اشتغال در کشور مکزیک

اشتغال در کشور مکزیک
اشتغال در کشور مکزیکReviewed by اشتغال on May 16Rating: 5.0اشتغال در کشور مکزیک کشور مکزیک می تواند مقصد خوبی یافتن شغل مناسب در خارج از کشور باشد . این مقاله به موضوع اشتغال در کشور مکزیک اختصاص داده شده است .

اشتغال در کشور مکزیک

کشور مکزیک ، بزرگترین کشور اسپانیایی در جهان می باشد و حدود ۳۵ درصد از اسپانیایی زبان های جهان در این کشور زندگی می کنند . اقتصاد کشور مکزیک یازدهمین اقتصاد بزرگ دنیا و سومین اقتصاد مهم در قاره آمریکا است به طوری که ذخایر بزرگ گاز و نفت و استخراج آنها ، از مکزیک کشوری با اقتصاد قوی ساخته است . اقتصاد کشور مکزیک علاوه بر استخراج نفت و گاز ، شامل صنایعی از قبیل پتروشیمی ، نساجی ، وسایل نقلیه و صنایع غذایی نیز می شود . لازم به ذکر است که کشور مکزیک یکی از اعضای تجارت جهانی (wto) می باشد . لذا کشور مکزیک می تواند مقصد خوبی یافتن شغل مناسب در خارج از کشور باشد . این مقاله به موضوع اشتغال در کشور مکزیک اختصاص داده شده است .

یکی از روش های مهاجرت به مکزیک از طریق تحصیل می باشد شما می توانید در مقالات دیگر به طور مفصل درباره راه های دیگر ” مهاجرت به مکزیک ” اطلاعات کسب کنید .

جهت اشتغال در کشور مکزیک باید کارفرما به ارائه درخواستی مبنی بر اجازه کار برای اداره کار مکزیک اقدام کند و پس از ارسال درخواست به اداره ملی مهاجرت (INM) پرونده فرد متقاضی کار در مکزیک و فرد کارفرما مورد بررسی قرار می گیرد که این پروسه ٣٠ تا۴٠ روز طول می کشد . پس از تأیید درخواست فرد متقاضی کار در مکزیک باید ظرف ٩٠ روز جهت اخذ ویزای کار درخواست خود را به سفارت مکزیک ارائه دهد .ویزای کاری مکزیک بعد از ٣ تا۴ ماه بعد از ثبت درخواست صادر می گردد .

اشتغال در کشور مکزیک  – انواع ویزای کار کشور مکزیک

انواع ویزای کار کشور مکزیک عبارتند از :

  1. ویزای FM-2 کشور مکزیک : این ویزا برای تبعه کشورهای دیگر که اقوامی را در کشور مکزیک دارند و یا بیشتر از ۵ سال در مکزیک کار کرده باشند .
  2. ویزای FM-3 کشور مکزیک :این ویزا برای تبعه کشورهای دیگر که برای کار در مکزیک به همراه خانواده در خاک مکزیک اقامت دارند که ۱ ساله است و می توان آن را هر سال تا ۵ سال تمدید کرد . لازم به ذکر است برای اخذ این ویزا باید شرکت یا کارفرمای متقاضی شرایط زیر را داشته باشد :
  • فرد متقاضی کار در کشور مکزیک باید مدرک دانشگاهی و همچنین سابقه کار مرتبط با کار درخواست شده داشته باشد
  • شرکت کارفرما باید تمامی مالیات بر درآمد خود را به دولت پرداخت کرده باشد.

در مقاله ” تحصیل در مکزیک ” به طور مفصل درباره شرایط تحصیل در مکزیک اطلاعات کسب کنید .

