مهترین روش های اقامت و تابعیت اسپانیا ، تحصیل رایگان در اسپانیا است. تحصیل در اسپانیا در رشته های مختلف در دانشگاه های اسپانیا وجود دارد ولی پر متقاضی ترین رشته در اسپانیا ، تحصیل گروه پزشکی در اسپانیا و تحصیل داروسازی در اسپانیا است.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu