اخذ ویزای موناکو

اخذ ویزای موناکو
اخذ ویزای موناکوReviewed by اخذ ویزای موناکو on Jul 27Rating: 5.0اخذ ویزای موناکوکشور موناکو عضو پیمان شینگن می باشد و برای مسافرت به این کشور نیازمند به ویزا شینگن است . این کشور موناکو در ایران سفارت ندارد اما فرد می تواند با ویزای شینگن به این کشور سفر کند .

اخذ ویزای موناکو

اخذ ویزای موناکو – ویزای موناکو

در این مقاله قصد داریم درباره اخذ ویزای موناکو توضیح دهیم . کشور موناکو عضو پیمان شینگن می باشد و برای مسافرت به این کشور نیاز به اخذ ویزا شینگن دارید . کشور موناکو در ایران سفارت ندارد اما فرد می تواند با ویزای شینگن به این کشور سفر کند . در ادامه این مطلب درباره روش های اخذ ویزای موناکو و شرایط و راه های اخذ ویزای موناکو به طور مفصل توضیح خواهیم داد .

اخذ ویزای موناکو – انواع ویزای شینگن

برای اخذ ویزای موناکو نیاز به ویزای شینگن دارید . ویزای شینگن به ۴ صورت صادر می شود :

  • ویزای نوع A یا ویزای ترانزیت : یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاه های شینگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شینگن شود .
  • ویزای نوع B یا ویزای عبور : یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شینگن بعنوان منطقه عبوری استفاده کند تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شینگن برساند.
  • ویزای نوع C یا ویزای توریستی : با این ویزا اکثر ایرانیان با آن وارد شینگن می شوند
  • ویزای نوع D یا ویزای بلند مدت : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان از این نوع استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شینگن وارد و از آن خارج شوند.

توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شینگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید.بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید.ضمناً اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شینگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شینگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید.البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شینگن دریافت کنید.

توصیه شرکت آتیه آفرینان ایرانیان برای اقامت و تابعیت در موناکو ، مشاوره از مشاوران آتیه آفرینان و مطالعه مقاله ” اقامت در موناکو ” است .

داشتن ویزای شینگن لزوما به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اگر شما ویزای شنگن خود را از ایتالیا گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شینگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شینگن اخراج کنند.مسافر ورودی به شینگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.

اخذ ویزای موناکو

اخذ ویزای موناکو

اخذ ویزای موناکو – مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا موناکو

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا موناکو به شرح  زیر است:

  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی برای دریافت ویزای موناکو  .
  • فرم درخواست ویزا برای دریافت ویزای موناکو ( از سایت سفارت دریافت کنید)
  • کارت ملی و شناسنامه برای دریافت ویزای موناکو .
  • ۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون رو توش برای دریافت ویزای موناکو .
  • در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج برای دریافت ویزای موناکو .
  • نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی برای دریافت ویزای موناکو .

در مقاله ای تحت عنوان ” تحصیل در موناکو ” به طور مفصل درباره شرایط تحصیل در موناکو توضیح دادیم .

  • گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی برای دریافت ویزای موناکو ( برای کارمنداگ و کارگران)
  • پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی برای دریافت ویزای موناکو (برای صاحبان مشاغل )
  • گواهی بازنشستگی برای دریافت ویزای موناکو ( برای افراد بازنشسته )
  • گواهی اشتغال به تحصیل برای دریافت ویزای موناکو ( برای دانشجویان )
  • بیمه مسافرتی برای دریافت ویزای موناکو .
  • سند مالکیت برای دریافت ویزای موناکو ( در صورت وجود )
  • رزرو هتل و بلیط هواپیما .

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

Menu