اقامت آلمان از طریق خود اشتغالی

اقامت آلمان از طریق خود اشتغالی
اقامت آلمان از طریق خود اشتغالیReviewed by اقامت خود اشتغالی on Sep 15Rating: 4.5اقامت آلمان از طریق خود اشتغالی شهروندان اتحادیه اروپا ، ایسلند، لیختن اشتاین ، نروژ و سوئیس شامل قانون آزادی خود اشتغالی هستند و افراد برای راه اندازی کسب و کار در آلمان نیاز به ویزای خود اشتغالی (اقامت آلمان از طریق خود اشتغالی ) یا اجازه اقامت ندارند .

اقامت آلمان از طریق خود اشتغالی

لازم به ذکر است که کشور آلمان به افراد دارای ایده های تجاری خوب نیاز دارد و طبق قوانین مهاجرتی کشور آلمان افراد خارجی می توانند با ثبت شرکت و راه اندازی یک تجارت مورد تایید دولت آلمان و سرمایه گذاری در آلمان ، اقامت موقت و سپس اقامت در آلمان به صورت دائم را برای خود و خانواده خود دریافت کنند . مبلغی برای سرمایه گذاری مشخص نشده است ولی این مبلغ می بایست متناسب با نوع کسب و کار تعیین شود و علاوه بر تامین هزینه خانواده متقاضی به رونق و ادامه حیات این کسب و کار نیز کمک کند . شهروندان اتحادیه اروپا ، ایسلند، لیختن اشتاین ، نروژ و سوئیس شامل قانون آزادی خود اشتغالی هستند و افراد برای راه اندازی کسب و کار در آلمان نیاز به ویزای خود اشتغالی (اقامت آلمان از طریق خود اشتغالی ) یا اجازه اقامت ندارند .

سفارت های آلمان در خارج، تقاضای ویزای خود اشتغالی را به مرکز اتباع خارجی در محل اقامت در آلمان می فرستند. در صورت لزوم مرکز اتباع خارجی از آژانس ها و انجمن های حرفه ای کمک می گیرد. بررسی درخواست معمولا از ۲ هفته تا ۴ ماه طول می کشد. سفارت آلمان در خارج از کشور بر اساس درآمد تصمیم می گیرد که آیا فرد واجد شرایط دریافت ویزای ورودی برای دنبال کردن حرفه ی خود هست یا خیر. لازم به ذکر است که ویزای ورودی ۳ ماه اعتبار دارد و به محض این که فرد وارد آلمان شود باید در مرکز اتباع خارجی به اجازه ی اقامت تبدیل شود. اگر متقاضی شهروند کشورهای استرالیا، کانادا، اسرائیل، ژاپن، جمهوری کره، نیوزیلند و آمریکا باشد نیاز به ویزای ورودی ندارد و سپس باید برای اجازه ی اقامت ظرف ۳ ماه اقدام کنند.اجازه اقامت برای خود اشتغالی به فرد اجازه می دهد تا به صورت خویش فرما در آلمان کار کند یا به کسب و کار آزاد بپردازد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تحصیل در آلمان می توانید مقاله ” تحصیل در آلمان” را مطالعه فرمایید .

اگر فرد در آلمان باشد و بخواهد به به راه اندازی کسب و کار خویش فرما بپردازد ، باید به درخواست اجازه اقامت در آلمان برای خود اشتغالی اقدام نماید که برای کسب اجازه اقامت رعایت چند نکته ضروری می باشد و شامل موارد زیر می باشد :

  • وجود سود تجاری یا تقاضای منطقه ای برای محصولات یا خدمات فرد متقاضی
  • فرد باید تامین مالی کسب و کار خود را از طریق سرمایه یا تعهد وام تضمین نماید
  • کسب و کار فرد به طور فعال اثر مثبتی بر اقتصاد بگذارد

مراکز اطلاعاتی مانند انجمن های تجاری واقع در منطقه ی مورد نظر، کمک می کنند تا بفهمند فرد واجد شرایط موارد بالا می باشد یا خیر.

اقامت آلمان از طریق خود اشتغالی  – شرایط لازم برای متقاضیان جهت خود اشتغالی در آلمان

شرایط لازم برای متقاضیان جهت خود اشتغالی در آلمان به شرح زیر می باشد :

  • فرد باید توانایی مالی زندگی در آلمان را داشته باشد
  • اگر فرد ۴۵ سال سن دارد باید ثابت نماید که برای دوران سالمندی خود سرمایه اندوخته است .