اشتغال در کشور مکزیک مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار کشور مکزیک

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار کشور مکزیک به شرح زیر می باشد :

  • گذرنامه قانونی و فرم کامل شده درخواست ویزای کار کشور مکزیک
  • عکس برای گذرنامه فرد متقاضی کار در کشور مکزیک  (متعلق به ماه گذشته)
  • ارائه اصل و کپی مدارک دانشگاهی جهت کار در کشور مکزیک
  • ارائه اصل و کپی فیش حقوقی برای ۶ ماه قبل جهت کار در مکزیک
  • درخواست کارفرما و میزان حقوق توافقی و توانایی و تخصص فنی برای فرد متقاضی کار در مکزیک
  • رسید پرداختی هزینهای کنسولگری
  • ویزای کار کشور مکزیک برای کارکنان و کارگران
اشتغال در کشور مکزیک

اشتغال در کشور مکزیک

اشتغال در کشور مکزیک  – موسسات کاریابی در کشور مکزیک

با اینکه کشور مکزیک رتبه سوم را از نظر اقتصاد در قاره آمریکا دارد اما مشکل کاریابی در این کشور وجود دارد.مشاغل غیر رسمی از تعداد بالایی برخوردار است و آژانس های کاریابی نیز برای یافتن شغل مناسب در مکزیک دچار بحران هستند و سعی در یافتن شغل مناسب برای افراد متخصص و کارآمد هستند . در جدول زیر ۱۰ آژانس برتر در کشور مکزیک آورده شده است :  

نامآدرستلفن
Manpower۰۳۱۰۰Mexico,D.F.۵۵۵۵۵۹۵۷۷۷
Center de Relutamiento Atento۰۶۷۰۰ Mexico,D.F۸۰ ۰۲۱ ۴۱۰۱
Atento۰۶۷۰۰ Cuauhtemoc,Colima Mexico۵۵ ۵۲۳۳ ۵۲۰
Staff Selection۰۳۹۰۰ Mexico,D.F۵۵۶۸۴۵ ۰۸۵۴
DEX Hunters۰۶۶۰۰Mexico,D.F۵۵۵۵۹۲۱۲۲۸
Job First۰۶۶۰۰Mexico,D.F.۵۵۶۷۲۸۴۳۱۰
Centro de Reclutamiento y seleccion sanborns۰۶۰۳۰Mexico,D.F.۵۵۵۵۳۵۳۷۰۰
Smith Search۰۱۰۱۰Mexico,D.F.۵۵۵۹۳۸۰۳۶
Bravo Model۰۵۰۰۰Mexico,D.F.۵۵۵۲۱۱۹۷۰۷
Staffing Personal۰۳۱۰۰Mexico,D.F.۵۵۵۶۸۷۴۱۲۹

شایان ذکر است برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اقامت و تابعیت مکزیک مقاله ” اقامت در مکزیک ” را مطالعه بفرمایید .

 اشتغال در کشور مکزیک  – وضعیت اقامت در کشور مکزیک

اخذ اقامت در کشور مکزیک از طریق کار زمانی امکان پذیر می باشد که با درخواست متقاضی کار در مکزیک موافقت شده باشد. فرد متقاضی کار در مکزیک می تواند به همراه خانواده خود به کشور مکزیک برود و پس از ورود به خاک کشور مکزیک ، فرد متقاضی کار در کشور مکزیک باید به همراه خانواده خود به اداره مهاجرت (INM) رجوع کند و برای اقامت ثبت نام نماید که این ثبت نام طی ۳۰ روز باید انجام شود . برای اقامت خانواده فرد متقاضی کار در مکزیک باید در اجازه کار فرد متقاضی مدارک و مشخصات کامل همسر و فرزندش ذکر شود زیرا اجازه کار همزمان با اجازه اقامت خانواده صادر می گردد و همزمان در اداره مهاجرت مکزیک ثبت می شود. لازم به ذکر است که برای همسر و فرزندان فرد متقاضی کار در مکزیک همراه با او اجازه کار صادر نمی شود. همسر و خانواده فرد متقاضی خود جداگانه برای اخذ اجازه کار از اداره مهاجرت مکزیک اقدام کنند .

گروه آتیه آفرینان ایرانیان – مجری و ارائه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    Menu