اخذ ویزای توریستی اسلوونی

ویزای توریستی اسلوونی

اخذ ویزای توریستی اسلوونی(Slovenia)

اخذ ویزای توریستی اسلوونی به دلیل حضور این کشور در منطقه حوزه شنگن به راحتی قابل اجرا نیست.در این مقاله سعی داریم تا در خصوص اخذ ویزای توریستی اسلوونی صحبت نماییم.(آشنایی با کشور اسلوونی)

اخذ ویزای توریستی اسلوونی – شرایط اقدام برای ویزای توریستی اسلوونی

برای درخواست ویزای توریستی اسلوونی، به دلیل نبود سفارت کشور اسلوونی در کشور ایران باید درخواست خود را به سفارت کشور اتریش ارائه دهید. بعد از ارائه درخواست به سفارت کشور اتریش، برای مصاحبه در سفارت وقت گذاشته خواهد شد. در روز مقرر نیاز است تا فرد متقاضی به صورت حضوری در سفارت حاضر شده تا مصاحبه و انگشت نگاری انجام شود.

اخذ ویزای توریستی اسلوونی – مشخصات سفارت اتریش در تهران برای درخواست ویزای توریستی اسلوونی

آدرس سفارت اتریش :تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۸، کد پستی ۱۹۷۹۶۳۳۷۵۵
شماره تماس ۰۰۹۸۲۱۲۲۷۵۰۰۳۸
آدرس سایت سفارت اتریش : https://www.bmeia.gv.at

اخذ ویزای توریستی اسلوونی – مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای توریستی اسلوونی

  • پاسپورت معتبر
  • پر کردن فرم در خواست ویزا
  • کارت ملی
  • شناسنامه
  •   عکس رنگی ۲ قطعه
  • اگر در گذشته ویزای کشورهای حوزه شنگن را دریافت کرده اید بهتر است که یک سری کپی از تمامی این موارد داشته باشید.
  • گردش حساب و تمکن مالی
  • گواهی مبنی بر شغلی که در ایران دارید و میزان مرخصی که برای این سفر اخذ نموده اید.
  •   اگر خودتان کارفرما هستید پروانه کسب و یا سندی برای اثبات این موضوع نیاز است تا ارائه نمایید.
  • اگر بازنشسته هستید نیاز است تا گواهی بازنشستگی داشته باشید.
  • اگر محصل هستید گواهی اشتغال به تحصیل را ارائه نمایید.
  •   سند مالکیت رزرو بلیط و همچنین هتل برای مدت زمان اقامت شما در کشور اسلوونی
ویزای توریستی اسلوونی

ویزای توریستی اسلوونی

اخذ ویزای توریستی اسلوونی – راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به اسلوونی

با توجه به اینکه بین کشور ایران و کشور اسلوونی پرواز مستقیمی وجود ندارد، متقاضیان می توانند از پروازهای دیگری مانند ترکیش استفاده نمایند.در این صورت یک توقف در فرودگاه استانبول خواهید داشت. با توجه به شرایطی که در این مقاله گقته شد، برای ویزای توریستی اسلوونی روندی غیر مستقیم در پیش خواهید داشت و نیاز است تا به سفارت اتریش در تهران مراجعه نمایید.در این پروسه ممکن است سفارت از شما مدارکی بیشتری را برای اخذ ویزای توریستی اسلوونی، درخواست نماید.ک ه در این صورت نیاز است تا حتما مدارک درخواست شده را به سفارت ارائه دهید. در صورتی که تمایل دارید تا در خصوص تحصیل در اسلوونی اطلاعاتی کسب نمایید می توانید به بخش ” تحصیل در اسلوونی ” مراجعه نمایید.

گروه آتیه آفرینان – مجری و ارایه دهنده بهترین خدمات و مشاوره های تحصیل و اقامت در اروپا

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

    Menu