اقامت آلمان از طریق خود اشتغالی  – مزایای اقامت در آلمان از طریق خود اشتغالی

مزایای اقامت در آلمان از طریق خود اشتغالی عبارتند از :

  • دسترسی به تولیدکنندگان برتر اروپا و امکان ایجاد همکاری در تولید محصولات بازار مشترک و یا تحت لیسانس
  • ایجاد فرصت های اقتصادی عالی پس از رفع تحریم ها
  • بهره گیری از شرایط مطلوب اقتصادی در کشور آلمان با قوی ترین اقتصاد در اروپا و یکی از بزرگترین اقتصادهای دنیا
  • تجارت آزاد با سراسر دنیا
  • مرکزیت در اروپا و نزدیک بودن به ایران و وجود پروازهای مستقیم و ارزان
  • استفاده از سوبسیدها و مشوق های اقتصادی ویژه
  • وام های بلند مدت با بهره های پایین

شایان ذکر است برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اقامت و تابعیت آلمان مقاله ” اقامت در آلمان” را مطالعه بفرمایید .

از دیگر مزایای کسب اقامت آلمان می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • زندگی در سراسر اروپا
  • سفر به کشورهای عضو اتحادیه اروپا بدون ویزا
  • افتتاح حساب بانکی تجاری در سراسر اروپا
  • اخذ اقامت آلمان به عنوان یکی از بهترین کشورهای اروپایی
  • استفاده از خدمات درمانی و بهداشتی به صورت رایگان
  • یکی از ساده ترین روش های مهاجرت
  • تحصیل رایگان در آلمان

اقامت آلمان از طریق خود اشتغالی  – مدت زمان اقامت آلمان از طریق خود اشتغالی

مدت زمان اقامت آلمان از طریق خود اشتغالی به شرح زیر است :

اگر ایده کسب و کار فرد موفق باشد و توانایی مالی برای زندگی خود و خانواده را داشته باشد مدت زمان اقامت فرد افزایش می یابد، که حداکثر مدت آن ۳ سال می باشد و بعد از ۳ سال فرد می تواند مجوز اقامت نامحدود بگیرد که به وی اجازه می دهد تا مدت نامحدودی در آلمان زندگی کند .

خود اشتغالی در آلمان

خود اشتغالی در آلمان

اقامت آلمان از طریق خود اشتغالی  – هزینه اقامت در آلمان از طریق خود اشتغالی

هزینه اقامت در آلمان از طریق خود اشتغالی شامل موارد زیر است :

وقتی فرد به درخواست ویزای خود اشتغالی، اقدام می نماید معمولا باید هزینه ای پرداخت کند که هزینه، به محل، مدت و دلیل اقامت فرد بستگی دارد. هزینه اجازه اقامت حداکثر ۱۴۰ یورو می باشد در حالی که اجازه اقامت نامحدود حداکثر ۲۶۰ یورو است . به عنوان یک قانون هزینه ی ویزا ۷۵ یورو می باشد .

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به آلمان شرکت آتیه آفرینان توصیه می کند نگاهی به مقاله ” مهاجرت به آلمان” بیاندازید.

اقامت آلمان از طریق خود اشتغالی  – مدارک لازم جهت اقامت در آلمان از طریق خود اشتغالی

مدارک لازم جهت اقامت در آلمان از طریق خود اشتغالی شامل موارد زیر می باشد :

  • گذرنامه معتبر برای اقامت آلمان از طریق خود اشتغالی
  • طرح و برنامه کسب و کار
  • گواهی بیمه درمانی
  • درخواست تکمیل شده
  • محققان و دانشگاهیان: قرارداد استخدام فعلی
  • فارغ التحصیلان دانشگاه ها ی آلمانی: کپی مدرک تحصیلی
  • افراد بالای ۴۵ سال: گواهی تمکن مالی برای زمان سالمندی

توصیه می شود که مدارک زیر را نیز ارائه دهد:

  • معرف ها جهت خود اشتغالی در آلمان
  • تجربیات کارآفرینی جهت اقامت در آلمان از طریق خود اشتغالی

لطفا توجه کنید که فهرست ارائه شده مدارک عمومی  کامل نیست و مدارک لازم بستگی به شرایط هر شخص دارد.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

2 دیدگاه

Menu